- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 652
- 163
çok keskin bir şekilde eleştirmişsiniz konu sahibini bu kadarını da haketmediğini düşünüyorum. Evet hamile kalmış ama kendi de çocuğuna bakabilecek durumda ben aciz bir kadın görmüyorum açıkcası. Artık keşkelerin neden hamile kaldın demelerin bir anlamı varmı bu tarz yorumlar sadece kişiyi üzer ona bir çözüm yolu sunmaz. Olmuş bitmiş bir geri dönüşü var mı bu durumun bundan sonrası için derdini paylaşmaş kişiye yol gösterin. Hatalarını defalarca yüzüne vurmak bir çözüm değil. Ayrıca konu sahibi için hamile kalmak bir hata değil bence de değil ne olmuş. Çevremde onlarca evlenmemiş ama yaşı ilerlediği için çocuk hasretiyle yanıp tutuşan kadın var içindeki çocuk özlemini siz bilebilirmisiniz?Ayrıca bu kadın hamile kalmadan önce aldatıldığını öğrenmemiş olsaydı da çocuğu doğurduktan sonra öğrenseydi yine ayrılırk olmayacakmıydı? Hadi onu da geçtim tamam adam sadakatsiz zaafları var peki adamın sadakatsiz olması çocuğuna kötü bir baba olacağınımı gösteriyor. Öyle adamdan çocuk yapılmaz diyorsunuz ve önyargılı yaklaşıyorsunuz öyle bir adam eş olmaz doğru ama öyle bir adamdan baba olup olamayacağını hiçbirimiz bilemeyiz. Ayrıca düşmez kalkmaz bir Allah vardır. Sözlerimiz dönüp dolaşıp ileride bizide bulabilir. En namus timsali olarak görülen erkeklerin bile ne yapacağı belli olmaz. Kadınlar güçlü olmalı ve böyle durumlarda birbirine destek olmaya çalışmalı diye düşünüyorum. Tekrar söylüyorum eşinden ayrılma kararını verecek olan sensin ben olsam devam ettirmezdim böyle bir evliliği. Eminim ayakları üzerinde durabilen bir kadın olarak bebeğinle sorunlarını da aşabilirsin. Allah yardımcın olsun.