• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım,hamileyim bana bir akıl verin :(

cok üzüldüm canim durumuna cok zor yasadiklarin bencede artik önüne bakmalisin ama somut birseyde yokken ortada dogru nedir bilemedim acikcasi
ayrica her acik oldugu gibi her kapalida namusulu demek degildir sadece yakistigi ve moda olsun diye basini kapatan bayanlar biliyorum ama acik kapali fark etmez tek insanin zoruna giden evli oldugunu bilip duruken bir hemcinsimizin bize bunu bize yapmasi ki belkide kizida aldatildigindan ayrilmistir belkide kim bilir
insallah bebegini sag saglim kucagina alursin allahim yar ve yardimcin olsun canim

polisin evde kalmaya vakti olmuyor benim eşimde polis gece 1 de geldi 3 te gitti nasıl oluyor iki kadına vakit ayırıyor maşallah yani

İllede uzun süreli bir ilişki olması gerekmiyorki.İst.polis olan bayan bir arkadaşım,malum rusların korunma karşılığında polislerle bedava birlikte olduklarını anlatmıştı.Karşılıklı çıkar ilişkisi.Çoğu evli eşleri melek zannediyor demişti.Belki arkadaşımızın eşi yapmamıştır bile ama bunu meslekle ilişkilendirmek yanlış.Ahlak yoksunu insanlar her meslekte var malesef.:20:

Aldatıldıgını bile bile neden 2. kez hamile kalıyorsun? Boşan ve aldır çocugu. Mutsuz bir ortamda neden büyütmek istiyorsun?

Bu nasıl nasıl cümleler..Hemen kendinizce hüküm vermişsiniz; boşan, aldır çocuğu..

Yazması bile zor olmalı bence, insan birşey söylerken on defa düşünmeli. Özellikle can konularında.

eşinin seni tekrar aldattıgından emin olursan hiç durma ver eline valizini defolsun gitsin
sen kendi ayakları üzerinde duran bi kadınsın.o adama asla ihtiyacın yokkk
sen hem kendine hem cocuguna bakabilirsin
aşkını sevginide hakedecek birine verirsin ,seni aldatan bi öküze degill
öküz dedim kusura bakma ama inan fazlasını hakediyor

Son düzenleme:
forumdaki yorumlar çok mantıklı çok üzüldüm arkadaşım durumuna... Allah ım herşeyin hayırlısını versin hamileliğin verdiği psikolojiyle hormanlardan dolayı insan daha bir duygusal olabiliyor umarım doğumdan sonra herşey düzelir ve umarım eşin bunu tekrarlamıyordur aldatılmayı hiç bir kadın haketmiyor evli olduğu halde bunları bile bile yapanlarda var evli olan erkek cazip geliyor kesin olarak görmedikce yanlış birşey yapmamaya çalış dualarım seninle :(

Böyle bir adamdan 2. çocuğu yaparak , hani o çok sevdiğiniz meleğinize karşı bencillik etmişsiniz.
Benim annem de dul kaldı ve ikinci evliliğini yaptı hemde ben 5 yaşındaydım dul kaldığında.
Hemen böyle şimdiden, bir daha evlenmem ve çocuğum olmaz diye yaptım diyorsun.
Var mı böyle bencillik ya ? Sen o adamdan ayrılınca, onun karısı olmaktan kurtulacaksın , peki o günahsız?
Neden böyle bir adamın çocuğu olma zorunluluğunu kıldın ona !?
Merak ediyorum , sen hiç böyle bir babanın çocuğu oldun mu?
Ya da ayrı anne-baba çocuğu oldun mu?
Anlayamıyorum.
Konu sahibinde hiç suç yokmuş.
Gerçekten mi ? Ben hiç sanmıyorum.
Sen o küçücük bebeği, kırık dökük belli belirsiz bir ailenin hatta aile diye bile tanımlayamayacağı bir aileye getirdin.
Tebrik ederim, daha bebeğin doğmadan onun ruhunda derin yaralar açtın.
Kimse kusura bakmasın. Benim yorumum bu. İsteyen sert bulsun isteyen yumuşak.
Milletin başına neler geliyor, tek ayrılan sen de değilsin.Ya da tek aldatılan. Yaşın daha kaç ? Elbet yeniden hayatına birileri girer.
Sağlıksız ortama bile bile çocuk getirme fikrine karşıyım.
Hayata küsmüşsün, çocuğuna güzel şeyler verebilecek misin ?

