Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kız elifim diye kayıtlıysa, bana sen değil de elif aldatılıyormuş gibi geldi açıkçası ama sen bilirsin yine de.merhaba hanimlar hic istemedigim bir durumun icerinde kaldim.sevgilimle araba yolculugu yaparken arabasindan bir arama geldi aramada elifim yaziyordu ( araba bluetooth kisminda ) . Erkek arkadasim telefonundan gelmedigini soyledi o andada telefonu kapandi uzuntuden diger detaylari yazaniyorum . Boyle bi durum basina gelen var mi , yabanci biri baskasinin arabasina baglanabilir mi ya da bu ispatlanabilir bir sey mi lutfen yardim edin
İnternet bağlatmışsınız hayırlı olsunKimseden istemıyorsunuz . Direk mesela Vodafone yanımdaya girip ordan gecmıs gorusmeler dokümanı die indirebiliyormuşsunuz görüşülen konuşmaları . Normalde bildiğim bi konu değildi müşterinin numarası silinmiş adrese varılmış ama zilde isim yazmıyor sabahın körü Kimsenın zile basamayan eleman böyle bi taktikle müşteri numarasını bulup aramış bana da eşim anlatmıştı
Hayır eşleşme yapmadan arabanın bluetoohtuna başka biri bağlanamaz.merhaba hanimlar hic istemedigim bir durumun icerinde kaldim.sevgilimle araba yolculugu yaparken arabasindan bir arama geldi aramada elifim yaziyordu ( araba bluetooth kisminda ) . Erkek arkadasim telefonundan gelmedigini soyledi o andada telefonu kapandi uzuntuden diger detaylari yazaniyorum . Boyle bi durum basina gelen var mi , yabanci biri baskasinin arabasina baglanabilir mi ya da bu ispatlanabilir bir sey mi lutfen yardim edin
Napmışım internet mi bağlatmışım ? Ne alakaİnternet bağlatmışsınız hayırlı olsun
Bu tarz bi ihtimal yok. Bizim ortak kullandığımız arabada bile en son eşim binip kendi telefonunu bağladıysa bi sonraki kullanımda benim bağlayabilmem için yok şunu yap yok bunu yap işlem yapmam gerekiyor. Kabloyu takıyorum uğraşmamak için. Bluetooth ile öyle olmaz yani. Geçmiş olsunInanin uzuntuden sacmaliyorum sadece icimin yuzde yuz rahat olmasini istiyorum , daha once bu tarz bir sey oldugunu soyledi tabi artik nasil inanicam bilmiyorum
Adamın aradıklarına ulaşırsın, onu arayanları görebileceğin bir sistem duymadım hiçben şimdi gidip eşimin arama dökümünü istesem verebilirler mi yani? Vay anasını
iyide zaten yüzde 100. Bluetooth teknolojisinin kapsamı belli o araçtayken ya size ya onun telefonuna bağlanır başka kimseye bağlanmaz bu kadar. Aldatıyor belli itiraf etmez, yalan yalan üstüne koyacaktır. Kanıtlayamazsınızda artık illaki deşip emin olmak istesenizde sonuç değişmez. Elif adında bir kişiyle görüşüyor ki bu kişide onun için değerliki elifim yazmış. Yani benim, bana ait kendime yakın hissettiğim elifim. Daha açık nasıl söylenebilirki. Bu şekilde yazdığım için özür dilerim ama daha fazla umut bağlayarak üzülmenizi istemiyorum. Kısa ve ani acıyla kurtulun bu adamdanYuzde yuz emin olmak istiyorum , arama gecmisinden numarayi gorebilir miyim
merhaba hanimlar hic istemedigim bir durumun icerinde kaldim.sevgilimle araba yolculugu yaparken arabasindan bir arama geldi aramada elifim yaziyordu ( araba bluetooth kisminda ) . Erkek arkadasim telefonundan gelmedigini soyledi o andada telefonu kapandi uzuntuden diger detaylari yazaniyorum . Boyle bi durum basina gelen var mi , yabanci biri baskasinin arabasina baglanabilir mi ya da bu ispatlanabilir bir sey mi lutfen yardim edin
6 yılne kadar zamandır bırlıktesınız?
elif sizle aldatılıyor.
26 evli olamaz eminimBahsi geçen kişi ya diğer sevgilisi ya da eşi. Kaç yaşında bu adam?
elif sizle aldatılıyor.
26 evli olamaz eminim
SIzin numara nasil kayitliydi
Ismimle
bu zamana kadar silmediyse, ki muhtemelen sildi görürdünüz. O an şarja takıp bakmalıydınız. Bu kadar salak olmadığınızı söyleyin. Bu hafta araba bende eşim arabada değil, onun telefonu arabada olmamasına rağmen kendi telefonumu tanımlatana kadar anam- babam ağladı.Yuzde yuz emin olmak istiyorum , arama gecmisinden numarayi gorebilir miyim
merhaba hanimlar hic istemedigim bir durumun icerinde kaldim.sevgilimle araba yolculugu yaparken arabasindan bir arama geldi aramada elifim yaziyordu ( araba bluetooth kisminda ) . Erkek arkadasim telefonundan gelmedigini soyledi o andada telefonu kapandi uzuntuden diger detaylari yazaniyorum . Boyle bi durum basina gelen var mi , yabanci biri baskasinin arabasina baglanabilir mi ya da bu ispatlanabilir bir sey mi lutfen yardim edin