Aldatıldım evliliğim bitiyor

Arkadaşlar 1 ay önce aldatıldığımı öğrendim ne yapıcam bilmiyorum yapmaz dediğim adam birbuçuk yıldır başkasıyla aşk yaşıyor ben evde çocuklarla sabaha karşı 5 lere kadar onu bekliyorum. Anlamıştım birşeyler ters gidiyordu aldım karşıma konuştum başkasımı var başkasınımı seviyosun anlat dedim herzamanki gibi tartışma çıkardı yok dedi bağırdı çağırdı gitti yattı 10 gün 15 gün geceleri evden çıkmadı sonra kaldığı yerden devam.Bu arada eşimde değişiklikler başladı sürekli slow aşk şarkıları dinlemeye başladı evde olduğu zamanlarda sesinizi çekemiyorum ben bi odada tek yaşıycam deyip ya dışarı çıkıyordu yada bilgisayar odasında tek saatlerce ya film izliyor yada aşk şarkıları dinliyordu. Son zamanlarda beni beğenmemeye bakımsız bulmaya başlamışdı.ben ve çocuklarla dışarı çıkmak bile ona külfet geliyodu bizimle çıkmak istemiyor çıksa bile bize gezmeyi zehir ediyor bizi eve bırakıp hemen arabaya atlayıp gidiyodu bir kaç kez gece 3 civarı gelmiyomusun diye aradığımda telefon sessiz bi ortamda ve nefes nefese açılıyodu elimde delil yoktu ta ki 1 ay öncesine kadar tesadüfen girdiğim mailinde tokat gibi mesajla karşılaştım kocama AŞKIM diye hitap eden bir kadın maili açtım tekrar tekrar okudum ne demek ti bu maili aynen yazıyorum AŞKIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ VE TABİİ Kİ BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM GÜNÜN GECENİN TÜM GÜNLERİN TÜM GECELERİN HER ANI benim kocam ve bu kadın ilanı aşk ediyolar inanamadım cep telefonundan numaralara baktım artık elimde bir isim vardı ve karşımdaydı telefon numaralarını hemen yazdım tabii maili cepdede vardı kadının iki numarasınıda yazdım ama beni hayrete düşüren şey ikimizede aynı şarkıyı koyması oldu yani oda bende ararsam aynı şarkı çalıyor eltimi aradım maaili okudum deli gibiydim sevdiğim adam bir başkasını seviyordu eltim eşimin tel dökümlerine internet bakabileceğimi söylede şifre aldım ve tel dökümlerini inceledim son üç aylık dökümlerdi am asıl şoku o zaman yaşadım işteyken beni ve çocuklarını aramayan adam kadına günde 17 19 mesaj 7 8 arama şok üstüne şok ama asıl şoku evi taşıdıktan sonra yaşadım beni ve çocuklarını sevdiği kadının yaşadığı mahalleye taşması oldu kadına gitmek istiyorum ama kendime hakim olamamaktan korkuyorum eşime git diyorum gitmiyor benim yerim senin ve çocuklraın yanı diyor bu yaşadığın ne diyorum zaten soğumaya başlamışdım yakalamasaydım nolucakdı diyorum soğumaya başlamışdım diyor ben ne yapıcam depresyona girdim kimsem yok tek başımayım burda nolur bi akıl verin bana arkadaşlar.

ne yapıcam diyebildiginizw göre ayrılmayı düşünmüyorsunuz...bende evlıyım işim yok bir meslegım yok..ama bugün aldatılsam arkama dönüp bakmam...ailenız varsa onların yanına gidin nafakanızı alın..yasınız genc ıse calısın..eger benım migdem genıs ben yenı bır hayata adım atamam bu düzen böyle gider diyorsanız oda tabi sizin tercıhınız...ama lütfen ıyı düşünün..buna bir kere cesaret etmıs olan MAL bundan sonrada aldatır..

