Aldatildim mi

Kesinlikle tanlis oldugunu düşünmüyor

Kendisinin nasıl düşündüğünden ziyade, önceliği sizin için durumun nasıl göründüğü olmalı.
Siz rahatsız olduğunuzu belirttiğiniz halde "Ben yanlış bulmuyorum" diyerek devam edebilecekse buyursun etsin.
Sizin kafanızın karışması-şüpheye düşmeniz, onun sıradan(!) iş arkadaşı ile mesajlaşmasından daha önemli değil herhalde ki, hala daha siz tarafını değil, mesajlaşma tarafını kurtarma çabasında.

Sorun bakalım kendisine, "Eşinin şüpheye düşmesi mi daha önemli, bu kadınla sohbet mi?" diye. :)
Niyeti madem o kadar iyi, biricik karıcığının üzülmesine kıyamaz, bu mesajlaşmalara da tüm iyi(!) niyetiyle son verir.

Böyle durumlarda eğer ayrılmayacaksanız eşinizle tartışma boyutuna girmeyin taraftarıyım. Çünkü durumu önce kabul edilemez gösterip sonra kabul etmiş durumuna düşüyosunuz. Bu da iyi değil

Hep dostane olur sonra da nasıl bu hale geldik gözüme perde indi aklım tutuldu nefsim coştu beynim yandı vırt zırt cümleler kurulur. Bi kadınla bir erkeğin dostluğu kardeşliği diye bir şey asla olamaz iki taraftan biri muhakkak niyeti bozar çünkü şeytan rahat bırakmaz. O kadına söyle madem ağzını yırtarım senin kocamla konuşma de.

Adam yürümüş bildiğin.. İş arkadaşıyla iş yerinde olması gerektiği gibi muhattap olabilir.. Bugün güzel giyinmişsin gene gibi lakayt bir cümle kullanamaz..demekki dikkat ediyor ki ne giymiş bakıyor.. Üstüne bir de iltifat edecek... O adamı yırtarım ben..

Aldatmis sayilmiyor ana meyilli..... evli bir erkegi ilgilendirmez başka bir bayanin nasil giyindigi. Ben olsam bu evi esimin basina yikardim ve ceker giderdim. Kotu bir durum . Esiniz is ortaminda lakayit sa durum vahim zaten. Ama.ozel olarak o bayana boyleyse Allah yardimiciniz olsun.

Edimin telefonunda is yerinden bir bayanla yazismasini buldum.evli bir kadina guzel giyinmissin gene yazmış.bir suru sohbet etmişler havadan sudan ama eşimin tavrı flort eder gibiama telefonu hic saklamadi ben olay cikarttim kendimi aldatilmis hissediyorum.esim samimiyiz herkes boyle konusuyor birbiriyle dedi aldatmis olmuyor mu boyle alsatilirmi diyor.
Eğer herkes böyle konuşuyorsa o isyerini dusunemiyorum. Bence aldatma turlarına çıkmış gibi. Biraz kulağını çekin siz onun.

Is ortamanda bir erkek evli bir kadina:

"Ya X Hanim benim kiz da senin ceketten istiyor da bakalim biraz pahali alalim mi diye dusunuyoruz"
"Bugun de cok yogundu"

gibi diyaloglarin normal oldugunu dusunuyorum ama artik insanlar cok gevsek davraniyor gordum orneklerini onlara gore normal olabilir cunku normallestirmisler.

Aldatmis sayilmiyor ana meyilli..... evli bir erkegi ilgilendirmez başka bir bayanin nasil giyindigi. Ben olsam bu evi esimin basina yikardim ve ceker giderdim. Kotu bir durum . Esiniz is ortaminda lakayit sa durum vahim zaten. Ama.ozel olarak o bayana boyleyse Allah yardimiciniz olsun.
O kadindan etkilenmis belli,kadinda bu durumdan eahatsiz degilki mesajlara cvp vermiş,

Alelen bi aldatma yik ama esiniz sansini bi guzel denemis.
Sizde yakin bi erkek arkadasinize bugun cok fit ve sexiydin diye mesaj atin.bakalim onun tepkisi ne olacak.

X