Aldatıldım evliliğim bitiyor

Kendimi sizin yerinize koydumda, sinirimden patliyorum su an. Ben senin gibi dayanamazdim, aninda bulmaya calisirdim nerde oturuyormus, kapisina dayanirdim galiba.
Cok terbiyeli sanarim kendimi, ama bu konularda mahalle karisi gibi sacindan tutardim herhalde ve oturdugu apartmani ayaga kaldirirdim kadina karsi yaptigim hakaretlerle.
Yerinde olsam elimden geldigi kadar rezil ederdim o kadini, tüm esini, dostunu, akrabalarini ögrenip hepsine telefon/mail/mektup ne yolu bulursam haber gönderirdim, nasil olsa cekemeyen biri cikardi kadini ailenin icinden onun sayesindede yedi sülalesine rezil olurdu. Ayrica konu komsusunada anlatirdim, herzaman alisveris yaptigi bakkalada vs vs varsa sizin mahallede yani sürekli gittigi yerler, herkese anlatirdim, böylelikle o mecbur kalir mahalleden tasinmaya.

Ha birde tabii evdeki yalanciyi ne yapacaksin degilmi? Hem yalanci, hem sinsi, hem isine göre dansöz gibi oynayan bir adam, sen yakalayinca yok soguyormus zaten laflari,...acaba onun yaptiginin onda birini sen yapsaydin su an ne o kapidan girebilirdin tatlim ve nede cocuklarinin yüzünü birdaha sana gösterirdi, bence hicde alttan alma. Henüz bosanmak istemiyorsan tamam ama o adami evden atmanin tam zamani. Defolsun nerede kimle ne yasamak istiyorsa yasasin. Sürünsün.
Hatta yerinde olsam cocuklarima kiyabilsem ve tabii esinin akrabalariyla nasil anlasiyorsun bilemiyorum, ama iyi bir iletisimin varsa hic fazla söz yapmadan o evden cikar ve cocuklari kayinvalidene emanet ederdim.
"Böyle böyle yakaladim, kafam cok karisik, ruhum cok daraliyor, ne yapacagimi bilemiyorum, cocuklarla ilgilenecek halim yok, ayildim bayildim zaten vs vs vs bir kac gün sizde kalsin cocuklar ben ararim telefonla, babamgile gidiyorum" derdim ve cekip giderdim.

Tabii önce cocuklarinada durumu anlatman gerekir, yaslari uygunsa.
O kocadanda zaten sana nekadar hayir gelirki su an...pek pisman falan gibide hic görmüyorum acikcasi, resmen yakalanmis iste simdide kivirmaya calisiyor, seni geri kazanmak icin ne yapiyorki? Kendini affettirmek icin ne yapiyor? Kocaman bir hic iste. Olan hep kadinlara oluyor!

Son düzenleme:
mecbur kalırsam konuşuyorum işim bitene kadar yakınımda olması daha iyi pazartesi yada salı savcıya gidicem telefon dökümleri için 3 numaranın da dökümlerini isteticem kızım birşeylerin ters gittiğinin farkındaydı yanında tartışma yaşandı ben kalp hastasıyım hastenelik oldum o gece iki defa kalbim durdu ve şu an tedavi görüyorum kendimi toplamam ve bu işin peşinde koşturmam gerek

ben hiçbir yere gitmiyorum boşanma gerçekleşsede burdayım avukatla görüşmem devam ediyor boşanma kolay ama tazminat davasını alması için ikna etmeye çalışıyorum.ben çalışmıyorum ama maddi durumu çok çok iyi olan aileye mensubum kendime ait evim arabam yerler nakitim var şükürler olsun .evet 2 kızım var biri 8 e diğeri 2 yaşına giricek evet tahminin çok doğru öğrendiğimden beri evden dışarı çıkmadı iş harici bilmiyorum canım çok fazla deşifre etmek istemiyorum yaşadığımız yeri ama burada evli kadınların bile sevgilisi var burda gayet normal yani buralılar için