1 aydır birşey yapmadığına göre iki eşli yaşama uyum sağlamış görünüyorsun kusura bakma

ne yapayım demen ne saçma boşa gitsin ama yok illa öbür kadınla yarışa girilip kapanın elinde bırakacaksınız adamı

ama üzgünüm şu anda ona aşıksa senı gözü görmez

boşamaya kalkmazsanda sana geri dönmez ne evden gider ne başka birşey

bi sizin eve gelir sizden çıkar öbürüne gider.

1 ay ya 1 ay birşey yapmamışsın aklım almadı.

Tamam boşaltırım da bu kocan çok kötü biriymiş kısmını konu sahibine yazdın sanırım,anlam karışıklığı olmuş biraz.

evet gögebakana yazdım tabı kı...sana özelden dun oyle uzun yazmıstım kı gıtmeyınce sıldım cnm
yazacak durumda degılım su anda neyse ıkımızın bakısı farklı ama bırbırımızın görusune saygı duyuyoruz
nıhayetınde önemlı olan bu degıl mı?

Kızlar tabı kı bu adam hıcbır iyi seyı hak etmıyoır o konuda herkes hemfıkır,ama konu sahıbı yenı bır
hayata baslayamam dıyorsa ya da kalmak ıstıyorsa da herkesın kendı hayatı saygılı olmalıyız bence..
Burda cogu kısı hemen kestırıp atıyor ama gercekte baslarına gelmeyenler buyuk konusuyor,gelseler
ne yaparlardı onu ancak yasayan bılır..O yuzden tabı kı kendı bılır ..mesela 3 yıl önceyı yazıp da sen
o zaman da böyle affettın pişmanoldun sımdı de 3 yıl sonra aynısını yazacaksın demenın ne anlamı var
kı..Kadın zaten zor dönemden gecıyor..Kadın olarak kadınca duygusallıkla yorum yazalım rıca ederım.
KAdın sımdı bu olayı bırakıp 3 yıl önceye mı uzulsun ben neden kk üyelerını dınleyıp kocamı bosamadım
mı desın..??Çevresınde tanıyanlarla konussun ,sonra da kendı kararını versın..Terk edıp gıtse de adamın
umrunda mı olacak,kalsa kadınla savassa kımse takmaz dıyorsunuz da gıtse de herkes gayrımeşru
ılıskısını mesru yasar baska da bırsey olmaz..Kendı bılır bence..

zten burdakı kadıNLARIN coğu at gıtsın sat gıtsın unut gıtsın hemen bosa gıtsın dıyorr

demesı cok kolay ama ya duygularr?

bıde cogu yorum hemen uzman destegındne bahsedıyorr

buda para va zaman ısı

herkesın parası yada zamanı olmayabılırr

zten burdakı kadıNLARIN coğu at gıtsın sat gıtsın unut gıtsın hemen bosa gıtsın dıyorr

demesı cok kolay ama ya duygularr?

bıde cogu yorum hemen uzman destegındne bahsedıyorr

buda para va zaman ısı

herkesın parası yada zamanı olmayabılırr
siz ne tavsiye edersiniz?

Kendisi bosanmayi beceremeyenler, konu sahibine de bu sekilde akil veriyor.

Yok herkes kestirip atiyormus, ama kocalarina gelince her sey kabulleriymis de falan filan.

Arkadasim sen ayaklarinin uzerinde duramiyorsun diye herkes kocasina yapisik yasamiyor.

Boşanma, böyle bir hayatı bir ömür çek mi diyelim?

Adamın 1 degil, 2 degil yaptıkları,
ki bu belki de sadece konu sahibinin bildikleri.

Kimbilir bilmedikleri daha neler vardır....

