ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Hiç kimse uğrunda bir ömür feda edilecek kadar kıymetli değildir. Şu an yaşadıklarınızı ve hissettiklerinizi biz bilemeyiz elbette, kolay değil çok zor. 2 çocuk var beraber geçirilmiş yıllar var. 33 yaşındasınız, henüz daha ömrünüzün baharındasınız. Yürümeyen gitmeyen bir evlilikle, sizi her anlamda aldatan bir eşle neden ömrünüzü tüketmek istiyorsunuz ki ? İnsanların başlarına neler geliyor, yine de kalkıp devam ediyorlar hayatlarına. Şu an forumda gezinip buradaki yorumları okumak, sürekli kafanızda olayları kurmak sizi daha zor duruma düşürecek. Bence biraz sağlıklı kafayla kimsenin etkisinde kalmadan oturup düşünün.

Kizlar esim bosanmak istemedi.bu konauda e
sim bosanalim demedi ki..ben dedim tableti elinden aldimm sinirlendiii..tartistik.onu bezdirdigim icin yapti bunu..ayrica bosanalimi ben soyledim diye de yazmisim...

e o zmn dini nikahindan cikar beni.o susuyor .ben israr ediom.bak bu isler cok cidii dedi.buyuklerimizle konusuruz ondan sonra dedi.bende iyice sinir oldum istemiom hadi bosa dedim.o da sinir oldumu bosuyorum defol dedi.tamam uc defa soluyom dedi dedi de.

adam seni dinen boşamış zaten daha hala ben boşanmak istedim diyorsun.

sim bosanalim demedi ki..ben dedim tableti elinden aldimm sinirlendiii..tartistik.onu bezdirdigim icin yapti bunu..ayrica bosanalimi ben soyledim diye de yazmisim...

canım eski konundan bahsediyoruz bak linke orda diyorsun ki o zaman boşanalım eşinde tamam diyor tartışma sonrası imam nikahından dolayı boşol deniyor ve eşin yeter artık boşanalım diyor

temmuz da açtığın konundan bahsediyoruz

kazen de bunu söylüyor eski konundan bahsediyor.

ilk kimin soylediginin ne onemi var? bosanmak istediginiz icin soylememissiniz test etmek icin agziniza almissiniz. esiniz ise bosanmayi istemis.

şuan zaten dini nikahınız yok,eşiniz dinen boşamız durum da

sizde onu olması gereken şekilde boşayın yoksa böyle nereye kadar gidicek allah aşkına ya böyle hayt mı olur evlilik mi olur

biten bir şey nasıl tekrar düzene girsin zaten yara alınmış dimi

sevgi yok saygı yok aldatma var yalan var var da var

nice , boş ver eski konularını.

eşin seni boşamak istemiş, sen onu boşamak istemişsin.. ne fark eder.
ortada sakat bir evlilik varmış yani.
öyle güllük gülistanlık değilmiş ...

sen geçmişi bırak şimdi kimseye bir şey ispatlamaya çalışma.

ne yapacaksın gelecekle ilgili ona karar ver.

Kazen ortaligi karistiriyorsun...nedenini anlamis degilim.

kusura bakma dün ölümden bahsedince sen ortalığı karıştırmadın değil mi ? Ziyaretçi olarak konuları okudun millet burada ne yapacğaını şaşırdı. Kaç tane özel mesaj, kaç tane mail geldi. Polise gidiyorum diyenler çıktı. Şimdide ortalığı karıştıran ben oldum. Kusura bakma özür dilerim.

Bu sefer cidden gittim, sen duymak istediklerini söyle arkadaşlar yazsınlar.

eşi bu evlilikten çoktan gitmiş ama hanımefendi konuyu anlatırken bide kan kusup kızılck şerbeti içtim der misali sorunları görmezden gelmiş şimdiki gibi.benim anladığım bildiğim gibi bir evlilik değil cehennm azabına dönmüş iki taraf içinde.keşke ilişkilerinde ikiside kişilikli olabilselerdi ama böyle bir evliliktede iki taraftanda sağlıklı ve duruşu olan tavırlar beklemek mantıksız olur.aslında aklımdan geçen çok şey var ama fazla söze gerek olmadığı düşüncesindeyim.keşke ikisininde evliliklerinde önce kendilerine saygıları olsaymış.

