Aldatildim mi

1 kadın 1 erkek sohbeti felakettir.Üstelik evli adamsın sanane elin kadınından.Sanane giydiğinden deyyus diyeceğim kusura bakma ama eşinle otur konuş kendini bırakma bu meseleyi çözene kadar da kapatma Gül gibi hanımı dururken elin kadınına iltifat etmek se neymiş.Sende canını sıkma bacım.Otur çare üret.

Sen kötü hissetmedin, ama merak da ettin
Ve
Jüriye soruyorsun?
Çoğunluk hayır derse, hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeceksin?
Esim bana aciklama olarak.sadece saçmalama diyor ve kesinlikle dostanr bir yazidma olduğunu söylüyor .ve hic bir sey olmamis gibi devam etmek istiyor.yakinimda sorabilecegim kimse yok.o yuzden yazdım. Esimede okutacagim ve kendimi berbat hissediyorum

Kendini berbat hissetmeyeceksin bir kere silkelen bakayım kendine gel.Kaç yıllık evlisiniz çocuğunuz var mı ona göre yorum yapacağım..

Esin kusurabakmasin kadina resmen asiliyor.

Bir de ailecek mi gorusecekmissiniz?

Oldu canim baska emri?

Kadina yakinligi is yerinde kalmasin istiyor sanirim.

Sakin gorusme

İnanmıyorum ya
Eşin samimi mi sence? Yalan söyleme ihtimali?

Kimseye sorma, kötü hissediyorsan
Kopar ipleri

Aldatmadi ise de karakterinde bir bozukluk var. Evli kadina yavsayacak kadar... meyilli...
Biri de size oyle yapsa aslan kesilir mi acaba yoksa normal mi der?
Is yerinde beraberlerse neden mesajlasiyorlar o da ayri mesele...

5 yildir evliyiz i ydir taniyorum.2 bebegim var
İnanmıyorum eşinize .Ya ben sizin yerinizde olsaydım alırıdm çocuklarımı babamın evine giderdim. Namusuyla Edebiyle bir hanım almışsın.Üstelik 2 bebeğin var sen nasıl şerefsizlik yapar da elin kadınına iltifat edersin sinirlendim şuan yerinde olsam 1 dk durmam.Lütfen silkelen kendine gel .Lütfen.Alah yardımcın olsun dualar edeceğim sana

Dedim onu niyet onemliymis oyle bir sey diyen olsa bana niyetine bakarmis
Eminim öyle yapar... Kuşkuda kalmak zor bi süre hal hareketlerini takip ediceksiniz ama mutlaka konuşun derim kendisi rahatsız olmayabilir ama sizin bunu kaldıramıycağınızı bidaha böyle diyaloglara girmesini istemediğinizi madem arkadaşca ona göree ... yapmamasınıda bilsin tavrınızı net koymalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…