Öncelikle Allah sabır versin bir laf vardır yuva yapmak basittir ama yuvayı yıkmak okadar zordur.Bizlerin bu konuda hemen boşan git çocuğunu aldır dememiz yanlış olur diye düşünüyorum.Bozulucuktan çok yapıcı olmaya çalışmalıyız.Eşini seviyorsan ve hatasını anlamıştır diyorsan sabırla bekle derim.Belki oda zamanı gelince yaptıklarından çok pişman olur utanır.Eşler ayrılınca çocukların psikolojiside çok etkileniyor çevremde gördüğüm kadarıyla.İnşallah Allah eşinin aklını başına getirirde yuvanız yıkılmaz.İyi düşünmek lazım bu tür şeyleri.Kolay değil,Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah sizin için.Bebeğinizide Allah bağışlasın öyle bir canlıya kıymakta kolay değil bazı arkadaşlar aldır gitsin yazmış.Bukadar kolaymı o işler?Bir konudada düşüncemi belirtmek istiyorum anlıyorum gerginsin sinirin bozuk haklısın.Fakat bayan için kapalıymış kızı içinde dul kelimesini yanlış buldum.Açık yada kapalı o onun terbiyesizliği.Her açıkta namuslu değil her kapalıda.Bunu kapalılık açıklılık konusuna getirmiş gibi olmuşsun.Kızınada Allah yardım etsin.Yadırgamamak lazım.Yani o kadının terbiyesizliği ayrı bir konu yanlış anlama beni.Bende bir kapalı olarak düşüncemi söylemek istedim.İnsanın kalbi karakteri temiz olsun.Yoksa her kapalıyı yada her açık bayanı aynı kefeye koymak doğru olmaz.İnşallah sizin için ne iyiyse o olur.Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?