Nice artık şu hayal dünyandan çık ve yüzleş kendinle ve evliliğinle.
Zaten düzgün gitmeyen evliliğinde neden hala 'herşey mükemmeldi,bunu bana nasıl yapar'' diyorsun.
Yani şu konulara bakıldığında senin bu adamı bu kadar sevmen de normal değil,tepkilerin normal değil,hayatında çoğu şey normal değil ama sen her seferinde ''ben mükemmelim,hiç hatam yok bu nasıl geldi başıma ''diye karalar bağlıyorsun.Kızının konusundada yazanlar oldu sana hata yapmış olabileceğini ama sen ısrarla ''mükemmel anneyim'' modundaydın.
Önce evliliğininde kendininde mükemmel olmadığını kabul et,sonrada ne yapacağını düşünmeye başla.
Yazdığın şeylere bakılırsa ''yüzde yüz'' aldatılmışsın.
Şimdi düşünmen gereken şey ''affedecek misin?'',''boşanacak mısın?''
Boşanacaksan nasıl geçineceksin?
Çocukların kimde kalacak?
Lütfen otur ve bunları düşün,vazgeç artık ''bana bunu nasıl yaptı'' demekten.

Esim bosanalim demedi ben dedimmm..direttimmhayir.cocuklar onlardalar.ben yalnizim.

Kizlar evli genc ve ikicocuk annesiyim.esimle gecen sene tam bu zamanlar cok ciidi bir kavgamiz oldu.ama ben hakliydim.kesinlikle.ve biz hep kuserdik.bir ayda konustugumuz gunler sayiliydi.bu son kavgada bardagi tasirdi.esimle konusmuyorduk.ve ben yanina gittim artik yeter cocuklarimiz var etkileniyorlar.banane dedi.bole mutluyum ben.biktim artik kusmekten dedi.barissak yine kusucez dedi.bende benim degil senin kusme huyun var.babasi bile derki bana senin en sevdigim huyun kusmemen kizim der.ve ben esime tamam haksizsin ama barisalim dedim bunda tik yok ben istemiom dio.bende elinde bilgisayari vardi islemlerini yapiyordu.elinden cekyltim yeter artik dedim.oda kizdi bende bagristik.ben de dedim ki e o zmn bosanalim bole evlilik mi olur.tamam dedi git basimdan dedi.bende usteledim olayi barisa baglamaya calisiyorum ...ve onun bana sevgisini olcuyorum derken dedim ki e o zmn dini nikahindan cikar beni.o susuyor .ben israr ediom.bak bu isler cok cidii dedi.buyuklerimizle konusuruz ondan sonra dedi.bende iyice sinir oldum istemiom hadi bosa dedim.o da sinir oldumu bosuyorum defol dedi.tamam uc defa soluyom dedi dedi de.
Ve ben agliyorum.bole olacagini hic dusunmemistim.ve artik yeter biktim bitti dedi.daha donusu yokdedi.bende sabah olunca ablasini aradim bize yardimci olun.bizim sorunlarimiz var bize akil verin dedim.geldiler.aksam esimde geldiesim tutturdu iz bosaniyoruz dedi.bitti.biz onunlada konustuk dedi.onlarda sastilar.olurmu hic falan esimi bi gorun kesin.biktim artik dedi her zmn kus.artik mutlu olmak istiom.o da bende mutsuzuz.onun a dedigine ben b.benim b dedigime oa diyor dedi.biktimm.dedi.ben o kadar kotu oldumki onlarin yaninda beni kotuleyecegini hic dusunmemistim.cunku bize her kez imrenerek bakardi.ama biz mutsuzduk.onlarda dediki biz sizi hic bole bilmiyorduk.esimde biz hep boyleydik dedi.ben bitirdim bitti gitti.dedi.ve esimle aramizda hic konusma yok uc ay kus.hep hakaret hepkavga ayri uyuma tam uc ay...ve bir gun geldibenhep evdeyim farkinda hic bir yere kapiya bile cikmiyorum.aaa bu arada kiskancliklar ayni caktirmadan kizima neler soluoo.perdeleri cekistirio.ve bu uc ay icinde annesi gil koye gitmistibu da izin aldi ve ailesinin yanina gitti kizimla gidecekti.beni yanliz birakmadi oglum kucuk onu aldi.ve giderken kizimi tembihliyor ben gelene kadar hic bir yere gitmiyorsun anneni yalniz birakmiosun die.
Gitti.ve bir hafta sonra geldi bende gorumcemle paylasirken konuyu.abla anneni ara sor bakim ne dedi esim benim icinannesine.o da tamam dedi.kizlar duymasaydim yer yarilsaydida yerin dibine girseydim.esim benim asik oldugum adam neler soylemis.gorumcemde erkekler sinirliyken soler boyle seyler.ve gorumcem bana dediki onu yokmus gibi kabul et.yapyemeginikoy oraya yerse yer yemezse sorma.amahic bir sekilde sorma.konusma.gorevini yap.yeterdedi.soru bile sorma dedi.gec migelir yermiyemzminerdeydin hicc sorma.uzerinegittikce erkekler degerli zannederler dedi.ve gercektende ben sustum benimkine biseyler oldu.herseyisoruo..bir gun evegeldive dediki kLk disari cikioz.ve beni gezmelere goturdu.surprizler.tatilvs.veodur budur hic kusmedik benicok sevdigini soluyor.artik mutlu olmak istiyorum diyor.gece ayagi deyince karisina gece kalkip ozur dilermibir erkek.diliyor.elimden oper.gozlerime bakip sarkilar soler.surprizler.cicekler.en guzeli kusmuyoruz....

