ALDATILDIM HEM DE KÖTÜ BİR ŞEKİLDE?

61184216, member: 182361"]
Tabi.
Zeynepguven adlı bir troll bacımızın 300 leri aşan sayfası ile konu baya dallanıp budaklanmıştı.
Güya k.valide kendileriyle yaşamak istiyordu k.baba vefat ettiği için.
Konu sahibesi de istemiyordu.
Sonra olaylar gelişti ve k.valide bir gün evinde yemek yerken kalp krizi geçirip hastaneye kaldırıldı.
Bir zaman sorna vefat etti.
Koca kişisi Zeynep trolümüzü affedemedi, boşanma eşiğine geldiler.
Hatta annesinin eskiden kendi evlerinde yattıgı kanepeyi yakmış.
Felan filan filan.
Ulan anlatırken bile hala inanasım geliyor djkafhjfhjf
Sonra gelenkutusu nickli bir arkadasımız o bölgede vefat eden kişilerin listesine ulaştı.
Konu sahibesinin tarif ettigi yaşlarda ve kalp krizi ile ölen kadın olmadıgı ortaya çıktı.
Kadın resmen bizi yemiş.
Sonra banlandı zaten.
[/QUOTE]

Nasıl ulaşmış lisyeteye Korkulur bu kadinlardan
Bi arkadasin konusundada eşine ulaşıp sormaya kalkmışlardı dogrumu diye

İleride evlendikten sonra da gerçek yüzünü görebilirdin öyle birisinden kurtulduğun için sevin bence tatlım.Eminim ki karşına daha mutlu olabileceğin biri çıkacaktır

Konu sahibi konuyu bir yerden aşırmış,kopyala yapıştır yapmış,üstelik düzgünce okumadan paylaşmış yoksa defalarca konu açan biri ilk kez konu açıyormuş yazmaz.

En son konu sahibine “Şeyma Subaşı mı olmak istiyorsun” diye sormuş, orada ortaya çıktı zaten

O konuyu biliyorumda nasil fake oldugunu cikarildigini bilmiyordum bende inanmistim o konuya

Nişanlanırken terk edilen kızın hikayeside mi fakemiş?

Bence konu sahibi aldatılma olayına takıntılı biri. Yani aldatılmış ama geri kalan her şey sahte diğer konularının da böyle olduğunu düşünüyorum. Burda böyle birkaç üye var sürekli aynı temada dönen farklı senaryolar kurup kurup buraya yazıyorlar OKB gibi bir şey sanırım.

Harikasın

ya bu eski konulara nasil bakiliyor

Mesajların orda konu sahibi diye yazıyor ya, bir de konunun başında yazıyor. Prensesindiyarı yazısına tıklayınca solda mesajlar diye bir yer görünüyor oraya tıklayınca attığı tüm mesajlar görünüyor. Sadece konuları görmenin daha kolay bir yöntemi elbet vardır da ben bilmiyorum maalesef

tamam tesekkur ederim dur biraz geziniyim

Ya arkadaslar
Amacınız ne?
Dikkat çekmek mi
Alay etmek mi ne yani
Burda gerçekten dertlerini paylaşan insanlar var ya
Fake konu açıp saçmalıyorsunuz
Yazılışından belli konunun fake olduğu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…