Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani sildi muhtemelen suan telefonunda oyle bi numara yok zaten telefonunda aramayisa gormedim sarji bitti telinTelefonuna elifim diye mi kaydetmis numarayi?
Neye, nasıl inanacaksınız? Hâlâ adama inanma derdinde misiniz? Neye konu açtınız o zaman? Nasıl anlatalım size daha? Sevgilinizin ELİF'i aramış o anda, buz gibi aldatıyor sizi...Inanin uzuntuden sacmaliyorum sadece icimin yuzde yuz rahat olmasini istiyorum , daha once bu tarz bir sey oldugunu soyledi tabi artik nasil inanicam bilmiyorum
ne gariptir ki başkasının telefonu diyor ama .. kendı telefonu kapanmasıyla gelen çağrıda kapanıyor bunuda akıl etmemiş olamazsınız demi .
Karsi taraf sonlardirdi aramayi , zaten her turlu bitirdim muhtemelen soktan bi umut aramaya calisiyorumne gariptir ki başkasının telefonu diyor ama .. kendı telefonu kapanmasıyla gelen çağrıda kapanıyor bunuda akıl etmemiş olamazsınız demi .
Kimseden istemıyorsunuz . Direk mesela Vodafone yanımdaya girip ordan gecmıs gorusmeler dokümanı die indirebiliyormuşsunuz görüşülen konuşmaları . Normalde bildiğim bi konu değildi müşterinin numarası silinmiş adrese varılmış ama zilde isim yazmıyor sabahın körü Kimsenın zile basamayan eleman böyle bi taktikle müşteri numarasını bulup aramış bana da eşim anlatmıştıben şimdi gidip eşimin arama dökümünü istesem verebilirler mi yani? Vay anasını
IsmimleSIzin numara nasil kayitliydi
O elife gitsin sende bi UMUT bul onla takıl bu konu kapansınKarsi taraf sonlardirdi aramayi , zaten her turlu bitirdim muhtemelen soktan bi umut aramaya calisiyorum
Vay be şu an öğrendim bunu gör konu sahibi yapar mısın bilmem ama aşırı iyi bilgiKimseden istemıyorsunuz . Direk mesela Vodafone yanımdaya girip ordan gecmıs gorusmeler dokümanı die indirebiliyormuşsunuz görüşülen konuşmaları . Normalde bildiğim bi konu değildi müşterinin numarası silinmiş adrese varılmış ama zilde isim yazmıyor sabahın körü Kimsenın zile basamayan eleman böyle bi taktikle müşteri numarasını bulup aramış bana da eşim anlatmıştı
Sahiplik eki var mı, "popokulam" gibi?Ismimle
Bu saflığınızı sevgilinize de belli etmişsiniz ki adam sizi resmen salak yerine koymuş. Arabada sizden başkası yoksa nasıl arabaya bağlanabilir onay vs almadan? Cahil değilsinizdir diye düşünüyorum hiç mi bilginiz yok... Aldatılıyorsunuz
Instagrami yok , evet aldatiliyorumİnstasında elif diye biri var mı? Dökümanlarda geçmiş görüşmeler numara olarak gözüküyor içlerinden sık arananları kaydedip wptan bakcaksınız. Ama o dökümanlar için adamın telefonunu en azından bi 15 dk ele geçirmeniz lazım.
Yüzde yüz emin ol yalan söylüyor. Elifi aramış. Aldatılıyorsun ya da Elif aldatılıyor.Inanin uzuntuden sacmaliyorum sadece icimin yuzde yuz rahat olmasini istiyorum , daha once bu tarz bir sey oldugunu soyledi tabi artik nasil inanicam bilmiyorum
Evet vaSahiplik eki var mı, "popokulam" gibi?
aldatılıyorım telefon dokumanlarını getirecekmiş bu saatten sonra boşYüzde yüz emin ol yalan söylüyor. Elifi aramış. Aldatılıyorsun ya da Elif aldatılıyor.