- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 652
- 163
çok şaşırdım herkesin kendi düşüncesi ama aldatılmak bu kadar basit bir şeymi Allah aşkına. Bir kadın nasıl içine sindirebilir başka bir kadının yatağından gelmiş evde yemek bekleyen bir adamı. Heleki konu sahibinin eşi kadını kendi evlerine getirmiş Allah bilir kendi yataklarınada sokmuştur. Benim kocam beni aldatacak bende gayet normal bir şekilde affedeceğim ve bunu hiç düşünmeden önüme bakacağım mümkünatı yok. Hani insan kendi başına gelmeyince anlamaz derler ya yok öyle bir şey aile olmanın bazı kuralları vardır eşlerin sadık kalması da bir kuraldır bu kural yıkılırsa aile bütünlüğü de bozulur. İsterse arada çocuklar olsun hiç farketmez. Arkadaşlar her şeyi sindirmeyin onurunuzu gururunuzu ayaklar altına almayın her şeyin bir bedeli vardır unutmayın ki cezasız kalan her hata tekerrür eder.
Hamilelik meselesine gelince konu sahibi arkadaşım seni çok iyi anlıyorum evliliğin kötü gitmesi demek hayatına bir çocuk dahil edemeyeceğin anlamını taşımaz. Boşanmış ailelerin çocukları sorunlu olacak diye de bir şey yok. Çalışan bir insansın eminim çocuğunun geleceği için her türlü önlemi kendin de alabilirsin. Güçlü bir kadın olduktan sonra tek başına da çözebilirsin çocuğunla ilgili sıkıntıları. Eşin senin için iyi bir eş olmamış olsa da belki iyi bir baba olur evliliğiniz bitmiş olsa da çocuğunuzun bakımında yardımcı olur.
Hamilelik meselesine gelince konu sahibi arkadaşım seni çok iyi anlıyorum evliliğin kötü gitmesi demek hayatına bir çocuk dahil edemeyeceğin anlamını taşımaz. Boşanmış ailelerin çocukları sorunlu olacak diye de bir şey yok. Çalışan bir insansın eminim çocuğunun geleceği için her türlü önlemi kendin de alabilirsin. Güçlü bir kadın olduktan sonra tek başına da çözebilirsin çocuğunla ilgili sıkıntıları. Eşin senin için iyi bir eş olmamış olsa da belki iyi bir baba olur evliliğiniz bitmiş olsa da çocuğunuzun bakımında yardımcı olur.