aldatıldım çookk üzgünüm

Ben de oyle biliyorum. Bir ds kocanin karşisinda oturup ara ara tablete bakmak nasi oluyo anlamadm ama neyse

Konu sahibi tablette face açıkken eşide pc de yeniden facesine giriyormuş ordan yazışamaları anlık konu sahibi tablette açık olan faceden okuyormuş bana inandırıcı gelmedi uzun süre açık kalmaz face zaman aşımı diye bişey var şifre kayıtlandıysa bişey diyemeyeceğim

hüseyin Üzmez örneğim hala geçerli

Bu tür kadınları ve adamları din ile değerlendirmek çok çok saçma. Öyle güzel ahlaklı ateistler tanıyorum ki nice müslümana taş çıkartır. Güzel ahlak insanın kalbinden gelen bir şey benim düşünceme göre. Dinimiz elbette güzel ahlakı savunur ve bir müslüman inançlı olduğu sürece ahlaklı olur. Ama dinimizin gereği olan kaç şeyi yerine tam getiriyoruz ki namaz kılınınca ahlaklı olduğunu düşünelim?

Bana kalırsa arkanıza bile bakmadan boşanın. Bir insan neden evlenir? Tek eşlilik değil midir evlilik? Eşiniz bunu hiç umursamamış. Madem tatminsizdi, sizle konuşsaydı, boşansaydı mutsuzsa. Başka kadına gittiğine göre demek ki cinsel hayatında mutsuz. Neden birlikte olacaksınız ki daha? Siz öğrenince birden mutlu mu oldu tekrar cinsel hayatından? İnanmayın bu tür adamlara ve prim vermeyin.

Yok uygulama yüklüyse ve şifre kaydedildiyse zaman aşımı olmuyo, bendekinde de öle çünkü.

Şifre kayıtlı olsa her gün açıp girebilir konu sahibi. Ama konu sahibi tabletin şarjı bitmesin diye sürekli kızımla şark ettik yazmış. Demek ki şifre kayıtlı değil

konu sahibi özelikle kapalı namazli f..ş diye yazmış derdi neyse onu yazın kimse kadının giyimini yada inancını sormamış yani kapalı namazında diye temiz gözüyle bakmayın düşüncesini yaratmış

abla sana akıl vermek bizlere düşmez ama madem muhtaç değilsin boşver be, bi hemşire ablam vardı o kadar güzel o kadar iyi kalpli herkes bayılırdı ona yıllarca kocasını çekmiş 50sinden sonra boşandı ve ben asıl huzuru şimdi buldum meğerse hiç yaşamamışım dedi şuan çok mutlu.

Fa..şe yazması yeterli namazını söyleme ihtiyacı neden duydu ki? Öyle olunca kadının suçu mu artacak?? Amaç farklı bence de

Siz demek ki hakikaten namazi Allahla bulusmak olarak goruyorsunuz.
Sakindirici ve tesvik edici hadise paralel namaz kotuluklerden sakindirirsa namazdir argumaniyla hareket ediyorsunuz.

Ancak herkes boyle degil.
Aliskanlik var, gelenekselcilik var.
Var da var.
Ayrica hata da yapabilirler.
Bir hristiyanin, musevinin hata yapmasi kadar dogal bir sey.

İnancliysak bize hidayet dilemek, yakinimizsa elimizle, dilimizle sakindirmaya calismak duser.

Her muslumanin guzel ahlakli olmadigini kabul edip herkesi de bir bilip savunmamak gerekir.

Burada hikayenin hanim kahramani tesettursuz, namazsiz ancak musluman biri olsaydi ve bu gereksiz detayi " acik sacik kendince muslumanmis f... " diye belirtseydi konu sahibi eminim onu da gereksiz bulur, rahatsiz olurdunuz.
Cunku bu siniflama sizin anladiginiz muslumanliga uymuyor.
Anliyorum.

