- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Kizlar gecen gun cok kotu hastaydim.gribal enfeksiyon.ve gece inliyormusum.esim de bir gun sonra bana dedi ki,gece hep inledin. Kendi kendime dedim ki agzina soyle iki tane cak.
bu adam sizi sevmiyor. bir konunuzdaki mesajınız. şunu diyen adamla evlilik devam edermi. bırakın Allahaşkına
aptal adam...Kizlar gecen gun cok kotu hastaydim.gribal enfeksiyon.ve gece inliyormusum.esim de bir gun sonra bana dedi ki,gece hep inledin. Kendi kendime dedim ki agzina soyle iki tane cak.
bu adam sizi sevmiyor. bir konunuzdaki mesajınız. şunu diyen adamla evlilik devam edermi. bırakın Allahaşkına
Esim bosanalim demedi ben dedimmm..direttimmhayir.cocuklar onlardalar.ben yalnizim.Ben o konuyu atlamışım ..
Şimdi bunu okuyunca çok çok değişti tabi işin rengi ..
ben de sordum bunu cevap alamadım.
bir prezervatif muhabbeti olmuş. sonra aylar sonra adam gibi arabadan almış prezervatifi.
eee aylar önce neden bunu eliyle bulan konu sahibi evine çıkarmamış.
İnsan arabada unutulan şeyleri evine götürmez mi?
Ben de bazen koltuk altına kaçmış şeyler buluyorum, atıyorum çantama.
Burası havada kalmış bence.
ooooo bu da olaylari aciklayici... evlilik devam etmez tabiki bir yerden patlak verir, vermiste...Kizlar gecen gun cok kotu hastaydim.gribal enfeksiyon.ve gece inliyormusum.esim de bir gun sonra bana dedi ki,gece hep inledin. Kendi kendime dedim ki agzina soyle iki tane cak.
Bir kadın olarak o da biliyor kendi içinde ama hep inkar halinde .Kuyruğu dik tutma derdinde.Şimdi kim işe girip çalışacak kim o çocukların sorumluluğunu tek başına göğüsleyecek ,kim dul olmanın zorluklarına katlanacak.Dün yazmıştım tüm konu ve yorumlarını okudum diye kadın melankolik dedim topa tuttular beni
Al işte adam boşanmak istemiş, aklınız alıyo mu hasta olacaksınız inleyecek kadar ateşiniz falan olacak adamın tepkisi ağzına çakacaktım 2 tane
insan aldatıldığında tabi ki üzülür ama konu sahibinin modu evliliğim harika idi nasıl oldu bu hayır arkadaşım adam senden gideli 2 yıl olmuş cinsel sorunlar var adam piyasada yok bigün olsun yaa noluyo demedin mi yani
Esim bosanalim demedi ben dedimmm..direttimmhayir.cocuklar onlardalar.ben yalnizim.
Esim bosanalim demedi ben dedimmm..direttimmhayir.cocuklar onlardalar.ben yalnizim.
Bu gunde sabah ise
bosanalim diyen bendim...istersen konuyu tmen ekle....
Sordum amaolay en fazla kadınla falan yüzleşip cıngar çıkarmaya sonra da kocayı affetmeye gider
2 saat önce adliyeye gidiliyodu ne oldu
İyi de güzel kardeşim o zaman neden "çok güveniyordum, çok seviyordum, çok iyiydik, konduramıyordum, aklıma gelmezdi vs." deyip duruyorsun? Sen de pekala sakat bir evlilik içinde olduğunun farkındaymışsın o zaman.Esim bosanalim demedi ben dedimmm..direttimmhayir.cocuklar onlardalar.ben yalnizim.
Dünden beri yazmayayım diyorum ama tutamıcam kendimi hanımlar linç etmeyin beni:))
1- Tablet bozukmuş girmiyormuş vs vs vs. O kadar saat kötüyüm kötüyüm yazdınız bir şey yoktu tam elveda ben zehir içiricem herkese ölüdüreceğim kendimi mesajından sonra mı bozuldu site.
2-Üstüne gitmeyin çok kötü şu an diyenleri anlamıyorum, aldatılmak eminim çok iğrenç bi duygudur ama çocuğumu öldüreceğim nedir ya, oldu valla her kötü olan birini öldürsün kessin doğrasın, haberlerde de öyle olmuyor mu cinayetler cinnet getirdi, kabullenemedi aileyi yok etti falan. Bu kadın resmen bi olay olduğunda direk evlatlarını öldürmeye onların yok olmasını istiyor. Dikkatimi çeken eşine hiç boyun posun devrilsin, kafasını kırıcam vs demiyor nasıl yaptı etti çocukları olunca vay ölseydi, öldüreceğim kendimi onları.Bence acilen psikologa gitmeli acilen,
3-Buraya sayfalarca mesaj döşedik arada 3-5 fake yazısına takılması ayrı olay o kadar merak ettik mesajın içinde onları seçtiysen baya baya okumuşsun bütün sayfaları
4-Arkadaşın biri de demiş konuştun mu yoo hatırlamıyorum uyumuşum yani o kadar büyük bi olayda nasıl uyuyabildiniz
Hiç karşınıza alıp adam akıllı konuşmamışsınız ki o gitti ben gittim o çıktı, ben çıktım evden, birbirinizden kaça kaça olayı soğutmaya mı çalışıyorsunuz