- 24 Şubat 2013
- 90
- 31
-
- Konu Sahibi Akdeniz Gelini
Amnemlerdeyim tatilde almaya geldiginde okuyacağımOkuttun mu yorumları
Ve bana tek dedigi sacmalama abartma,nasıl böyle düşünürsün gibi seyler soyluyor 1 aydir yanlisbyaptigini zerre kabul etmedi
Hep dostane olur sonra da nasıl bu hale geldik gözüme perde indi aklım tutuldu nefsim coştu beynim yandı vırt zırt cümleler kurulur. Bi kadınla bir erkeğin dostluğu kardeşliği diye bir şey asla olamaz iki taraftan biri muhakkak niyeti bozar çünkü şeytan rahat bırakmaz. O kadına söyle madem ağzını yırtarım senin kocamla konuşma de.
cunku kadin musade etmese adam bu kadar rahat davranamazneden kocaya değil de kadına?
Kadin tesekkur etmis ama esim de dogru olmadığı ni bildiginden kadinin esini gormus adamin yazismalari yanlis anlayip anlamdigini falan sormuş bir de kadin bize gelmrk istemis ama ben kabul etmedim,once o cagirsin defim ama tabi bu kadar muhabbetlerini bilmiyordum.esim dr gitmis once sen cagiracakmissin demis uzgun emoloji koymus kafin trip atmis iyi falan diye bu hemen geri vites atp tamam biz cagiririz falan demis.yani boyle seyler yaxismislar
Konuşmanın içeriği önemli.. siz okudunuz sonuçtaEdimin telefonunda is yerinden bir bayanla yazismasini buldum.evli bir kadina guzel giyinmissin gene yazmış.bir suru sohbet etmişler havadan sudan ama eşimin tavrı flort eder gibiama telefonu hic saklamadi ben olay cikarttim kendimi aldatilmis hissediyorum.esim samimiyiz herkes boyle konusuyor birbiriyle dedi aldatmis olmuyor mu boyle alsatilirmi diyor.
Düşünmez. Düşünse yanlış olduğunu bilir koskoca adam. Sana hic güzel giyinmişsin diyor mu çok merak ettim. Ayy ben bu konudan banlanirimKesinlikle tanlis oldugunu düşünmüyor
madem hatasını kabul etmiyor annen de kalmaya devam et.Amnemlerdeyim tatilde almaya geldiginde okuyacağım
Kitaplar,filmler,cocuklar,bazen is ama gereksiz yazismalarKonuşmanın içeriği önemli.. siz okudunuz sonuçta
Kadin tesekkur etmis ama esim de dogru olmadığı ni bildiginden kadinin esini gormus adamin yazismalari yanlis anlayip anlamdigini falan sormuş bir de kadin bize gelmrk istemis ama ben kabul etmedim,once o cagirsin defim ama tabi bu kadar muhabbetlerini bilmiyordum.esim dr gitmis once sen cagiracakmissin demis uzgun emoloji koymus kafin trip atmis iyi falan diye bu hemen geri vites atp tamam biz cagiririz falan demis.yani boyle seyler yaxismislar
insanlar çok genişledi ve bu durum artık modernlik olarak nitelendiriliyorYa ben çok muhafazakarım yada insanlar çok genişledi
Sordum yazanin niyetine bakarmis.bizimkinin kotu niyeti yokmus kadinla samimiymis.isyerinde kadinar erkeklerle normal bir kadin arkadas gibi dertlestigini erkeklerinde kadinlarla rahat konustugunu söylediEşine sorarmısın, Benim de bir erkek arkadaşım bana bugün çok güzel giyinmişsin yine çok güzelsin tarzında mesajlar yollasa sende sıradan konuşmalar gibi algılarmısın diye?
Benim eşim ben uzulecegime gerekirse istifa ederdi heralde. Seninki senin üzüldüğünü bile bile kadınla görüşüyor. Anası değil bacısı değil bu ne samimiyet? Ayrıca iş yerindeki diğer kadınlarla niye böyle yazismalar yok? Hani normaldi ya hepsiyle yazışsın![/QUOTE
zaten 2bayan var onlari da haftada en fazla 2 gun görüyor,diger kadin abla dedigi onunla iyi anlasamiyormus .bu ikisinin kafası uyusuyormus,anlaşıyor mis.
Yersen