• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım,hamileyim bana bir akıl verin :(

çok şaşırdım herkesin kendi düşüncesi ama aldatılmak bu kadar basit bir şeymi Allah aşkına. Bir kadın nasıl içine sindirebilir başka bir kadının yatağından gelmiş evde yemek bekleyen bir adamı. Heleki konu sahibinin eşi kadını kendi evlerine getirmiş Allah bilir kendi yataklarınada sokmuştur. Benim kocam beni aldatacak bende gayet normal bir şekilde affedeceğim ve bunu hiç düşünmeden önüme bakacağım mümkünatı yok. Hani insan kendi başına gelmeyince anlamaz derler ya yok öyle bir şey aile olmanın bazı kuralları vardır eşlerin sadık kalması da bir kuraldır bu kural yıkılırsa aile bütünlüğü de bozulur. İsterse arada çocuklar olsun hiç farketmez. Arkadaşlar her şeyi sindirmeyin onurunuzu gururunuzu ayaklar altına almayın her şeyin bir bedeli vardır unutmayın ki cezasız kalan her hata tekerrür eder.
Hamilelik meselesine gelince konu sahibi arkadaşım seni çok iyi anlıyorum evliliğin kötü gitmesi demek hayatına bir çocuk dahil edemeyeceğin anlamını taşımaz. Boşanmış ailelerin çocukları sorunlu olacak diye de bir şey yok. Çalışan bir insansın eminim çocuğunun geleceği için her türlü önlemi kendin de alabilirsin. Güçlü bir kadın olduktan sonra tek başına da çözebilirsin çocuğunla ilgili sıkıntıları. Eşin senin için iyi bir eş olmamış olsa da belki iyi bir baba olur evliliğiniz bitmiş olsa da çocuğunuzun bakımında yardımcı olur.

Konu sahibi arkadaşım sen bir öğretmensin.. ben de öğretmenim ve nişanlım da polis..
Okurken çok kötü hissettim zaten burda bu erkek milletinin iğrençliklerini okuduğumda evlilikten soğuyorum.
Şükür ki mesleğimiz var kıymetimizi bilmeyen pislik heriflere katlanmak zorunda değiliz ki..
Kimsemiz olmasa bile kendi hayatımızı kurabiliriz ve kendi ayaklarımız üzerinde durabiliriz..
Bebeğinizi aldırın demem asla babasız çocuk büyütmek çok zordur bu da doğru ama Rabbim yardımcın olur çok dua et
ve lütfen hanımlar kendinizin,gençliğinizin kıymetini bilin.. Kendimize önce biz değer vermeliyiz diye düşünüyorum.
Ayrıca..
Evime, yatağıma elin o... nu getiren heriften ne bana koca olur ne çocuğuma baba!
Ayrılma ya da devam etme senin kararın, bu senin hayatın elbette.. Fakat kendini bu hayata mahkum hissetmen için hiç bir sebep yok bu yüzden yazmak istedim..

bende hemen ayrılma taraftarı değili ama senin durumun farklı.bir kere affetmişsin iyi güzel ama ilinci kere nasıl affedeceksin.hem bak işin gücünde var .bir arkadaşın dediği gibi onursuz gurursuz olmanın bir anlamı varmı.bir an önce ayrılın.tüm mesajları okuyamadım ama neden ayrılamıyorsun?

kocana 2. şansı vermişsin değerlendirememiş evliliğinde mutlu değilsin.mesleğin var kimseye muhtaç değilsin gençliğini heba etme canım:50:

bu akşam konuşucam.
belkide haklısınız bitmeli bu iş.
önüme bakmalıyım.kardeşinide alıp gitsin.
bende ailemi çağırıp olanları anlatmalıyım..

konuyu en başından hiç erinmeden okudum..

aynen zaten kardeşin sizin evinizde kalması baştan yanlış bence siz yeni evli sayılırsınız daha aynı evde yaşamaya birbirinize alışmadan evde 3. biriyle yaşamak çok zordur. kaynınız evde diye yaşamak istediğinz rahatlığı yaşamadınız belki,o evde diye belki banyodan sonra bornozla tv izlemediniz,kahve içmediniz insan iç çamaşırıyla atletle şortla dolaşmak ister belki siz yapamadınız belkide eşiniz o dul kadının evinde farklı bi rahatlık gördü sizden kaynaklanan bi eksiklik demiyorum kesinlikle yanlış anlamayın arayış içine girdi gözünü dışarıya dikti..

bebek isteme fikrinizi bende anlayabiliyorum ve boşansanızda aldırmamanız en güzel fikir bence çocuk umuttur sizin yaşamınızın yeni amacı oldu bakın onunla daha mutlu olacaksınız inşallah..

ve inşallah sizin bu ruhsal durumunuz hormonal bi durumdur eşiniz tekrar bu yanlışı yapmıyordur herşey en kısa zamanda yoluna girer..
tatliskom hanımın dediği gibi bi psikoloğa gidin hatta mümkünse evinizden taşının bardağınızı çanağınızı değişin nevresimleri atın yenilerini alın herşeyin o kadının dokunmadığı temiz şeyler olduğunuz bilince içiniz rajhat eder ve arkadaşların dediği gibi eşinizi boş bırakmayın kontol edin aldatmadığından emin olsanızda tedbiri elden bırakmayın..

