Aldatıldım mı?

Ya bunu yeni tanistigin insanlarla yapmazsin zaten en az bi 5 senelik dostlarinla emin olunca yaparsin. Herkes herseyi dusunebilir önemli olan reelde yapilan seyler. Yani şöyle o an ister istemez konuyu anlamak adina bi hayal ediosun :) gözünün önünde canlanio bunu notr karsilayabilmek önemli. Yoksa ben de dusunuorum tabi ama onu kafamda bi cinsel keyif unsuruna cevirmiorum. Herkes böyleyse biri birine de yurumedikce ortam bozulmuosa o grup konusmaya devam eder yani testi geçer bi süre sonra zamanla.
Arkadaşların birbirini cinsel obje gibi hayal etmeleri size normal geliyorsa iyi günler diliyorum.

Tek bir kadınla değil, bir grup arkadaşıyla yapıyor.
Ayrıca bu cinsiyetçi yaklaşımı hiç doğru bulmuyorum.
Gece yarısına kadar diğer erkeklerle belaltı konuşması rahatsız etmiyorsa, kadın olunca da etmemeli.
O kadının bir penisi yok diye potansiyel tehlike görülmesi ne acı!
Hanımefendinin kocası da sizin gibi düşünse sorun olmaz ama kocası eminim ki eşinin erkeklerin olduğu gruba girmesine böyle cinsiyetsiz bakış açısıyla bakmaz. Bu da ortada uygun olmayan birşeylerin olduğunu gösterir

Bir erkeğin erkekle belalti muhabbet yapmasi baska, bunu bir kadinla yapmasi baska diyosunuz da. Bir kadinin yaninda yapilamayacak kadar igrenclikte muhabbetleri bir erkekle yapio olmasi da sapikca degil mi. Kadinli erkekli grupta yapilan daha masumdur havada karada. Harbi tepkiler gangbang cevriliomus gibi. Ne biliosunuz ne konusuluo örnek vermemis ki konu sahibi hic.
Aynı değil. Kız arkadaşlarımla oral sekstir bilmemnedir bunların muhabbeti döner. Espri falan da yapılır bel altı. Ama erkek arkadaşla aynı seviyede döndüremem o muhabbeti en fazla üstü kapalı espri falan olur o kadar. Kaldı ki bu insanlar evli. Başka kadınla bu tarz muhabbetlere girmese ölür müymüş? Çok mu elzem de kadın rahatsızlığını belirttiği halde hala devam ediliyor? Benim de arkadaş grubum var kızlı erkekli ve evlendiklerinde eşleri rahatsız olsa kendime çeki düzen veririm.

Ayrıca adamın karısı rahatsız olmuş yahu hala neyini tartışıyorsunuz? Siz istediğiniz erkekle bel altı muhabbet çevirebilirsiniz eşiniz rahatsız olmuyorsa kimseyi ilgilendirmez.
E umursamio kadini. Burda gene kadin suclu degil mi :KK70: onu takan yok ama hazmedemediğini bisey var ortada, e gitsin madem.

Kadın ahlaksız olabilir, terbiyesiz olabilir, değer yargıları olmayabilir vs vs.
Bu kimseyi ilgilendirir mi, hayır.
Evli ve sorumlulukları olan kişi bahsi geçen kocadır ve hatta ‘karın beni kesecek git uyu’ diyecek kadar muhabbeti uzatan, ardından o kadın tarafından evli olduğu hatırlatılan yine o evli adam.

Konu sahibi kadına bilenebilir, sinirlenebilir ama olaya dışarıdan baktığında mevzunun kadın değil, kocasının gizli bir hayat kurması ve kendisini dışarıda bırakması olarak gayet net görebilir diye düşünüyorum.
Velhasıl, cinsiyet farketmeksizin çok uzum süredir kurulan bağı ‘hangi titizlikle ve özenle’ gizlemek için verdiği çaba ise evliliğin ortadına düşen atom bombasıdır bence.
Bir daha güvenilir mi, çok zor.
Kadınla arasında bir şey var mı, hiç sanmam ama artık karısıyla arasında da bir bağ olduğunu sanmıyorum.
net cevap bu.

