• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım,hamileyim bana bir akıl verin :(

bebegınız ıcın affetmıssınız bebegınızı dusurdugunuzde nıye devam ettınız ve ıkıncı cocugu yaptınız...???
birde devlet memurusunuz düşkün çaresiz değilsiniz...
bence sız bıraz buna katlanmak ıstıyorsunuz

canim oncelikle emin olmadan karar verme,somut deliller olmasi lazim bilmen icin bilemiyorum belki hamile oldugun icin psikolojik olarak guvensizlik duyuyorsun,kendini yipratma sakin ol ve emin ol aldattigina veya aldatmadigina dair,allah yardimcin olsun:26:

nasıl ama nasıl?artık eminim ki daha dikkatlidir.ya ispatlayamazda aptal yerine konursam ?

hep derlerya hamilelik psikolojisi ben bunu ilk kıızmda yaşadım 2. sinde yaşamıyorum. olursa olur suyu olmazsa hamur suyu. eşimi bende cok severek aldm. cok hatasını kapattım. bekarken aynı matrakcı gibiydim ( muhteşem yuzyildaki :) ama artık guluyorum cunku düşünecek cocuğum var biride yolda

o zaman eşinin senı yıne gercekten aldattıgına emin olana kadar boşanmaya kalkma en azından somut bı delıl ara. belkı artık yapmıyordur sen şüpecısındır. böyle yaparak bebegını sen öldürüceksın kendını mahfedıyorsun bı sure takmamaya çalış herseyı bebegın ıcın yaptıgını söluyorsun bunuda onun ıcın yapmanı ıstıyorum. ve allahtan herzaman hayırlısını iste o senın payına dusenı sana verecektir. üzme kendını sadece caktırmadan delıl pesınde koşuştur. aynı filmlerdeki gibi

arkadaşın delil peşinde koşmasına gerek yok ki allah direkt rüyasında göstermiş ne kadar temiz kalpliyse artık:40:

bence sen keyfıne bak işine git gel ev için kendini paralama zaten hamileymişsin temizlikçi tutun.çık gez dolaş alışveriş yap

kısacası bebeğine kendine vakit ayır kocanda sızınle olmak ısterse ne ala...

nasıl ama nasıl?artık eminim ki daha dikkatlidir.ya ispatlayamazda aptal yerine konursam ?

bende bekarlıktan kalma sürekli telini karıştrıdım. mail şifrelerini cözerdim. yakalamak için hepte yakalrdım. artık bilgisayarı parmak izli gecenlerde o parmağıda cözücem dedim yani artık işi espriye vurmaya başladım. ama eşim hep derdiki yapacak adam yapar sen araştırırsan uzulursun o yuzden araştırma. ama yaptığından değil söler gülerdi ama ben hep ciddiye aldım

bebegınız ıcın affetmıssınız bebegınızı dusurdugunuzde nıye devam ettınız ve ıkıncı cocugu yaptınız...???
birde devlet memurusunuz düşkün çaresiz değilsiniz...
bence sız bıraz buna katlanmak ıstıyorsunuz

keşke yazdıklarımın hepsini okuyup öyle yarqılasaydınız beni.neyse üzerinde durulmayacak bir tartışmaya girmeyeceğim.

canım yaşadıkların için çok üzüldüm ama malesef ben çoğunluk gibi düşünmüyorum,
şimdi sen ''bekara koca boşamak kolay gelir '' diye düşüneceksin ama ben bu evliliğin asla mutlu bir evlilik olabileceğini düşünmüyorum..
daha genceciksin , öğretmensin neden kendini mutsuz bir hayata sürüklüyorsun?
üstelik karnında bir can var, ama babasız büyütmek istediğin bir can, sırf sen bebek sahibi olmak istiyorsun diye onu dünyaya getiremezsin dimi canım nolur seni kırmak istemiyorum hele üzmek hiç istemiyorum ama birde bu açıdan bak..
eşinle ayrıldın farz edelim belki sen ilerde mutlu bir evlilik yapabilirsin, bu senin açından çok güzel olur ama o bebeğin babasına uzak büyümesini ve onda nasıl yaralar açacağı gerçeğini değiştirmez
ve ya farz edelim ayrılmadın eşinle devam ettiniz, ben hiç değişeceğini sanmıyorum mutsuz bir evliliğin ortasına bir çocuk getireceksin, sürekli tartışan bir anne baba , üzgün bir anne umursamaz bir baba ile çocuk ne kadar mutlu olabilir?
bir cana kıymak asla onayladığım bir şey değil yanlış anlama ama göz göre göre mutsuz bir ortamda yetişen sorunlu bir birey yetiştirmek ne kadar doğru bilemiyorum..
eğer ki ayrılmak istemiyorum ve ben bu çocuğu doğurcam diyorsan mutlaka ama mutlaka eşinle birlikte bir aile terapistine gidin, kendiniz için gitmezseniz bile bebeğiniz için gidin..

