Aldatıldım mı yoksa arkadaş mı ?

Yani şunu anlamadım adamı yakalandın sana anlattı anladın ki aldatilmissin adamın burnundan getirirsin imkanın yoksa bosanmazsin .
Burda kadın gidiyor o kadınla mujattap oluyor birbirlerine akıl verecek kadar işler cirkinlesiyor . Yok kocanı boşa diyor yok boşama dışarda kadın çok diyor . Bu kadin diğerine yok böyle yapma evli adamlar kandırır diyor metresin zengin sevgilisiyle konuşuluyor dizi gibi yani . Normal hayatta mujattap olunur mu mide kaldırmaz . Sonra da ben aldatıldım mi? O kadın büyücüymüş kötü kadın erkekleri avlıyor . Sonuç pis para düşkünü kadın geldi benim kocamın aklıni çeldi masum minnacık kociskom da kanivermis ben onu kurtardım . Bilmiyorum bu kadar olay falan filan gerçekçi gelmedi
yaşayan biliyor. bende istemezdim böyle olsun. 22 senelik evli adam gizli iş çevirmesi.

22 yıllık evlilik, kabullenmekte kolay değildir herhalde. Ama madem bosanmicaktiniz niye herşeyi arastirip öğrendiniz. Üzgünüm ama bariz aldatma bu. Sadece buluşmaylada kalmamiştir ..
neden araştırmayayım. ben karısıyım kiminle gizli konuşmasına bilmeyeceksen ne diye beraber yaşıyoruz. o zaman ben araştırmada oturacaktı efendi gibi anlatacaktı. gerçekler bir gün ortaya çıkıyor. ona dedim ki bak herşeyi anlat bana yarın öbür gün kocanla şunu yaptım ruhun duymadı? kocan bana kaçtı neden duymadın? gibi duymak istemiyor. ben kaç kere bu konuyu konuşurken yıkıldım. adam gece son matinaya (22:00) sinemaya beraber gidiyor mısır alınıyor izleniyor. ben onu endişe ile İstanbuldamısın arıyor açmıyor beyefendi sinemada sesiza almış sonra açmayı unutmuş. ben o gece nasıl sabahladım trafik kazamı geçirdim dedim gece kaç kere aradım. ancak sabah açtı her halde geri gönerken aklına geldi. o zaman şüphelendim sonra her İstanbulda gelişinde gömleğini kokladım. ruj izi vardı ama ben kayınvalidemin ki konduramadın. ben olayı anlayınca sonra bütün puzzlar yerine oturdu.

Aman inşallah öyledir evinde işinde çocuklarında olan hiç bir insan iki ahlaksızın ortasında kalsın istemem , koşulları olgun olmayan kadın boşanamıyor bu sefer mecbur yalanlara bahanelere sarılıyor
Kadın yazdıkça içim üzüldü valla evlilik büyük emek , emeği bırakması zordur insan içindeyken olayı net görmesi zordur ben bu zevki için hayat arkadaşını inciten tüm ahlaksızları kadınlı erkekli Allah’a havale ediyorum inşallah en kısa zamanda yaptıklarının karşılığı önlerine gelir
dedim eğer ben ortada kedi isem ben çekileyim. yatağı bende ama akıl o karıda ise yaşamanın anlamı yok diye. 22 senelik emeğim,sevgim,saygım güvenim vardı. Allaha havale ediyorum. sırat köprüsünde helalik istesin.

Evet eşin seni beş yıl boyunca aldatmış , geçen yıl ekimde ilişkileri bitmiş.
Kadın eşini beğenmemiş ve ileriye yönelik bir plan yapmamış sadece eşini üçüncü yedeği ve ufak tefek eğlenme aracı yapmış bundan dolayı ilişkiyi ifşalamıyor ve inkar ediyor ve seni maniple ediyor
Eğer ki evlenmeyi isteseydi o zaman tüm detayları seni arar anlatırdı ,eşin tarafından sağlayamadığı boşanmayı senin tarafından sağlamaya çalışır tüm cinsel duygusal herşeyi sana zaten verirdi.
Evet eşinde kadında dolandırıcılığı barındıran tüm sıfatları hak ediyorlar kadının şu kadar ilişkisi var kocam kandırıldı falan bu kısımda debelenip duruyorsun ne gerek var , biz zaten evli erkekle birlikte olan ve evliylen ilişki yaşayan insanlara nasıl davranmamız gerektiğini ne düşünmemiz gerektiğini biliyoruz

