• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım,hamileyim bana bir akıl verin :(

çok keskin bir şekilde eleştirmişsiniz konu sahibini bu kadarını da haketmediğini düşünüyorum. Evet hamile kalmış ama kendi de çocuğuna bakabilecek durumda ben aciz bir kadın görmüyorum açıkcası. Artık keşkelerin neden hamile kaldın demelerin bir anlamı varmı bu tarz yorumlar sadece kişiyi üzer ona bir çözüm yolu sunmaz. Olmuş bitmiş bir geri dönüşü var mı bu durumun bundan sonrası için derdini paylaşmaş kişiye yol gösterin. Hatalarını defalarca yüzüne vurmak bir çözüm değil. Ayrıca konu sahibi için hamile kalmak bir hata değil bence de değil ne olmuş. Çevremde onlarca evlenmemiş ama yaşı ilerlediği için çocuk hasretiyle yanıp tutuşan kadın var içindeki çocuk özlemini siz bilebilirmisiniz?Ayrıca bu kadın hamile kalmadan önce aldatıldığını öğrenmemiş olsaydı da çocuğu doğurduktan sonra öğrenseydi yine ayrılırk olmayacakmıydı? Hadi onu da geçtim tamam adam sadakatsiz zaafları var peki adamın sadakatsiz olması çocuğuna kötü bir baba olacağınımı gösteriyor. Öyle adamdan çocuk yapılmaz diyorsunuz ve önyargılı yaklaşıyorsunuz öyle bir adam eş olmaz doğru ama öyle bir adamdan baba olup olamayacağını hiçbirimiz bilemeyiz. Ayrıca düşmez kalkmaz bir Allah vardır. Sözlerimiz dönüp dolaşıp ileride bizide bulabilir. En namus timsali olarak görülen erkeklerin bile ne yapacağı belli olmaz. Kadınlar güçlü olmalı ve böyle durumlarda birbirine destek olmaya çalışmalı diye düşünüyorum. Tekrar söylüyorum eşinden ayrılma kararını verecek olan sensin ben olsam devam ettirmezdim böyle bir evliliği. Eminim ayakları üzerinde durabilen bir kadın olarak bebeğinle sorunlarını da aşabilirsin. Allah yardımcın olsun.

arkadaşlar belki herkes kendi doğrularını söylüyor ,ama ben şunu bilir şunu söylerim.BU HAYATTA KİMİN BAŞINA NE GELECEĞİNİ KİMSE BİLEMEZ.konu sahibi çok zor bir süreç geçirmiş,hamileyken aldatılmış,belki o süreçte çocuğuma sarılır yaşar giderim diye düşünürken bir de üstüne bebeğini kaybetmiş.bu ruh haliyle yaptığı veya yaşadığı şeyleri yargılamak çok doğru gelmedi bana.bn 2. çocuğu yaparmıydım?HAYIR.ama arkadaşı da eleştremem bu konuda ,allah kimseye vermesin yaşadıklarını........

bende aldatıldım
bebegım yenıde dogmustu
bebegımde tüp bebek oyle bısı olup arından 2 ay sonra gebede kalmadım yanı !
herkezi tenzih ederimde
bende dul yaratık oglu olan bır kadınım
Allah size akıl fikir versin

yahu tamamını okumuyorsunuz sanırım ve hep aynı soru hep aynı soruuu neden 2.yi yaptın?BENİM HAYATTAN TEK İSTEDİĞİM BİR BEBEKTİ.KOCA FALAN YALAN BOŞANIRSAM Kİ BOŞANACAĞIM BİR DAHA ASLA EVLENMEM VE BANA HAYATTA BİR UMUT IŞIĞI LAZIMDI.O BENİM UMUDUM GELECEĞİM HERŞEYİM OLACAK O YÜZDEN YAPTIM TAMAM MI?

Canım ben bu mesajına istaneden birşeyler yazmak istiyorum.Amacım kesinlikle yargılamak falan değil...Ufak bir eleştiri ve fikir paylaşımı sadece.

Aslında bu şekilde düşünerek biraz bencillik yapmıyor muyuz? Sizce çocuk sahibi olmak herşeyi çözüyor mu?

Bebekleri çok sevdiğimiz için,anne olmak için dünyaya bir evlat getiriyoruz.

