- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
-
- Konu Sahibi Akdeniz Gelini
Bu konuşma ilk değil belliki.Edimin telefonunda is yerinden bir bayanla yazismasini buldum.evli bir kadina guzel giyinmissin gene yazmış.bir suru sohbet etmişler havadan sudan ama eşimin tavrı flort eder gibiama telefonu hic saklamadi ben olay cikarttim kendimi aldatilmis hissediyorum.esim samimiyiz herkes boyle konusuyor birbiriyle dedi aldatmis olmuyor mu boyle alsatilirmi diyor.
yapmayacağını bildiği için sallıyorSordum yazanin niyetine bakarmis.bizimkinin kotu niyeti yokmus kadinla samimiymis.isyerinde kadinar erkeklerle normal bir kadin arkadas gibi dertlestigini erkeklerinde kadinlarla rahat konustugunu söyledi
Adam laftan anlamıyor çünkü kaç kere söylemiş kadın adam yanlış yaptığını düşünmüyor ki hani bir klasik vardır ya erkeği yatakta bassan bile bi açıklaması bi savunması hep vardır diye o hesap biraz da erkek milleti ben erkeğim kendimi korurum yanlış yapmam ben erkeğim şöyle yapsam bile bişey olmaz kafasındalar ne yazık ki. Hiç değilse kadına söylesin de daha kötü bir hal almasın vaziyetler...neden kocaya değil de kadına?
Sordum yazanin niyetine bakarmis.bizimkinin kotu niyeti yokmus kadinla samimiymis.isyerinde kadinar erkeklerle normal bir kadin arkadas gibi dertlestigini erkeklerinde kadinlarla rahat konustugunu söyledi
cunku kadin musade etmese adam bu kadar rahat davranamaz
Adam laftan anlamıyor çünkü kaç kere söylemiş kadın adam yanlış yaptığını düşünmüyor ki hani bir klasik vardır ya erkeği yatakta bassan bile bi açıklaması bi savunması hep vardır diye o hesap biraz da erkek milleti ben erkeğim kendimi korurum yanlış yapmam ben erkeğim şöyle yapsam bile bişey olmaz kafasındalar ne yazık ki. Hiç değilse kadına söylesin de daha kötü bir hal almasın vaziyetler...
Kendisinin nasıl düşündüğünden ziyade, önceliği sizin için durumun nasıl göründüğü olmalı.
Siz rahatsız olduğunuzu belirttiğiniz halde "Ben yanlış bulmuyorum" diyerek devam edebilecekse buyursun etsin.
Sizin kafanızın karışması-şüpheye düşmeniz, onun sıradan(!) iş arkadaşı ile mesajlaşmasından daha önemli değil herhalde ki, hala daha siz tarafını değil, mesajlaşma tarafını kurtarma çabasında.
Sorun bakalım kendisine, "Eşinin şüpheye düşmesi mi daha önemli, bu kadınla sohbet mi?" diye. :)
Niyeti madem o kadar iyi, biricik karıcığının üzülmesine kıyamaz, bu mesajlaşmalara da tüm iyi(!) niyetiyle son verir.
canım benim...altadılmış gibi hissetme...altadılmışsın...sen yap bakalım eşin es gecicek mi...Edimin telefonunda is yerinden bir bayanla yazismasini buldum.evli bir kadina guzel giyinmissin gene yazmış.bir suru sohbet etmişler havadan sudan ama eşimin tavrı flort eder gibiama telefonu hic saklamadi ben olay cikarttim kendimi aldatilmis hissediyorum.esim samimiyiz herkes boyle konusuyor birbiriyle dedi aldatmis olmuyor mu boyle alsatilirmi diyor.
Edimin telefonunda is yerinden bir bayanla yazismasini buldum.evli bir kadina guzel giyinmissin gene yazmış.bir suru sohbet etmişler havadan sudan ama eşimin tavrı flort eder gibiama telefonu hic saklamadi ben olay cikarttim kendimi aldatilmis hissediyorum.esim samimiyiz herkes boyle konusuyor birbiriyle dedi aldatmis olmuyor mu boyle alsatilirmi diyor.
Bana karşı sa cok ilgilidir.Bu adam sana güzel cümleler kurup, iltifat ediyor mu?
+1000
Bu yorumu bir kaç kere oku ve okut A Akdeniz Gelini
Adam olan adam madem yaptı bir hata "tamam ben yazarken sorun görmedim ama sen kötü hissetmişsin bir daha olmayacak" dese belki işler bir nebze düzelir ama deyyus bir de normal diyor. Mide 4+1 300m2
Evde karılarına 2 çift güzel lafı esirgerler ama komşunun tavuğu kaz görünüyor..