İnşallah bebeğnizi sağlıkla kucaklayıp doğum topiklerinde doğum hikayelerinizi mutlulukla paylaşırsınız :16:
Rabbim yardımcınız olsun :nazar:

(bu arada bekarım 23 yaşındayım :10: )

canım kardeşim böyle bir evlilikte nasıl hamile kalıyorsun bir bayan olarak buna çok dikkat etmen gerekir di.

Diğer bir husus bu mücadeleden kaçacak mısın? o pis kadının ekmeğine yağ mı süreceksin?
Bence öyle yağma olmamalı bırakma kocanıı sal bakalım ipini nereye kadar gidecek nasıl olsa düşer bir yerde allah ıslah etsin onu sana da yar ve yardımcı olsun

canım senin güvenin sarsılmış bikere şimdi de hamilesin herşeye daha bir duygusal baktığın içinde içine giren şüpheden kurtulamıyorsun. ama şunu unutma hadi diyelimki ayrıldın çokmu huzurlu olucan, ilerde ikinci bir evlilik yaptığında çocuğuna adam yan baksa için eriycek,bence sen kocana bir şans verdin madem hiç vesvese yapma eminim oda artık bir hata daha yapmaz ama şunu kesin olarak yap, kaynın hemen kendine başka biyer bulsun

hala aldattığını düşünmen gayet norml.hem hormonlardan kaynaklanıyor hemde o güven dediğin bir günde oluşmuyor.ilk aldattığında konu açsan belki fikrim farklı olurdu ancak zaten affetmişsin.geçmişte aldığın kararları sorgulayarak sadece zaman kaybedersin.ve şuan karra almak için çok hasas bir dönemdesin.mutluluğunu yaşa şimdilik.ve gözlemle.elimi eteğimi çektim havasına bürün eğer yapıyorsa hala illaki bi açık verecektir.zaten bebeği doğurmak istiyorsun.bence beklemede kal.inan bana eşim öyle şeylerden bahsediyorki (arkadaşlarının eşlerini aldatmasından vsss ben bakamıyorum karılarının yüzüne) inanamıyorum.gereksiz strese girme.insan yaşadıkça neler görüyor.bi karar alacaksanda şuan duygularınla değil mantığınla almalısın.

Senin kesinlikle suçun falan yok. Suç eşin olacak o adam(!)da.. Stres yapıp bebeğini de sıkıntıya sokma, doğsun eline al bebeğini o zaman ne yapacağına karar verirsin. Ayrılacaksan bile şu zaman en yanlış zaman bence. Allah yardımcın olsun.

sen bu kadar kötü giden bir evliliğe hala bebek yapma peşindesin pes yani söyleyecek söz bulamıyorum sana hemcinsim:((((

Öncelikle Allah sabır versin bir laf vardır yuva yapmak basittir ama yuvayı yıkmak okadar zordur.Bizlerin bu konuda hemen boşan git çocuğunu aldır dememiz yanlış olur diye düşünüyorum.Bozulucuktan çok yapıcı olmaya çalışmalıyız.Eşini seviyorsan ve hatasını anlamıştır diyorsan sabırla bekle derim.Belki oda zamanı gelince yaptıklarından çok pişman olur utanır.Eşler ayrılınca çocukların psikolojiside çok etkileniyor çevremde gördüğüm kadarıyla.İnşallah Allah eşinin aklını başına getirirde yuvanız yıkılmaz.İyi düşünmek lazım bu tür şeyleri.Kolay değil,Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah sizin için.Bebeğinizide Allah bağışlasın öyle bir canlıya kıymakta kolay değil bazı arkadaşlar aldır gitsin yazmış.Bukadar kolaymı o işler?:20:Bir konudada düşüncemi belirtmek istiyorum anlıyorum gerginsin sinirin bozuk haklısın.Fakat bayan için kapalıymış kızı içinde dul kelimesini yanlış buldum.Açık yada kapalı o onun terbiyesizliği.Her açıkta namuslu değil her kapalıda.Bunu kapalılık açıklılık konusuna getirmiş gibi olmuşsun.Kızınada Allah yardım etsin.Yadırgamamak lazım.Yani o kadının terbiyesizliği ayrı bir konu yanlış anlama beni.Bende bir kapalı olarak düşüncemi söylemek istedim.İnsanın kalbi karakteri temiz olsun.Yoksa her kapalıyı yada her açık bayanı aynı kefeye koymak doğru olmaz.İnşallah sizin için ne iyiyse o olur.Allah yardımcın olsun.