Fakat o evladın herkes gibi iyi ve mutlu bir aile ortamında yetişmesine hakkı yok mu?

Güven,saygı ve sevginin temeli olmadığı evliliklerde sırf "ben çocuk istiyorum" mantığıyla dünyaya çocuk getirilmemeli. Bu o çocuğa yapılan en büyük kötülük.

Nihayetinde bu millete,topluma birey yetiştiriyoruz. Sağlıklı toplumlar,bireyler ancak sağlıklı ve sevgi içinde yetişen çocuklarla oluyor malesef.

Amacım bu tarz düşünen insanları -sadece siz değil ama bu forumda hamile kalıp kocasını eve bağlamayı düşünerek çocuk doğuran,ve sonrasında çok daha şiddetli geçimsizlik yaşayan kadınlar;ve ne yazık ki psikolojisi bozuk yetişen çocuklar var- bir nebze olsun düşünmeye davet etmek.

Olan burada o minicik yüreklere oluyor, o çocuklara bunları yaşatmaya hakkımız yok.

Sizin hamileliğinize gelince; olan olmuş haliyle bu noktada hamileliğinize denilecek elbette lafım yok. Bundan sonra umarım sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız.

Fakat eşinizle olan durumunuzu,ilişkinizi,evliliğinizi ve kararlarınızı gözden geçirin derim. Bir uzman yardımı almak daha iyi olacaktır.

Ve alacağınız kararlar lütfen siz ve çocuklarınız hakkında mantıklı,tutarlı ve hayırlı olsun...

Son düzenleme:
her zamanki gibi olan gene çocuğa oluyor,güvenemediğiniz bir adamdan çocuk yapma fikri umarım sizi ilerde pişman etmez.

kusura bakma arkadaşım belki biraz ağır yazıcam ama çok bencilsin
adam seni aldatmış onu affetmişsin (ne kadar içten affettin bilemiyorum)
ama belli ki daha hiçbir şey yerine oturmamış
hala aldatılıyorum diye düşünüyorsun adama zaten güvenmiyorsun
ve bu ortamda sırf hayattan tek beklentin bir çocuk diye güvenmediğin adamdan çocuk yapıyorsun
bu bencillik değil de nedir
o çocuğun belki anne baba birlikte yaşamak isteyecek
tamam bekar anneler de çok iyi bakabilirler çocuğa orası ayrı bir şey ama bir baba modeli de olmalı değil mi
belki çocuğun öyle olmak istemeyecek?
ayrıca boşandıktan sonra pek de ala başkasını sevip, yeniden evlenip ondan çocuk yapabilirdin

Beğenmediğimiz yorumları almaktan imtina ediyorsak buraya konu filan açmamalıyız bence..Beni haklı ve mazur görüp destek verin sadece deyip işine gelmeyen şeyleri yazan yazarları çemkirmek çok manalı gelmiyor bana..

Konu hakkındaki fikrime gelirsek..
Eşinizin yaptığı çok aşağılıkça..Buna söylenebilecek başka bir sözüm yok..Ancak sıfır güvenle 2.kez yeniden çocuk yapabilmeniz takdire şayan..Çocuk ego tatmini aracı değildir.Ona maddi ve MANEVİ en sağlıklı ortamı yaratabildiğinizde sevgiyle büyüyebileceği bir zamanda dünyaya getirmek bence mecburiyettir.Eğer ki aldatıldığınızı bilmeden ilk bebeğiniz doğmuş olsaydı ; elinizden bir şey gelmediğini varsayardık..Ancak siz bile bile lades demişsiniz..
Bu arada aldatılıp yutmayı erdem sayanların olduğunu da gördüm ya bu forumda ; başka da birşeye şaşırmam herhalde ömrüm boyunca..Bir de çocuk için fedakarlık etmek olduğuna inanılıyor ; tebrikler doğrusu..

