Aldatildim mi

Üzgünüm sevgilin seni aldatıyor…
Çok zor evet ama sevgilinin dediği şey olsaydı bir şekilde şarja takar son aramalarını gösterirdi. Sevgilin telefon arama dökümü göndersin zaten Elifiyle çok konuşuyordur illa anlarsın.

Telefonuna elifim diye mi kaydetmis numarayi?
Siz ne olarak kayitlisiniz?

İnstasında elif diye biri var mı? Dökümanlarda geçmiş görüşmeler numara olarak gözüküyor içlerinden sık arananları kaydedip wptan bakcaksınız. Ama o dökümanlar için adamın telefonunu en azından bi 15 dk ele geçirmeniz lazım.

Inanin uzuntuden sacmaliyorum sadece icimin yuzde yuz rahat olmasini istiyorum , daha once bu tarz bir sey oldugunu soyledi tabi artik nasil inanicam bilmiyorum
Neye, nasıl inanacaksınız? Hâlâ adama inanma derdinde misiniz? Neye konu açtınız o zaman? Nasıl anlatalım size daha? Sevgilinizin ELİF'i aramış o anda, buz gibi aldatıyor sizi...

ne gariptir ki başkasının telefonu diyor ama .. kendı telefonu kapanmasıyla gelen çağrıda kapanıyor bunuda akıl etmemiş olamazsınız demi .
ne gariptir ki başkasının telefonu diyor ama .. kendı telefonu kapanmasıyla gelen çağrıda kapanıyor bunuda akıl etmemiş olamazsınız demi .
Karsi taraf sonlardirdi aramayi , zaten her turlu bitirdim muhtemelen soktan bi umut aramaya calisiyorum

ben şimdi gidip eşimin arama dökümünü istesem verebilirler mi yani? Vay anasını
Kimseden istemıyorsunuz . Direk mesela Vodafone yanımdaya girip ordan gecmıs gorusmeler dokümanı die indirebiliyormuşsunuz görüşülen konuşmaları . Normalde bildiğim bi konu değildi müşterinin numarası silinmiş adrese varılmış ama zilde isim yazmıyor sabahın körü Kimsenın zile basamayan eleman böyle bi taktikle müşteri numarasını bulup aramış bana da eşim anlatmıştı

Bu saflığınızı sevgilinize de belli etmişsiniz ki adam sizi resmen salak yerine koymuş. Arabada sizden başkası yoksa nasıl arabaya bağlanabilir onay vs almadan? Cahil değilsinizdir diye düşünüyorum hiç mi bilginiz yok... Aldatılıyorsunuz.

Kimseden istemıyorsunuz . Direk mesela Vodafone yanımdaya girip ordan gecmıs gorusmeler dokümanı die indirebiliyormuşsunuz görüşülen konuşmaları . Normalde bildiğim bi konu değildi müşterinin numarası silinmiş adrese varılmış ama zilde isim yazmıyor sabahın körü Kimsenın zile basamayan eleman böyle bi taktikle müşteri numarasını bulup aramış bana da eşim anlatmıştı
Vay be şu an öğrendim bunu😂 gör konu sahibi yapar mısın bilmem ama aşırı iyi bilgi

Bu saflığınızı sevgilinize de belli etmişsiniz ki adam sizi resmen salak yerine koymuş. Arabada sizden başkası yoksa nasıl arabaya bağlanabilir onay vs almadan? Cahil değilsinizdir diye düşünüyorum hiç mi bilginiz yok... Aldatılıyorsunuz
İnstasında elif diye biri var mı? Dökümanlarda geçmiş görüşmeler numara olarak gözüküyor içlerinden sık arananları kaydedip wptan bakcaksınız. Ama o dökümanlar için adamın telefonunu en azından bi 15 dk ele geçirmeniz lazım.
Instagrami yok , evet aldatiliyorum

X