konu sahibi ne düşünüyor acaba

8 yıl flört + 6 yıl evlilik + bir kızım var. Bahsettigim 14 yıl süre zarfında surekli çalıştım. Eşime de kendimden daha çok güvenirdim. Sorgulamak karıştırmak aklıma bile gelmezdi sonra bir sebepten isten ayrıldım. Eşim coin veya hisse senedi nedeniyle son zamanlarda telefonu elinden hiç düşürmez oldu ortalıkta da bırakır ama benim de bakmak zaten aklıma gelmez. Bir gün evdeyken bir bakayım dedim. 4 kişilik bir grup kurulmuş 3 erkek 1 kadin. Ama her türlü konuşma var belden aşağı konuşma da var günlük rutin yaşam da var aileler de var. Sonra ben bunu taktim bir kaç gün ama ima da etmeye başladım. Sonra telegramdan grup dışında kadınla yapılan özel görüşmeler silindi ben de okumamıştım ardından arama kayıtları silindi. WhatsApp unutulmuş ama orda eşime kadın gece normal bir konuşmanın sonunda hadi yat uyu diyor eşim birsey demiyor üzerine karın beni kesecek diyor. Bu erkeklerin yaptığı belalti muhabbetlerin hepsinde kadın var o da katılıyor. Mesajlar silinince ipin ucu koptu tabi 1 aydır. 1 aydır eşim benim tavırlarımi idare ediyordu ben de zaten mesafe koymuştur diyip bıraktım dun tekrar karıştırayim dedim yine sohbet muhabbet devam. Hiç boşluk yok. Ben de kadını insatgramdan buldum birkaç ağır da olmayan şeyler söyledim. Bu sabah erkenden ima etmeye başlamış gruptan ve eşim de anlamış zaten. Bugün de kızımın kresinin ilk günüydü beni kapının önünde nasıl skstriyor ne dedin diye çocuğu unuttu resmen. Sonra kadın buna benim attığım mesajları atmis eşim üzerine bana ne laflar saydırdı. Ben öyle bir adam mıyım diye söylendi küfürler hakaretler evi kırdı geçirdi. Aynı şekilde de sohbetine devam ediyor. Ben kahroluyorum onlar sohbetine devam ediyor. Kadın bizim grubumuz cinsiyetsiz o yüzden rahatız beni tanısan çok seversin diyor bana. Eşim sanki ben suçluymusum gibi annemi aramış memleketteydi gelin bu işi birseye bağlayalım ben artık uğraşamiyorum demiş kendi bel altı konuşmalarını hiç görmüyor.
Cok darda kaldım kimseye de anlayamıyorum üzerine ev başıma yıkılıyor çocuğumla ilgilenemiyorum. Tükendim artık. Neye inanacagimi inanacak miyim sasirdim. İnanmazsam ne olacak çocuğum da var. Çok kötüyüm bittim artık ağlamaktan bittim. Arkadaş grubuymus 4 yıllık. Olsa şimdiye kadar olurmuş diye savunma aldim. Ama içime sinmiyor hicbirsekilde kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki sanki artık ben bir can bile taşımıyorum. Resmen tercih yapıldı ve ben tercih olmadım. Senelerim boşa gitti disimle tirnagimla kurduğum bu yuva cehenneme döndü artık söyleyin siz de nedir doğrusu?
Doğrusu boşanmak. Utanmadan birde yaptığını savunuyor ahlaksız ya.

