Hayır bağlanamaz
Telefonu nasıl kapandı ?merhaba hanimlar hic istemedigim bir durumun icerinde kaldim.sevgilimle araba yolculugu yaparken arabasindan bir arama geldi aramada elifim yaziyordu ( araba bluetooth kisminda ) . Erkek arkadasim telefonundan gelmedigini soyledi o andada telefonu kapandi uzuntuden diger detaylari yazaniyorum . Boyle bi durum basina gelen var mi , yabanci biri baskasinin arabasina baglanabilir mi ya da bu ispatlanabilir bir sey mi lutfen yardim edin
Hayır bağlanamaz.Ispatlayacam sana bunu diyor , ben arabadaki arama gecmisinu gorebilir miyim
Sarji bitti tam o esnadaTelefonu nasıl kapandı ?
Yuzde yuz emin olmak istiyorum , arama gecmisinden numarayi gorebilir miyimBen arabaya binince kocamın telefonunu devreden çıkarıp kendiminkini devreye alana kadar iki saat uğraşıyorum. Yani imkansız. Aldatılıyorsunuz muhtemelen.
Silmediyse görürsünüz tabi kiYuzde yuz emin olmak istiyorum , arama gecmisinden numarayi gorebilir miyim
Geçmiş olsun bacım o ismi çoktaaaan değişmiştir. İnkar da eder güzelce. Sen de acaba mı ile kalırsın. Ama acabası yok aldatılıyorsunYuzde yuz emin olmak istiyorum , arama gecmisinden numarayi gorebilir miyim
Banada bir sok geldi , daha oncede basima hic gelmemisti kafayi yiyorum simdi , sonrasinda arama gecmisini ss atti tabi silmis olabilir nasil emin olurumSevgilin seni salak yerine koymasın bal gibi de ona gelmiş arama. Başka kimin teline bağlanacak o esnada cevaplaya tıklasaydın ya hemen
Nasil alicam pekiİspatlanabılırdıtelefonu şarja takıp açıp bakmak mesela kavga edecegınıze bunu yapardınız en yakın petrolden . Evlılık gibi cıddı bı yol varsa döküman alın Bana guvenmıon mu derse guvenmıomm diyip defedin
Yahu insanlar sana yorum yapıyor hayır diyor sen hala yüzde yüz emın olmak istiyorum diyorsun madem burdaki insanları tınlamıcaktın nie konu açıyorsun . Araba markasının bayisini arasaydın googleden bulup onlara sorsaydın . Ne bilek biz arabası ne markası ne .gecmıs araba gecmısı değil ki telefon gecmısı. arabadan navigasyon gecmısıne bakılırYuzde yuz emin olmak istiyorum , arama gecmisinden numarayi gorebilir miyim