Arkadaşlar 1 ay önce aldatıldığımı öğrendim ne yapıcam bilmiyorum yapmaz dediğim adam birbuçuk yıldır başkasıyla aşk yaşıyor ben evde çocuklarla sabaha karşı 5 lere kadar onu bekliyorum. Anlamıştım birşeyler ters gidiyordu aldım karşıma konuştum başkasımı var başkasınımı seviyosun anlat dedim herzamanki gibi tartışma çıkardı yok dedi bağırdı çağırdı gitti yattı 10 gün 15 gün geceleri evden çıkmadı sonra kaldığı yerden devam.Bu arada eşimde değişiklikler başladı sürekli slow aşk şarkıları dinlemeye başladı evde olduğu zamanlarda sesinizi çekemiyorum ben bi odada tek yaşıycam deyip ya dışarı çıkıyordu yada bilgisayar odasında tek saatlerce ya film izliyor yada aşk şarkıları dinliyordu. Son zamanlarda beni beğenmemeye bakımsız bulmaya başlamışdı.ben ve çocuklarla dışarı çıkmak bile ona külfet geliyodu bizimle çıkmak istemiyor çıksa bile bize gezmeyi zehir ediyor bizi eve bırakıp hemen arabaya atlayıp gidiyodu bir kaç kez gece 3 civarı gelmiyomusun diye aradığımda telefon sessiz bi ortamda ve nefes nefese açılıyodu elimde delil yoktu ta ki 1 ay öncesine kadar tesadüfen girdiğim mailinde tokat gibi mesajla karşılaştım kocama AŞKIM diye hitap eden bir kadın maili açtım tekrar tekrar okudum ne demek ti bu maili aynen yazıyorum AŞKIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ VE TABİİ Kİ BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM GÜNÜN GECENİN TÜM GÜNLERİN TÜM GECELERİN HER ANI benim kocam ve bu kadın ilanı aşk ediyolar inanamadım cep telefonundan numaralara baktım artık elimde bir isim vardı ve karşımdaydı telefon numaralarını hemen yazdım tabii maili cepdede vardı kadının iki numarasınıda yazdım ama beni hayrete düşüren şey ikimizede aynı şarkıyı koyması oldu yani oda bende ararsam aynı şarkı çalıyor eltimi aradım maaili okudum deli gibiydim sevdiğim adam bir başkasını seviyordu eltim eşimin tel dökümlerine internet bakabileceğimi söylede şifre aldım ve tel dökümlerini inceledim son üç aylık dökümlerdi am asıl şoku o zaman yaşadım işteyken beni ve çocuklarını aramayan adam kadına günde 17 19 mesaj 7 8 arama şok üstüne şok ama asıl şoku evi taşıdıktan sonra yaşadım beni ve çocuklarını sevdiği kadının yaşadığı mahalleye taşması oldu kadına gitmek istiyorum ama kendime hakim olamamaktan korkuyorum eşime git diyorum gitmiyor benim yerim senin ve çocuklraın yanı diyor bu yaşadığın ne diyorum zaten soğumaya başlamışdım yakalamasaydım nolucakdı diyorum soğumaya başlamışdım diyor ben ne yapıcam depresyona girdim kimsem yok tek başımayım burda nolur bi akıl verin bana arkadaşlar.

Boşan nafakanı al çocuklarınla mutlu huzurlu yaşa ...İhanet affedilemez bence arada çocuk olabilir ama kendinizide düşünün siz böyle yapsaydınız eşiniz ne yapardı peki çocuklarını sizi düşünüp sizi affedermiydi...ASLA ...

ya hu inceldiği yerden kopuyor....sen alttan aldıkça bu kez şiddete başvurur....onu görmeyim diyorsan bu kez de evin geçimini sana yıkar.....en iyisi bunları hiç yaşamadan kestirip atmak....çünkü bu davranışınızla bir erkeğin içindeki bütün kötülükleri ortaya çıkarırsınız......TEK YOL AYAKLARININ ÜZERİNDE DURMAK

canını yakmak istemiyorum ama belli ki kocan seni sevmiyor. eğer affedersen ona bu hatayı tekrar tekrar yapma hakkı verirsin. nasılsa affediyor deyip yeniden yapacaktır. bırak defolsu gitsin. bu arada eskisinden daha bakımlı olup onu delirtmelisin. ne kaybettiğini anlayacaktır. adamı zıvanadan çıkarır bunlar. Allah cc sana sabır versin

