Aldatildim mi

İş yerinde yüzüne söylemeyip sonradan mesaj attığına göre, demek ki sürekli onu düşünmüş hep aklından onu geçirmiş ki mesaj atma gereği duymuş!!!
Madem bu samimiyet bu yazışma tarzı eşine göre "normal"(!), o zaman neden kadına "eşin yanlış anlar mı?" gibisinden soruyor? Hani normal birşeydi? Hani bunda birşey yoktu? Neyin tedirginliği bu?

aldatmaya meyillenmiş.. giyiminden sanane yahu.. tepeden tırnaga incelemeye girdiyse var bir pislik..

Edimin telefonunda is yerinden bir bayanla yazismasini buldum.evli bir kadina guzel giyinmissin gene yazmış.bir suru sohbet etmişler havadan sudan ama eşimin tavrı flort eder gibiama telefonu hic saklamadi ben olay cikarttim kendimi aldatilmis hissediyorum.esim samimiyiz herkes boyle konusuyor birbiriyle dedi aldatmis olmuyor mu boyle alsatilirmi diyor.
Milletin kıyafetinden ona ne onları mı inceliyo sende aynısını yap bakim bi erkeğe bugün gene taş gibisin diye nolcak bakalım ne gerek varış o kadar yüz göz olmaya geri kafalı değilim ama evli adamın yapmaması gereken hareketler bunlar

Eşim,iş arkadaşına güzel giyinmişsin yazacak bende bunu göreceğim ve hiçbişey yapmayacağım.. Kıyamet kopar,iş boşanmaya gider.

Herkes yapıyor lafı ne kadar gereksiz ya ..herkes yapıyor diye sende mi yapacaksın be adam aldatma denemez tabi ama yem atmış kadına iltifat etmiş bence niye yapıyor ki yani kocanız giyim konusunda çok mu uzman da yorum yapıyor kadına sanki kadın defileye çıkmış da yorum yapıyor:))

X