ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

kusura bakma dün ölümden bahsedince sen ortalığı karıştırmadın değil mi ? Ziyaretçi olarak konuları okudun millet burada ne yapacğaını şaşırdı. Kaç tane özel mesaj, kaç tane mail geldi. Polise gidiyorum diyenler çıktı. Şimdide ortalığı karıştıran ben oldum. Kusura bakma özür dilerim.

Bu sefer cidden gittim, sen duymak istediklerini söyle arkadaşlar yazsınlar.

nasıl yani? biz burada işimizi gücümüzü bırakıp ay kadın ölecek ay kadın çocuklarına bi şey yapacak diye cebelleşirken bu insan! ziyaretçi olarak mı okuyordu?

o çocuklara acıdım çok acıdım.kendilerini sanalda bile kullanan bir anneleri var!

yok fare zehiri içeceğim yok oğlum ölümden korkmasa ona da içireceğim.
ölümden korkmasa oğluna kıyacaksın demek.
Ciddi isen zaten fena yok ciddi değil isen çirkin bir duygu sömürüsü .
İçeceksen de sadece kendin iç diyesi geliyor insanın kusura bakma .
Ben de yazmayacağım artık .Allah akıl fikir versin .

bu konuda bizi çoküzdü telaşlandır dı ne yapıcagımızı bilemedik

tamam şuan kafası karışık çökmüş durumda vb...

ama arkadaşlar dün benim için endişelenmişiniz hem teşekkkür ederim hem özürdilerim demek yerine bana fake dediniz dedi.

ve hala somut bir şey yok

arkadaşlar boşanıcam ama nasıl hayat kurucam bana destek verin akıl verin dese can kurban elimizden gelen aklı vericez ama hala bir dayatma ve hala bir anlamamazlıkla giden tuhaf bir sohbet var.

Nice senin muhteşem sana aşık bir kocan yokmuş sana bu adiliği yapabilecek bir adammış ..
Eski konularına bir göz at, yürüyüş yap, film izle biraz kendinle kal ..
Sonra da ne yapmak istediğine karar ver ..
Ama lütfen elindeki kozları kocanın iki tatlı sözüne aldanıpta yok etme ..

Daha neler ya..
Dün millet paralanırken burada o ziyaretçi olarak okuyormuş.
Bu ne demek şimdi??
AMaç ne ?
Fake değil konu eski konularından belli de madem yine aynı yerde dönüp dolaşacaksın neden konu açıp acitasyon yapıp aşağıdan gizlice okuyordu??

Daha önce boşanalım dediyse kocası önce erkek olup boşanacak sonra o kadın ile ne yapacak ise yapacaktı.
Hiç bir kadın aldatılmayı hiç bir şekilde haketmiyor! Sevmiyor olmaması bahane değil önemli olan burda karakter meselesi!

Erkeklerin klasik söyledikleri şey nedir ?
''Cinsel anlamda yetersiz, karım pis , karım çocukla ilgilenmiyor , ailem istedi diye evlendim, karımı artık sevmiyorum ama çocuk var boşanamıyorum''
BUNLAR KENDİNİ İFADE ETME ŞEKLİ DEĞİL ALDATAN ERKEĞİN BUKALEMUN GİBİ KENDİNİ KAMUFLE ETMESİDİR.

Boşanmak istediğini söylemiş sinyali vermiş bu kadının bunu haketmiş anlamına gelmiyor, bu demek oluyor ki , karısını boşamadan aldatacak kadar şerefden yoksun bir insan. Çocuklarını ve kendini öldürme kısmına gelince, seni çok iyi anlayabiliyorum, şok edici duygusal travma içerisindesin ama mutlaka yakınlarından destek almalısın bu dönem içerisinde, arkanda duracak biri olmalı ki sana doğru yolu bulmanda yardımcı olsun...