Aldatıldın çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin , evliliğe devam etmek istiyorsun saygı duyarım ama yalanlara bahanelere tutunarak kadını suçlayarak yapma bunu artık karşındaki insanın sana ne değer biçtiğini kafanda analiz et kabullen ve geleceğe yönelik daha bireysel kararlar al mesela para biriktir , terapiye git düşün bir bu konuyu açarak kendine zarar verecekmisin vermeyecekmisin
Olan oldu geçmişi geri alamazsın , ne kadar arasanda kocanı aklayacak o sihirli bilgiyi bulamazsın bırak bunları Nasıl iyi olacağımın yollarını ara
eşimin tatlı kaçamağını anlıyorum ama bana bunu yapmamlıydı dürüstçe söylemeliydi. ama o da beni hem bırakmak istememiş hem de o kadınla görüşmeye devam etmek istemiş. bizde bunlar ne denerler Köpek kendi buldu kemiği saklar yemez gider dışardaki fazla yemeğe dadanır. geleceği düşünmüyorum ne olursa olsun. isterse gitsin konuşsun o da kendi vicdanına bıraktım. yeniden yaparsa kıldığı tüm cuma namazları kabul olmasın inşallah.

yaşayan biliyor. bende istemezdim böyle olsun. 22 senelik evli adam gizli iş çevirmesi.
Tamam yaşadınız o zaman niye o kadınla yüz goz oluyorsunuz ? Ben bosanman gerekiyor demem sizin durumda şiddet yok çocuğunuza şiddet yok bu durumlarda boşanmayani anlamıyorum sizi aldatmış ister boşanırsijiz ister bosanmazsiniz ister açık ilişki yaşarsınız. Ama siz bizim zekamizla dalga geçiyorsunuz yani kocaman kadın bilmiyor musunuz arafa cinsel birliktelik olmasa bir erkeğin böyle çiçekler böcekler beş yıl devam etmeyeceğini ?

Tamam yaşadınız o zaman niye o kadınla yüz goz oluyorsunuz ? Ben bosanman gerekiyor demem sizin durumda şiddet yok çocuğunuza şiddet yok bu durumlarda boşanmayani anlamıyorum sizi aldatmış ister boşanırsijiz ister bosanmazsiniz ister açık ilişki yaşarsınız. Ama siz bizim zekamizla dalga geçiyorsunuz yani kocaman kadın bilmiyor musunuz arafa cinsel birliktelik olmasa bir erkeğin böyle çiçekler böcekler beş yıl devam etmeyeceğini ?
ben kimse ile galga geçmiyorum. neler yaşadığımı ben biliyorum. bende eşime diyorum birisi memnun kalmazsa neden sürekli çiçek yollar. eşim o çiçekleri taleb etti diyor. konuştuğum adam da dedi ''bu kadın bende de çiçek istedi'' ben göndermedim dedi. sevgilisi de diyor bende çiçek yollarım ne var iş arkadaş gönderir diyor. kime nasıl inanacağıma şaşırdım.

ben kimse ile galga geçmiyorum. neler yaşadığımı ben biliyorum. bende eşime diyorum birisi memnun kalmazsa neden sürekli çiçek yollar. eşim o çiçekleri taleb etti diyor. konuştuğum adam da dedi ''bu kadın bende de çiçek istedi'' ben göndermedim dedi. sevgilisi de diyor bende çiçek yollarım ne var iş arkadaş gönderir diyor. kime nasıl inanacağıma şaşırdım.
Kimse kimseye bedavadan bir şey yollamaz ben size deyim o zmaan . Eşiniz sizin talep ettiğiniz her şeyi yapıyor mu ?