Haticeye değil neticeye bakmak lazım tabii ki ..Şahsen evden hemen ayrılıp ruh sağlığınızı düzeltmenizi öneririm size ki bebeğiniz de aynı oranda sağlıklı gelişsin içinizde.Her gün çekeceğiniz karın ağrısı onu kötü etkileyecektir.Hem de böylece dünyaya gelene kadar ona yeni bir düzen de kurmuş olursunuz.

ne iyi anlıyorum seni :43: ve tabi ki ne yazık ki.. 5 yıl önce buraya gelip eşimin velilerinden biriyle msn de konuştuğu için ağlanıp durdum.. üstelik aynı senin gibi hamileyken rüyamda görmüştüm.. sabah uyandığımda gülerek eşime anlatıyordum ama o kahretsin ki gülmüyordu.. anlamıştım gerçekten aldatılıyordum.. birlikte olmaya fırsatları olmamıştı çünkü bayanda evliydi.. ve burası küçük üstelik ben burada doğdum büyüdüm, yan yana yürüseler haber gelir. Kadın kene gibiydi, böyle olunca eşime de hak veriyorum  zaman zaman.. gelelim sonrasına çocuk oldu kızım 5 yaşında o gün o evliliği bitirmediğime zaman zaman pişmanım ama yapamazdım… Şimdi daha da zor boşanmayı düşünmek.. yanlız bazen yitip giden hayatımı düşünüyorum.. sende çok ince bir ayrıntıdasın bence.. eğer kendimden ödün vermeden bir aile ortamı kurabilirim dersen savaş derim.. ama kendini yıpratıp ödün veren taraf olacaksan arkana bakma. bu arada evli olduğunu bile bile ilişki yaşayan, tüm yaratıkları Allah bildiği gibi yapsın..

herşey iyi hoş da,neden devamlı,böyle bir ortamda çocuğu büyütmek falan diyor kiii...sanki ayrılamamış ailelerin çocukjlarının hepsi sağlıklı ve mutlu bir ailede yetişiyor...
yani sanki babayla anne evli olmayınca çocuk mutsuz ve huzursuz hatta perişan olacakmış gibi gösteriliyor??tabii ki her anne ister ki,mutlu huzurlu bir aile ortamında,anne-baba-çocuk olarak yaşasın gitsin,çocuğunu eşi ile beraber büyütsün..
ama ne yazık ki bu denklem her zaman tutmuyor..
olmayınca da kadın her zamanki gibi,güçlü ve dimdik ayakta her ne şartta olursa olsun..

bence siz bebeğinize çok iyi bir anne olacaksınız,ve ayrıca eşiniz(henüz) de belki ilerde iyi bir baba olur bebeğinize...ayrı olsanız bile..
her boşanma felaket değildir,hele ki bebekler için...

Ben konu sahibi arkadaşımıza bencil demezdim.
1.Arkadaşımız planlı bir hamileleik yaşamıyor ki üzerine gidiyorsunuz.Hem olan olmuş neden çocuk yaptın diye sormanın faydası ne?
2.Bende öğretmenim ve okullarda o kadar çok çocuk görüyoruz ki anne baba beraber ama çocuğun psikolojisi yıkılmış.Her evli çift çocukları için mükemmel aile ortamı yaratamadığı gibi,boşanan her çiftin çocuğuda mutsuz olmuyor.Canlı örnek arayanlar yetiştirme yurtlarını ziyaret edebilirler.
3.Bazı insanlar, sperm bankaları bizim ülkemizde yasal olmadığı için yurt dışına gidiyor.Konu sahibi arkadaşta eşini böyle görüyor şuan bence.Eşinin onun hayatında bir yeri yok ama ona çocuk verecek.Bu da onun seçimi.
4.Çocuğu aldır hayatını mahvetme diyenler bu seferde konu sahibini vicdani bir çıkmaza sürüklemeyecek misiniz?Alacağı can sonuçta, günahı da cabası.
5.Anaokulu öğretmeni olan bir anne zaten formasyon sahibi biridir.Çocuk psikolojisinden anlamayacak birisi değilki.Birçok anneden iyi bir eğitim verecektir çocuğuna ben buna inanıyorum.