Fakat dedigim herkes bir degil.
Bu sebeple olmamali diyebiliriz ancak olamaaaz diyemeyiz.

takılmışsınız namaz lafına arkadaşlar. Demek istemiş ki- dışardan gören namuslu ahlaklı dindar biri sanır, o ise ne haltlar yiyor bu maskelerin altında- diyor

konu sahibi arkadaş siz affet diyecek birilerini arıyorsunuz bence. Ama asla affedilecek bir durum yok. şimdi vazgecmezseniz ilerde çocuklar bile sizi küçük görür, nelerini affettin derler, çek derler.

Eşiniz bunu herkes yapıyor diye hala olayın vahametinin farkında değil, olayı basitleştiriyor. Özrü kabahatinden de büyük derler ya, öyle olmuş.
Kadınla konuşmanız hata olmuş. Hazır elinizde deliller de varken o an boşansaydınız belki de adam tepe taklak olacaktı.
Aslında her olayda bir hayır vardır. Eşiniz evden gitmeseydi belki de siz hala bu acılarla aynı evde onunla yuvam yıkılmasın diye yaşamaya devam edecektiniz. Her gün içiniz içinizi yerken, adam da yaptığı yanına kar kalmış gibi hayatına devam edecekti. Yemeği yapılıyor, ütüsü hazır, birileri çalışıp para da getiriyor, eee artık biliyor da ama bildiği halde gidemiyor... Böyle düşünüp devam edecekti. Hatta bu kez daha temkinli davranarak.
Birincisi eşiniz sevgisiz, ilgisiz kaldım diye ortadaki suçta size de pay çıkarmaya çalışmış . Oysa aldatmak karakter bozukluğudur. Siz ona istediği ilgiyi gösterseniz de aldatma potansiyeli olan bunu yine yapar.
İkincisi her erkek yakalandığında nedense karşısındakini hep ruh hastası olarak suçlar önce. Bu klasik, hep böyle olur.
Yuvam mı boşanma mı diye düşünüyorsanız şunu diyebilirim: adam yaparken yuvasını düşünmemiş ki. Henüz olay fiziksel gerçekleşmese de bir süre sonra o da yetmeyecekti, kadınla buluşacaklardı.
Karar sizin. Bana sorarsanız her gün o ızdırapla yaşamaktansa kangren olmuş yarayı birden koparmak daha mantıklı bence. Bu arada boşanmaya karar verirseniz de bu o kadar kolay olmasın, yani yaptıklarının bedelini de ödesin. Bütün haklarınızı isteyin.
Kendinizi de asla suçlamayın.

Telefonunuzdan yada tabletinizden face'e giriyor musunuz? Telefon ve tablettinizde face applicationu varsa ve face'e safari yada google'u açıp değilde direk app üzerinden giriyorsanız her seferinde şifre istemez hep açık kalır. Benim telim ve tabletim senkronize ikisinde de face'im açık eşiminde teli ve tableti senkronize onunkinde de sürekli açık. Ben şuanda iş yerinde pc den face'e giriyorum herşey telefonumada geliyor. Hatta masenger yüklüyse onuda her iki makinede de görebiliyorum.

takılmışsınız namaz lafına arkadaşlar. Demek istemiş ki- dışardan gören namuslu ahlaklı dindar biri sanır, o ise ne haltlar yiyor bu maskelerin altında- diyor

bana konu çok inandırıcı gelmedi yahuu.gerçekten çok saçma yani

Ben de burdaki yorumlara sasirdim.
Fakat benim de zamaninda aldatilmama ortak olan kisi fazlasiyla dindardi, kapaliydi, iki lafindan biri Allah kitapti. Bana "hakkini helal et, ben bu vicdan azabiyla basedemem" derken, o serfsize "beni birakma, hersekilde yanindayim" demisti. Iyiki gaflette bulunup konu falan acmamisim. Millete bi de bunu ispat etmekle ugrasacaktim.
Valla ben pek konu sahibi gibi etkilenmedim. Kestirip attim. Kendimi bi serefsiz adam ve bir ezik kiz icin uzemem, degerliyim ben Ya hic ogrenmeseydim ? Iste ozaman sonum olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…