aldatıldım çookk üzgünüm

Ay birde kapali ve namaz kilan bi bayan bu ya ne diyim cok sasirdim okuyarak hayatta ne kadinlar ablacigim yas olarak hersey olarak gelmis gecormis benden cok kat onde bi Insansin tavsiyem cocuklsrini buyutmussun ekonomik ozgurlugum var diyosun bnce bu adami bosaa bi yatmadiklari kalmis yakalamasan onuda yaparlardi degmez bnce

Ya gercekten ben birde o ksdini merak ettim hemuc cocuk vsr ewli bide sanalda s ile ugrasmis ghicmi erinmedin yorulmadin bunla ugrasicana o cochklarin karnini doyur ilgilen ki ben yaptigni sanmam valla o ksdini su an elime bi verseler bilmiyom yani ne olur senin gibi ekmegini namusu ile kazanan bi ablayi uzdugu icin inan cok uzuldum ya islah etsn boleleri rabbim

çocukların büyümüş maddi olarak ayaklarının üstünde duruyorsun eşim beni aldattı mı bilmiyorum ama kv yüzünden çok çektirdi çekiyorum çocugum küçük maddi imkanım da yok nereye kadar dayanırım bilmiyorum sabrediyorum ama sen benim gibi degilsin boşa gitsin

Allah yardımcınız olsun gerçekten köyü bi durum size yaşattığı.affetmeyin bi kere göze alan 2.yede göze alır ayaklarınızın üzerine basın dik durun eğilmeyin!!!affederseniz hergün onu gördükçe hep aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktansa böylesi daha iyi...yapılan hata yanına kar kalmamlı.siz aynı şeyi yapsaydınız eşiniz size nasıl davranırdı bunu düşünün...aldatmanın kadını erkeği yoktu...

Konu sahibi 8.sayfadan sonra kayboldu ben kaçtım isim var dedi gitti

Aynı şeyi siz yapsanız çoktaan yedi cihan duymuş ve en ağır hakaretlerle bir daha içeri alınmamak üzere kapının önüne konulmuştunuz...birde bu açıdan bakın.

Konu sahibi 8.sayfadan sonra kayboldu ben kaçtım isim var dedi gitti
İşyerinden giriş taptım o sebeple fazla kaplamadım kusura bakmayın kızlar,

Kapalı olduğunu faceedeki resimlerinden gördüm.namaz kıldığınida
eşimle konusmasindan tedaviden geldim diyor kadın.
bizimkisi allah kabul etsin diyor.tövbe yarabbim

Kocaniza soyunup sonrada gunahlarimi bagisla Allah'im diye af diliyor heralde. Ne insanlar var ya zihniyet degismedikce her ibadeti yapsada nafile.

Ben sanirim bu tur seylerde cahilim başım döndü hicbir sey anlamadim
Kadinin gercek faceini nerden bulduğunuzu sormustum oysa??

o kolay olmuştur ya.. adam kadınla buluştuğuna göre gerçek kimliğini biliyor kadının ve hep aratıyormuş kendi faceinden kadını gerçek ismiyle.

face de hareketler dökümü var ya orda Ara'yı tıklayınca eşi kimleri aratmış görebiliyor. belli ki eşi hep aynı kadını arattığı için anlamış kim olduğunu konu sahibi.

Yukarıda yazdm ama cewaplamadınız..
1- Eşinize tableti iş yerine götürdüm dediniz tableti sakladınız
2-Eşiniz o kadınla karşınızda oturup konuşuyordu ve hatta "karım da karşımda oturuyor" dedi. Siz bunları tabletten okuyordunuz..
Eşinizin iş yerinde sandığı bu tablet o sırada görünmezmiydi???
Bir de kadın tedaviden geldim yazı demişsiniz teravih namazını mı kastettiniz??
Bir de bu olaylar ne zaman yaşandı ki kac ay önceydi?

Bi kadin icin heralde en buyik aci ne deseler evlat acisi derim ilk aklima gelen o olur bide aldatilmak heralde cok kotu bisey sizin adinizi uzuldum ama biz hepimiz birgun aldatilma adayiyiz zaten hunu bile bile yasiyoruz yani hicbirimizin bence sizden farki yok 23 yil yaaa neler hissedebildginizi anliyorum.bide dalga gecer gibi benimki karsimda diyor ya ona cok sasirdim bunu soleyen bi insanin ifla olma sansi bence yok biraz burnunu surtturun yuz bulur hemen affederseniz

Bence bir kere affederseniz devamı gelecektir ne de olsa affediyor ben aynen devam edeyim diyecektir. Şu an Karşımda oturuyor ne demek ya afedersiniz insanı salak yerine koyuyormuş gibi . Hiç minnetiniz Olmasın imkanlarımızda var. En azından yok ben boşanamam diyorsanız bile ayrı bir ev tutup onu süründürün kolay lokma olmadığınızı anlasın en azından çok geçmiş olsun

Zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Şu her erkek aldatır lafına gıcık oluyorum artık. Birileri aldatsın başka erkekleride bahane etsin kendine oldu canım. Karaktersiz adam ve kadın aldatır ve bu ülkede çok karakterli insanlarda var. Sizin durum çok vahim ama kimseye boşan demek bize düşmez. Bu saatten sonra bu evlilik tat vermez, Tekrar affedersen de bile bile lades demek olur..Hakkında hayırlısı diyelim..

kadınla konuştunuz sanal sex yaptığını
siz kadınla konuştunuz kadın size sanal sexten bahsediyor ve siz bizim beceriksiz cam açmayı nerden öğrenmiş diye soruyorsunuz.. çok inandırıcı gelmedi konunuz.. bir kadın aldatıldığını öğrendiği kadınla konuştuğu zaman çok şey düşünür sinirlenir üzülür nefret eder.. sizin sorduğunuzu o an düşünmez düşünsede sormaz.

bildigin emekli ,yasini basini almis, tontin amca diye tabir edilen bi adam da bunu yapiyorsa dunyanin civisi cikmis vesselam !

Aynen katılıyorum söylediklerine. Secdeye durmaya yüzü olmaz insanın..

Is guc vpara varsa boşanin bence tazminat ds açın onu hrr gün görüp bu acıyı mi yaşayacaksnz bırakın yetişkin çocuğu karnımda çocuğum la ayrılırdm dünyaya bi kere geliyorz onda da Erkekler için dert sahibi olmaya değmez hayatınıza bakın