Aldatildim mi

Hep dostane olur sonra da nasıl bu hale geldik gözüme perde indi aklım tutuldu nefsim coştu beynim yandı vırt zırt cümleler kurulur. Bi kadınla bir erkeğin dostluğu kardeşliği diye bir şey asla olamaz iki taraftan biri muhakkak niyeti bozar çünkü şeytan rahat bırakmaz. O kadına söyle madem ağzını yırtarım senin kocamla konuşma de.

neden kocaya değil de kadına?

Kadin tesekkur etmis ama esim de dogru olmadığı ni bildiginden kadinin esini gormus adamin yazismalari yanlis anlayip anlamdigini falan sormuş bir de kadin bize gelmrk istemis ama ben kabul etmedim,once o cagirsin defim ama tabi bu kadar muhabbetlerini bilmiyordum.esim dr gitmis once sen cagiracakmissin demis uzgun emoloji koymus kafin trip atmis iyi falan diye bu hemen geri vites atp tamam biz cagiririz falan demis.yani boyle seyler yaxismislar

Konunuzda yazdıklarınızdan ziyade burada yazdıklarınız bence durumu özetliyor. Madem eşiniz bu kadar kendinden emin o zaman neden kadına ‘eşinin yazışmaları yanlış anlayıp anlamadığını’ soruyor? Demek ki yazdıkları yanlış anlaşılmaya müsait şeyler. Üzgünüm ama eşiniz o kadından etkilenmiş görünüyor. Bence kendisi de yaptığı yanlışın içten içe farkında fakat hiçbir şey olmamış gibi davranarak bunu kamufle etmeye çalışıyor. Ailece görüşme ayarlama çabaları, eşin yanlış anladı mı diye sorması vs.. Eşiniz kafasını kuma gömmüş deve kuşu misali. Kimsenin zekasına hakaret etmesin bence.

Sizin eşiniz ile o kadın arasında NET flirtleşme var.

Kur değil de nedir bu ?

Evli bir adam, evli bir kadını uzaktan beğense bile "oooo Ayşe Hanımcım güzel olmuşsunuz "yine" " dememelidir.
Eğer gerçekten korkuyorsa "yanlış anlaşılmasından"
Dahası ahlaklı olanı demez.

Keşke yakaladığınızı hemen çaktırmasaydınız. Eğer sinsi ilerleseydiniz, buraya "eşim beni aldatıyor" diye kesin bi konu açardınız.

Edimin telefonunda is yerinden bir bayanla yazismasini buldum.evli bir kadina guzel giyinmissin gene yazmış.bir suru sohbet etmişler havadan sudan ama eşimin tavrı flort eder gibiama telefonu hic saklamadi ben olay cikarttim kendimi aldatilmis hissediyorum.esim samimiyiz herkes boyle konusuyor birbiriyle dedi aldatmis olmuyor mu boyle alsatilirmi diyor.
Konuşmanın içeriği önemli.. siz okudunuz sonuçta

Amnemlerdeyim tatilde almaya geldiginde okuyacağım
madem hatasını kabul etmiyor annen de kalmaya devam et.
çünkü kadınla aralarında bir çekim var ve ikisi de henüz bu durumu inkar aşamasında.
çok yakında aşık olduklarını duyacaksın, emin ol.
işte o zaman eşin yine şeytana uydum affet diyecek.

bağıra bağıra aşk geliyor.

elin adamı da bana gelip çok güzel giyinmişsin desin o zaman görürüm o kocayı.
o ne be itici. samimi olsan bile bi mesafe bi duracağın yer olsun demi.

Kocan kadına zarf atmış. Karşı taraf biraz meyilli olursa esin hazır aldatmaya. İş yerimde hiçbir erkek güzel giyinmissin diye mesaj atamaz bana. Eşinin halleri normal değil tatlım..

Kadin tesekkur etmis ama esim de dogru olmadığı ni bildiginden kadinin esini gormus adamin yazismalari yanlis anlayip anlamdigini falan sormuş bir de kadin bize gelmrk istemis ama ben kabul etmedim,once o cagirsin defim ama tabi bu kadar muhabbetlerini bilmiyordum.esim dr gitmis once sen cagiracakmissin demis uzgun emoloji koymus kafin trip atmis iyi falan diye bu hemen geri vites atp tamam biz cagiririz falan demis.yani boyle seyler yaxismislar

Eşiniz kadının kocasının yanlış anlama ihtimalini bile, sizin yanlış anlamanızdan önemli görüyor.

Ayrıca konuşmalar sizi dışarda tutan ve yabancılaştıran bir samimiyet içeriyor.

Aralarında yılların dostluğu olsa ve siz bundan haberdar olsanız anlarım da, bu şartlarda normal bulmadım ben de.

Eşine sorarmısın, Benim de bir erkek arkadaşım bana bugün çok güzel giyinmişsin yine çok güzelsin tarzında mesajlar yollasa sende sıradan konuşmalar gibi algılarmısın diye?

Eşine sorarmısın, Benim de bir erkek arkadaşım bana bugün çok güzel giyinmişsin yine çok güzelsin tarzında mesajlar yollasa sende sıradan konuşmalar gibi algılarmısın diye?
Sordum yazanin niyetine bakarmis.bizimkinin kotu niyeti yokmus kadinla samimiymis.isyerinde kadinar erkeklerle normal bir kadin arkadas gibi dertlestigini erkeklerinde kadinlarla rahat konustugunu söyledi

Benim eşim ben uzulecegime gerekirse istifa ederdi heralde. Seninki senin üzüldüğünü bile bile kadınla görüşüyor. Anası değil bacısı değil bu ne samimiyet? Ayrıca iş yerindeki diğer kadınlarla niye böyle yazismalar yok? Hani normaldi ya hepsiyle yazışsın!

Yüzyüze konuşurken aa çok şık olmuşsunuz bugün gibi cümleler olabilir ama ayrıca güzel giyinmişsin diye mesaj atmak çok abest ve yanlış. Siz sessizce uzaktan takip edin mesajlarını fotoğraf galerisini fln..

Benim eşim ben uzulecegime gerekirse istifa ederdi heralde. Seninki senin üzüldüğünü bile bile kadınla görüşüyor. Anası değil bacısı değil bu ne samimiyet? Ayrıca iş yerindeki diğer kadınlarla niye böyle yazismalar yok? Hani normaldi ya hepsiyle yazışsın![/QUOTE
zaten 2bayan var onlari da haftada en fazla 2 gun görüyor,diger kadin abla dedigi onunla iyi anlasamiyormus .bu ikisinin kafası uyusuyormus,anlaşıyor mis.
Yersen

X