22 senelik evliyim,2 çocuğum var. Eşim 5 sene iş arkadaşı ile görüştüğüne öğrendim. Benimkisi yapmaz dedim ama yanılmışım. İnstadan yazışmasını gördüm, whatsp yazışmalarını siliyormuş, kadına nerdeyse her ay çiçek yolluyormuş(hesap geçmişte görüyordum ama kime gönderdiğni göremiyordum,gönderim smsteki silmiş çöpünde gördüm (önce inkar etti sonra kanıtı gösterdim sonra anlattı), başka şehirde yaşıyorduk iş bahanesi(toplantı) ile nerdeyse her ay 2-3 kere kafede,restoranda iş yerinde alıp yemek yiyormuş evine kadar götürüyormuş. filme ve tiyatroya gitmişler(bilex.com gördüm kanıtladım). Beni en çok üzen ben memlekete gidince eve dönmeyip o kadınla kahvaltı etmiş akşam yemek yemiş ve ertesi gün çalıştığı şehire dönmüş. ama bana o gün eve döndüğünü söyledi. 1 hafta sonra çocuklar babannede yazlıktayken ziyaret etmiş ve yine o bayanla görüşmeye gitmiş. Sorsam neden yaptın. Onunla dertleşiyorduk,özledik, anlatacaklarım var demişmiş. o Bayan eski sevgililerinden konuşurmuş Benim kide sanki psikolog nasihat verirmiş. dedim çiçekleri bana bu kadar göndermedin neden ona gönderdin '' o kadın dermişki sen nasıl arkadaşsın bana çiçek yolla, kocam moral olsun diye çiçek gönderirmiş,hanımefendi depresyondaymış. Benimle bu kadar ilgilenmedi. Çiçek sepetininde gönderdiklerini ben görmıyayım diye Gizlemiş(telefonla arattırdım açtırdım ama sadece 5 tanesini görünür yaptı. Bayanla konuştum bana seviye meyiye dedi(beni evli adamla beraber olmakla suçluyorsun dedi)Eşim gizlice ona hediyeler almış birbirlerine hediye almışlar. eşime atkı, parfüm almış atkıyı paltonun koluna saklamış taşınırken gördüm. Hediye küpelerin faturalarını gördüm banada almış ona da farklı. Banka özetlerini çıkaracaksın dedim eşim verdi hepsini baktım sorguladım. Kadınla konulurken dedi ''eşini yaptıklarını sorgulama/kontrol etme o ne yaparsa yapar dedi. ben şok oldum. Birde eşim bunları bana ''sana anlatmak zorunda değilim dedi, sankı o kadın örğütlemiş gibi. dedim anlatmak zorunda değilsen neden evliyiz. Kadın diyorki '' dua et kocan bana düştü başkası olsaydı elinden alırdı'',''Senden kaçtı bana geldi'' kocama gel yüzleşelim o kadınla dedim istemedi (ama telefonda yüzleştik ama kocam onun yanında hiç bir şey diyemedi çünkü kadın seni patrona anlatacağım diye korkuttu. Kadın ilk evlilikten boşanmış çocuk yapacak zengin koca arıyormuş(kocamın dediğine göre). Onunla beraber olduğu adamla konuştum(ona da başka beraber olduğu adam anlatmış o kadınla ilgili neler anlatmış), hamileyim diye şirketekilere anlatmış. Bir kaç ay sonra beni O kadının sevgilisi aradı(benim yazmalarımı görmüş). Adam boynuzlandığından haberi yok (1 yıldır çıkıyoruz dedi ama kadın 2 kişiyı idare etmiş). Sevgilisi bana yalvardı evleneceğim o kadınla, kocanla beraber olduğunu ona neden suçluyorsun gel yüzleşelim dedi Ben yok biz 3müz konuştuk konuyu kapattık dedim kestim. Onlar iş arkadaşı bana anlattı dedi. o kadın sevgilisini nasıl kandırdıysa. Dedim eğer iş arkadaş ise Whtap yazışmaları silmeyecek, neden siliyor. Eşim benden gizlice o kadınla görüşüyorsa, çiçek yolluyorsa,beraber başbaşa yemek yiyorsa,telefonda iş dönüşü o kadınla yarım saat konuşuyorsa(her gün) telefon detaylarını istedim eşim şirketten istedi. Siz ne diyorsunuz?
düzenleme:herkesin kafası karıştı🤔. eşim şirkete çalışırken yaklaşık 3 sene ayda 2-3 kere toplantıya İstanbula gidip geliyordu(o zarf içinde kaç kere buluştu bilemiyorum) 2 sene gibi pandemide gitmedi ama telefonda konuştu. 4,5 saat yol sıksık gidemez. o bayanla ofisten sonra kafe,yemek yemişler bir kaç kez kredi kart kullanmamış nakit ödeyince ne kadar olduğunu bilmiyorum. benim gördüm bilet(saklamış) 1 kere tiyatroya ve 1 kere gece son matina sinemaya gitmiş. yani adam sürekli 5 yıl içinde İstanbulda değildı. olsaydı çoktan ateş bacayı sarmış ben şuanda boşanmış olurdum.

