Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hattı neyse googleden araştır. artık eskisi gibi müşteri hizmetleriyle uğraşmadan aranan numaraları operatör uygulamalarından görebiliyorsunNasil alicam peki
Emin olacağın şeyi söylüyoruz daha ne istiyorsun ? Bluetooth için onay kodu cart curt olmadan iki cihaz birbirine bağlanamaz. Öyle yoldan geçen biri şu arabaya bağlanam deyip bağlanamıyor yani. Öncesinde bağlanmış biri de belirli bir mesafeyi aşınca o cihazla bağlantısı kalmıyor arama falan gelemez. Seyir halinde bağlanıp aramanın geldiği kişi sevgilin. Hala nasıl emin olabilirim deme lütfen affedeceksen de yorma biziBanada bir sok geldi , daha oncede basima hic gelmemisti kafayi yiyorum simdi , sonrasinda arama gecmisini ss atti tabi silmis olabilir nasil emin olurum
Inanin uzuntuden sacmaliyorum sadece icimin yuzde yuz rahat olmasini istiyorum , daha once bu tarz bir sey oldugunu soyledi tabi artik nasil inanicam bilmiyorumYahu insanlar sana yorum yapıyor hayır diyor sen hala yüzde yüz emın olmak istiyorum diyorsun madem burdaki insanları tınlamıcaktın nie konu açıyorsun . Araba markasının bayisini arasaydın googleden bulup onlara sorsaydın . Ne bilek biz arabası ne markası ne .gecmıs araba gecmısı değil ki telefon gecmısı. arabadan navigasyon gecmısıne bakılır
Aldatiliyorsun ,geçmiş olsun.Sarji bitti tam o esnada
Affedesin varsa salağa yat affet boşuna biz de bilimsel açıklamalar yapmayalimInanin uzuntuden sacmaliyorum sadece icimin yuzde yuz rahat olmasini istiyorum , daha once bu tarz bir sey oldugunu soyledi tabi artik nasil inanicam bilmiyorum
Emin olacağın şeyi söylüyoruz daha ne istiyorsun ? Bluetooth için onay kodu cart curt olmadan iki cihaz birbirine bağlanamaz. Öyle yoldan geçen biri şu arabaya bağlanam deyip bağlanamıyor yani. Öncesinde bağlanmış biri de belirli bir mesafeyi aşınca o cihazla bağlantısı kalmıyor arama falan gelemez. Seyir halinde bağlanıp aramanın geldiği kişi sevgilin. Hala nasıl emin olabilirim deme lütfen affedeceksen de yorma bizi
Biraz daha detayli anlatir misiniz , beynim donmus durumda onun numarasini yazip nasil gecmisini gorebilirim silse bile gorebilir miyimHattı neyse googleden araştır. artık eskisi gibi müşteri hizmetleriyle uğraşmadan aranan numaraları operatör uygulamalarından görebiliyorsun
Başkası aracın bluetoothuna bağlandı, yetmedi sevgilinizin telefonu üzerinden arama mı alabiliyor? Hem de direk kayıtlı isimiyle. Bir kişinin rehberinde bile olmayan bir numara (Elifim) nasıl sevgilinizin telefonunda görünüp, araması düşebiliyor?Inanin uzuntuden sacmaliyorum sadece icimin yuzde yuz rahat olmasini istiyorum , daha once bu tarz bir sey oldugunu soyledi tabi artik nasil inanicam bilmiyorum
Boyle bir seyi affedemem zaten bitirdim de yinede yediremedigimden sanirimAffedesin varsa salağa yat affet boşuna biz de bilimsel açıklamalar yapmayalim
Geçmişi görünce anlayacak mısın? Elifimm yazdı diyorsun numarayı gördün mü? Hafızaya attın mı? Öyle operatör sana şak diye doküman çıkarmıyo bakın elifimm adında biri aramış diyeBiraz daha detayli anlatir misiniz , beynim donmus durumda onun numarasini yazip nasil gecmisini gorebilirim silse bile gorebilir miyim
Googleden araştır yazdım okuyorsanız yazdığımı . Döküman silinmez .Bilmiyorum gerek duyup ilgilendıgım bi konu olmadı yüzeysel dinlediğim bi konuydu aktardım .Biraz daha detayli anlatir misiniz , beynim donmus durumda onun numarasini yazip nasil gecmisini gorebilirim silse bile gorebilir miyim
Kız arabadayken bile bağlanırken iki saat uğraşıyorsun dışardan biri nasıl bağlansın. Üzgünüm ama elifi aramış. Kimdir necidir bilemem tabimerhaba hanimlar hic istemedigim bir durumun icerinde kaldim.sevgilimle araba yolculugu yaparken arabasindan bir arama geldi aramada elifim yaziyordu ( araba bluetooth kisminda ) . Erkek arkadasim telefonundan gelmedigini soyledi o andada telefonu kapandi uzuntuden diger detaylari yazaniyorum . Boyle bi durum basina gelen var mi , yabanci biri baskasinin arabasina baglanabilir mi ya da bu ispatlanabilir bir sey mi lutfen yardim edin
En çok konuştuğu numaranın elifi olduğunu anlayacak kapasitededir herhalde . Eskiden di o şak die döküman çıkmama olayları şimdi hersey elinizin altındaGeçmişi görünce anlayacak mısın? Elifimm yazdı diyorsun numarayı gördün mü? Hafızaya attın mı? Öyle operatör sana şak diye doküman çıkarmıyo bakın elifimm adında biri aramış diye
ben şimdi gidip eşimin arama dökümünü istesem verebilirler mi yani? Vay anasınıEn çok konuştuğu numaranın elifi olduğunu anlayacak kapasitededir herhalde . Eskiden di o şak die döküman çıkmama olayları şimdi hersey elinizin altında
Siz aldatılmadınız muhtemelen Elif aldatılıyor.merhaba hanimlar hic istemedigim bir durumun icerinde kaldim.sevgilimle araba yolculugu yaparken arabasindan bir arama geldi aramada elifim yaziyordu ( araba bluetooth kisminda ) . Erkek arkadasim telefonundan gelmedigini soyledi o andada telefonu kapandi uzuntuden diger detaylari yazaniyorum . Boyle bi durum basina gelen var mi , yabanci biri baskasinin arabasina baglanabilir mi ya da bu ispatlanabilir bir sey mi lutfen yardim edin