ALDATILDIM HEM DE KÖTÜ BİR ŞEKİLDE?

İnsan biraz fakelik dersi alır.
Ne bileyim içine epeyi detay ekler.
Bu sitede Zeynep vardı eski zamanlarda.
Kocası kanepe yaktıgında bile inanmıştım safgahjfa.
Onun yerini kimse alamaz bence.
Ben dikkatli bir kullanici degilim konulari okurum genelde kullanicilara bakmam o yuzden trolleniyorum hep 😂

Yani ne söylenebilir ki? Sizin için çok üzücü bir durum,onlar nasıl yeni bir hayat kurdular ise siz de önünüze bakın. Yalnız 40 küsür yaşına gelipte,kız kardeşleri yaşındaki gencecik kızları elde eden adamlara hiç acımıyorum. Benim için sapıklıktır. O yüzden o “abi” de umarım ders çıkarır bazı şeylerden.

Siz sevgilisi tarafından defalarca aldatılan, kandırılan ama sonunda affeden taraf olup evine giderek yemekler yapan; yetmezmiş gibi adam tarafından terkedilip yine de peşinde dolanan; sonunda da "bir rakı için terkedilen" üye değil misiniz? Yoksa hafızam beni yanıltıyor mu?
aaaaa ciddi miiii 😲

aaaaa ciddi miiii 😲

Gerçek olduğuna ihtimal vermiyorum ama üyenin eski konuları bunlar. Yok sevgilisi çalışmayı çok seviyormuş da evlenince onu evde tek bırakıp çalışmaya gidermiş 😂
Aldatmış, af dilememiş ama konu sahibi affetmiş. Sevgilisi aynı zamanda komşusu. Annesi ağlıyor vazgeç diye, bu kez bitti diye konu açıp adam daha affet beni demeden dibinde bitiyor. En son kıskandığı birinin olduğu ortamda rakı içti kendisini saatlerce aramadı diye bitti bu kez demişti. Adam benden ayrıldığı için mutluymuş etrafa öyle diyormuş bile dedi düşünün. Şimdi de sözde iki yıllık sevgilisiyle yaşananları anlatıyor. Yalan parayla olsa konu sahibi feda eder malı mülkü 🤦

Gerçek olduğuna ihtimal vermiyorum ama üyenin eski konuları bunlar. Yok sevgilisi çalışmayı çok seviyormuş da evlenince onu evde tek bırakıp çalışmaya gidermiş 😂
Aldatmış, af dilememiş ama konu sahibi affetmiş. Sevgilisi aynı zamanda komşusu. Annesi ağlıyor vazgeç diye, bu kez bitti diye konu açıp adam daha affet beni demeden dibinde bitiyor. En son kıskandığı birinin olduğu ortamda rakı içti kendisini saatlerce aramadı diye bitti bu kez demişti. Adam benden ayrıldığı için mutluymuş etrafa öyle diyormuş bile dedi düşünün. Şimdi de sözde iki yıllık sevgilisiyle yaşananları anlatıyor. Yalan parayla olsa konu sahibi feda eder malı mülkü 🤦
ya bu eski konulara nasil bakiliyor 😆

Bu aralar e... sözlük vb. sitelerden gelip fake konu açan insan sayısı bayağı arttı. Dün nişan günü terk edilen kız senaryosu okuduk, bugün de siz. Yarının senaryosu acaba ne olacak? :KK53:
Aman görüyoruz ekşi sözlüğü de onun devri eskide kaldı. Eskiden zeka parıltısı görürdük, mizahi anlatım görürdük şimdi hicbiri yok açıp kendilerine gulsunler

Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde.
Burda bunu yazmışsın 6 Eylül de şimdi bu birde burda guveniyon orda guvenmiyon. Yürü git.

Burada size okadar laf deniyor,siz bunlari okudukca keyifmi aliyosunuz. Her konunuzda ayni şeyler,tiye alan oluyor,agir konusan oluyor.
Nasıl bi boşluktasiniz anlamıyorum.... Bariz eglence (kendi capınızda) olsun diye konu uydurup açıyosunuz.

