Aldatildim mi

merhaba hanimlar hic istemedigim bir durumun icerinde kaldim.sevgilimle araba yolculugu yaparken arabasindan bir arama geldi aramada elifim yaziyordu ( araba bluetooth kisminda ) . Erkek arkadasim telefonundan gelmedigini soyledi o andada telefonu kapandi uzuntuden diger detaylari yazaniyorum . Boyle bi durum basina gelen var mi , yabanci biri baskasinin arabasina baglanabilir mi ya da bu ispatlanabilir bir sey mi lutfen yardim edin
Ya kız elifim diye kayıtlıysa, bana sen değil de elif aldatılıyormuş gibi geldi açıkçası ama sen bilirsin yine de.

Kimseden istemıyorsunuz . Direk mesela Vodafone yanımdaya girip ordan gecmıs gorusmeler dokümanı die indirebiliyormuşsunuz görüşülen konuşmaları . Normalde bildiğim bi konu değildi müşterinin numarası silinmiş adrese varılmış ama zilde isim yazmıyor sabahın körü Kimsenın zile basamayan eleman böyle bi taktikle müşteri numarasını bulup aramış bana da eşim anlatmıştı
İnternet bağlatmışsınız hayırlı olsun

Mümkün değil yahu nasıl bağlanacak yoldan geçen araçların telefonuna saçmalamasın böyle komik bir yalan da ne bileyim sizi aptal mı sanmış acaba ?
İnanacağınızı düşünmemiştir sanırım böyle akılsızca bir yalana az çok teknoloji bilginiz vardır sanırım ?
Yani benim telefonumdan eşimin telefonuna tanıtmamıza rağmen dakikalarca uğraştık varacağımız yere geldikte yine bağlanmadı böyle saçma şey duymadım 🙄🙄

Bir keresinde ben bizim arabayla eşim de şirket arabasıyla önlü arkalı işe giderken eşime gelen çağrı benim kullandığım arabaya düşmüştü yakın mesafe olduğu için. Ama tabii o arabada o telefon eşleştirilmiş olması gerekiyor sizin sevgiliniz için böyle bir ihtimal söz konusu değil yani işkembeden sallamış tutarsa diye. Zaten erkeklerin iki taşı vardır arkadaşım yapmış biri de ben yapmadım haberim yok. En azından sevgilinizmiş dönüşü daha kolay

merhaba hanimlar hic istemedigim bir durumun icerinde kaldim.sevgilimle araba yolculugu yaparken arabasindan bir arama geldi aramada elifim yaziyordu ( araba bluetooth kisminda ) . Erkek arkadasim telefonundan gelmedigini soyledi o andada telefonu kapandi uzuntuden diger detaylari yazaniyorum . Boyle bi durum basina gelen var mi , yabanci biri baskasinin arabasina baglanabilir mi ya da bu ispatlanabilir bir sey mi lutfen yardim edin
Hayır eşleşme yapmadan arabanın bluetoohtuna başka biri bağlanamaz.

X