ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

sabah otobüste bile ben bunu düşündüm geldi mi ne yaptı acaba diye ?

hala sağlıklı düşünemiyo falan diyenler var ne oldu yani dünya mı yıkıldı evlat acısı mı çekti daha önce 1000 kere aldattığı aşikar olmuş bi adamın net olarak aldattığı ortaya çıktı

sağlıklı yorum yaptığı bi konu var mı sağlıksızlık mottosu olmus yapmayın ALLAH AŞKINA

nice1985 sana diyeceğim su ki kizina daha önceki konunu oluşturan şeyler için kizma....eğer oğlun da seni şoka sokan bir hata yaparsa kizma...

Gecen bir emniyet muduru kitap cikarmisti.. Uyuşturucu kullanan cocuklari anlatıyordu. Diyor ki

" hicbir şey sebepsiz değil ve her şeyin Bası yanlisliklar. Yanlis anne yanlis baba yanlis evlilik, yanlis çocuklar ve ardina gelen bir suru yanlisliklar uyuşturucular vs..."

Bunu unutma olur mu?

Ayrıca bosanmayacgni hepimiz biliyoruz bu kadar rezillige gerek yoktu. Anlatsan dinler destek olmaya calisirdik konusurduk aksama kadar...ama sen ilgi çekmeye calisan küçük kizlar gibi oyun oynamayi tercih ettin...

Dediğim gibi küçük kadin, yanlis annesin yanlis bir babayla yanlis bir evliliktesin. Allah o çocuklara doğru yolu göstersin...

Ben bu konuyu konu sahibinin hayal dünyasında yaratıp bu kadar abarttığını düşünüyorum.
Daha önceki konularını da biliyorum, abartı kelimesi konu sahibinde vücut buluyor resmen. Bu kadar uçlarda yaşamak herkesin harcı değil öncelikle bunun için tebrik ederim. Hani kişiliği zayıf diyenler olmuş ya aksine gerçekten güçlü olmasa bir insan bu kadar zıtlığı bir arada yaşayamaz.
Problemli bir evliliğin var, cinsellik eksik, diyalog yok, boşanma konuları açılmış ailelerle konuşulmuş, sen hastayken ağzına çakılmak istenmiş.. İnanmakta güçlük çekiyorum, nasıl hala 'hiç ummazdım, çok güveniyordum, çok seviyorduk birbirimizi' diyebiliyorsun. Aklım almadığı için de konuyu çok fazla ciddiye almadım, insanlar akşam boyunca birbirini ya da kendilerini yerken sabırla bekledim. Böyle bir patlak vereceğini biliyordum çünkü.
Şimdi senin ruh halini kestiremediğim için net bir şey söylemek istemiyorum ancak ORTADA 'NORMAL' OLMAYAN bir şeyler var demekle yetiniyorum.

ben konudan çıkıyorum ama kendime bi kaç laf edeceğim hay salak kafam hay aptal ben.dün tatil olduğu halde işimi falan bi tarafa bıraktım konu sahibine bişey olmuş mu diye delirdim,milletle tartıştım kazene haber vermek için çırpındım(bir çok arkadaşım gibi),kendimi ve benim gibi olanları kk nın safları ilan ediyorum.

aldatılmak travma,başlı başına bir şok öyle bin msj yazması da bu şokun etkisi buraya kadar çok üzüldüm ama hangi şok o msjdan sonra saatlerce ziyaretçi olarak konuyu takip ettirir bunu bilemiyorum.

yo bile bile kabul edenlerde gayet mevcut

eşimin iş yerinde bir kadın var 37 yaşlarında bu yaşına kadar hiç evlenmemiş
evli barklı 2 çocuklu adamla ilişki yaşıyor iş yerinden kaç kişi

eşimde dahil şahit olmuş
dışarıda görüp fotoğraflarını çekenler mevcut
aşkımlı msjlarını görenler mevcut
üstelik adam bu kadınla beraberken eşinden ikinci çoçuğu daha geçenlerde oldu
birde millete çok namazında niyazında izlenimi veren biri bu adam

namaz kılmayan kocam gecenin bi körü beni çocukları evde bırakıp namaza gidiyorum diye kaybolacak saatler geçtikten sonra aradığımda işteyim diyecek ee namazdan sonra iş saatine kadar naptın çorbacıdaydım peki o zaman

arkadarlar belkıde bız kotu düşünüyoruz.. tamam zıyaretcı oalrak durmus ama belkı o anda tablette sayfa acıktı ve bırı geldı yada ne bılım kv kp geldı de acıkmı kaldı acaba sayfaaa???