Allah askina tatlim, nerde yasiyorsunuz, sodom ve gomorra olmasi gerekir, bu nasil birsey ya?
Ne demek evli kadinlarin bile sevgilisi var, tövbe yarabbim : ((

Bu erkeklerin rahatlğı beni delirtecek sabah sabah sinirlendim yine.
Ne demek soğudum. Soğudun madem ne işin var kadının burnunun dibinde?
Soğumuş olman karını aldattığın gerçeğini değiştirmiyor!
Ayrıca o kadını rezil etmek sana birşey kazandırmaz ama elindeki delilleri mahkemede kullanabilirsin bencede.
Hiç kimse davayı almaz deme.
Memlekette vicdanlı ve bu tarz konularda meslektaş şu bu ayırtmadan adaleti temsil eden hukukçularımız var çok şükür.
Hemen o adamı boşamalısın delillerinide kullan al tazminatını kur işini otur.
O karaktersiz adamda ne nane yerse yesin
:47::47::47::47:

ben hiçbir yere gitmiyorum boşanma gerçekleşsede burdayım avukatla görüşmem devam ediyor boşanma kolay ama tazminat davasını alması için ikna etmeye çalışıyorum.ben çalışmıyorum ama maddi durumu çok çok iyi olan aileye mensubum kendime ait evim arabam yerler nakitim var şükürler olsun .evet 2 kızım var biri 8 e diğeri 2 yaşına giricek evet tahminin çok doğru öğrendiğimden beri evden dışarı çıkmadı iş harici bilmiyorum canım çok fazla deşifre etmek istemiyorum yaşadığımız yeri ama burada evli kadınların bile sevgilisi var burda gayet normal yani buralılar için

Hah tamam işte katiyen bu adamı yanaştırma yanına.
Haketmiyor seni.
Muhtaçta değilsin çok şükür d.ehle gitsin

Son düzenleme:

Tabi cnm sanal ortamda yasadıgın yerı söylememen daha dogru ..Sen esını sevıyor musun merak ettıgım bu..
Tazmınat ıcın neden ıkna edemıyorsun ? Çok uzucu bır durum,Allah yardımcın olsun ,insan yıkılıyor aldatılma
devreye girince yılları bir anda deprem gibi paramparca oluyor tum ınandıkları da:( Aılen de ögrendı mı bu
olayı ne dusunuyorlar?

mecbur kalırsam konuşuyorum işim bitene kadar yakınımda olması daha iyi pazartesi yada salı savcıya gidicem telefon dökümleri için 3 numaranın da dökümlerini isteticem kızım birşeylerin ters gittiğinin farkındaydı yanında tartışma yaşandı ben kalp hastasıyım hastenelik oldum o gece iki defa kalbim durdu ve şu an tedavi görüyorum kendimi toplamam ve bu işin peşinde koşturmam gerek

Aman arkadaşım önce sağlığına dikkat et iki tane çocuğun var sana ihtiyacı olan, taşikardi vardır sende tahminim strese dayalı daha da artar, gerçekten bu işleri takip etmesi için iyi bir avukat bul, sen enerjini harcama, güçlü ol, Allah yardımcın olsun

Arkadaşım bence yazdığımız yorumları sakince ve güzelce oku.Kimse gelip de konu sahibine sen hakettin demedi ya da o 2. kadından için o aslında çok masum onun bir suçu yok denilmedi.Durup dururken ortalığı fitlemenin alemi yok.

Ve sana şöyle örnek vereyim o zaman belki anlarsın.Şimdi bir kadın kocasını başka bir erkekle aldatsa bu forumda kimse çıkıp da o 2. erkekten için ne şerefsizmiş,konu sahibinin eşi o adama da tazminat açsın vs şeyler demez.Direk aldatan kadın linç edilir olay zaten orada biter.

