Aldatildim mi

Hazır erkek arkadaşken silip atın. Değmez kendinizi yıpratmaya.

bu erkekler nasıl hem bu kadar mal hem kurnaz oluyor ya
Çoğu kurnaz değil, aşık kadın inanmak istiyor ne yazık ki. Erkekler de kendilerini ali cengiz oyunu oynuyor sanıyorlar, havalara giriyorlar.. He bir de erkeklere karşı umudunu yitirmemişler var. Tabii düzgün erkek var da toplumun yüzde onu kadar bile tutmaz.
Banada bir sok geldi , daha oncede basima hic gelmemisti kafayi yiyorum simdi , sonrasinda arama gecmisini ss atti tabi silmis olabilir nasil emin olurum
Sonrasında attıysa daha da şüpheli zaten. Olduğu anda içinizi rahatlatmak için açacaktı telefonu, verecekti elinize. Aldatmasa sırf hatanızı yüzünüze vurmak için yine verirdi telefonu. Size trip atardı, onun peşinden koşup gönlünü almaya çalışmanızı falan istemek için yine gösterirdi o telefonu.

O an trafikte yakınınızda biri varsa demek ki bu kadar zekasız yalan söylenmez ya.

Banada bir sok geldi , daha oncede basima hic gelmemisti kafayi yiyorum simdi , sonrasinda arama gecmisini ss atti tabi silmis olabilir nasil emin olurum
Cidden arama geçmişini mi attı, yani ya bu adam süzme s*lak yada sizin süzme s*lak olduğunu düşünüyor.

Eşleştirme yapmadan bağlanması imkansız.
Ozaman sapığın biri arabayla peşimize düşüp bluetooth ile aracımıza bağlansın mümkün mü sizce?
Erkek arkadaşınız sizi aptal yerine koymaya çalışmış ama asıl aptal kendisi.
Biri aradığı zaman ekranda görüneceğini akıl edememiş.
Bence sizin için daha iyi olmuş,sevgilim dediğiniz kişinin gerçek yüzünü görmüşsünüz.

Her kadin ayni cevabi vermis burda zaten bide ben ayni xevabi vermek istemiyorum konduramiyosun ama durumu ne degistirir ne de baska bisey sonucta olan olmus baskalarinin onayiyla bisey yapamazsin ayril gitsin gördün görecegini mantikli aciklamasi cabasi bile yok .. korkudan dili kacmistir g*tüne

Sanırım aldatılıyorsunuz ya da Elif
. Peki telefonu saklaması göstermemesi aldattığını gösterir mi kızlar
Aldatmasa sırf hatanızı yüzünüze vurmak için yine gösterir erkekler. Sırf peşinde özürlerle koşun diye. Tabii sınırları olan insanlar var, fakat erkekler istedikleri kadını da elden kaçırmak istemezler.
Yani dikkatli olmakta fayda var.

Benimde içime kurt düştü birkaç aydır kimseye diyemiyorum. Geçen yıl teninde bayan parfümü kokuyordu söyledim geçti. Geçende omzunda saç kılı vardı

Benimde içime kurt düştü birkaç aydır kimseye diyemiyorum. Geçen yıl teninde bayan parfümü kokuyordu söyledim geçti. Geçende omzunda saç kılı vardı
Söylediniz geçti derken cidden geçiştirdi mi? Saç kılını sordunuz mu? Keşke içinizde kurtla aylarca beklemek yerine uzak dursaydınız. Masumsa bile, bu kadar yorulmanıza yazık

Aldatılıyorsun hayatım ben o arabanın içinde olsam can kalmazdı heralde ya terk et ya da camları patlat

İmkansız böyle bir durum. Hem arabadan hem telefondan onay vermek gerekiyor arabaya bağlanması için birinin

Söylediniz geçti derken cidden geçiştirdi mi? Saç kılını sordunuz mu? Keşke içinizde kurtla aylarca beklemek yerine uzak dursaydınız. Masumsa bile, bu kadar yorulmanıza yazık
Eşim esnaf müşterileri bayan çoğu. Yapışmıştır dedi. Parfüm de keza aynı nı dedi.

Böyle birseyin olması söz konusu değil. Bizim arabaya hem benim hem de eşimin telefonu bağlı normalde ama sadece eşimin aramalarına açık çünkü çalıştırırken kiminkine bağlıysa o telefonla bağlantı kuruyor sadece.

Engelledim zaten arama geçmişinin dökümünü alıp atacakmış artıl nerden ulaşırsa :)

Eşim esnaf müşterileri bayan çoğu. Yapışmıştır dedi. Parfüm de keza aynı nı dedi.
Valla bilemedim tenine parfüm yapışmasını, nasıl kontrol edilir onu da bilmiyorum. Fakat sürekli içinde olduğu bir dükkanı varsa, sizi bilmeyen biri ile aldatıyor olması çok düşük bir ihtimal. İsterseniz şöyle birkaç defa habersiz ziyaretine gidin kekle börekle ya da geçerken poşet bırakmak için, ama şüphelendiğinizi belli etmeden. Özellikle tek kişi ile aldatıyorsa açığı kolay bulunur. Siz kocanızla toplum içi çok sarmaş dolaş oldukça metres çıldırır çünkü (yani para için kullanmıyorsa). Bunu da kocanıza yansıtır. Belki de pørnø saklıyordur diye telefonu vermiyor, bilemiyorum. Günahına da girmek istemem. Ben 20'lik ergenim sonuçta, büyükler daha iyi bilir.

Sakın inanma. Nasıl bağlanır başkasının telefonuna yahu bu nasıl yalan. Bari mantıklı birşey söyle kuzenim falan de. Geçmiş olsun hemen kaç bu adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…