Son düzenleme:
illa sizin duymak istedikleriniz yazıcaz diye bi kanun yok bildiğim kadarıyla.

arkadaşlar yapmayın lütfen sizler değil misiniz yapmayın sizin yavrunuz var çocuğunuz var eşinize bi şans daha verin yuva kolay kurulmuyor o cadıya ! kötü ! kadına eşinizi kaptırmayın diyen.
aman yavrunuz babasız büyümesin üvey babayla yaşamasın diyen.
noldu şimdi babasız da çocuk büyütülür,mutsuz yuvadansa böyle daha iyi diyorsunuz.
o zaman niye babasız nasıl büyütsün,siz mi yardım ediceksiniz diye çıkşarı ne diye yapıyordunuz.
ben hala şunu anlamakta güçlük çekiyorum yukarı da bi arkadaş daha yazmış kadın kene gibiydi kocama da zaman zaman hak veriyorum diyen anlamak çok güç gerçekten.

derhal boşan o adamdan halen daha durman bile kabahat!
anlamadıgım bir diğer noktada neden gebe kalmana müsaaede ediyorsun?bu adam seni aldatıyor nasıl güvenerek korunmadan ilişkiye giriyorsun
bu adamdan sana hayır gelmez,resmen seni aldatıyor gözünün içine baka baka...
ve bir sey daha diyeyim;
sakın bu barışıpta beni bir daha aldatmaz diye düşünme...
böyle düşünmekle sadecec kendini avutursun...
gebe kalıp ayrılan insanlar çok,önemli olan senin mutlu olman ve cocugununda mutlu yetişmesi...

ağzından çıkanı kulağın duysun tamam mı?seninki fikir söylemek olmamış sataşmak olmuş.en azından ben kocamı yakaladım hayat kadınıyla değil belki seninkide yapıyodurda senin haberin yoktur olamaz mı?hayat bu hiç belli olmaz.bana akıl verin dedim yarqılayın demedim ki sana düşmez.

Cinsel hastaliklar hayat kadinindan mi bulasir ogren hanim? Esim aldatti diyorsun ve hic bir test yaptirtmadan kabul edip bebek yapmissiniz.Bu bence esinizi odullendirmek olmus. Adam yaptigi yanlisi bile anlayamamistir. Neden alindiniz test yaptirin hastalik kaparsiniz dedim diye mi? Evinize kadar getirtmis siz sagliliginizi bebeginizi hic dusunmuyor musunuz? Hic duymuyormusunuz esini aldatip sonrada hastalik bulastiran insanlari. O bayanin sadece esinizle brlikte oldugu ne malum? Kim bilecek bunlari? Partnerinizi bir kez degistirmeniz bile yeterli hastalik icin. Bana neden kiziyorsunuz benim esimde yapti yalah ben kapiyi gosterdim bosandim. Bence siz dedigimi yapip TEST yaptirin.

Cocugunuz saglikla dogar buyur insallah,fakat ben inanirim ki cocuklar anneye cektigi gibi babaya da ceker. O adamin huylarindan da almis olacak. Ayrica bosansanizda cocuk munasebetiyle asla bu adamadan kurtulamiycasiniz.

Son düzenleme:
herkese iyi günler yazdıklarımı okuyanlar belkide suçun yarısını bende bulacak ama artık susamıyorum anlatmam lazım...tutamıyorum....
9 aylık evli bir bayanım...devle memuruyum...eşimle 2 sene flörtten sonra evlendik.
evlendikten 3 veya 4 ay sonra bir rüya gördüm.hamileydim ve eşim beni aldatıyordu bense gitmesini istemediğimden ağlıyordum.kalktığımda
rüyamı onada anlattım soğukkanlılıkla üstünde durmadan geçiştirdi.
aradan bir ay geçti ve ortada hiçbişey yokken bir akşam onun telefonunu alıp tuvalete gittim telefonu hep ortadadır
gelen giden mesajlarda bişey yok arananlarda bişey yok yalnız iletim mesajlarını tuşladığımda mesajın içeriğinide gösteriyordu.(eşim bu özelliğini bilmiyordu
benim eski telefonumu kullanıyordu) orda qördüm 'çıktım bi tanesi' yazıyordu ve bunun gibi mesajlar hemen göz kalemini alıp tuvalet kağıdına
gönderdiği numarayı yazıp sakladım iç çamaşırıma ve yanına gidip aldatıyomusun beni dedim tabiki inkar kıyamet telefonu gösterdim hiçbişey demeden
ağlamaya başladı bütün gece beraber ağladık.neyse uzatmim ertesi gün kadını aradım kadın başı kapalı dul bi kızı olan bi yaratıkmış.eşimin evli olduğunu
biliyor.o yüzden akşamları msjlaşmıyorlar.boşanma kararı aldığım o gün hamile olduğumu öğrendim .ellerimizle yaptığımız evimize kadını getirdiğinide öğrenmeme rağmen bebeğim için
affettim ama güven falan kalmadı artık bende.bebeğim 2,5 aaylıkken kasım ayında doğum günümden bir gün önce karnımda öldüğünü öğrenip kürtaj olmak zorunda kaldım
o zamandan bu zamana ölü gibi yaşıyorken 2 hafta önce tekrar hamile olduğumu öğrendim ve şuan eşimle aram çok kötü az önce kavga ettik sanki beni yine
aldatıyor gibi hissediyorum ve oturup 2 saattir ağlıyorum evde yalnız.tekrar bebeğimi öldürmesine izin vermekte istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
çevremdeki herkes evliliğimin süper gittiğini sanıyor.meslek sahibi biiriyim bebeğimide alıp gitmeliyim ne yapmalıyım bilmişyorum anlatmadığım daha o kadar çok şey var ki
belkide ilkinde affetmekle bende suç ortağı olmuşumdur.