Benim karşı olduğum şey işte bu,bizim toplumumuzun kadınlar öyle alışmışki erkeklerin aldatmasına erkeğin suçunu hafifletmek için diğer kadınlara etmediğimiz hakaret beddua kalmıyor.Bu durumda da asıl suçlu olan erkeğin hatasını unutuyoruz diğer kadını bir şekilde sindirip maffettikten sonra hayatımızdaki erkekle toz pembe yaşamımıza geri dönüyoruz.Ben dediğim şey aldatan kadın ya da erkek cinsiyeti farketmez aldatmış olan insan suçludur gerisi teferruattır.Herkes kendi hayatında olan insandan sorumludur.Elalem benim sevgilime-kocama yüz vermiş,karşılık vermiş bu beni ilgilendirmez.Hayatımdaki insanı benden başkası beğenmeyecek diye bir kural yok.Tabi ki talipleri çıkabilir ama iradesini kullanıp nefsine hakim olması lazım.Aksi takdirde benim gözümde beni aldatan kişi suçludur.Diğer kadın beni ilgilendirmez hata aldatmaktır X kişisiyle aldatmasa Y kişisiyle aldatcaktı demek ki.Kişiler değil olay önemlidir.Bu arada genelleme yapıyorum biz kadınlarla ilgili kimse üzerine alınmasın.

Melis'in yazısı tekrar tekrar okunmalı kızlar.

Büyük konuşmayayım ama Allah korusun, başıma bu tür bir iş gelse, ilk gözünü oyacağım kişi eşim olurdu kadın değil. Ben orada kadının saçını başını yolucam, eşim "beni kandırdı, ben masumum, biz erkekler dayanamıyoruz seksi hatunlara :(" diyerek işin içinden sıyrılacak öyle mi?
Aynı şekilde, bu olayı ben yapsam, Allah korusun yine, eşimin de çatması ve tavır koyması gereken ben olurum ve olmalıyım; aramıza giren 3. adam değil.

Evliliklerde eşlerden biri, aldatma noktasına getirecek kadar karşı cinsle münasebeti ilerletmişse, bu noktada linç edilmesi gereken o olmalı. Toplumca!

Nasıl bir ikiyüzlülük ve ayrımcılıktır bu? Erkek aldatacak ama tüm mahalle "Adamın yuvasını bozdu" diye aldatan kadını yerecek, üstüne aldatılan kadını ağzına sakız edecek ama erkek "Çapkın" diye sıfatlandırılacak. Tam tersi, kadın aldattığında adam gelip kadını öldürüyor, üstüne de "namusumu temizledim" oluyor olay. Her iki halde de hep kadınları linç ediyor bu toplum.

"Diğer kadın melek, masum, sütten çıkmış ak kaşık, bir kar tanesi kadar saf." demiyorum. Ama işi aldatma noktasına getiren, bu kadınla iletişimi ilerleten, yüz veren, o kadına umut veren, terslemeyen, aksine flörtleşen adamın saçını başını yolmalısınız, diğer kadının değil. (Ona da sıra gelecek, o ayrı.)

Allah askina tatlim, nerde yasiyorsunuz, sodom ve gomorra olmasi gerekir, bu nasil birsey ya?
Ne demek evli kadinlarin bile sevgilisi var, tövbe yarabbim : ((

inanması zor ama evli kadınların dahi sevgilisi var 3 yıl önce bana da deseler bende aynı tepkiyi gösterirdim ama biz burada nelerini görüyoruz kendi öz kızına kendi öz torununa neyse tövbe tövbe

Sen kocanı sevıyor musun ?Bence de evden kovma sımdılık yanında dursun bıraz yalvarsın
aglasın ,evınde otursun..
Aldatan erkek de aldatmasına ızın veren ıkıncı kadın da esıt sucludur ,erkek kalmadı mı
dunyada da evlılere sarıyorlar!Sahsen basıma böyle bırsey gelse ıkısını de topa tutardım
tekını degıl !Utanmadan aynı mahallede bıle yasıyor o..pu işte..