ALDATAN ve ALDATMAYI HAK GİBİ GÖREN ERKEKLERİN BASİRETİ KURUSUN ! :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

konu amacından saptı....

konu amacından ne zanman çıktı biliyor musun? bu kadın çocuklarımı da kendimi de öldüreceğim deyip çıkış yapıp bizi ziyaretçi olarak izlediğinde konu amacını aşmıştı zaten.

bilmem kaç sayfa boyunca seslendik ona,millet kavgaya bile tutuştu ama o bizi izlemiş sadece.

konu amacından ne zanman çıktı biliyor musun? bu kadın çocuklarımı da kendimi de öldüreceğim deyip çıkış yapıp bizi ziyaretçi olarak izlediğinde konu amacını aşmıştı zaten.

bilmem kaç sayfa boyunca seslendik ona,millet kavgaya bile tutuştu ama o bizi izlemiş sadece.
aynen hem orda saptı hemde kazen ıgneyı kendıne çuvaldızı başkasına batır mesajını verdıgınde degıstı konu.

eminim bizi hala ziyaretçi olarak okuyor.. allah çocuklarına acısın!

nasıl yani? biz burada işimizi gücümüzü bırakıp ay kadın ölecek ay kadın çocuklarına bi şey yapacak diye cebelleşirken bu insan! ziyaretçi olarak mı okuyordu?

o çocuklara acıdım çok acıdım.kendilerini sanalda bile kullanan bir anneleri var!

ben dünden beri acıyorum burda çocukların ölmesini isteyen anne reelde kimbilir kızınca o çocuklara neler diyor ve kaç kez yazdım böyle davranma çocuklaını kaybedersin belliyaşa gelince çocuklar uzaklaşıp gidicekler

insan hayatın da neler neler yaşıyor ama her şeyin kıvamı var sınırı vara

eşi zaten boşanmak istemiş olucagı buymuş olmuş

ölmek ne demek ya.tanımadıgımız biriiçin kendimızı burda yırtık valla sonuç bu oldu

Sayın Nice,
Şİmdi ben nerede hata yaptım diyorsunuz da bu süreçte cinsellikten soğuyan siz değil misiniz ? Karakter olarak eşinizin istediği karaktere bürünen de siz değil misiniz ? Eşinizin telefonunu sürekli karıştıran ve bundan dolayı sürekli olay çıkartan da siz değil misiniz ? Eltiler ile sorun yaşayan siz değil misiniz ?

Adama asla sütten çıkmış ak kaşık demiyorum da ben nerede hata yaptım dedmişsiniz ya şu soruları bir kez daha gözden geçirin.
bu mesajı anlamak için bir erkek gözüyle okumaya çalıştım ama yine de anlamlandıramadım..
bu süreçte kendisine ilgi duymayan, yaklaşmayan eşten soğuması aldatma sebebi mi? yuvasını yıkmamak adına, eşinin ilgisini çekmek için onun istediği gibi biri olmaya çabalaması aldatma sebebi mi? kocanın veremediği güven yüzünden telefonunu karıştırması aldatma sebebi mi? eltiyle, görümceyle, kaynanayla sorun yaşaması aldatma sebebi mi?
hadi diyelim kadın baştan aşagı hatalı, yanlış yapıyor. boşanmak dururken, alçak bir şekilde çocuğunun arkadaşının annesiyle birlikte olması kadının tüm hatalarının yok sayılması için, yeter de artar bile..

Daha önce boşanalım dediyse kocası önce erkek olup boşanacak sonra o kadın ile ne yapacak ise yapacaktı.
Hiç bir kadın aldatılmayı hiç bir şekilde haketmiyor! Sevmiyor olmaması bahane değil önemli olan burda karakter meselesi!

Erkeklerin klasik söyledikleri şey nedir ?
''Cinsel anlamda yetersiz, karım pis , karım çocukla ilgilenmiyor , ailem istedi diye evlendim, karımı artık sevmiyorum ama çocuk var boşanamıyorum''
BUNLAR KENDİNİ İFADE ETME ŞEKLİ DEĞİL ALDATAN ERKEĞİN BUKALEMUN GİBİ KENDİNİ KAMUFLE ETMESİDİR.

Boşanmak istediğini söylemiş sinyali vermiş bu kadının bunu haketmiş anlamına gelmiyor, bu demek oluyor ki , karısını boşamadan aldatacak kadar şerefden yoksun bir insan. Çocuklarını ve kendini öldürme kısmına gelince, seni çok iyi anlayabiliyorum, şok edici duygusal travma içerisindesin ama mutlaka yakınlarından destek almalısın bu dönem içerisinde, arkanda duracak biri olmalı ki sana doğru yolu bulmanda yardımcı olsun...

ALDATAN ve ALDATMAYI HAK GİBİ GÖREN ERKEKLERİN BASİRETİ KURUSUN ! :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Zaten kadın hakketti diyen yok ..
Konu sahibi evliliğini çok iyi görüyor ve eşinin böyle nasıl böyle birşey yapabileceğini kabul edemiyor ..
Şoktan çıkamıyor ..
Biz de evliliğinin ve eşinin aslında konularına bakarak öyle olmadığını şoktan çıkıp da mantıklı davranması
gerektiğini söylüyoruz ..
Barışacaksa da herşeyin farkında barışsın ..
Yoksa hiçbir durumda aldatılmayı hak gören yok burada .