KOnu sahibinin boyle dusunmesi cok normal bende boyle dusunuyorum.Kiyafetini ve sacini rahatsiz oldugu ve gerekli gordugu icin kapatip tesetture uyan bir bayanin elbette sacinin gozukmesinden cok once ahlakini duzeltmesi lazim... Keske basi acik olsaymista bunlari yapmasaymis... ne perhiz ne lahana tursusu...

Konu sahibi sen bu cok yapmak istedigin bebegi daha hayirli birinden de yapabilirdin.Ayrica esinle kavga halindesin aldattmis seni ve sana aci cektirmis boyle bir insanla o kadar kavga arasinda nasil ayni yataga girip cocuk yapiyorsun anlamis degilim. Bende evliydim ama esim beni aldattigindan beri birak ayni yatagi odalari ayirdim ve hemen bosandim. Ayni yataga girdigimi dusunemiyorum bilE. Illa bebek yapmak istiyorsan ilerde tekrar evlenip cocuk yapabilirdin. Zira su an istemesende bu adamdan kurtulsanda cocuk yaparak kendini ona sonsuza kadar bagladin. Bosansan bile cocuk vesilesiyle gorusmek zorundsin.

İnsan sevdiği adamdan çocuk yapar?Sevmediği,hayatından çıkarmak istediği,kendisini aldatan,yalanlar söyleyen bir adamdan değil.
Çocuk size o adamı hatırlatmayacak mı ilerde?
Ve hakkınız var mı babasız çocuk dünyaya getirmeye,bebeğiniz babasız yaşamak ister mi?
Bencilce düşünüyorsunuz .

Tessettürlü bir hanimin evli ve karisininda hamile oldugu bir erkekle cinsellik yasamasi cok ilginc.
Artik hic birseye inanamiyorum ya, hersey artik göz boyama olmus demek.

Gecmis olsunmu denir bir aldatmadan sonra ne denir bilmiyorum ama bence cok erken davranmissin hamile kalmakla...
Daha bir evliliginize alissaydiniz ögretmen hanim, sizki kültürü ve egitimli iken böyle davraniyorsaniz, daha ben baskasina ne diyeyim?

Evlilikte ilk seneler birbirini tanima dönemidir, alisma, tanisma, hayati beraber paylasma....

zaten okadar kötü şey yaşamışsın üstüne bebeğini kaybetmişsin çok zor anlıyorum buraya kadar ama daha birşeyler netleşmeden 2. bebek için biraz daha dikkat etseydin be kardeşim ...neyse olan olmuş yapacak birşey yok :20: iyice enine boyuna düşün bu evlilik sürer mi? bu adamdan koca olurmu? en önemlisi baba olurmu? Allah yardımcın olsun ..........

eşiniz sizi birkez aldatmış,yakalamışsınız ve hamile olduğunuz için affetmişsiniz..sonra bebeğinizi kaybetmişsiniz ve zaten eşinize olan güveninizde uçup gitmiş bu arda..peki bu evliliği neden devam ettirdiniz?eğer güven duygunuz yok olduysa o zaman ayrılsaydınız keşke,ekonomik özgürlüğünüzde var üstelik.şimdi ise eşiniz sizi aldatmadığı halde yani ortada somut bir delil yok ve hamilesiniz ama ayrılmayı düşünebiliyorsunuz sanırım..bence hamileliğin ve eşinize olan güvensizliğin vermiş olduğu psikolojiyle aklınız karışmış biraz.belki yardım alsanız iyi olur,hatta bu sürece eşinizde katılsın.doğacak bebeğiniz mutsuz bir aile ortamına doğmasın.

beni yak. onu yak. her şeyi yak.. off be guzelım neden affedıyorsun elın ayagın tutmuyormu yolla gıtsın. zayıf kadınlara zulum yapılır. güçlenmelisin. kendı ayaklarının uzerınde olmalısın. bence bebegını de dogurmalısın yaradanım ne guzell yaratıyor bebeklerı o mınıgın gunahı ne. bu duşuncen benı yıktı. dogur ve bak. gönul bu bitebılır her şey saygı duy aynı şey senınde başına gelebılır aşık olabılırdın. bebegınıde dogur. guclu olursan cok adayın olacaktır. iş kafada bitiyor. once kendını guclendır..

ben doğacak bebeğe çok üzüldüm açıkçası.iki ebeveyninin ortak kararı sonucu gelmeyecek dünyaya...

Son düzenleme:
ah be gülüm nasıl affedersin bu adamı.....
ve tekrar bi bebek düşünmek.......

Back