Son düzenleme:
Melis'in yazısı tekrar tekrar okunmalı kızlar.

Büyük konuşmayayım ama Allah korusun, başıma bu tür bir iş gelse, ilk gözünü oyacağım kişi eşim olurdu kadın değil. Ben orada kadının saçını başını yolucam, eşim "beni kandırdı, ben masumum, biz erkekler dayanamıyoruz seksi hatunlara :(" diyerek işin içinden sıyrılacak öyle mi?
Aynı şekilde, bu olayı ben yapsam, Allah korusun yine, eşimin de çatması ve tavır koyması gereken ben olurum ve olmalıyım; aramıza giren 3. adam değil.

Evliliklerde eşlerden biri, aldatma noktasına getirecek kadar karşı cinsle münasebeti ilerletmişse, bu noktada linç edilmesi gereken o olmalı. Toplumca!

Nasıl bir ikiyüzlülük ve ayrımcılıktır bu? Erkek aldatacak ama tüm mahalle "Adamın yuvasını bozdu" diye aldatan kadını yerecek, üstüne aldatılan kadını ağzına sakız edecek ama erkek "Çapkın" diye sıfatlandırılacak. Tam tersi, kadın aldattığında adam gelip kadını öldürüyor, üstüne de "namusumu temizledim" oluyor olay. Her iki halde de hep kadınları linç ediyor bu toplum.

"Diğer kadın melek, masum, sütten çıkmış ak kaşık, bir kar tanesi kadar saf." demiyorum. Ama işi aldatma noktasına getiren, bu kadınla iletişimi ilerleten, yüz veren, o kadına umut veren, terslemeyen, aksine flörtleşen adamın saçını başını yolmalısınız, diğer kadının değil. (Ona da sıra gelecek, o ayrı.)

Evlenirken bize eşlerimiz söz verdi elin kadinlari değil. Demekki aldatılınca muhatabımız kimmiş?
Nikahlı oldugumuz insan.

ailem onun ailesi burada iş arkadaşları bizi tanıyan herkes biliyor ama suçlanan ben oluyorum ilgisizmişim boşluğa düşmüş sadece konuşuyomuş benim hakkımda da falan filan kıvırıyor bizimki prezervatifide süs olsun diye çantasında taşıyodu demekki çok söyledi sen git ben çocuklara cici anne bulurum işte yok evin her katına bi tane getireyim ne var beraber yaşarsınız yok elimi sallasam ellisi beni beğenenler vardır varmış beğenenler

Eşinizin pılısını pırtısını toplayın, eve geldiğinde eşyalarını da alıp defolup gitmesini söyleyin.
Sakın ola ki siz evinizi terketmeyin, o yuva sizin ve çocuklarınızın ama oraya ait olmayan insan eşiniz!!!
Ertesi gün de davanızı açın.
Elinizde deliller var, tazminat da alırsınız nafaka da ve tek celseye bakar iş.
Hatta ben sizin yerinizde olsam çocuklarının rızkını başkalarına yediren adamın donuna kadar alırım...

sonucta esın ıtıraf edıp de senden özur dılememıs,pişman olmamıslar ,yuzsuzce bu ılıskıyı sen
BULANA kadar surdurmusler ,ikisi de bedelını odemelı bence..Devlette calısıyorlarsa dava da
acılıyormus ya ıkıncı kadına da acabılırsın dava..Gercı yasadıgın yere bakılırsa sen ne yapsan
da herşey normal karsılandıgına göre sen bosanmaya karar verdıysen saglıgına dıkkat et
ve cocuklara yansımaması acısından bakabılecek bırı varsa gecıcı olarak ver cocukları ,kendını
fazla yormadan bu işin pesınden gıt..Sen bırsuru ugrasıp bu olayı tum ayrıntılarıyla cıkartmıssın
tebrık ederım senı ..Şimdi de ne yapmak ıstıyorsan onu yapma hakkın var bence..İçinde
kalmasın kadınla da konus ıstıyorsan ..Zaten tutarsız ıkısı de demıssın ..Hersey ortadayken
neden ınkar edıyorlar onu anlamadım tam olarak ..Çok üzüldüm sana :((

