Aldatıldım evliliğim bitiyor

evet şu an önce sağlığım sonra çocuklarım önemli ilaçları bıraktım düşünemiyordum şimdi düşünüyorum annemde babamı affetmemişti babasız büyüdük şimdi bu ikilemdeyim ya ben gururumu ayaklar altına alıcam başkasını sevdiğini bile bile çocuklar için oturucam yada sen yoluna ben yoluma deyip devam edicem aynı şehirde ama ayrı evlerde ama daha huzurlu beni en çok üzen şey anlayıp karşıma alıp iki defa konuşmaya çalıştım başkasınamı aşık oldun başkasınımı seviyosun? sordum bedenin burda ama aklın başka yerde dedim yok dedi beni aptal yerine koymaya devam etti öğrendim inkar etmeye çalıştılar ne zaman telefon dökümlerini gösterdim eşim denen mahluk kabul etti ikiside vericek hesabını vakti geldiğinde ama şimdi biraz rahatlasınlar hiç birşey yapmadığıma inansınlar hiç ummadıkları anda güm bombayı patlatırız inşallah

Annenin bunu kabul etmesini mi isterdin, yoksa bu sekilde davranmasi daha mi iyi oldu senin icin? Bir cocuk olarak?

Senin de kizlarin varmis, annen sana nasil modelse sen de onlara modelsin.

Benim kalbim gumletmenden yana

benimde gümlemesinden yana arayı fazla soğutmadan onlar nasıl arkamdan iş çevirdi birazda ben arkadan iş çevireyim zaten eşim çatlıyor eltimle konuşmadığım için çünki eltim casusluk yapıyordu şimdi kimseyle konuşmuyorum ne yaptığımı yada ne yapıcamı bilmiyor

seni aldatan kişi sana evlilik sözü veren, hastalıkta sağlıkta yanında olacağını söyleyen, parmağına yüzük takan, senden 2 çocuk yapan adamdır, 3.kişinin cinsiyeti, karakteri, eşinin evli olup olmadığını bilmesi vs detaydır, velev ki o kadın çok adi çok düşük çok çok çok herşey, neyi değiştirir, senin düşmanın yatağında,burda affedilecek bişey yok, savunmalar zaten traji komik, aldatarak zaten gururunu kırmış bide aptal yerine koymaya çalışıyo, lütfedermiş gibi zaten soğumuştum diyo, ona soğur başkasına ısınır, çünkü adamın özgüveni tavan yapmış evin her katına birini getiririm diyo, şüphesiz annen senden yana olacaktır kendiside aldatılmış ve affetmemiş,kendine güvenmekten ve yeni bi sayfa açmaktan başka çaren yok bence, boşanan kadınlara her zaman felaket senaryolarını sıralıyoruz, hayır, boşanmak demek yeni bi sayfa demek, belki seni sevecek başka ve düzgün bir erkek, belki de iyi bi kariyer fırsatı, ya da sadece çocuklarına yoğunlaşabileceğin huzurlu zamanlar, boşanmanın zorladığı kadınlar yok mu elbette ki var,ama senin maddi gücün ve güçlü bi karakterin var, yolun açık olsun

o kadını rezil etme
ne diyeceksin yanına gidip kocamla niye aşk yaşadınmı
cevabını ben sana söyliyim evli olduğunu bilmiyordum
yada bana senin onu sevmediğini aranızdaki ilişkinin bitmek üzere olduğunu söyledi
kocana gelince bence evden kovmaya devam et defolsun gitsin aşkının yanına

eşinin özrü kabahatindende büyük ,neymiş efendim ,soğumuş muş muş !!
soğumasa bu ilişki hala devam edecekmiymiş ?yani adam resmen aşık oldugunu
soğudum demesıyle itiraf etmiş .bari savunmaya gecıyor ,oylesine takıldığım biriydi desin
soğudum nedır yaa!bu pişkinlik nedir !

canım gerçekten cok uzuldum senın adına .uzuntunu, yasadıgın soku cok ıyı anlıyorum .
kadının sucu yok dıyen arkadaslarda olmus,ben katılmıyorum buna .kadın adamın evlı oldugunu
bılmese evet o zaman suclu degıl dıyebılırız .ama adam kadının yasadıgı mahalleye
eşiyle bırlıkte evını taşımıs .(dalga gecer gıbı )kadında bal gıbı bılıyor adamın evlı oldugunu .
aynı mahallede adamın esının yasadıgını bıle bıle saygısızca bu ılıskıyı devam ettırmıs .
kadında adam kadar bır o kadar suclu .

konu sahıbı; ben senın yerınde olsam boşanma davası tazmınat davası acardım .
hem de o kadınada acardım .bıldıgım kadarıyla elınde delıller olduktan sonra aldatılan kadın ,
hem esıne hem de 2.kadına tazmınat davası acabılıyor .bunu arastırmanı tavsıye ederım .