Son düzenleme:
Ve bir şey daha söylemek istiyorum; Böyle bir adamla tekrar ilişki yaşayıp hamile kalacağına, boşanıp, ileride sevmesen bile hak eden , mantıklı bir adamla evlenip ondan çocuk yapabilrdin.
Madem bu kadar istiyorsun anne olmak.
Ve bir anne çocuğunu düşünür kendinden önce. Sen daha şimdiden düşünmemişsin.

yorumların hiçbirini okumadım....belki bu yorumum tepki alıcak...ama şu forumda okuduklarımdan sonra emin oldum ki erkeklere rahat batıyo....nerde çalışan işi gücü yerinde bi kadın hep aldatma hikayesi.....kimse yanlış anlamasın tabiki eğitimli olucaz ayaklarımızın üstüne sağlam basıcaz....ama bu erkekleri sömürmeden yormadan zorlamadan kıymet bilmiyolar...aldatmak çok kolaylaştı günümüz teknolojisi imkanları herşey aldatmayı destekler yönde....
bilmiyorum ama eskiler bi erkeğin iki tası varsa birini kırıcaksın mı derlermiş öyle birşey...katılıyorum kesinlikle.....çalışan bi kadınsanız bu erkekleri ya kılıbık yapıcaksınız ipleri elinize alıcaksınız ya da başka formüller bilemiyorum yani......genelleme yapmış oldum her kesimden aldatılan kadın vardır elbette....ama karısı hem dışarda çalışıp hem evde koşturan bi adamın aldatması daha bi katmerli enayi yerine koyma hissi uyandırıyo bende....bu karısını bide hamile hamile aldatan erkekler var ya kaşınıyolar bence, acayip ayar olmaya başladım...töbe yarabbim....:47:

canım çok üzüldüm gerçekten yürekten paylaşıyorum acını ne denir bilmiyorum böyle durumda. allah yardım etsin. ben olsam şöyle yapardım bile diyeceğim tek cümle gelmiyo aklıma sadece yeni bir anne olarak bebeğini düşün ve huzur bul diyorum. hamilelik ve losalık zaten zor bir dönem. allah yardımcın olsun. keşke kocanı görsem evire çevire bi dövsem diyorum şu anda okadar..

bayanlar sinirlerinize ve cümlelerinize dikkat edin yazdığınız kşi ilk bebeğini bu kötü olaylardan dolayı düşüren ve şu andada piskolojisi bozulmu hamile biri. olan olmuş ve tekrar hamile şimdi morali bozu belki birileriyle paylaşıp rahatlamaya çalışıyo. sizde iice üstüne gidiyosunuz. allah korusun okudukça fenalaşır falan zaten evinde yeterince sorunu var. allah yardım etsin. düşünceleriniz yanlış demiyorum ama hangi şartlarda kime ne söyliyceğinizi ii düşünün lütfen.

ah canım yaa işin gücün varmış tamam yuva yıkmakta kolay değil ama neden terk etmedinki adamı çok zor durumun vallaa hadi aldatıldığını bebeğini öğrendiğinde affettin diyelim peki bebek düştüğünde neden terk etmedinki adamıı seni ona bağlayan bişii kalmamıştı artık 2.yi yapana kadar aklın nerdeydi canım yaa :50::20: madem içine sindiremediydin keşke bari bebeğin düştüğünde ayrılsaydın :42: neyse artık olan olmuş canım ben yerinde olsam eşime çaktırmadan onu takip ederdim telini o uyurken falan kontrol ederdim illaki bidaa biyerde açık verecektir yine şüphecilikten vaz geçme derim canım gerekirse gizlice takip et eşini ispatla muallakta kalmaktan iyidir :34: eğer gene yaptıysa aynı haltı bu evliliği daha fazla sürdürmenin bi anlamı yok bence o bebeğe sevgisiz mutsuz bi yuva vermiş olucaksınız gene susup otururmusun bilemem canım ama allah sabır versin ne deyim inşallah daha fazla seni üzmezde evine yuvasına bebeğine sahip çıkan gözü dışarda olmayan biri olur canım umarım mutlu olursunuz.. :16::34:

bayanlar sinirlerinize ve cümlelerinize dikkat edin yazdığınız kşi ilk bebeğini bu kötü olaylardan dolayı düşüren ve şu andada piskolojisi bozulmu hamile biri. olan olmuş ve tekrar hamile şimdi morali bozu belki birileriyle paylaşıp rahatlamaya çalışıyo. sizde iice üstüne gidiyosunuz. allah korusun okudukça fenalaşır falan zaten evinde yeterince sorunu var. allah yardım etsin. düşünceleriniz yanlış demiyorum ama hangi şartlarda kime ne söyliyceğinizi ii düşünün lütfen.

Bence yorumlara kizmaz, esiyle kavgalida olsa cocuk yapabiliyor nasilsa ...Demekki cok kafasina takmayan birisi. Insallah baska kadinlarla cinsi munasebet boyutunda aldatmamistir. Eger oyleyse elin kadininda hastalikmi var onuda bilemeyiz. Hala daha boyle adamdan cocuk yapmis aklim almiyor. Kendiside hastalik kapabilir cocuguda hastalikli dogabilir. HANIMLAR esiniz aldattiysa: barisacaksaniz LUTFEN size rica ediyorum koru korune affetmeyin. Kesinlikle doktora gidip cinsel hastalik testi yaptirtin hayatinizi karartmayin. Cinsel hastaliklar en cok partnerini degistiren insanlarda goruluyor. Dikkat edin!

Yorumlardan da alinip cocugunu dusurecegini sanmiyorum. Sonucta herkes fikrini soyleyecek biz hic birimiz sirf cocugu olsun diye cocuk yapmasini tasvip etmedik burada. Kotu birseyde soylemedik hakarette etmedik. Ama kimseyede sirf okumak istediklerini yazamayiz.Zaten oyle oluyor olsaydi bizim dusuncelerimize gerek kalmazdi.

tatlım neden 2. kez hamile kaldın ... kader demekki ama yinede dikkat etmeliydin bence.. bende hamileyken aldatıldım doğuma az kala öğrendim yavrum ölüyordu karnımda... ve ve ve şimdi 1.5 sene sabrettim ama boşanıyoruz. iyi düşün bebeği aldır demek kolay değil iyi düşün ailenle kafa kafaya ver. bu adam tekrarlıyorsa yine tekrarlar ve senin psikolojin alt üst olur bu sefer o bebeği de mutlu edemezsin inan bana.. ailenle paylaş durumu Allah yardımcın olsun

ertesi gün kadını aradım kadın başı kapalı dul bi kızı olan bi yaratıkmış.eşimin evli olduğunu biliyor.o yüzden akşamları msjlaşmıyorlar.boşanma kararı aldığım o gün hamile olduğumu öğrendim .ellerimizle yaptığımız evimize kadını getirdiğinide öğrenmeme rağmen bebeğim için affettim

ilk yorumunu okuyupta yazdım.
anlayamıyorum ya cidden anlamıyorum o dul kızı olan yaratık biri peki eşiniz ne bu durumda..
doğru o yaratık olur,kötü kadın olur herşey olur ama sizin biricik kocalarınıza hiç birşey olmaz bebeğim var diye affedersiniz.
evet çok üzücü bebeğinizi kaybetmeniz ama ne diye 2.bebeği düşünüyorsunuz.Allah size bi yol göstermiş bence.ne güzel memursunuz daha ne istiyorsunuz.