• Beğen
Reactions: Z P
Aynı değil. Kız arkadaşlarımla oral sekstir bilmemnedir bunların muhabbeti döner. Espri falan da yapılır bel altı. Ama erkek arkadaşla aynı seviyede döndüremem o muhabbeti en fazla üstü kapalı espri falan olur o kadar. Kaldı ki bu insanlar evli. Başka kadınla bu tarz muhabbetlere girmese ölür müymüş? Çok mu elzem de kadın rahatsızlığını belirttiği halde hala devam ediliyor? Benim de arkadaş grubum var kızlı erkekli ve evlendiklerinde eşleri rahatsız olsa kendime çeki düzen veririm.
Hıı, şimdi anlaşıldı.
Ben hayatımda hiçbir insanla düpedüz seks içerikli konuşma yapmam mesela.
15 senelik dostumla en fazla ‘oghhh yüzün ışıldamış bir şeyler olmuş’ deriz.
Ya da en fazla bu akşam doluyuz, iç çamaşırı şurda, şöyle ürünler varmış çiftler için gibi içerik döner.
Dolayısıyla bunu bir erkekle de konuşabilirim ki olduğumuz eşli gruplar içinde döner ara sıra muhabbeti, müstehcen bir içeriğe cinsiyetsiz karşıyım.
Ha geyiktir, dibini yaparım her türlü küfre ya da ince espriye kaçan şeyleri ama kişilerin kendi hayatlarıyla alakalı asla asla yani.

Bu nedenledir ki, konudaki ‘kadın’ kadar diğer erkekler de beni irite eder, hatta hiçbiri etmedi yine erkeği de kadını da, amk yazıldı diye belaltı diyecek değilim, kendi seviyem sınırım belli.

İlk sayfadaki ve dün gece yayımlanan mesajım yukarıdadır.
Kendinizle karıştırmak üzeresiniz, ha karıştırdınız ha karıştıracaksınız.
Bu diil ilk mesajinda sorun görmemişsin ahbap olarak gelmiş sana da başta. "kadin ahbabi olunca aldatilio mu oluyosunuz" demissin. Konuşmaların icerigini bilmeden herkes kendince yorumluyor sen sonradan yazılanların etkisinde kalip basta edindiğin izlenimi degistiriosun. Yani başta sana da bi sorun gelmemisti bence okur okumaz. Ve bence de erkekle yapiosa rahatsiz etmiosa kadinla da yapilinca rahatsiz etmemeli o kisma katiliorum.

Eşimin iş yerinde bir kız vardı.Pazar günü eşime arıyla hitap edip mesaj attı evi yıktım.Hemen kadına bana mesaj atmayın numaramı silin yazdı.Kocamda bir suç yokt kızın cıvıklığıydı.Sorun eşinizin yanınızda olmaması.

Hıı, şimdi anlaşıldı.
Ben hayatımda hiçbir insanla düpedüz seks içerikli konuşma yapmam mesela.
15 senelik dostumla en fazla ‘oghhh yüzün ışıldamış bir şeyler olmuş’ deriz.
Ya da en fazla bu akşam doluyuz, iç çamaşırı şurda, şöyle ürünler varmış çiftler için gibi içerik döner.
Dolayısıyla bunu bir erkekle de konuşabilirim ki olduğumuz eşli gruplar içinde döner ara sıra muhabbeti, müstehcen bir içeriğe cinsiyetsiz karşıyım.
Ha geyiktir, dibini yaparım her türlü küfre ya da ince espriye kaçan şeyleri ama kişilerin kendi hayatlarıyla alakalı asla asla yani.

Bu nedenledir ki, konudaki ‘kadın’ kadar diğer erkekler de beni irite eder, hatta hiçbiri etmedi yine erkeği de kadını da, amk yazıldı diye belaltı diyecek değilim, kendi seviyem sınırım belli.
Biz de kendi hayatımızla ilgili konuşmuyoruz ki. Elbette mide bulandıracak derecede yapılan konuşmalarda erkek-erkeğe olan da aynı şekilde rahatsız eder. Ama kadın-erkek arasında olan konuşmalarda bel altı espri bile istemem ben. Tabii söz konusu kişi benim eşimse. Yoksa diğer insanların ne yaptığı beni ilgilendirmiyor.