Benim eski patronumda evli 3 çocuklu olduğu halde karısının paralarıyla kurduğu işyerinde bir kadınla sevgili olmuştu. Kadın yüzsüzce kocasını ayarttığı kadına abla, ablacığım diye hitap ediyordu. Hepimiz ihaneti biliyorduk, iğreniyorduk ama eşine nasıl söylenir ki... Senin eşininde bütün çevresinin bilmesi çok normal. O kadının inkarı senin yuvanı kurtarmak için de değil. O sadece kocanın gözünü boyamak için iyi niyetli yuva yıkmak istemeyen kadın ayağına yatıyor. Böyleleri inan bana hiç utanmaz hiç üzülmez. Durumunun iyi olmasına çok sevindim ayrılırsam nasıl geçinirim korkun yok karar vermen ayakta durabilmen daha kolay olur. Allah yardımcın olsun.

Ayrıca yazmasam içimde kalır. O kadınla işyerinde fena atıştık. Normalde pat pat konuşabilen içimdekileri söyleyebilen birisi değilim, hatta sessiz ve çekingenim. ama o gün patronun, pazarlamacıların, ustaların yani herkesin içinde '' patronun dostu oldun diye patroniçe havalarına giriyosun ama sen bir hiçsin, utanmaz bi kadınsın'' diye bağırmıştım. Bi ara patronum atağa geçerse diye korkmadım değil çünkü sözlerimin bir ucu hep ona gidiyordu ama o an o bile bana şaştı kaldı sanırım ki gıkı çıkmadı.Bi ara tartışmanın hararetiyle oturduğum yerden kalkıp ona doğru yürüdüm. Bi baktım pantronun arkasına geçti. O an benden korkmasına çok şaşırdım ama o öyle yapınca zevkten daha bi gaza gelmiştim. Ağzıma ne geldiyse saymıştım sonra kovuldum zaten:) Ama hiç pişman değilim içimin yağları erimişti...

off Allah'ım ya
o sesiz ortamda telefonu nefes nefese açtı diyorsun ya nasıl sessiz kalabildin
neden eve aldın
ne biliyim y o kadar belli etmişki aldattığını ben sinir krizi geçirir onu evde boğardım heralde karakolluk olurduk
ya cidden çok zor bişey

Benim eski patronumda evli 3 çocuklu olduğu halde karısının paralarıyla kurduğu işyerinde bir kadınla sevgili olmuştu. Kadın yüzsüzce kocasını ayarttığı kadına abla, ablacığım diye hitap ediyordu. Hepimiz ihaneti biliyorduk, iğreniyorduk ama eşine nasıl söylenir ki... Senin eşininde bütün çevresinin bilmesi çok normal. O kadının inkarı senin yuvanı kurtarmak için de değil. O sadece kocanın gözünü boyamak için iyi niyetli yuva yıkmak istemeyen kadın ayağına yatıyor. Böyleleri inan bana hiç utanmaz hiç üzülmez. Durumunun iyi olmasına çok sevindim ayrılırsam nasıl geçinirim korkun yok karar vermen ayakta durabilmen daha kolay olur. Allah yardımcın olsun.

Ayrıca yazmasam içimde kalır. O kadınla işyerinde fena atıştık. Normalde pat pat konuşabilen içimdekileri söyleyebilen birisi değilim, hatta sessiz ve çekingenim. ama o gün patronun, pazarlamacıların, ustaların yani herkesin içinde '' patronun dostu oldun diye patroniçe havalarına giriyosun ama sen bir hiçsin, utanmaz bi kadınsın'' diye bağırmıştım. Bi ara patronum atağa geçerse diye korkmadım değil çünkü sözlerimin bir ucu hep ona gidiyordu ama o an o bile bana şaştı kaldı sanırım ki gıkı çıkmadı.Bi ara tartışmanın hararetiyle oturduğum yerden kalkıp ona doğru yürüdüm. Bi baktım pantronun arkasına geçti. O an benden korkmasına çok şaşırdım ama o öyle yapınca zevkten daha bi gaza gelmiştim. Ağzıma ne geldiyse saymıştım sonra kovuldum zaten:) Ama hiç pişman değilim içimin yağları erimişti...