arkadaşın delil peşinde koşmasına gerek yok ki allah direkt rüyasında göstermiş ne kadar temiz kalpliyse artık:40:

bence sen keyfıne bak işine git gel ev için kendini paralama zaten hamileymişsin temizlikçi tutun.çık gez dolaş alışveriş yap

ayy allahım bu kadar olur. sen benim 2. yarımmısın azraa

yok yaa öle deme her ruyaya giren aldatmı yoo

canım yaşadıkların için çok üzüldüm ama malesef ben çoğunluk gibi düşünmüyorum,
şimdi sen ''bekara koca boşamak kolay gelir '' diye düşüneceksin ama ben bu evliliğin asla mutlu bir evlilik olabileceğini düşünmüyorum..
daha genceciksin , öğretmensin neden kendini mutsuz bir hayata sürüklüyorsun?
üstelik karnında bir can var, ama babasız büyütmek istediğin bir can, sırf sen bebek sahibi olmak istiyorsun diye onu dünyaya getiremezsin dimi canım nolur seni kırmak istemiyorum hele üzmek hiç istemiyorum ama birde bu açıdan bak..
eşinle ayrıldın farz edelim belki sen ilerde mutlu bir evlilik yapabilirsin, bu senin açından çok güzel olur ama o bebeğin babasına uzak büyümesini ve onda nasıl yaralar açacağı gerçeğini değiştirmez
ve ya farz edelim ayrılmadın eşinle devam ettiniz, ben hiç değişeceğini sanmıyorum mutsuz bir evliliğin ortasına bir çocuk getireceksin, sürekli tartışan bir anne baba , üzgün bir anne umursamaz bir baba ile çocuk ne kadar mutlu olabilir?
bir cana kıymak asla onayladığım bir şey değil yanlış anlama ama göz göre göre mutsuz bir ortamda yetişen sorunlu bir birey yetiştirmek ne kadar doğru bilemiyorum..
eğer ki ayrılmak istemiyorum ve ben bu çocuğu doğurcam diyorsan mutlaka ama mutlaka eşinle birlikte bir aile terapistine gidin, kendiniz için gitmezseniz bile bebeğiniz için gidin..

bizde eşimle tartışırdık kız buyudu artık hafif bi sesimiz yukselse kulak tkıyo bu sefer noluyo biz daha temkinliyiz. bu yuzdende kavga etmiyoruz belkide artık alttan alıyoruz

kısacası bebeğine kendine vakit ayır kocanda sızınle olmak ısterse ne ala...[/QUOher ruya gercekle alakalı olacak dıe bır sey yok ona bakarsan bende gecen sene ruyamda mıllı pıyangoyu tutturmusdum ama elıme bıle almadım bu zamana kadar :)

kısacası bebeğine kendine vakit ayır kocanda sızınle olmak ısterse ne ala..

her ruya gercekle alakalı olacak dıe bır sey yok ona bakarsan bende gecen sene ruyamda mıllı pıyangoyu tutturmusdum ama elıme bıle almadım bu zamana kadar :)

ben aştım galiba bunları. . bi zamandan sonra gercekten insan takmıyo. düşüyosun coulk cocuk derdine. zaten taksa eskden boşanmalar cok olurdu ahh ahh garibim annem. delimiydi devlet memuruydu oda boşanmadı şimdi babamın karısından daha iyisi yok. gençken bi yana yaşlıykende insana hayat arkadaşı lazım baksana evlilik programlarına 55 ustu kaynıyo

ben aştım galiba bunları. . bi zamandan sonra gercekten insan takmıyo. düşüyosun coulk cocuk derdine. zaten taksa eskden boşanmalar cok olurdu ahh ahh garibim annem. delimiydi devlet memuruydu oda boşanmadı şimdi babamın karısından daha iyisi yok. gençken bi yana yaşlıykende insana hayat arkadaşı lazım baksana evlilik programlarına 55 ustu kaynıyo

evet gercekten ınsan bı sure sonra umursamaz oluyo bende aştım bazı seyler dıe dusunuyorum ve ınsan bazı seylerı yaparken gelecekdekı gunlerı unutmamalı dıe dusunuyorum...

aynen boşuna cennet anaların ayakları altında dememişler. geleceğe yatırım yaptım ben. yerim hazır annem

azracım valla fazlamı oluyorum bilmem ama benim eşim hafta sonları bara gideri yani disko değil içmek için eee bura antalya karı kız kaynıyo ortalık napıyım adamın gözune bantmı cekeyim. cok yoğun calışıyo hiçde kızmyorum karşıda cıkmıyorum eğlensin bize bakacak diye canı cıkıyo bende sıkmıyorum ben ona her zaman derim NE EDERSEN KENDİ KENDİNE EDERSİN derim çıkarım işin içinden sonrası ona kalmış

senden ıyısı yok o zaman :) her annede anne olmuyo bunuda cok kez gördüm

kesinlikle yani bğizde atlattık ona benzer dönemler benimki adatılma değildi. ben sabrettim cocuğum şimdi babasyla mutlu nasıl ayıraydım. 1 hafta evden ayrılamıyoruz baba diye tutturuyo o anlamda dedim fedakarlık

Back