• Beğen
Reactions: Z P
Bu diil ilk mesajinda sorun görmemişsin ahbap olarak gelmiş sana da başta. "kadin ahbabi olunca aldatilio mu oluyosunuz" demissin. Konuşmaların icerigini bilmeden herkes kendince yorumluyor sen sonradan yazılanların etkisinde kalip basta edindiğin izlenimi degistiriosun. Yani başta sana da bi sorun gelmemisti bence okur okumaz. Ve bence de erkekle yapiosa rahatsiz etmiosa kadinla da yapilinca rahatsiz etmemeli o kisma katiliorum.
Yok, tam olarak demek istediğim son cümlenizdi.
Kadın ahbabı olunca aldatılıyor musunuz yani ne saçma diyerek o gruptaki diğer insanların varlığına dikkat çektim.
Arkadaşsa hepsi arkadaş, ne var ki diyerek.

Sırf dişi kişiliğe odaklanılmasının altını büyük büyük çizdim, ilk harfimden bu mesajıma kadar aynı kanıdayım.
3 erkek 1 kadın değil, 4 erkek olsaydı sorun etmeyecek insanlar,
; kadın varlığını da etmesin bir zahmet.

8 yıl flört + 6 yıl evlilik + bir kızım var. Bahsettigim 14 yıl süre zarfında surekli çalıştım. Eşime de kendimden daha çok güvenirdim. Sorgulamak karıştırmak aklıma bile gelmezdi sonra bir sebepten isten ayrıldım. Eşim coin veya hisse senedi nedeniyle son zamanlarda telefonu elinden hiç düşürmez oldu ortalıkta da bırakır ama benim de bakmak zaten aklıma gelmez. Bir gün evdeyken bir bakayım dedim. 4 kişilik bir grup kurulmuş 3 erkek 1 kadin. Ama her türlü konuşma var belden aşağı konuşma da var günlük rutin yaşam da var aileler de var. Sonra ben bunu taktim bir kaç gün ama ima da etmeye başladım. Sonra telegramdan grup dışında kadınla yapılan özel görüşmeler silindi ben de okumamıştım ardından arama kayıtları silindi. WhatsApp unutulmuş ama orda eşime kadın gece normal bir konuşmanın sonunda hadi yat uyu diyor eşim birsey demiyor üzerine karın beni kesecek diyor. Bu erkeklerin yaptığı belalti muhabbetlerin hepsinde kadın var o da katılıyor. Mesajlar silinince ipin ucu koptu tabi 1 aydır. 1 aydır eşim benim tavırlarımi idare ediyordu ben de zaten mesafe koymuştur diyip bıraktım dun tekrar karıştırayim dedim yine sohbet muhabbet devam. Hiç boşluk yok. Ben de kadını insatgramdan buldum birkaç ağır da olmayan şeyler söyledim. Bu sabah erkenden ima etmeye başlamış gruptan ve eşim de anlamış zaten. Bugün de kızımın kresinin ilk günüydü beni kapının önünde nasıl skstriyor ne dedin diye çocuğu unuttu resmen. Sonra kadın buna benim attığım mesajları atmis eşim üzerine bana ne laflar saydırdı. Ben öyle bir adam mıyım diye söylendi küfürler hakaretler evi kırdı geçirdi. Aynı şekilde de sohbetine devam ediyor. Ben kahroluyorum onlar sohbetine devam ediyor. Kadın bizim grubumuz cinsiyetsiz o yüzden rahatız beni tanısan çok seversin diyor bana. Eşim sanki ben suçluymusum gibi annemi aramış memleketteydi gelin bu işi birseye bağlayalım ben artık uğraşamiyorum demiş kendi bel altı konuşmalarını hiç görmüyor.
Cok darda kaldım kimseye de anlayamıyorum üzerine ev başıma yıkılıyor çocuğumla ilgilenemiyorum. Tükendim artık. Neye inanacagimi inanacak miyim sasirdim. İnanmazsam ne olacak çocuğum da var. Çok kötüyüm bittim artık ağlamaktan bittim. Arkadaş grubuymus 4 yıllık. Olsa şimdiye kadar olurmuş diye savunma aldim. Ama içime sinmiyor hicbirsekilde kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki sanki artık ben bir can bile taşımıyorum. Resmen tercih yapıldı ve ben tercih olmadım. Senelerim boşa gitti disimle tirnagimla kurduğum bu yuva cehenneme döndü artık söyleyin siz de nedir doğrusu?
Bundan bir sürü şey çıkarda burada yazmayayım şimdi . Eşiniz çakallık yapıyor , kimse kusura bakmasın ama evli bir adamın kadınla konuşması ne alâka ? Bir de müstehcen şeylerin konuşulması falan Allahım ya kadın da tam bir şeymiş neyse . 😐