AMA BEN YINE COK MUTSUZUM KIZLAR.KADINLAR TERMOS GIBIDIR.HERSEYI SICAK TUTAR.BEN ESIMIN BENIM HAKKIMDA SOLEDIKLERINI UNUTAMIYORUM.GECELERI AGLIYOR OF CEKEREK UYANIYORUM.SABAHLARI ERKEN UYANIYORUM HUZURSUZ UYUMAKTAN.TAMMUTLU OLIYIMDERKEN AKLIMDA HEP O DUYDUKLARIM.ESIM AGLADIGIMI GORUNCE SOLEDIM BEN COK KOTUYUM UYUYAMIYORUM.SEN ONLARA KARSIBENI KOTULEDIN BENI BOSUYACAKTINONLAR BOLE BILIYOR.ONLARSENIN EVDEKISIMDIKI HALINI BENI SEVDIGINI BILMIYORLAR.ODA SACMALAMA BENIM SENI SEVMEM ONEMLI.BEN COK MUTLUYUM ASKIMM.VE BOYLEDEOLACAK.O ZMN COK MUTSUZDUM DIYOR.ONLARI SINIRDEN SOLEDIM.AMA ONLAR BOYLE BILMIYORRRRRRR.O ZMN ONLARADA SOLE O DONEMDE BOYLE MUTSUZLUKTAN SOYLEDIM DIEE.AMA ONLARA NASIL KONU ACIP SOYLERIZ KI.HANIBIZ COK MUTLUYUZ FALAN DEMEK SACMA.BEN ONLARADA ANLATMAK ISTIYORUM.YANI ESIMIN ANLATMASINI BENI NASIL YERDIYSE SIMDI TEMIZLESIN.AMA NASIL.NASIL...NASIL BIR KONUSMA OLABILIR KI BU DURUM DUZELSIN.KIZLARR COK KOTUYUM AKLIMA GELDIKCE MIDEMDEN BOGAZIMA BIR TAS CIKIYOR.VE BIR OF LA...

Bak Nice yukarıdakileri bir oku ..
İlk kimin söylediği değil eşinin ne kadar uzun süre emin olması kararlı olduğunu gösteriyor ..
Senin ki sinirle yapılmış bir haraket ..

Arkadaş narsist olduğu için sadece kendine yapılanlar umrunda,burdaki kadınların kendi için üzülmesi,panik yapması onu ilgilendirmiyor.

Son düzenleme:
yok fare zehiri içeceğim yok oğlum ölümden korkmasa ona da içireceğim.
ölümden korkmasa oğluna kıyacaksın demek.
Ciddi isen zaten fena yok ciddi değil isen çirkin bir duygu sömürüsü .
İçeceksen de sadece kendin iç diyesi geliyor insanın kusura bakma .
Ben de yazmayacağım artık .Allah akıl fikir versin .

Kendine acımayı ve hatta kendini kandırmayı bırakıp çözüme yöneldiğin anda burada herkes yardımcı olacaktır sana.
Şu anki sözlerin ne olaya dair, ne duruma dair ne de yapacaklarına dair net şeyler söylemiyor.
Durup durup "kızlarrr bittiiii" diyorsun. Sorular sorduk onları da cevaplamadın.
Sen buradan kocana ve o kadına seninle beraber lanet okuyalım ve sana yine seninle beraber acıyalım vah vah diyelim istiyorsun.
Dünden beri yeteri kadar lanet okundu onlara, yeteri kadar üzüldük senin için.

bence artık siteden çıkıp biraz kendine gel nice.. yürüyüş yap sakin kafayla düşün..
temiz hava al..kararını açıklarsın yada açıklamazsın kendine kalmış..
ama şuan sağlıklı düşünemiyorsun yaşadıklarından dolayı..

Kazen'in verdiği link çok farklı boyuta taşıdı bak şimdi olayı.
Demek ki apaçıkmış her şey.
Adam defalarca demiş bitti diye..
Eşnin ağlaması falan ciddi acı çektiğini gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…