- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
- 333
- Konu Sahibi Prensesininbircikannesi
-
Benim müdürüm beni azarladığı için çiçek gönderecekSonra müdürüm benim yüzüme bakmadığı için bende anlayıp mesaj atacağım Eşinizle aranız bozulmasıne sebep olduğum için kusura bakma diyeceğim..
Ben erkek olsam, sizin nimeti arama ihtimalinize karşılık farklı birinin telefon numarasını kaydederim Mesajları kendim atarımda silerimde.. Baska bir bayan arkadaşımla da konuştururum nimet diye..
Ama belkide eşiniz gerçekten sucsuz da olabilir..
Adamin beynine isleyip duruyorsun bu ismi
Ister istemez cikmistir agzindan
Yadam sdni sevmese yuvasini korumak istemesse okadar ugrasirmiydi
Her erkek sacmalama potansiyeli adayidir oda cicek yollayip sacmalamis sucuda anlamis uzatmayin artik
Adsmda bikar yilar
Esegin aklinada karpuz kabugu sokma gecti bitti.
Bosanicanda ne olucak cocugun babasiz kalacak
Daha iyisini mi bulacaksin buldugunun yapmiyacagini kim diyecek.
Onun icin affef gitsin uzatma
Kızlar son majları okuyamadım elim ayağım titreyerek yazıyorum gece 5 ye uyandım eşimin operatör geçmişine baktım. Güncel son 10 günlük kısımda kısa süreli hatta dk bile sayılmaz arama var onun dışında msj hiç bişey yok. Ama 24 Kasım’dan 10 gün önceye kadarki kayıtlarda hiç arama Yok binlerce msj var gece yarılarına kadar olan. Eşim aşırı yoğun çalıştığını söyler ama mesai saatlerinde bir sürü gönderilen majlar var. Bu majlara nasıl vakit buldu adam! Titriyorum şimdi uyandırsam mı yoksa hiç ellesem işe kalktığı zaman mı gözüne soksam msjları bilmiyorum. Çocuklar uyumasa evi ayağa kaldırıcam. Şuan yanımda neleri götürsem ne kadar eşyayla çıksam bunları düşünüyorum. Yaklaşık 3 haftadır aklıma geldikçe ağlıyordum ama şu am tek damla göz yaşı yok. Gece yarılarına kadar msjlaşıp nasıl sonra koynuma girdi aşkından ölüyormuşcasına o sevgi sözlerini söyledi bu karaktersiz aklım almıyo. İnsan başkasına ilgi duyunca karısından soğumaz mı? Bu nasıl karaktersiz bi adam! Neden ağlayamıyorum? Neden yalnızca titriyorum! Saat ne zaman 8 olucak da bütün kinimi kusucam
Ah güzelim ya belliydi sonun böyle olacağı keşke olmasaydı çok üzüldüm.Mesajlardaki numara nimetin mi.Kızlar son majları okuyamadım elim ayağım titreyerek yazıyorum gece 5 ye uyandım eşimin operatör geçmişine baktım. Güncel son 10 günlük kısımda kısa süreli hatta dk bile sayılmaz arama var onun dışında msj hiç bişey yok. Ama 24 Kasım’dan 10 gün önceye kadarki kayıtlarda hiç arama Yok binlerce msj var gece yarılarına kadar olan. Eşim aşırı yoğun çalıştığını söyler ama mesai saatlerinde bir sürü gönderilen majlar var. Bu majlara nasıl vakit buldu adam! Titriyorum şimdi uyandırsam mı yoksa hiç ellesem işe kalktığı zaman mı gözüne soksam msjları bilmiyorum. Çocuklar uyumasa evi ayağa kaldırıcam. Şuan yanımda neleri götürsem ne kadar eşyayla çıksam bunları düşünüyorum. Yaklaşık 3 haftadır aklıma geldikçe ağlıyordum ama şu am tek damla göz yaşı yok. Gece yarılarına kadar msjlaşıp nasıl sonra koynuma girdi aşkından ölüyormuşcasına o sevgi sözlerini söyledi bu karaktersiz aklım almıyo. İnsan başkasına ilgi duyunca karısından soğumaz mı? Bu nasıl karaktersiz bi adam! Neden ağlayamıyorum? Neden yalnızca titriyorum! Saat ne zaman 8 olucak da bütün kinimi kusucam
Evi terkedeceksen illaki sen değil onu gönder. Çocukların düzeni bozulmasın.
Acele etme bekle.
Kızlar son majları okuyamadım elim ayağım titreyerek yazıyorum gece 5 ye uyandım eşimin operatör geçmişine baktım. Güncel son 10 günlük kısımda kısa süreli hatta dk bile sayılmaz arama var onun dışında msj hiç bişey yok. Ama 24 Kasım’dan 10 gün önceye kadarki kayıtlarda hiç arama Yok binlerce msj var gece yarılarına kadar olan. Eşim aşırı yoğun çalıştığını söyler ama mesai saatlerinde bir sürü gönderilen majlar var. Bu majlara nasıl vakit buldu adam! Titriyorum şimdi uyandırsam mı yoksa hiç ellesem işe kalktığı zaman mı gözüne soksam msjları bilmiyorum. Çocuklar uyumasa evi ayağa kaldırıcam. Şuan yanımda neleri götürsem ne kadar eşyayla çıksam bunları düşünüyorum. Yaklaşık 3 haftadır aklıma geldikçe ağlıyordum ama şu am tek damla göz yaşı yok. Gece yarılarına kadar msjlaşıp nasıl sonra koynuma girdi aşkından ölüyormuşcasına o sevgi sözlerini söyledi bu karaktersiz aklım almıyo. İnsan başkasına ilgi duyunca karısından soğumaz mı? Bu nasıl karaktersiz bi adam! Neden ağlayamıyorum? Neden yalnızca titriyorum! Saat ne zaman 8 olucak da bütün kinimi kusucam
Her konuda konu sahibinin eşi gibi mesaj yazan biri muhakkak çıkıyor yahu inanılır gibi değil.Adamin beynine isleyip duruyorsun bu ismi
Ister istemez cikmistir agzindan
Yadam sdni sevmese yuvasini korumak istemesse okadar ugrasirmiydi
Her erkek sacmalama potansiyeli adayidir oda cicek yollayip sacmalamis sucuda anlamis uzatmayin artik
Adsmda bikar yilar
Esegin aklinada karpuz kabugu sokma gecti bitti.
Bosanicanda ne olucak cocugun babasiz kalacak
Daha iyisini mi bulacaksin buldugunun yapmiyacagini kim diyecek.
Onun icin affef gitsin uzatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?