Aldatılmışsınız ve bu durum inanın bana kolay kolayda geçmez . 5 sene çok çook uzun bir sene..

Arkadaşsa size o kadar yalan söylemeye gizli buluşmaya neden gerek duymuş.

Evdeki karısından bir haber olan öküz başka kadının derdini dinleyip akıl vermişmiş bla bla bla.

Genelde öyle oluyorlar. Benimde başıma geldi eski kocam ( ohh ne güzelmiş bunu söylemek ) bana şey demişti "o kadın kocasından neler çekiyor sen biliyormusun ?

( Bu arada tabi benim dünyamı başıma yıkmış ama bana diyorki sen güçlüsün, şartların iyi yani bana sunduğu hayat değil ailemin yanında kalma şartlarım iyiymiş )

Kadında daha önce kocasını 2 kez aldatmış birisi.

Şimdi o kocada bende ayrıldık.

Artık birbirlerine layık bir şekilde yaşıyorlardır heralde.

Hanımefendi siz neden sürekli eşinizin görüştüğü kadına yükleniyorsunuz? Evlilikte sadakat sağlaması gereken kişi eşinizdir.
Kiminle görüştüğünün önemi yok, sizi aldatıyor. Hiçbir evli erkek, karısına yalan söyleyerek arkadaşı ile görüşmez, ona çiçek ve hediyeler almaz, bunları yapan adam aldatıyordur.

Hiç kızmayın lütfen ben öyle bir an yaşadım ki kocama o kadının ne kadar kötü bir kadın olduğunu anlatırken bulmuştum kendimi.

Aradan zaman geçmeden ve ayrılmadan anlayamaz.

Allah bizim gibi iffetli kadınlara bu duyguyu asla yaşatmasın.

eşim bunla yazdıklarımı oturup konuşmadıkı ben didikledikte hepsi çıktı. dedim bana oturup dos doğru anlat ve konuyu kapatalım diye. ama eşim konuyu sürekli kapatmaya çalıştı. yatakta nerde basacağım ben başka şehirdeyim onlar İstanbuldaydı. biraz acele ettim aslında bunları yakalamak lazım dı

Zaten yakalaşmışsınız. Daha neyi yakalayacaksınız. Kocanız sizi o kadınla aldatıyor. :KK43: üzgünüm tek gerçek bu .

Şimdi size düşen ya sineye çekip oturacaksınız.

Ya da ayrılacaksınız. Diğer kadınla irtibata geçtiğiniz her an kendi öz saygınızı kaybedersiniz.

o kadının sevgilisi beni aradı ben onları aramadım. sevgilisi yazışmaları görmüş. bende de deim eğer iş arkadaşi olsaydı bana kocam bana kaçtı demezdı. iş ardaşlar bilmem 'Canikom' demes her halde. eşimde ''güzelim'' dermiş. boşanma davası açarım dedim ama sonra bu kadın yazıştıklarımda dertleştiğim arkadaşıma ben ''benim üzerinde hiç bir şey yok'' bildiğini duydum bana dedi çünkü dedim ben boşanırsa bütün 22 sene biriktirdi evlerin üstüne çökecek.

O yazışmalar , telefon kayıtları hepsi ama hepsi delil.

