- Konu Sahibi gxoxxgxebakan
Arkadaşlar 1 ay önce aldatıldığımı öğrendim ne yapıcam bilmiyorum yapmaz dediğim adam birbuçuk yıldır başkasıyla aşk yaşıyor ben evde çocuklarla sabaha karşı 5 lere kadar onu bekliyorum. Anlamıştım birşeyler ters gidiyordu aldım karşıma konuştum başkasımı var başkasınımı seviyosun anlat dedim herzamanki gibi tartışma çıkardı yok dedi bağırdı çağırdı gitti yattı 10 gün 15 gün geceleri evden çıkmadı sonra kaldığı yerden devam.Bu arada eşimde değişiklikler başladı sürekli slow aşk şarkıları dinlemeye başladı evde olduğu zamanlarda sesinizi çekemiyorum ben bi odada tek yaşıycam deyip ya dışarı çıkıyordu yada bilgisayar odasında tek saatlerce ya film izliyor yada aşk şarkıları dinliyordu. Son zamanlarda beni beğenmemeye bakımsız bulmaya başlamışdı.ben ve çocuklarla dışarı çıkmak bile ona külfet geliyodu bizimle çıkmak istemiyor çıksa bile bize gezmeyi zehir ediyor bizi eve bırakıp hemen arabaya atlayıp gidiyodu bir kaç kez gece 3 civarı gelmiyomusun diye aradığımda telefon sessiz bi ortamda ve nefes nefese açılıyodu elimde delil yoktu ta ki 1 ay öncesine kadar tesadüfen girdiğim mailinde tokat gibi mesajla karşılaştım kocama AŞKIM diye hitap eden bir kadın maili açtım tekrar tekrar okudum ne demek ti bu maili aynen yazıyorum AŞKIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ VE TABİİ Kİ BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM GÜNÜN GECENİN TÜM GÜNLERİN TÜM GECELERİN HER ANI benim kocam ve bu kadın ilanı aşk ediyolar inanamadım cep telefonundan numaralara baktım artık elimde bir isim vardı ve karşımdaydı telefon numaralarını hemen yazdım tabii maili cepdede vardı kadının iki numarasınıda yazdım ama beni hayrete düşüren şey ikimizede aynı şarkıyı koyması oldu yani oda bende ararsam aynı şarkı çalıyor eltimi aradım maaili okudum deli gibiydim sevdiğim adam bir başkasını seviyordu eltim eşimin tel dökümlerine internet bakabileceğimi söylede şifre aldım ve tel dökümlerini inceledim son üç aylık dökümlerdi am asıl şoku o zaman yaşadım işteyken beni ve çocuklarını aramayan adam kadına günde 17 19 mesaj 7 8 arama şok üstüne şok ama asıl şoku evi taşıdıktan sonra yaşadım beni ve çocuklarını sevdiği kadının yaşadığı mahalleye taşması oldu kadına gitmek istiyorum ama kendime hakim olamamaktan korkuyorum eşime git diyorum gitmiyor benim yerim senin ve çocuklraın yanı diyor bu yaşadığın ne diyorum zaten soğumaya başlamışdım yakalamasaydım nolucakdı diyorum soğumaya başlamışdım diyor ben ne yapıcam depresyona girdim kimsem yok tek başımayım burda nolur bi akıl verin bana arkadaşlar.
ne yapıcam diyebildiginizw göre ayrılmayı düşünmüyorsunuz...bende evlıyım işim yok bir meslegım yok..ama bugün aldatılsam arkama dönüp bakmam...ailenız varsa onların yanına gidin nafakanızı alın..yasınız genc ıse calısın..eger benım migdem genıs ben yenı bır hayata adım atamam bu düzen böyle gider diyorsanız oda tabi sizin tercıhınız...ama lütfen ıyı düşünün..buna bir kere cesaret etmıs olan MAL bundan sonrada aldatır..