erkekler boyle durumlarda genelde kadınları suclarlar .
bahanelerıde hazırdır ; ilgisizdin ,boşluktaydım ,ne yaptıgımı bılmıyordum ,bunalımdaydım .
bu boyle gıder .her aldatılan kadın bu sozlerı duymustur .cogumuz ınanır kendımızı suclarız
o şansı verır affederız .ama adam yıne aldatır ! sonra da affettıgımız ıcın kendımızı
affedemeyız .

bır soz vardır ; "aldatan erkege yazıklar olsun ,2.kez aldatılan kadına da yazıklar
olsun "diye .cok dogru bır soz gercekten .aldatmak karakter meselesıdır .bır kere aldatan
bır daha aldatacaktır .değişecegını umut edıp affettıgınde ,tekrar aldatıldıgında suclanacak
taraf bu sefer erkek olmayacaktır .

Son düzenleme:
kadında suçlu ama arkadaşın burda muhattap olması gereken kişi eşidir
çünki onu aldatan yalanlar söyleyen aptal yerine koyan kadın değil eşidir.

aynen öyle, ben 3.şahısla neden muhattap olmak zorunda kalayım ki, kadın evli olduğunu ister bilsin ister bilmesin ne olursa olsun verilen tepki kadının karakteridir,beni bağlamaz tanımam etmem, benim hayat arkadaşım kim, bana söz veren kim? o kadın ve dünyadaki diğer kadınlar kocanı ayartmıcaz onunla sevgili olmıcaz diye söz mü verdi bana, hayır, ama eşim bana bi söz verdi ve ben o söze bel bağlayıp 2 çocuk doğurdum,velev ki gitti konu sahibi gitti kadına, nasıl yaparsın gibilerinden bi girzgah yaptı, kadında dedi ki yaptım kardeşim kocana aşık oldum o da bana aşık,ee napıcak yani saçını başınımı yolacak, yolsa ne değişecek, nasıl bi amaca hizmet edecek bu adamın kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasından başka

Sadakat sozu veren erkek. Aldatilmanin faturasi tabi ki ona kesilmeli. Ama bir de soyle bir durum var, kadin eger "Ben bekarim istedigim gibi hayatimi yasarim" diyorsa zaten konu sahibinin yaptiklari onu cok etkilemez

Ancak bunun desifre olmasindan korkuyorsa yapmayacak. Kadin konu sahibine sadakat sozu vermedi ama konu sahibi de kocasiyla bu kadinin yasadiklarini insanlara anlatmayacaginin, dava acmayacaginin sozunu vermedi

Bu nedenle ben konu sahibinin yerinde olsam bosanmayi da dusunuyorsam, hem cevremdekilere isim vererek olaylari anlatirim, kadina dava acarim, kocama actigim davada kadini da sahit diye yazarim, o dava dosyasina da ismini bir sekilde sokarim. Izi kalsin. Degilmi ki ozgur kadin, bunlari dusunmustur herhalde

Yoksa tabi ki kadina gidip de bagirip cagirmak gereksiz hareketler

Bunlar bir de avukat, herkese yay, kulaktan kulaga yayilir.

Avukatinla da ne yapilabilir konus bence, hicbirinin yaptigi yaninda kalmasin. Burunlarindan gelsin.

Son düzenleme:
ben bu durumda sanırım şunu yaparım: kadın madem avukat, avukat olarak onu seçerim, parasıyla değil mi senden ben de hizmet almak istiyorum derim, hem beni kocamdan boşarsan o sana kalır bende keyfime bakarım derim heralde tabi teorik bu yaklaşım, pratiği Allah başlara vermesin

elbette en büyük suçlu burada konu sahıbın eşi .ama diger kadın sütten

cıkma ak kasık degıl .nasıl eş,konu sahıbıne yalanlar soyleyıp aptal yerıne

koydu ıse,aynı seylerı dıger kadında yaparak konu sahıbını aptal yerıne koydu .

aynı mahallede yasıyorlar ıse ıllakı yuz yuze gelıyorlardır .bır kadın nasıl hemcinsine

bunu yapar anlayamıyorum ben ,vıcdanı nasıl buna el verır anlamıyorum .

benım anlatmak ıstedıgım; "kadın suclu hadı eşi bırakalım

kadını linç edelım" degıl kesınıkle . o kadını mahallede rezıl etse

sacını basını yolsa ne olur kı ,hıc bırsey olmaz.boyle yaparsa zaten kadın

rezıl olmaz .konu sahıbı rezıl olur .kalıtesınden hanımefendılıgınden ödün vermıs

olur .böye birsey yapmasını ben de kesınlıkle uygun gormuyorum .