Bu aralar e... sözlük vb. sitelerden gelip fake konu açan insan sayısı bayağı arttı. Dün nişan günü terk edilen kız senaryosu okuduk, bugün de siz. Yarının senaryosu acaba ne olacak? :KK53:
Bu hikayenin çalıntı olduğu çok belli de, nişan günü terkedilen kızın senaryosu ne ara fakelendi ya, ben üzülmüştüm oysa ki o kız için bir de 😂 başlık sahibi sizi telif haklarını ihlalden Aşk’ı memnu senaristlerine ihbar edesim geldi. Bari yaşları değiştirseydin, ne bileyim “ölüyorum anlasana” diye bitirmeseydin cümleni 😄Fakelenirken de insan bir miktar zeka pırıltısı arıyor yani..

Hep burdan hikaye okurdum. Bir gün benimde yazacağım varmış demekki. 2 senelik kendimce güzel sandığım bir ilişkimiz vardı. Artık evliliği düşünür olmuştuk. Ben yavaş yavaş çeyiz alışverişine başlamıştım. Sevgilimin bir tanıdığı var 25 senedir onun yanında büyümüş yetişmiş. O adama abim derdi. Bende tanıyordum görüşürdük ara sıra. Adam 1 sene once daha önce evlenmiş ayrılmış bir kadınla nişanlandı. Ben pek kadına ısınamadım. Bu arada sevgilim 32 ben 27 yaşında. O adam 42 nişanlısı 24 yaşında. Biz bir iki defa görüştük onlarla ama adamı çok severim kadına pek gözüm ısınmadı. Aradan zaman geçti sevgilim 3 aydır bana iyice soğuk oldu. Bir gün ben hasta idim evde aradı ben dedi dışarı yemeğe gidecem o adamlarla dedi. Güvendiğim için tamam dedim. Aradan 1 saat geçNe nti ben sosyal medya ya baktım o adam fotoğraf atmış ve tek başına ve başka mekanda beynim durdu o an. Ve aradım nerdesin dedim şu mekandayım dedi üstüne o adamı aradım ne yapıyorsun abi diye x ile kavga ettik telefonumu açmıyor eve dönüyorum dedi. Hemen atladım arabama gittim dediği mekana bir ne görüm kadınla baş başa el ele oturmuş yemek yiyorlar. Hemen aradım adamı abi gel diye gel di ve herşeyi oda gördü. Beraber gittik yanlarına o kadar mutlularmış kı aradığı aşkları birbirinlerinde bulmuşlar. Adamın tek dediği laf 25 senedir kardeşimdin dedi. Adam ve ben yıkıldık zaten. Bir yandan evlilik bekleyen ben bir yandan 25 senelik abim dediği adam. Şimdi başka şehre gitmişler. Ben burda ölüyorum bu acı nasıl geçecek ben ne yapacam neden neden.
Ne adi herifmis kurtuldugunuza sukredin bu pislikten ben size çok uzulsemde o abi dediği adamı hiç düşünemiyorum nasıl yıkılmıştır

Kanepe yakmak ne ya😂

Tabi.
Zeynepguven adlı bir troll bacımızın 300 leri aşan sayfası ile konu baya dallanıp budaklanmıştı.
Güya k.valide kendileriyle yaşamak istiyordu k.baba vefat ettiği için.
Konu sahibesi de istemiyordu.
Sonra olaylar gelişti ve k.valide bir gün evinde yemek yerken kalp krizi geçirip hastaneye kaldırıldı.
Bir zaman sorna vefat etti.
Koca kişisi Zeynep trolümüzü affedemedi, boşanma eşiğine geldiler.
Hatta annesinin eskiden kendi evlerinde yattıgı kanepeyi yakmış.
Felan filan filan.
Ulan anlatırken bile hala inanasım geliyor djkafhjfhjf
Sonra gelenkutusu nickli bir arkadasımız o bölgede vefat eden kişilerin listesine ulaştı.
Konu sahibesinin tarif ettigi yaşlarda ve kalp krizi ile ölen kadın olmadıgı ortaya çıktı.
Kadın resmen bizi yemiş.
Sonra banlandı zaten.

Benim anlamadigim sosyal medyadan siz görüyorsunuz nisanliniz nasıl o paylaşımı görmüyor ?
Konu inandırıcı gelmedi tutarsızlık var gibi.

X