Ya bence de bunda bisey yok ne var benim gördüğümü soyleyim. Genis bi adam var ama kotu anlamda soylemiorum bunu kadin erkek fark etmeksizin sohbet edio. Konu sahibi de biraz konservatif oldugu icin adam basim agrimasin diye silio.

Sen eşini atlayip kadina gider konusursan esin de seni atlayip annene şikayet eder silsile usulu sikayete dönmüş 657de boyle bi tabir var :) sen esinle konusamiosun bile 14 yildir tanidigini sandigin adami hic tanimamissin bence bu hikayenin en aci kismi bu. Birak konussun ya hakkaten yapacak olsa yapardi 4 senedir.

Benim de oyle tek kiz oldugum Whatsapp gruplari var belalti da döner komik seyler çünkü tutup sexting yapmioruz. Kadin sana beni tanisan seversin fln demis. Bence sen yanlis anliosun olay çıkaracağın icin esin sana soylemio. Her gun de sabahlara kadar konuştuğunu hic sanmiorum.
Şaşırdım mı bu yoruma? Yoooo:olamaz:

Benzer bir şeyi 4 yıl önce yaşadım. Çok iyi bir kurumda yönetici olarak çalışan eski eşim ve altında çalışan memuru arasında geçen seviyesiz mesajlara şahit oldum. Sorduğumda arkadaşız dedi, "Bir görsen, erkek gibi, senin yanından geçemez" dedi. ÜStelik benden 8 yaş büyük. Takipte kaldım çünkü eğer içinizde şüphe varsa kesinlikle orada bir terslik vardır. İzledim, gözlemledim, takip ettim ve ikna oldum; bir ilişki var. Arkadaşlıkla ilişki arasındaki çizgi geçilmiş ise orada kötülük başlıyor. Bu coğrafyada kadınlar ve erkekler pek fazla arkadaşlık yapamıyor. Bir bakış bir gülüş sonrası akılları kayıyor. Yapılması gereken o ince ve çok önemli sınırı korumak. Gece 22:00 sonrası ve sabah 9:00 önce mesaj veya telefon konuşması yapılması hem görgü hem de iş kuralı gereği yanlıştır. Eğer bu yazışmaların zamanı ve içeriği bu kurallara uymuyorsa orada artık sınırlar aşılmış demektir.
Son mesajlarını yakaladıktan sonra 2 saat içinde onu terk ettim. Öncesinde beklemiştim ve evliliğimi kurtarmak için çabalamıştım ama yapılacak birşey yoktu. Kendime bakayım desem anlamsız çünkü hem daha güzel hem de daha çekiciydim. Kendimi geliştireyim desem zaten çok iyi bir eğitim aldım ve kariyerim çok iyi. Ev işlerinin hepsi bende, mutfakta çok iyiyim ve saatlerce sohbet edebilirdik sıkılmadan. Peki daha ne yapılmalıydı? Hiçbir şey. Çünkü karşınızdaki insan eğer dediğim sınırları aşmışsa olay artık onlarla ilgili. En iyi şeyi yaptım ve onları kendi seviyesizlikleri ile başbaşa bıraktım. Şimdi dünyanın en iyi insanı deseler bile dönüş yok benim için, güven bir ilişkinin en ama en önemli unsuru. O yok olunca geri gelmez. Şüphe ile 2 yıl yaşamış birisi olarak şunu söyleyebilirim, emin olana kadar izleyin, kafanızda hiç soru işareti kalmasın, soğukkanlı ve herşeye hazırlıklı olun. Arkadaşlık ve ilişki sınırının geçilip geçilmediğini anlarsınız. İç sesiniz çok önemli. Karşı taraf hemen savunmaya geçecektir. Sakin kalın. Sevgiler

X