ALDATILDIM HEM DE KÖTÜ BİR ŞEKİLDE?

Adam seni aldatmış, keyfi yerinde sense ölüyorsun acıdan öyle mi?
Ya adamın ne mal olduğu ortaya çıkmış ve sen erkenden kurtulmuşsun daha ne istiyorsun.
Hayrı seni aldatan birisinin ardından ölmek, yataklara düşmek nedir???

Dedigin gibi yapip profil fotosuna tiklayinca komple bilgileri cikiyor ya hani, orda en altda tum mesajlari gor var izle yazan yerin yaninda. Ona tıkla ve tum actigi konulari bul yazıyor. Ordan bakiliyo

Daha atraksiyonlu anlataydın bacım yav hemen bağladın mevzuyu.
Acı geçecektir mutlu olacaksın iyiki diyeceksin..

Hep çok üzülüyom sana bu konuda

Normalde aldatılma konularında çok üzülürüm, benim de başımdan kötü bir tecrübe geçtiği için. Ama bu konudan çok ucuz, sığ ve basit Türk dizisi senaryosu kokusu almıştım ve empati kuramamıştım. Yanılmamışım. :)

Neye göre fake denmiş peki? Sonuçta bana bile bence fake sizin konunuz diyenler olmuştu. Halbu ki fark olmasını ben de dilerdim :/

Olaylar çok hızlı gelişti. Nişanlandığın adamın ne olduğunu, nasıl bir tip olduğunu aşağı yukarı bilirsin. Adamın içinden birden psikopat çıktı, kurban olarak seni seçtim bütün kadınlardan nefret ediyorum Şeyma Subaşı'sın falan gibi Wattpad hikayesinde bile yazılmayacak replikler söyledi. Ayrıca kıza ailesinin önünde hakaret ediliyor, nişan atılıyor, böyle bir olayda bütün aile hatta sülale ayağa kalkar. Bu kızın da sözde nişanlının da ailesi dut yemiş bülbül; kimse kalmamış gibi olay komşunun kızına kalıyor gidip o görüşüyor falan. Türk aile yapısından bihaber ancak hayalgücü çok geniş ergenus bir fake olduğunu düşünüyorum ben.

Ne acısı yaw nikahlı kocan değil sallll gitsin tabiki kendini kötü hissedersin üzülürsünde çok fazla üzerinde durma biz ayrılık sanırmışız oysa ki mevlam bizi kurtarır mış şükret kurtulmuş sun..ahlakı bozukmuş

Özet için teşekkürler :) Zira tüm sayfaları fake bir konu için okuyamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…