ya allahını seversen burdaki kadınlar ne kadar da rahat yazmışlar ya yok zamn ver pişman olurmuşta falan filan tavuk g.. töve tutarmı bide sizin evinize getirmiş yani acı çektiqinde bile yanında deqilmiş demekki seni umursamıyor sen öqretmensin devlet memurusun muhtaçlıqında yok yani kaldıki işsiz ev kadınının başına geldiqinde bi nebze boşanmamasına hak verirsin ya bu ülkede kadın hakları diye kıçımızı yırtıyoruz sert gelmiştir konuştuklarım ama doqrular bu arkadaşım aklını başına al teselli etmek için geçiremicem konuyu artı kaynın ne alaka sizde kalıyor herşeyi kabullenmişsin baştan bunun sonrası qelmez yol yakınken kurtul derim bebeqinide al git doqurduktan sonra çokzor olur gerçi senin seçimin amabence en mantıklısı bu çocuk her zaman doqurulur ama hayat boyu pişman olucaqın bir evliliqe devam etme derim eqer fikir lerimi mantıksız bulan varsa burda bana yazsın..

çok güzel bi şey mesleğinin olması . .bebişini doğurana kadar sabret sonra sen sağ ben selamet de

ben derdimi paylaşmak için yazdım buraya hemde ilk defa yarqılanmak için değil.ama şunu iyi anladım ki kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyormuş.
dünden beri ilk defa sakşnleşmiştim okuduğum saçma sapan yorumlar yüzünden yine gerildim.art niyeti olanlar yazmasın lütfen hiç lazıom değiller.ben akıl verin dedim bunlar hesap soruyo mantığa bakarmısın ya....düşmez kalkmaz bir Allah büyük konuşmayın bayanlar bir bakarsınız benim yaptığım fedakarlığın 100 katını yapmak zorunda kalırsınız. siz siz olun birini yarqılarken geleceğinizide düşünün.

Kadının kadına yaptığından çok, insanın "kendine" yaptığını kimse yapmaz inan.
Burdaki yorumlara sinirlenmen tuhaf, zaten kafanın içinde her gün böyle yorumlar konuşuyor olması lazım o adamla aynı evde olduğun için.
Hesap şeklinde niye algılıyorsun bilmiyorum, herkes kendi aklı fikri dahilinde soru soruyor. Yani bir çeşit akıl veriyor.
Niye işine gelmeyen akıl vermelere bu kadar sinirlendin. Buraya, "bravo iyi ki aldatıldın ve iyi ki affettin ve iyi ki böyle bir adamdan çocuk yaptın" deyip seni rahatlatmamız için mi konu açtın ?
Neyse, benim kızdığım nokta; çocuğuna böyle bir babayı seçmendi. Hem de bile bile.
Ama olan olmuş, sonuçta hamilesin ve evlisin.
Bizden daha başka bir yorum göremezsin, boşan diyebiliriz anca. Ne diyelim ?
Zaten sen herşeyi yoluna koymuşsun. Başka bir seçenek yok.

