Aldatildim mi

Aldatmış mı aldatmamış mı bılmem ama ben olsam yolardım o kocayı .

Ben arada yazışmalara bakarım gülücük yapsa ne bu samimiyet derim . ben yapsam hoşuna gider mi derim .

Direk empati empatiii

Benim en yakın arkadaşlarım hep erkektir ama herkes haddini seviyesini bilir 32 yaşındayım 17 yıldır eşimle birlikteyim ve bütün erkek arkadaşlarımi eşim tanır bilir evlerimize girer geliriz ama ne böyle diyaloglara girdik ne de bu tür yazışmalar işte hadsizlik seviyesizlik budur eşinizin yolu yol degil

Bu konuşma ilk değil belliki.

neden kocaya değil de kadına?
Adam laftan anlamıyor çünkü kaç kere söylemiş kadın adam yanlış yaptığını düşünmüyor ki hani bir klasik vardır ya erkeği yatakta bassan bile bi açıklaması bi savunması hep vardır diye o hesap biraz da erkek milleti ben erkeğim kendimi korurum yanlış yapmam ben erkeğim şöyle yapsam bile bişey olmaz kafasındalar ne yazık ki. Hiç değilse kadına söylesin de daha kötü bir hal almasın vaziyetler...

Sordum yazanin niyetine bakarmis.bizimkinin kotu niyeti yokmus kadinla samimiymis.isyerinde kadinar erkeklerle normal bir kadin arkadas gibi dertlestigini erkeklerinde kadinlarla rahat konustugunu söyledi

Özrü kabahatinden büyük.

Kolaylıklar diliyorum, bana çok normal gelmedi.

Aldatılmışsınız zaten.
Yürüsün gitsin oradan çocuk kandırıyor sanki. Madem bir halt yedin arkasında dur kabul et veya akıllıca oyna.

cunku kadin musade etmese adam bu kadar rahat davranamaz

iyi de kadından kime ne
konu sahibine karşı sorumluluğu olan kişi "eş"
bu kadın olmaz, başkası olur, ne yapmalı? ömür boyu kadınları takip edip müsade etme meyillileri engelleyerek mi yaşamalı?
sorun tamamen adamda
evliliğine saygı duymalı, sorumluluğunu bilmeli
kadın peşinde 4 dönse bile o sınırı çizebilmeli
tüm bunları geçip "kadın müsade etmese" demek!...

herkesle öyle konuşuyorsa herkese yürüyor o zaman biri sana ne güzel olmuşsun yine gibi bişey söylese rahatsız olmayacak mı? large mı o kadar :)

iyi de
bu kadın olmasa başka kadın olur
kendi evliliğine saygı duymayan adam, bu kadın yüz vermezse başkasından yüz bulduğu an yine aynı şeyleri yapar
eşim laftan anlamıyor diye ömür boyu "eş" çevresindeki kadınları takibe alıp, onu ara bunu ara mı yapmalı?
böyle hayat mı geçer?
böyle gurursuzluk mu olur?

kadın "eşin bana yazıyor, sen eşine bak" dese ne olacak?
kadın dediğin azıcık dik, gururlu olmalı

kadın hesabı kocasına soracak
kadın kocasına yapma diyecek (gerçi ben olsam o yazışmaların üstüne 1 dk daha evli kalmam ya)
burada sorumlu davranması gereken, evliliğe saygı duyması gereken kişi eş!

Bu adam sana güzel cümleler kurup, iltifat ediyor mu?

+1000
Bu yorumu bir kaç kere oku ve okut A Akdeniz Gelini
Adam olan adam madem yaptı bir hata "tamam ben yazarken sorun görmedim ama sen kötü hissetmişsin bir daha olmayacak" dese belki işler bir nebze düzelir ama deyyus bir de normal diyor. Mide 4+1 300m2

Evde karılarına 2 çift güzel lafı esirgerler ama komşunun tavuğu kaz görünüyor..

canım benim...altadılmış gibi hissetme...altadılmışsın...sen yap bakalım eşin es gecicek mi...

Aynı işyerinde çalışıyorlarsa neden güzel giyinmişsin yine diye mesaj atıyor ki yüzüne söyler ayrıca neden silmez sürekli telefon ortadaymış sonuçta. Bence hiç yakışık değil o neymiş giyinmesinden

aaa yok ali sami alkış... evli veya bekar, bi erkek başka bi kadına şöyle giyinmişsin böyle giyinmişssin diyosa yürüyodur ya da içinde yürüme isteği vardır. hatun kişisi de ses çıkartmıyorsa yolu biraz biraz açıyodur ya da erkek kişisiyle oyun oynuyodur...

tamam siz eşinizin günahını almayın, şimdi plaza hayatı çok şeyi değiştirdi ama benim erkek arkadaşım/sözlüm/nişanlım/eşim bir kadınla böyle konuşursa kafasını kırarım

kocan da var zaten o kumaş...karsidaki kadında yüz veriyor galiba yoksa hayirdir boyle sozler hoş degil yanliş anlaşılır der..evdeki karisi boyle birsey yapsa kavga edip basina kalkacak adamlar kendi yapinca ne alaka diyorlar ? sonuna kadar inkar edip bin yalan sıkan insan biliyorum ... inkar yoluna girmiş sonunu hayır gormuyorum..karisina guzel soz etmez baskasina eder sonra niye kadinlar aldatiyor diyorlar... cunku kocasi ilgisiz insan yerine koymuyor..baskasi ilgilenince de akli kayiyor iste..

Malesef ki erkeklerin o tuhaf beyincikleri cinsellik yaşamadan bır kadınla onu aldatmadan saymıyor. Onlara gore aldatmak tek yatakta olur. Bana gelince bence aldatmış. Güzel giyinmişsin ne demek? Hey allahım bana gore evli bi adamın bı bayanla sohbet etmeside aldatmak. Katıyım biraz.

Bana karşı sa cok ilgilidir.
Bana karşı da ck ilgilidir.Cocuklara bakar,yardim eder her daim iltifat eder ama iste sonuc bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…