Bence yorumlara kizmaz, esiyle kavgalida olsa cocuk yapabiliyor nasilsa ...Demekki cok kafasina takmayan birisi. Insallah baska kadinlarla cinsi munasebet boyutunda aldatmamistir. Eger oyleyse elin kadininda hastalikmi var onuda bilemeyiz. Hala daha boyle adamdan cocuk yapmis aklim almiyor. Kendiside hastalik kapabilir cocuguda hastalikli dogabilir. HANIMLAR esiniz aldattiysa: barisacaksaniz LUTFEN size rica ediyorum koru korune affetmeyin. Kesinlikle doktora gidip cinsel hastalik testi yaptirtin hayatinizi karartmayin. Cinsel hastaliklar en cok partnerini degistiren insanlarda goruluyor. Dikkat edin!

Yorumlardan da alinip cocugunu dusurecegini sanmiyorum. Sonucta herkes fikrini soyleyecek biz hic birimiz sirf cocugu olsun diye cocuk yapmasini tasvip etmedik burada. Kotu birseyde soylemedik hakarette etmedik. Ama kimseyede sirf okumak istediklerini yazamayiz.Zaten oyle oluyor olsaydi bizim dusuncelerimize gerek kalmazdi.

ağzından çıkanı kulağın duysun tamam mı?seninki fikir söylemek olmamış sataşmak olmuş.en azından ben kocamı yakaladım hayat kadınıyla değil belki seninkide yapıyodurda senin haberin yoktur olamaz mı?hayat bu hiç belli olmaz.bana akıl verin dedim yarqılayın demedim ki sana düşmez.

ertesi gün kadını aradım kadın başı kapalı dul bi kızı olan bi yaratıkmış.eşimin evli olduğunu biliyor.o yüzden akşamları msjlaşmıyorlar.boşanma kararı aldığım o gün hamile olduğumu öğrendim .ellerimizle yaptığımız evimize kadını getirdiğinide öğrenmeme rağmen bebeğim için affettim

ilk yorumunu okuyupta yazdım.
anlayamıyorum ya cidden anlamıyorum o dul kızı olan yaratık biri peki eşiniz ne bu durumda..
doğru o yaratık olur,kötü kadın olur herşey olur ama sizin biricik kocalarınıza hiç birşey olmaz bebeğim var diye affedersiniz.
evet çok üzücü bebeğinizi kaybetmeniz ama ne diye 2.bebeği düşünüyorsunuz.Allah size bi yol göstermiş bence.ne güzel memursunuz daha ne istiyorsunuz.

kocama da hayvan dedim oldu mu?ben eşim dünya iyisi mi dedim o suçsuz mu dedim ki bu yorumu yapıyorsunuz?sadece kadının bir kızın olması buna rağmen böle bişey yapması bir anne olaraK BENİ çok düşündürdü ve yaratık dedim.kocam suçsuz da demedim tamam mı?dün gecede zaten kovdum boşanma kararımı aldım.ama haksız yere yarqılandım burda onada üzülüyoreum beni anlamayan yorum yazmasın lütfen.beni yarqılayın demedim akıl danışayım dedim hemen bi etikleme moduna qeçiyorsunuz.yazık çok yazık.işte kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor.

tatlım neden 2. kez hamile kaldın ... kader demekki ama yinede dikkat etmeliydin bence.. bende hamileyken aldatıldım doğuma az kala öğrendim yavrum ölüyordu karnımda... ve ve ve şimdi 1.5 sene sabrettim ama boşanıyoruz. iyi düşün bebeği aldır demek kolay değil iyi düşün ailenle kafa kafaya ver. bu adam tekrarlıyorsa yine tekrarlar ve senin psikolojin alt üst olur bu sefer o bebeği de mutlu edemezsin inan bana.. ailenle paylaş durumu Allah yardımcın olsun

yahu tamamını okumuyorsunuz sanırım ve hep aynı soru hep aynı soruuu neden 2.yi yaptın?BENİM HAYATTAN TEK İSTEDİĞİM BİR BEBEKTİ.KOCA FALAN YALAN BOŞANIRSAM Kİ BOŞANACAĞIM BİR DAHA ASLA EVLENMEM VE BANA HAYATTA BİR UMUT IŞIĞI LAZIMDI.O BENİM UMUDUM GELECEĞİM HERŞEYİM OLACAK O YÜZDEN YAPTIM TAMAM MI?

