- 24 Şubat 2013
- 90
- 31
-
- Konu Sahibi Akdeniz Gelini
Millet birbirini yataga atsa, esiniz de mi atacakmis? Bir kadina durup dururken guzel giyinmissin diye mesaj atilir mi ya?
Is arkadaşınız da size atarsa, eşiniz bir sorun gormeyecek miymis? Ya da siz baska bir adama atsaniz mesela?
Kadini taniyor musunuz bir de?[/Qbu olay olali 1 ay oldu yakaladiktan sonra tanıştım
1 kadın 1 erkek sohbeti felakettir.Üstelik evli adamsın sanane elin kadınından.Sanane giydiğinden deyyus diyeceğim kusura bakma ama eşinle otur konuş kendini bırakma bu meseleyi çözene kadar da kapatma Gül gibi hanımı dururken elin kadınına iltifat etmek se neymiş.Sende canını sıkma bacım.Otur çare üret.Kadin tesekkur etmis ama esim de dogru olmadığı ni bildiginden kadinin esini gormus adamin yazismalari yanlis anlayip anlamdigini falan sormuş bir de kadin bize gelmrk istemis ama ben kabul etmedim,once o cagirsin defim ama tabi bu kadar muhabbetlerini bilmiyordum.esim dr gitmis once sen cagiracakmissin demis uzgun emoloji koymus kafin trip atmis iyi falan diye bu hemen geri vites atp tamam biz cagiririz falan demis.yani boyle seyler yaxismislar
Esim bana aciklama olarak.sadece saçmalama diyor ve kesinlikle dostanr bir yazidma olduğunu söylüyor .ve hic bir sey olmamis gibi devam etmek istiyor.yakinimda sorabilecegim kimse yok.o yuzden yazdım. Esimede okutacagim ve kendimi berbat hissediyorumSen kötü hissetmedin, ama merak da ettin
Ve
Jüriye soruyorsun?
Çoğunluk hayır derse, hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeceksin?
Kendini berbat hissetmeyeceksin bir kere silkelen bakayım kendine gel.Kaç yıllık evlisiniz çocuğunuz var mı ona göre yorum yapacağım..Esim bana aciklama olarak.sadece saçmalama diyor ve kesinlikle dostanr bir yazidma olduğunu söylüyor .ve hic bir sey olmamis gibi devam etmek istiyor.yakinimda sorabilecegim kimse yok.o yuzden yazdım. Esimede okutacagim ve kendimi berbat hissediyorum
Esin kusurabakmasin kadina resmen asiliyor.Esim bana aciklama olarak.sadece saçmalama diyor ve kesinlikle dostanr bir yazidma olduğunu söylüyor .ve hic bir sey olmamis gibi devam etmek istiyor.yakinimda sorabilecegim kimse yok.o yuzden yazdım. Esimede okutacagim ve kendimi berbat hissediyorum
adamin yazismalari yanlis anlayip anlamdigini falan sormuş
İnanmıyorum yaEsim bana aciklama olarak.sadece saçmalama diyor ve kesinlikle dostanr bir yazidma olduğunu söylüyor .ve hic bir sey olmamis gibi devam etmek istiyor.yakinimda sorabilecegim kimse yok.o yuzden yazdım. Esimede okutacagim ve kendimi berbat hissediyorum
Ve bana tek dedigi sacmalama abartma,nasıl böyle düşünürsün gibi seyler soyluyor 1 aydir yanlisbyaptigini zerre kabul etmediBi kadına bugünde güzel giyinmişsin demek ne demek başlarım öyle işe sizi yükseltmek istemiyorum ama eşinizin pişkinliği sinir etti şuanda beni
5 yildir evliyiz i ydir taniyorum.2 bebegim varKendini berbat hissetmeyeceksin bir kere silkelen bakayım kendine gel.Kaç yıllık evlisiniz çocuğunuz var mı ona göre yorum yapacağım..
Empati yapmasını söyleseydiniz keşke siz bi adama bugün güzel giyinmişsin yazsaymışsınız nasıl bunu anlarmış acaba kadın ne cevap vermiş gördünüz mü?Ve bana tek dedigi sacmalama abartma,nasıl böyle düşünürsün gibi seyler soyluyor 1 aydir yanlisbyaptigini zerre kabul etmedi
Dedim onu niyet onemliymis oyle bir sey diyen olsa bana niyetine bakarmisEmpati yapmasını söyleseydiniz keşke siz bi adama bugün güzel giyinmişsin yazsaymışsınız nasıl bunu anlarmış acaba kadın ne cevap vermiş gördünüz mü?
İnanmıyorum eşinize .Ya ben sizin yerinizde olsaydım alırıdm çocuklarımı babamın evine giderdim. Namusuyla Edebiyle bir hanım almışsın.Üstelik 2 bebeğin var sen nasıl şerefsizlik yapar da elin kadınına iltifat edersin sinirlendim şuan yerinde olsam 1 dk durmam.Lütfen silkelen kendine gel .Lütfen.Alah yardımcın olsun dualar edeceğim sana5 yildir evliyiz i ydir taniyorum.2 bebegim var
şimin tavrı flort eder gibiama telefonu hic saklamadi
Flört bu bildiğin. Gibisi fazla.
Saklamadı çünkü vicdanını "Gizli bişiy yapmıyom ki" diye rahatlattı
Eminim öyle yapar... Kuşkuda kalmak zor bi süre hal hareketlerini takip ediceksiniz ama mutlaka konuşun derim kendisi rahatsız olmayabilir ama sizin bunu kaldıramıycağınızı bidaha böyle diyaloglara girmesini istemediğinizi madem arkadaşca ona göree ... yapmamasınıda bilsin tavrınızı net koymalısınızDedim onu niyet onemliymis oyle bir sey diyen olsa bana niyetine bakarmis