Boşanmak istemiyorsanız hiç kimse sizi yargılayamaz. Buraya yazı yazmışsınız herkes bir şekidle fikrini söylüyor.

Ama bakıyorum sizin bütün yorumlarınız kocanızın avukatlığını yapıyor.

Bu durumu sindirin o zaman ve yaşantınıza bakın bu kadar kendisi deşifre edip insanlara laf anlatıp kendinizide daha fazla yıpratmayın.

Zaten yakalaşmışsınız. Daha neyi yakalayacaksınız. Kocanız sizi o kadınla aldatıyor. :KK43: üzgünüm tek gerçek bu .

Şimdi size düşen ya sineye çekip oturacaksınız.

Ya da ayrılacaksınız. Diğer kadınla irtibata geçtiğiniz her an kendi öz saygınızı kaybedersiniz.
Tüm yazdıklarınıza cevaben. Ben o kadınla konuşmuyorum. Allah böyle insanlardan uzat tutsun. Eşimin avukatlığını yapmıyorum yada ben kendimi doğru ifade edemiyorum. Şuan yaşıyorum ama bu durum beni mutlu etmiyorum. Gelecekte ne olur bilemem.

Tüm yazdıklarınıza cevaben. Ben o kadınla konuşmuyorum. Allah böyle insanlardan uzat tutsun. Eşimin avukatlığını yapmıyorum yada ben kendimi doğru ifade edemiyorum. Şuan yaşıyorum ama bu durum beni mutlu etmiyorum. Gelecekte ne olur bilemem.

Banu devam etmek senin kararın ama uyarayım bu kararı aldıktan sonra bu konudan o kadından tetikleyen hatırlatan ne varsa hızlıca uzaklaş ve çevrende bilen varsa konusunu açmasınlar ve sende açma hem devam edip hemde düşünürsen psikolojik etkileri aldatılmaktan daha yıkıcı olur

Banu devam etmek senin kararın ama uyarayım bu kararı aldıktan sonra bu konudan o kadından tetikleyen hatırlatan ne varsa hızlıca uzaklaş ve çevrende bilen varsa konusunu açmasınlar ve sende açma hem devam edip hemde düşünürsen psikolojik etkileri aldatılmaktan daha yıkıcı olur
Hatırlatan çok şey var. Çiçek sepeti dükkânı her gördüğüm zaman aklıma geliyor. Başka şehirde yaşıyoruz ama yine de eski evimize mecbur gidiyoruz o daha da zor,arabaya binerken de aklıma geliyor çünkü onu götürüp getirdi. Çevrem zaten az biliyor pekte arkadaşım yok. Desteğiniz için Teşekkür ederim😘.

Affettiniz mi aldatan kocanizi :KK43:
Yaptıkları affedilir mı?! Eşim her şeyi unutmak için elinde geleninin yapıyor ama maalesef ben bunlara kanmıyorum. Şuan beklemedeyim. Onu Allah affetsin. Herkesi kendi vicdanına bırakıyorum. Cezasını biraz daha çekmeli😉Bakalım ne zaman pes edecek.

Yaptıkları affedilir mı?! Eşim her şeyi unutmak için elinde geleninin yapıyor ama maalesef ben bunlara kanmıyorum. Şuan beklemedeyim. Onu Allah affetsin. Herkesi kendi vicdanına bırakıyorum. Cezasını biraz daha çekmeli😉Bakalım ne zaman pes edecek.
Kuru kuruya çekmek olmaz
Zaten maddi olarak ev bölünür vs diyorsunuz, gözünüzü açın da maddi birşeyler yaptırın. Mesela bu araba bana o kadını getirip götürmeni hatırlatıyor diyip arabayı yeniletin yeniyi üzerinize yapsın veya her ay bi bilezik yapsın size. Bilezikleri güvenceniz gibi görün. Birşey diyecek olursa elalemin karısına orkide gönderiyorsun çocuğunun anasına bi bileziği çok gördün bütün sülalene anlatıcam dersiniz
Üzgünüm ama boşanmıyorsanız sizin kendinizi maddi olarak güvene almanız gerek, siz yemeyince elaleme yediriyor zaten eşiniz

X