kusura bakma dün ölümden bahsedince sen ortalığı karıştırmadın değil mi ? Ziyaretçi olarak konuları okudun millet burada ne yapacğaını şaşırdı. Kaç tane özel mesaj, kaç tane mail geldi. Polise gidiyorum diyenler çıktı. Şimdide ortalığı karıştıran ben oldum. Kusura bakma özür dilerim.
Bu sefer cidden gittim, sen duymak istediklerini söyle arkadaşlar yazsınlar.
yok fare zehiri içeceğim yok oğlum ölümden korkmasa ona da içireceğim.
ölümden korkmasa oğluna kıyacaksın demek.
Ciddi isen zaten fena yok ciddi değil isen çirkin bir duygu sömürüsü .
İçeceksen de sadece kendin iç diyesi geliyor insanın kusura bakma .
Ben de yazmayacağım artık .Allah akıl fikir versin .
konu amacından saptı....
aynen hem orda saptı hemde kazen ıgneyı kendıne çuvaldızı başkasına batır mesajını verdıgınde degıstı konu.konu amacından ne zanman çıktı biliyor musun? bu kadın çocuklarımı da kendimi de öldüreceğim deyip çıkış yapıp bizi ziyaretçi olarak izlediğinde konu amacını aşmıştı zaten.
bilmem kaç sayfa boyunca seslendik ona,millet kavgaya bile tutuştu ama o bizi izlemiş sadece.
konu amacından ne zanman çıktı biliyor musun? bu kadın çocuklarımı da kendimi de öldüreceğim deyip çıkış yapıp bizi ziyaretçi olarak izlediğinde konu amacını aşmıştı zaten.
bilmem kaç sayfa boyunca seslendik ona,millet kavgaya bile tutuştu ama o bizi izlemiş sadece.
nasıl yani? biz burada işimizi gücümüzü bırakıp ay kadın ölecek ay kadın çocuklarına bi şey yapacak diye cebelleşirken bu insan! ziyaretçi olarak mı okuyordu?
o çocuklara acıdım çok acıdım.kendilerini sanalda bile kullanan bir anneleri var!
bu mesajı anlamak için bir erkek gözüyle okumaya çalıştım ama yine de anlamlandıramadım..Sayın Nice,
Şİmdi ben nerede hata yaptım diyorsunuz da bu süreçte cinsellikten soğuyan siz değil misiniz ? Karakter olarak eşinizin istediği karaktere bürünen de siz değil misiniz ? Eşinizin telefonunu sürekli karıştıran ve bundan dolayı sürekli olay çıkartan da siz değil misiniz ? Eltiler ile sorun yaşayan siz değil misiniz ?
Adama asla sütten çıkmış ak kaşık demiyorum da ben nerede hata yaptım dedmişsiniz ya şu soruları bir kez daha gözden geçirin.
Daha önce boşanalım dediyse kocası önce erkek olup boşanacak sonra o kadın ile ne yapacak ise yapacaktı.
Hiç bir kadın aldatılmayı hiç bir şekilde haketmiyor! Sevmiyor olmaması bahane değil önemli olan burda karakter meselesi!
Erkeklerin klasik söyledikleri şey nedir ?
''Cinsel anlamda yetersiz, karım pis , karım çocukla ilgilenmiyor , ailem istedi diye evlendim, karımı artık sevmiyorum ama çocuk var boşanamıyorum''
BUNLAR KENDİNİ İFADE ETME ŞEKLİ DEĞİL ALDATAN ERKEĞİN BUKALEMUN GİBİ KENDİNİ KAMUFLE ETMESİDİR.
Boşanmak istediğini söylemiş sinyali vermiş bu kadının bunu haketmiş anlamına gelmiyor, bu demek oluyor ki , karısını boşamadan aldatacak kadar şerefden yoksun bir insan. Çocuklarını ve kendini öldürme kısmına gelince, seni çok iyi anlayabiliyorum, şok edici duygusal travma içerisindesin ama mutlaka yakınlarından destek almalısın bu dönem içerisinde, arkanda duracak biri olmalı ki sana doğru yolu bulmanda yardımcı olsun...
ALDATAN ve ALDATMAYI HAK GİBİ GÖREN ERKEKLERİN BASİRETİ KURUSUN !
arkadaşım şu bölüme bakmam yetti.Kizlar esim bosanmak istemedi.bu konauda e
sim bosanalim demedi ki..ben dedim tableti elinden aldimm sinirlendiii..tartistik.onu bezdirdigim icin yapti bunu..ayrica bosanalimi ben soyledim diye de yazmisim...
yok fare zehiri içeceğim yok oğlum ölümden korkmasa ona da içireceğim.
ölümden korkmasa oğluna kıyacaksın demek.
Ciddi isen zaten fena yok ciddi değil isen çirkin bir duygu sömürüsü .
İçeceksen de sadece kendin iç diyesi geliyor insanın kusura bakma .
Ben de yazmayacağım artık .Allah akıl fikir versin .
inan o kadar kötü oldumki. dün hep konuya baktım yazsada rahatlasam diye.yaşadığını okusam diye. o son mesajı yazıp çıkmak ne demek. .bize bunu yaşatmaya hakkı yoktu..kusura bakma dün ölümden bahsedince sen ortalığı karıştırmadın değil mi ? Ziyaretçi olarak konuları okudun millet burada ne yapacğaını şaşırdı. Kaç tane özel mesaj, kaç tane mail geldi. Polise gidiyorum diyenler çıktı. Şimdide ortalığı karıştıran ben oldum. Kusura bakma özür dilerim.
Bu sefer cidden gittim, sen duymak istediklerini söyle arkadaşlar yazsınlar.