Sen kocanı sevıyor musun ?Bence de evden kovma sımdılık yanında dursun bıraz yalvarsın
aglasın ,evınde otursun..
Aldatan erkek de aldatmasına ızın veren ıkıncı kadın da esıt sucludur ,erkek kalmadı mı
dunyada da evlılere sarıyorlar!Sahsen basıma böyle bırsey gelse ıkısını de topa tutardım
tekını degıl !Utanmadan aynı mahallede bıle yasıyor o..pu işte..

yok canım ya yalvarması yakarması için değil sadece çocuklar için bu evde zamanı gelince gidecek

ailem onun ailesi burada iş arkadaşları bizi tanıyan herkes biliyor ama suçlanan ben oluyorum ilgisizmişim boşluğa düşmüş sadece konuşuyomuş benim hakkımda da falan filan kıvırıyor bizimki prezervatifide süs olsun diye çantasında taşıyodu demekki çok söyledi sen git ben çocuklara cici anne bulurum işte yok evin her katına bi tane getireyim ne var beraber yaşarsınız yok elimi sallasam ellisi beni beğenenler vardır varmış beğenenler

O sizin ilgisizliginiz nedeniyle kocanizin bosluga dustugunu soyleyenlere, simdi de ben bosluga dustum ama aldatmiyorum sadece bosaniyorum diye cevap verebilirsiniz.

Siz depresyonda olsaniz aldatacak miydiniz? O bunu kabul edecek miydi? Onemli olan sizin mutlulugunuz. Eger ben kocamla mutluyum, aldatsada fark etmez hazmederim derseniz devam edin, sizin hayatiniz, kimse sizi secimleriniz nedeniyle yargilayamaz.

Ama mutsuz olacaksaniz bosanmakta tereddut etmeyin, madem maddi imkaniniz da var. Kalp rahatsizliginizi nuksettirmis, onun bosluga dusmesinden daha ciddi bir durum bence bu!!

Cici anne mi bulacakmis, ben onlara cici baba bulmaya karar verdim sekerim hadi bye bye yapin. Ve evet maddi durumunuz ne olursa olsun iyi bir tazminat, nafaka, bence kadin da korkuyor madem ona ciddi bir ders vermek lazim.

Ayrica onu begenenler olabilir, ben de okuduklarimdan sizin karakterinizi begendim. Kocaniz da avukatmis zenginmis onume gelsin su karakteriyle hadi oradan sumsuk derim, kendi kumasindan tipler begeniyordur ;)

Hay o düştüğü boşlukta boğulsun emi. :27:
Allahim yarabbim ya adam pişkin güzel kardeşim tükürsen yüzüne yarabbi şükür diyecek.
Terbiyesiz adam:47:

Sana bunu kım söyluyor acaba ?2 cocukla,evle ,yemekle ugrasıp kocayla da ılgılenmek
cok kolay sankı..neden herkes herseyı KADININ uzerıne yıkıyor hıc anlamıyorum ,
delırıyorum böyle seylere yaa ..Dayak yesen hakettın,aldatılsan hak ettın..bu nasıl
bakıs acısıdır böyle.! 1,5 yıl dıle kolay bu nasıl vıcdansızlık...Sen kocana kumpas
yap evden kov,o gıtsın kadının evıne..Bastır polısle o evı ..

mesaj kutun doluydu yazamadım ..
Lafları da sakayla karısık supermıs kocan da cok kötu bırı kusura bakma ama

Back