sadecer burada kadınında eş kadar bır o kadar suclu oldugunu dusunuyorum .

hatta mumkunse o kadına tazmınat davası acmalı dıye dusunuyorum .

kadınla hıc muhatap bıle olmadan durumu mahkemeye tasımalı . .

varya senin yerinde olsam alırım ikisinin fotoğrafını afiş yaparım çalıştıkları yerin önününe fırlatır gelirim.
hem aldatılcam hem ben zahmet çekicem, oturup ayıklasınlar pirincin taşını.

kesinlikle katılıyorum anlatmak ıstedıgım bu idi .

olması gereken kesınlıkle budur bence .

bu avukatlardan korkulur valla, hemen kendini savunuyor üste çıkıyor, zaten sogumaya başlamışmış. bu ne biçim özür ya. sen yakaladıgın ve ona git dedigin için sogumaya başlamıştır çünkü herşey yasakken ona ilgi çekici geliyordu şimdi de sen ona yasaksın ve degerini anladı..

sen bakımlı bir kadın mısın, kendine bakıp güzelleşi p onu daha da pişman etmeye ne dersin?

ben bütün erkekleri yolacam yakında ya bu ne

benim muhatapım o kadın değil eşim diye düşünürdüm öncelikle.sonuçta seni aldatan eşin dimi?

yalnız kadın avukatsa hak-hukuk kısmını da iyi bilir.tüm o yazışmaları,tel görüşmelerini belgeleyip döküm alıp önce eşine sonra da o kadına tazminat davası aç.en iyisi bu.avukat hanıma bi ders olsun da evli adamların peşinden koşmaması gerektiğini öğrensin.eşine de boşanma davasının yanında nafaka ve maddi manevi tazminat davası açmalısın.

yanlarına bırakma hiçbir şeyi!

ayyy uyuz oluyorum boyle konulara...

kadini rezil edeceginize once kocanizi rezil edin. asil suclu esiniz yoksa dunyada iki lafa soze ya da paraya kanacak kadin cooooook hepsini rezil edeyim derken cok yorulursunuz.

ayyy uyuz oluyorum boyle konulara...

kadini rezil edeceginize once kocanizi rezil edin. asil suclu esiniz yoksa dunyada iki lafa soze ya da paraya kanacak kadin cooooook hepsini rezil edeyim derken cok yorulursunuz.

Konu sahibi zaten kocasini hedef aliyor, ona biz diyoruz kadina da dava ac diye

Bizi ilgilendiren eşimizdir, karşı taraf sonuçta yabancı ama tamamende suç eşte değildir. Sonuçta istediği zaman arayamıyorsa, hafta sonu buluşamıyorsa vs. adamın evli olduğu aşikardır; üstelik aynı mahallede oturuyorlar. Avukat üstüne üslük; sonuçta adamın yüzüğünü görüyor, yüzük takmasa bile avukatlar çok kolay araştırma yapabilir. Yani kadın adamın evli olduğunu bile bile üstelik çocuklarda var; ilişkiye başlamış. Kadın tam bir ahlaksızmış; eş için birşey diyemiyorum. Sana çocuk veren, pis çamaşırlarını yıkayan, en güzel yıllarını veren bir kadına karşı adi bir kadınla ilişkiye başlamaya ne denir? Burda kadın dayanışmasına katılmıyorum; evli adamlarla ilişki yaşayan kadınlara tahammül edemiyorum ve lanetliyorum. Mutlaka iyi bir avukat bulup, o kadına da tazminat davası açabilirsiniz. Bu siciline de yansıyacaktır, acısınızı hafifletmese de; kanundaki bu imkandan yararlanabilirsiniz. Barışma niyetiniz varsa da, Allah hakkınızda hayırlısını versin; kendiniz için en doğru kararı vereceksinizdir.

ahh ne kotu Allah hıc bı hemcınsımızın basına vermesın boyle bısyı zor drum.. kesınlıkle okadının ucuzluguna dusme rezıl falan etme bnce yapman gerekn seyy kendıne ozen gostermekk bence bakımlı ol kendıne yonel bı hobı edın ne bılıyım arkdaslarınla vakıt gecır tabıkı cocuklarınıda ılgısız bırakma ama bu zaman zarfında olayı eısnın basına kakma aslında dogru olan bosanmak ama ortada cocuk varsa ve ayrılamam dıyorsa esıne kımle evlı oldugunu hatırlat senın cok degerlı oldugunu hatrlasın bnce o senın degerını unutmus ve bunu tekrar hatrlatmak senın elınde herseyden oncede bunları kendın ıcın yapmalısın kendı hayatın ıcın dunyaya bırdaha gelmeyecegız cunku buna gore kendının kıymetını bılmelısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…