Bu arada, sürekli şu tavrın var; Beddua eder gibi konuşuyorsun, "düşmez kalkmaz bir allah, sizinde başınıza gelir" vs ... Bu hoş bir şey değil.
Kimse senin şu durumundan mutluluk duymuyor şuanda.
Allah senin ve bebeğin hakkında hayırlısını versin. Bebek daha küçük.
Bakalım biraz büyüsün karnında.

Son düzenleme:
Kadının kadına yaptığından çok, insanın "kendine" yaptığını kimse yapmaz inan.
Burdaki yorumlara sinirlenmen tuhaf, zaten kafanın içinde her gün böyle yorumlar konuşuyor olması lazım o adamla aynı evde olduğun için.
Hesap şeklinde niye algılıyorsun bilmiyorum, herkes kendi aklı fikri dahilinde soru soruyor. Yani bir çeşit akıl veriyor.
Niye işine gelmeyen akıl vermelere bu kadar sinirlendin. Buraya, "bravo iyi ki aldatıldın ve iyi ki affettin ve iyi ki böyle bir adamdan çocuk yaptın" deyip seni rahatlatmamız için mi konu açtın ?
Neyse, benim kızdığım nokta; çocuğuna böyle bir babayı seçmendi. Hem de bile bile.
Ama olan olmuş, sonuçta hamilesin ve evlisin.
Bizden daha başka bir yorum göremezsin, boşan diyebiliriz anca. Ne diyelim ?
Zaten sen herşeyi yoluna koymuşsun. Başka bir seçenek yok.

Bu arada, sürekli şu tavrın var; Beddua eder gibi konuşuyorsun, "düşmez kalkmaz bir allah, sizinde başınıza gelir" vs ... Bu hoş bir şey değil.
Kimse senin şu durumundan mutluluk duymuyor şuanda.
Allah senin ve bebeğin hakkında hayırlısını versin. Bebek daha küçük.
Bakalım biraz büyüsün karnında.

Benimde soylemek istediklerime tercuman olmussun. Marifet bebegi istemek degil babasinida iyi secebilmek.Belkide konu sahibi bir liste yapmali ne yazalim diye bizde kendimizi yormamis oluruz direk ne istediyse onu yazariz.Hepimiz icin daha kolay olur.

konu sahibi bebeginin dogacagi tarihi hesapliyor imzasında siz ona bosan diyorsunuz.

yapmayacagi apacik ortada.

konuyu aferin densin diye acmis.

kocasi da bir sure uslu durur, sonra kaldigi yerden devam eder flortlerine iliskilerine.

sonra odul olarak bir cocuk daha dogurur bizimkisi...
boyle devam eder gider, onlar erer muradina biz cikariz kerevetine.

muhtemelen cocuk dogarken de metresinin koynundan cikip gelmez bu adam.

Ben konu sahibi arkadaşımıza bencil demezdim.
1.Arkadaşımız planlı bir hamileleik yaşamıyor ki üzerine gidiyorsunuz.Hem olan olmuş neden çocuk yaptın diye sormanın faydası ne?
2.Bende öğretmenim ve okullarda o kadar çok çocuk görüyoruz ki anne baba beraber ama çocuğun psikolojisi yıkılmış.Her evli çift çocukları için mükemmel aile ortamı yaratamadığı gibi,boşanan her çiftin çocuğuda mutsuz olmuyor.Canlı örnek arayanlar yetiştirme yurtlarını ziyaret edebilirler.
3.Bazı insanlar, sperm bankaları bizim ülkemizde yasal olmadığı için yurt dışına gidiyor.Konu sahibi arkadaşta eşini böyle görüyor şuan bence.Eşinin onun hayatında bir yeri yok ama ona çocuk verecek.Bu da onun seçimi.
4.Çocuğu aldır hayatını mahvetme diyenler bu seferde konu sahibini vicdani bir çıkmaza sürüklemeyecek misiniz?Alacağı can sonuçta, günahı da cabası.
5.Anaokulu öğretmeni olan bir anne zaten formasyon sahibi biridir.Çocuk psikolojisinden anlamayacak birisi değilki.Birçok anneden iyi bir eğitim verecektir çocuğuna ben buna inanıyorum.

arkadasimiz aldatan kocasiyla korunmadan iliskiye giriyor, ben derim ki planli bir hamilelik yasiyor gayet de.

Back