- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
hala cvp yok sanırım yıne okuyup cıktı
Kadınlara evliyiz, gönül eğlendireceğiz demiyorlar ki. Bekarım ya da boşanma aşamasındayım deyip, eşlerine göstermedikleri sürprizler, hediyeler. Ama tabii kadın evli olduğunu ilk fark ettiği zamanda ayrılmalı.
e o zmn dini nikahindan cikar beni.o susuyor .ben israr ediom.bak bu isler cok cidii dedi.buyuklerimizle konusuruz ondan sonra dedi.bende iyice sinir oldum istemiom hadi bosa dedim.o da sinir oldumu bosuyorum defol dedi.tamam uc defa soluyom dedi dedi de.
adam seni dinen boşamış zaten daha hala ben boşanmak istedim diyorsun.
burada millet deli gibi çırpınıp,ne yapsak diye uğraşıyorsa ben mune ı arayıp telefonla konuyu anlatıp ne yapalım diyorsam,onlara mesaj atıyorsam,herkes maille kazene haber veriyorsa ,kazen o kadar uğraşıyorsa bitşey omasın diye ve sen ziyaretçi olzarak okyup bir iyiyim diye yazmıyorsan,sana ben hakkımı helal etmiyorum.
bu ne sinir okypete..burada millet deli gibi çırpınıp,ne yapsak diye uğraşıyorsa ben mune ı arayıp telefonla konuyu anlatıp ne yapalım diyorsam,onlara mesaj atıyorsam,herkes maille kazene haber veriyorsa ,kazen o kadar uğraşıyorsa birşey omasın diye ve sen ziyaretçi olarak okuyup bir iyiyim diye yazmıyorsan,sana ben hakkımı helal etmiyorum.
Zaten kadın hakketti diyen yok ..
Konu sahibi evliliğini çok iyi görüyor ve eşinin böyle nasıl böyle birşey yapabileceğini kabul edemiyor ..
Şoktan çıkamıyor ..
Biz de evliliğinin ve eşinin aslında konularına bakarak öyle olmadığını şoktan çıkıp da mantıklı davranması
gerektiğini söylüyoruz ..
Barışacaksa da herşeyin farkında barışsın ..
Yoksa hiçbir durumda aldatılmayı hak gören yok burada .
ben konudan çıkıyorum ama kendime bi kaç laf edeceğim hay salak kafam hay aptal ben.dün tatil olduğu halde işimi falan bi tarafa bıraktım konu sahibine bişey olmuş mu diye delirdim,milletle tartıştım kazene haber vermek için çırpındım(bir çok arkadaşım gibi),kendimi ve benim gibi olanları kk nın safları ilan ediyorum.
aldatılmak travma,başlı başına bir şok öyle bin msj yazması da bu şokun etkisi buraya kadar çok üzüldüm ama hangi şok o msjdan sonra saatlerce ziyaretçi olarak konuyu takip ettirir bunu bilemiyorum.