O zaman konu sahibinin evliliği zaten tehlikeye girmiş görünüyor dinen. Eğer affedip devam etmeyi düşünüyorsa nikah durumunu ehil biri ile görüşmeleri gerekiyor bence.

burada millet deli gibi çırpınıp,ne yapsak diye uğraşıyorsa ,ben mune ı arayıp telefonla konuyu anlatıp ne yapalım diyorsam,onlara mesaj atıyorsam,herkes maille kazene haber veriyorsa ,kazen o kadar uğraşıyorsa birşey olmasın diye ve sen ziyaretçi olarak okuyup bir iyiyim diye yazmıyorsan,sana ben hakkımı helal etmiyorum.

Geçenlerde haberlerde bir dava vardı haberlerde onu hatırladım . Bazı yorumları okuyunca onu hatırladım boşan boşama bu beni ilgilendirmez . O haberdeki bayan eşinin ilk ihanetini affediyor . ama olay tekrarlanınca eşi ondan boşanmak isteyince bayan daha önce affettiği için hiç bir tazminat alamıyor . Kocasının gönlünden ne koparsa o yani. Bu kadar zayıf olma kocana ve o kadına zayıf yönünü gösterme . İkisi de kocanın evli olduğunu bile bile çok güzel işler çevirmişler.Daha yazarım ama psikolojin için seni üzmek istemiyorum . bu kadar bir kez senden vazgeçmiş kocan . Babası ve annesi oğlunun yüzüne vurmuş zaten kim olduğunu . Muhteşem yasak aşkı meyvalarını vermeye başlamış zaten .

Bende yazmadan edemedim.
Bunca şey oluyor, ölüp bitiyorsunuz ve halen daha SİZİN AİLENİZ ortada yok.
Aldatma - boşanma gibi bir durum söz konusu ve siz ailenizle bir araya gelmiyorsunuz.. Şaşıyorum doğrusu buna.
Ayrıca çocuklarınız.. neden KP-KV yanındalar.. Neden sizin aileniz, kardeşiniz, akrabalarınızın yanında değil de eşinizin tarafındalar...
Onlara vermekteki amacınız, eşinizin ailesinin eşinizin kulağını çekmesi ve size bağlanmasını sağlaması mı?

Yazacak ve soracak o kadar çok şey var ki, ama eminim siz cevap vermeyeceksiniz. Çünkü canını zhangi mesaja cevap vermek istediyse ona verip diğerlerini görmüyorsunuz.
Hepimiz cok üzüldük. Evliyim, çocuk sahibiyim ve Allah kimseyi şaşırtmasın ve yuvasını yıkmasın. Sizin adınıza üzülüyorum. Ama yukarıda saydığım ve burada yazamadığım bir sürü sorunun cevabını da merak ediyorum doğrusu..

ziyaretçi olarak girsede kazen görebilir yani dimi

bu ne sinir okypete..
sakin ol , siz insanlığınızı yapmışsınız..

Herkesin evliliği mükemmel değildir. Mutluyduk dediyse filmdeki mutlukları kasdetmiyor, herkes gibi severek evlenip, çoluk çocuk yapıp normaal yaşantıdan, rutin tartışmalardan söz ediyor aslında. Küçük şeyleri kocası büyütüp kavga çıkarttığı için (aklında başka bir kadın var tabi) konu sahibeside küçük şeyleri sorun olarak görmeiği ve gerçeği bilmedi içinde mutlu bir evliliği olduğunu düşenmesi çok normal. Herşeyden habersizce çocukları ile evde iken kocasının saman altında su yürüttüğünü nereden bilsin? Sen , ben de olsak , kim olursa olsun şok oluruz , burda konu sahibinin çok mantıklı cevaplarda bulunabilceğini düşünmeyin, kafası öyle allak bullak ki senin benim gibi klavyesini konuşturtamaz ve elleri de şuan sinirden titriyordur. Kadınlar bunalıma girdiğinde ''borderline''dediğimiz depresyona çok yatkındırlar o yüzden burada söylediklerimize dikkat etmemiz lazım.

akşam gezmedeydik elimde tel liseli aşıklar gibi her dakka baktım durdum elime almayım ayıp olucak diyorum yok olmuyor hatta mesaj yazdım gezmedeyim ama duramadım yazıyorum diye

meğer ziyaretçiymiş kendisi...

tek kelime yazmadan nasıl durdun bu kadar insan senin için üzülüp dövünüp çare ararken nasıl rahat durdun ya bunu sormak istiyorum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…