ALDATILDIM HEM DE KÖTÜ BİR ŞEKİLDE?

Hep burdan hikaye okurdum. Bir gün benimde yazacağım varmış demekki. 2 senelik kendimce güzel sandığım bir ilişkimiz vardı. Artık evliliği düşünür olmuştuk. Ben yavaş yavaş çeyiz alışverişine başlamıştım. Sevgilimin bir tanıdığı var 25 senedir onun yanında büyümüş yetişmiş. O adama abim derdi. Bende tanıyordum görüşürdük ara sıra. Adam 1 sene once daha önce evlenmiş ayrılmış bir kadınla nişanlandı. Ben pek kadına ısınamadım. Bu arada sevgilim 32 ben 27 yaşında. O adam 42 nişanlısı 24 yaşında. Biz bir iki defa görüştük onlarla ama adamı çok severim kadına pek gözüm ısınmadı. Aradan zaman geçti sevgilim 3 aydır bana iyice soğuk oldu. Bir gün ben hasta idim evde aradı ben dedi dışarı yemeğe gidecem o adamlarla dedi. Güvendiğim için tamam dedim. Aradan 1 saat geçti ben sosyal medya ya baktım o adam fotoğraf atmış ve tek başına ve başka mekanda beynim durdu o an. Ve aradım nerdesin dedim şu mekandayım dedi üstüne o adamı aradım ne yapıyorsun abi diye x ile kavga ettik telefonumu açmıyor eve dönüyorum dedi. Hemen atladım arabama gittim dediği mekana bir ne görüm kadınla baş başa el ele oturmuş yemek yiyorlar. Hemen aradım adamı abi gel diye gel di ve herşeyi oda gördü. Beraber gittik yanlarına o kadar mutlularmış kı aradığı aşkları birbirinlerinde bulmuşlar. Adamın tek dediği laf 25 senedir kardeşimdin dedi. Adam ve ben yıkıldık zaten. Bir yandan evlilik bekleyen ben bir yandan 25 senelik abim dediği adam. Şimdi başka şehre gitmişler. Ben burda ölüyorum bu acı nasıl geçecek ben ne yapacam neden neden.

Adam seni aldatmış, keyfi yerinde sense ölüyorsun acıdan öyle mi?
Ya adamın ne mal olduğu ortaya çıkmış ve sen erkenden kurtulmuşsun daha ne istiyorsun.
Hayrı seni aldatan birisinin ardından ölmek, yataklara düşmek nedir???

Mesajların orda konu sahibi diye yazıyor ya, bir de konunun başında yazıyor. Prensesindiyarı yazısına tıklayınca solda mesajlar diye bir yer görünüyor oraya tıklayınca attığı tüm mesajlar görünüyor. Sadece konuları görmenin daha kolay bir yöntemi elbet vardır da ben bilmiyorum maalesef 🙊
Dedigin gibi yapip profil fotosuna tiklayinca komple bilgileri cikiyor ya hani, orda en altda tum mesajlari gor var izle yazan yerin yaninda. Ona tıkla ve tum actigi konulari bul yazıyor. Ordan bakiliyo

Daha atraksiyonlu anlataydın bacım yav hemen bağladın mevzuyu.
Acı geçecektir mutlu olacaksın iyiki diyeceksin..

Tabi.
Zeynepguven adlı bir troll bacımızın 300 leri aşan sayfası ile konu baya dallanıp budaklanmıştı.
Güya k.valide kendileriyle yaşamak istiyordu k.baba vefat ettiği için.
Konu sahibesi de istemiyordu.
Sonra olaylar gelişti ve k.valide bir gün evinde yemek yerken kalp krizi geçirip hastaneye kaldırıldı.
Bir zaman sorna vefat etti.
Koca kişisi Zeynep trolümüzü affedemedi, boşanma eşiğine geldiler.
Hatta annesinin eskiden kendi evlerinde yattıgı kanepeyi yakmış.
Felan filan filan.
Ulan anlatırken bile hala inanasım geliyor djkafhjfhjf
Sonra gelenkutusu nickli bir arkadasımız o bölgede vefat eden kişilerin listesine ulaştı.
Konu sahibesinin tarif ettigi yaşlarda ve kalp krizi ile ölen kadın olmadıgı ortaya çıktı.
Kadın resmen bizi yemiş.
Sonra banlandı zaten.
Hep çok üzülüyom sana bu konuda :KK70:

