Aldatildim mi

Evet va

aldatılıyorım telefon dokumanlarını getirecekmiş bu saatten sonra boş
Böyle adamlar bir arkadaşının dokumanını bile atıp belge olarak sana gösterebilir. Yanına gidersen operatorun uygulamasından bakın ya da dokuman çıkartmaya birlikte gitmeyi teklif edin. Birlikte gideceğiz döküman çıkartmaya de bakalım ne diyecek

Böyle adamlar bir arkadaşının dokumanını bile atıp belge olarak sana gösterebilir. Yanına gidersen operatorun uygulamasından bakın ya da dokuman çıkartmaya birlikte gitmeyi teklif edin. Birlikte gideceğiz döküman çıkartmaya de bakalım ne diyecek
Silinen aramalarda geçmişte gözüküyor mu

Yani sildi muhtemelen suan telefonunda oyle bi numara yok zaten telefonunda aramayisa gormedim sarji bitti telin
Dokum derken onu demiyoruz mesela hat Turkcell, turkcele diyorsun ki benim bu ayki arama geçmişimi istiyorum senin maili versin yada yanında istesin mail adresine gelen dökümden o saatte arayan numarayı bul, geri ara en azından WhatsApp kaydet yaz, zaten fotodanda anlarsın, kesin aldatilmissin bu arada dediği şey imkansız

merhaba hanimlar hic istemedigim bir durumun icerinde kaldim.sevgilimle araba yolculugu yaparken arabasindan bir arama geldi aramada elifim yaziyordu ( araba bluetooth kisminda ) . Erkek arkadasim telefonundan gelmedigini soyledi o andada telefonu kapandi uzuntuden diger detaylari yazaniyorum . Boyle bi durum basina gelen var mi , yabanci biri baskasinin arabasina baglanabilir mi ya da bu ispatlanabilir bir sey mi lutfen yardim edin
Eslesme olmadan baglanmaz seni salak yerine koymus

Telefona gelen yaklaşık aranma saatini hatırlıyorsanız arama geçmişini size göstersin. Adı değişmiş olabilir ama kaydı silmediyse hala duruyordur numara.

Sanırım aldatılıyorsunuz ya da Elif
. Peki telefonu saklaması göstermemesi aldattığını gösterir mi kızlar

Banada bir sok geldi , daha oncede basima hic gelmemisti kafayi yiyorum simdi , sonrasinda arama gecmisini ss atti tabi silmis olabilir nasil emin olurum
Hattı neyse onun uygulamasında arama geçmiş dökümü oluyor. Uygulamaya giriş yapın beraberken. Tarih ve saate göre o saatte biri aramıs mi aradiysa hangi numara çıkar. Orayı silemiyor

Banada bir sok geldi , daha oncede basima hic gelmemisti kafayi yiyorum simdi , sonrasinda arama gecmisini ss atti tabi silmis olabilir nasil emin olurum
Mobil Telekom uygulamasında o ayki aramaların listesi oluyor. Numarayı biliyorsanız ya da bulabilirseniz son 4 rakamı görünür ordan anlayabilirsiniz. Telefondan silse bile ordan silemez

merhaba hanimlar hic istemedigim bir durumun icerinde kaldim.sevgilimle araba yolculugu yaparken arabasindan bir arama geldi aramada elifim yaziyordu ( araba bluetooth kisminda ) . Erkek arkadasim telefonundan gelmedigini soyledi o andada telefonu kapandi uzuntuden diger detaylari yazaniyorum . Boyle bi durum basina gelen var mi , yabanci biri baskasinin arabasina baglanabilir mi ya da bu ispatlanabilir bir sey mi lutfen yardim edin
Bırak yabancıyı istesen sen bağlanamazsın bazen kendileri bile bağlanamıyor

X