sakin ol canım ya..herkes bişeyler yazıyo sinirini bozanları görmezden gel..Bu konuda suçlanması gereken en son kişi sensin...sen yinede kararlarını acele etmeden al varsın geç olsun ama hayırlısı neyse o olsun hakkında...

Böyle bir adamdan 2. çocuğu yaparak , hani o çok sevdiğiniz meleğinize karşı bencillik etmişsiniz.
Benim annem de dul kaldı ve ikinci evliliğini yaptı hemde ben 5 yaşındaydım dul kaldığında.
Hemen böyle şimdiden, bir daha evlenmem ve çocuğum olmaz diye yaptım diyorsun.
Var mı böyle bencillik ya ? Sen o adamdan ayrılınca, onun karısı olmaktan kurtulacaksın , peki o günahsız?
Neden böyle bir adamın çocuğu olma zorunluluğunu kıldın ona !?
Merak ediyorum , sen hiç böyle bir babanın çocuğu oldun mu?
Ya da ayrı anne-baba çocuğu oldun mu?
Anlayamıyorum.
Konu sahibinde hiç suç yokmuş.
Gerçekten mi ? Ben hiç sanmıyorum.
Sen o küçücük bebeği, kırık dökük belli belirsiz bir ailenin hatta aile diye bile tanımlayamayacağı bir aileye getirdin.
Tebrik ederim, daha bebeğin doğmadan onun ruhunda derin yaralar açtın.
Kimse kusura bakmasın. Benim yorumum bu. İsteyen sert bulsun isteyen yumuşak.
Milletin başına neler geliyor, tek ayrılan sen de değilsin.Ya da tek aldatılan. Yaşın daha kaç ? Elbet yeniden hayatına birileri girer.
Sağlıksız ortama bile bile çocuk getirme fikrine karşıyım.
Hayata küsmüşsün, çocuğuna güzel şeyler verebilecek misin ?

ben öyle bir ailede büyüdüm merak ettiğimn buysa söylim.ayrıca her boşanan çiftin çocuğu mutsuz umutsuz vakka sorunlu olmuyor.bu bakış açısını bırakın artık ya mesleğimi hala çok seviyoprum hatta ben anaokulu öğretmeniyim sırf bu yüzden yaptım çocuğu ona iyi bir gelecek mutlu bir hayat sunabileceğimi kendimde hissettiğim için bu bencillik değildir.hayatta insanın başına ne geleceğini bilemneyiz çok mutlu çiftlerde ayrılabili,r çocuk yine ikiye bölünebilir.yazının başındada demiştim suçsuz değilim benede suç vardır diye ama ne dense burda sadece yarqılanıyorum yazdıkalrımın bir önemi yokmuş.

sakin ol canım ya..herkes bişeyler yazıyo sinirini bozanları görmezden gel..Bu konuda suçlanması gereken en son kişi sensin...sen yinede kararlarını acele etmeden al varsın geç olsun ama hayırlısı neyse o olsun hakkında...

ben derdimi paylaşmak için yazdım buraya hemde ilk defa yarqılanmak için değil.ama şunu iyi anladım ki kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyormuş.
dünden beri ilk defa sakşnleşmiştim okuduğum saçma sapan yorumlar yüzünden yine gerildim.art niyeti olanlar yazmasın lütfen hiç lazıom değiller.ben akıl verin dedim bunlar hesap soruyo mantığa bakarmısın ya....düşmez kalkmaz bir Allah büyük konuşmayın bayanlar bir bakarsınız benim yaptığım fedakarlığın 100 katını yapmak zorunda kalırsınız. siz siz olun birini yarqılarken geleceğinizide düşünün.

Back