Konu sahibini eski konularına bakınca, sürekli küsmeler, ayrılık lafları , öldüm bittim lafları var. Ortada birbirini çok seven mutlu bir çift yok zaten. Bu kadar büyük bir şok yaşamaya da gerek yokmuş, her şey ortada. konunun bir sonuca bağlanacağı da yok. Biz bu kadar insan, meraktan ölüyoruz burada, acaba bir şey mi oldu diye, konu sahibi geliyor tablet bozuktu , ben fake değilim falan filan.
Normal şartlarda geri döndüğünde-- arkadaşlar sizi meraklandırdım özür dilerim ama o an çok üzgündüm öylece yazdım, gibi bir açıklama olmalıydı.
Hadi çok üzgünsün o kadarını düşünemedin diyelim, ama sen geliyorsun sorulan hiç bir soruya doğru düzgün cevap vermeden, neden yaptı deyip duruyorsun.

Kizlar esim bosanmak istemedi.bu konauda e

sim bosanalim demedi ki..ben dedim tableti elinden aldimm sinirlendiii..tartistik.onu bezdirdigim icin yapti bunu..ayrica bosanalimi ben soyledim diye de yazmisim...
arkadaşım şu bölüme bakmam yetti.
bir erkek bunu hissediyorsa duyguları çelişiktir.
Ve ben agliyorum.bole olacagini hic dusunmemistim.ve artik yeter biktim bitti dedi.daha donusu yokdedi.bende sabah olunca ablasini aradim bize yardimci olun.bizim sorunlarimiz var bize akil verin dedim.geldiler.aksam esimde geldiesim tutturdu iz bosaniyoruz dedi.bitti.biz onunlada konustuk dedi.onlarda sastilar.olurmu hic falan esimi bi gorun kesin.biktim artik dedi her zmn kus.artik mutlu olmak istiom.o da bende mutsuzuz.onun a dedigine ben b.benim b dedigime oa diyor dedi.biktimm.dedi.ben o kadar kotu oldumki onlarin yaninda beni kotuleyecegini hic dusunmemistim.cunku bize her kez imrenerek bakardi.ama biz mutsuzduk.onlarda dediki biz sizi hic bole bilmiyorduk.esimde biz hep boyleydik dedi.ben bitirdim bitti gitti.dedi.ve esimle aramizda hic konusma yok

yok fare zehiri içeceğim yok oğlum ölümden korkmasa ona da içireceğim.
ölümden korkmasa oğluna kıyacaksın demek.
Ciddi isen zaten fena yok ciddi değil isen çirkin bir duygu sömürüsü .
İçeceksen de sadece kendin iç diyesi geliyor insanın kusura bakma .
Ben de yazmayacağım artık .Allah akıl fikir versin .

sen ve ben vicdansız olmuştuk bide neyse

kusura bakma dün ölümden bahsedince sen ortalığı karıştırmadın değil mi ? Ziyaretçi olarak konuları okudun millet burada ne yapacğaını şaşırdı. Kaç tane özel mesaj, kaç tane mail geldi. Polise gidiyorum diyenler çıktı. Şimdide ortalığı karıştıran ben oldum. Kusura bakma özür dilerim.

Bu sefer cidden gittim, sen duymak istediklerini söyle arkadaşlar yazsınlar.
inan o kadar kötü oldumki. dün hep konuya baktım yazsada rahatlasam diye.yaşadığını okusam diye. o son mesajı yazıp çıkmak ne demek. .bize bunu yaşatmaya hakkı yoktu..

cok karismis bu konu bence bu kadar ayilip bayilan insan bosanamz kabul etmemiski durmu iki sendirki hicmi anlmadi yani her sey yolundamiydi ozamn durum tuhaf degilmi anlaymadim valla..

Aldatma süresi 2yıl , boşanma konuları 2014'e dayanıyor... Adamın kafasında başka biri varken zaten boşanmayı kabul etmiş , etmişken bir de sebebini söyleseyip uygulayabilseymiş... Hayatında 2. kadın olduğu için evine de huzur getirmemiş... Yani bildiğiniz HOVARDAlık etmiş SİNYAL vermemiş.

X