ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Dün yazmıştım tüm konu ve yorumlarını okudum diye kadın melankolik dedim topa tuttular beni
Al işte adam boşanmak istemiş, aklınız alıyo mu hasta olacaksınız inleyecek kadar ateşiniz falan olacak adamın tepkisi ağzına çakacaktım 2 tane

insan aldatıldığında tabi ki üzülür ama konu sahibinin modu evliliğim harika idi nasıl oldu bu hayır arkadaşım adam senden gideli 2 yıl olmuş cinsel sorunlar var adam piyasada yok bigün olsun yaa noluyo demedin mi yani

yani biz tanımaz etmezken intihar etti diye öldük burda

aptal adam...

olay en fazla kadınla falan yüzleşip cıngar çıkarmaya sonra da kocayı affetmeye gider
2 saat önce adliyeye gidiliyodu ne oldu

Bu benim de sık yaptığım bir şey. Gayri ihtiyari bir hareket. Evin eşyası evde durmalı mantığı. Hem başka birisi açar bakar ayıp olur diye yapılır en başta.

Bir kaç hafta sonra da açılan bir konu yüzünden sayısına bakmış eksikmiş. Kimse kullanmıyorsa nereye gidecek? Adam onu da bir cümleyle geçiştirmiş.
Eşi bazı şeyleri havada bırakmakta beis görmemiş zaten. Çünkü konu sahibi hiç takılmamış bunlara. Çok gecikmiş bir şok bu bana göre.
Allah yardımcısı olsun.

ooooo bu da olaylari aciklayici... evlilik devam etmez tabiki bir yerden patlak verir, vermiste...

Bir kadın olarak o da biliyor kendi içinde ama hep inkar halinde .Kuyruğu dik tutma derdinde.Şimdi kim işe girip çalışacak kim o çocukların sorumluluğunu tek başına göğüsleyecek ,kim dul olmanın zorluklarına katlanacak.
Dediğim gibi boşanmak cesaret işi .O yürek herkeste yok .

valla kızlar ister kızın, ister taşlayın.. 2007 den beri bu forumdayım aldatılan, ihanete uğrayan ve sonuçlanan bir sürü konu okudum.. konu sahibinin istediği eşinin ona yalvarması, af dilemesi.. burada çocuklarını zehirleyecek kadar büyük şok yaşayan bir kadın nasıl "uyumuşum" der aklım almıyor.. adam rutin işine gidiyor.. ayrıca kovduğu adam akşam normal eve geliyor, konu sahibi hala bize nasıl kıydın derdinde.. adam sen hastayken ağzına çakmaktan bahsediyor üzüntünü mü umursayacak.. sen sevilen, mutlu bir evlilikte aldatılmadın adam seni sevmiyormuş ki.. yorum sert gelebilir ama kendine gel artık toparlan yahu..

Esim bosanalim demedi ben dedimmm..direttimmhayir.cocuklar onlardalar.ben yalnizim.
İyi de güzel kardeşim o zaman neden "çok güveniyordum, çok seviyordum, çok iyiydik, konduramıyordum, aklıma gelmezdi vs." deyip duruyorsun? Sen de pekala sakat bir evlilik içinde olduğunun farkındaymışsın o zaman.

Esim bosanalim demedi ben dedimmm..direttimmhayir.cocuklar onlardalar.ben yalnizim.

Nice eski konularının birinde geçiyormuş kazen yazdı .. Yani yeni durumla ilgili birşey olmayabilir .
Sonra da 3. çocuk kararı çıkmış zannedersem aranızda ama sizin aranız da hep bir sorun varmış
adamın sana tavırları hoş değil, soğuk, ilgisiz ..
Aslında çok fazla şühpe çeken tarafı varmış ve başka bir kadına sevgi sözcükleri söyleyebiliyor ..
Bence artık nedenleri, nasıl geçmelisin ..
Evet ne olursa olsun çok üzücü ama seni güçlü kılacak da çok fazla nedenin var ..
En önemlisi için soğumalı çünkü ortada gerçekten pişman bir adam yok ..
Sadece bunu lafta söylemesi pişman olduğu anlamına da gelmez ..
Eğer barışacaksan da lütfen eşini ciddi anlamda pişman görmeden bunu yapma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…