Madem kovuldun, patronunun esine gercekleri soyleme vakti gelmis ;) Direkt soylemesen de bir mail mesaj telefon..

Madem kovuldun, patronunun esine gercekleri soyleme vakti gelmis ;) Direkt soylemesen de bir mail mesaj telefon..

Çok uzun zaman geçti canım karısını ben hiç görmedim tanımıyordum. Sonradan öğrenmiş zaten ama ayrılmamışlar sanırım. Bu kadınada patron en son imam nikahı kıymıştı. Bu arada işide batırdılar. Son durum ne şimdi ne yapıyorlar bilmiyorum.

Bir aydır halen karar veremediysen boşuna konuşuyoruz zaten , soğumuşmuş savunma şekline bak , yarın başkasına ısınmayacağı ne malum ayrıca 1,5 yıldır devam ettiğine göre soğuduğunu sanmıyorum.

ne bu ya aldatan aldatana, evliliklerde iice basitleşti :50: adamdaki pişkinliğe bak soguyordum zaten,yazıkk... bosanamayacak gibiysen hiç bişi eskisi gibi olmaz bu gercekle yasıcaksın...cocukları ona ver yeni hayat kur dicem ama o gücün varmı bilemiyorum.Rabbim yardımcın olsun canım...

O kadın evli bir adamla birlikte olduğu için suçlu kocanız sizi ve çocuklarınızı aldattığı için suçlu...Bir söz var o kadar seviyorum ki
''Allah'ım! Yeryüzüne yağdırdığın 'KAR' kadar insanlara da 'AR' yağdır.'' Ortada iki arsız var birisi eşiniz diğeri evli insanın yuvasını yıkmaya çalışan kahpe! kusura bakmasın kimse ağır konuşuyor olabilirim ama ben hak eden insanlar için bu sözlerin cuk diye oturduğunu düşünüyorum.Allah size sabır versin ne o kadının ne de eşinizin yüzü gülmeyecek buna inanın bir kadının bir eşin bir annenin ahını alanlar bu dünyada huzur yüzü göremez.Allah büyüktür siz çocuklarınıza sığının ve güçlü olmaya çalışın ihanet acısı kötüdür insan sarsılır ama siz çocuklarınızla ayağa kalkmalısınız ilahi adalet gün olur devran döner aldatan kişi de elbet aldatılır buna hep inanmışımdır size yaşattırdıklarını Allah ona da yaşatacaktır.

hihihi hazır kovulmuşken karısına da haber uçursaydın arayıp bir dost diye yada ne bili mbi şeklde söyleseydn .patronunda sevgilsiide karısı da şaşsalardı ..bence hala yol yakınken söylede karısıda bilsn içinde kalmsıns enndee:52:

Kendisi bosanmayi beceremeyenler, konu sahibine de bu sekilde akil veriyor.

Yok herkes kestirip atiyormus, ama kocalarina gelince her sey kabulleriymis de falan filan.

Arkadasim sen ayaklarinin uzerinde duramiyorsun diye herkes kocasina yapisik yasamiyor.

çok haklısın..

herkes kendi hayatını baz alarak yorum yapıyor aslında.mesela eşi tarafından aldatılmış,şiddet görmüş,aşağılanmış bir kadına evliliğini devam ettir diyemem ben.ama bir başkası diyebilir,bunu garip karşılamıyorum aslında.garip karşıladığım şey;boşan diyenlere anlayamadığım bir tepki gösterilmesi.

ne denilmesi lazım peki? sabret geçer mi diyelim? ya da kocan onunla gönül eğlendiriyor sana döner mi diyelim?ne denmesi lazım ,erçekten merak ettiğim için soruyorum?

ayrıca burada birileri birilerine boşan dedi diye kimse boşanmaz inanın.örneğin konu sahibi arkadaş,zaten 1 aydır türlü nedenlerle çekiyor bu evliliği burada 10 tane kadın boşan dedi diye gidip boşanacak mı? mümkün mü bu?

Son düzenleme:
Back