Normalde aldatılma konularında çok üzülürüm, benim de başımdan kötü bir tecrübe geçtiği için. Ama bu konudan çok ucuz, sığ ve basit Türk dizisi senaryosu kokusu almıştım ve empati kuramamıştım. Yanılmamışım. :)

Neye göre fake denmiş peki? Sonuçta bana bile bence fake sizin konunuz diyenler olmuştu. Halbu ki fark olmasını ben de dilerdim :/

Olaylar çok hızlı gelişti. Nişanlandığın adamın ne olduğunu, nasıl bir tip olduğunu aşağı yukarı bilirsin. Adamın içinden birden psikopat çıktı, kurban olarak seni seçtim bütün kadınlardan nefret ediyorum Şeyma Subaşı'sın falan gibi Wattpad hikayesinde bile yazılmayacak replikler söyledi. Ayrıca kıza ailesinin önünde hakaret ediliyor, nişan atılıyor, böyle bir olayda bütün aile hatta sülale ayağa kalkar. Bu kızın da sözde nişanlının da ailesi dut yemiş bülbül; kimse kalmamış gibi olay komşunun kızına kalıyor gidip o görüşüyor falan. Türk aile yapısından bihaber ancak hayalgücü çok geniş ergenus bir fake olduğunu düşünüyorum ben.

Hep burdan hikaye okurdum. Bir gün benimde yazacağım varmış demekki. 2 senelik kendimce güzel sandığım bir ilişkimiz vardı. Artık evliliği düşünür olmuştuk. Ben yavaş yavaş çeyiz alışverişine başlamıştım. Sevgilimin bir tanıdığı var 25 senedir onun yanında büyümüş yetişmiş. O adama abim derdi. Bende tanıyordum görüşürdük ara sıra. Adam 1 sene once daha önce evlenmiş ayrılmış bir kadınla nişanlandı. Ben pek kadına ısınamadım. Bu arada sevgilim 32 ben 27 yaşında. O adam 42 nişanlısı 24 yaşında. Biz bir iki defa görüştük onlarla ama adamı çok severim kadına pek gözüm ısınmadı. Aradan zaman geçti sevgilim 3 aydır bana iyice soğuk oldu. Bir gün ben hasta idim evde aradı ben dedi dışarı yemeğe gidecem o adamlarla dedi. Güvendiğim için tamam dedim. Aradan 1 saat geçti ben sosyal medya ya baktım o adam fotoğraf atmış ve tek başına ve başka mekanda beynim durdu o an. Ve aradım nerdesin dedim şu mekandayım dedi üstüne o adamı aradım ne yapıyorsun abi diye x ile kavga ettik telefonumu açmıyor eve dönüyorum dedi. Hemen atladım arabama gittim dediği mekana bir ne görüm kadınla baş başa el ele oturmuş yemek yiyorlar. Hemen aradım adamı abi gel diye gel di ve herşeyi oda gördü. Beraber gittik yanlarına o kadar mutlularmış kı aradığı aşkları birbirinlerinde bulmuşlar. Adamın tek dediği laf 25 senedir kardeşimdin dedi. Adam ve ben yıkıldık zaten. Bir yandan evlilik bekleyen ben bir yandan 25 senelik abim dediği adam. Şimdi başka şehre gitmişler. Ben burda ölüyorum bu acı nasıl geçecek ben ne yapacam neden neden.
Ne acısı yaw nikahlı kocan değil sallll gitsin tabiki kendini kötü hissedersin üzülürsünde çok fazla üzerinde durma biz ayrılık sanırmışız oysa ki mevlam bizi kurtarır mış şükret kurtulmuş sun..ahlakı bozukmuş

Olaylar çok hızlı gelişti. Nişanlandığın adamın ne olduğunu, nasıl bir tip olduğunu aşağı yukarı bilirsin. Adamın içinden birden psikopat çıktı, kurban olarak seni seçtim bütün kadınlardan nefret ediyorum Şeyma Subaşı'sın falan gibi Wattpad hikayesinde bile yazılmayacak replikler söyledi. Ayrıca kıza ailesinin önünde hakaret ediliyor, nişan atılıyor, böyle bir olayda bütün aile hatta sülale ayağa kalkar. Bu kızın da sözde nişanlının da ailesi dut yemiş bülbül; kimse kalmamış gibi olay komşunun kızına kalıyor gidip o görüşüyor falan. Türk aile yapısından bihaber ancak hayalgücü çok geniş ergenus bir fake olduğunu düşünüyorum ben.
Özet için teşekkürler :) Zira tüm sayfaları fake bir konu için okuyamazdım ☺️

X