- 24 Şubat 2013
- 90
- 31
-
- Konu Sahibi Akdeniz Gelini
Kadının eşinize yazdıklarını veya cevabını gördünüz mü pekiVe bu kadini sadece haftanin en fazla 2 gunu 8 _5 arasi goruyor
Evet wtsapdan yazmışlar telfnu saklamadi ama mesajlari sonra silmişKadının eşinize yazdıklarını veya cevabını gördünüz mü peki
Kesinlikle tanlis oldugunu düşünmüyor
Wtspta mesajları geri yükle işlemi var diye hatırlıyorum araştırın isterseniz madem arkadaşca neden siliniyor o mesajlarda yaa sizi cok kuşkucu yapmak istemiyorum böyle yazarak ama biz kadınlarda degerli varlıklarızEvet wtsapdan yazmışlar telfnu saklamadi ama mesajlari sonra silmiş
Eğer herkes böyle konuşuyorsa o isyerini dusunemiyorum. Bence aldatma turlarına çıkmış gibi. Biraz kulağını çekin siz onun.Edimin telefonunda is yerinden bir bayanla yazismasini buldum.evli bir kadina guzel giyinmissin gene yazmış.bir suru sohbet etmişler havadan sudan ama eşimin tavrı flort eder gibiama telefonu hic saklamadi ben olay cikarttim kendimi aldatilmis hissediyorum.esim samimiyiz herkes boyle konusuyor birbiriyle dedi aldatmis olmuyor mu boyle alsatilirmi diyor.
O kadindan etkilenmis belli,kadinda bu durumdan eahatsiz degilki mesajlara cvp vermiş,Aldatmis sayilmiyor ana meyilli..... evli bir erkegi ilgilendirmez başka bir bayanin nasil giyindigi. Ben olsam bu evi esimin basina yikardim ve ceker giderdim. Kotu bir durum . Esiniz is ortaminda lakayit sa durum vahim zaten. Ama.ozel olarak o bayana boyleyse Allah yardimiciniz olsun.
Okuttun mu yorumlarıO kadindan etkilenmis belli,kadinda bu durumdan eahatsiz degilki mesajlara cvp vermiş,