- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
ne oldu senin polis işi ?Konu sahibinin üslubu, kafa karışıklığı, kabullenemeyişi, açıkça yazmayışı evet aşikar. Ama hala ilk şoktan kurtulamamış gibi bir havası var, yapıcı yorumların kendisine daha fazla faydası olacaktır @millet
Neden?Size diyecek bir soz bulamadim.
çok şükür burada sizi görünce çok sevindim..Aksam geldi sizlandi..sen hayatim tek askimm......bende sen le bitti olmaz artik dedimmmm..inanmiyorsun bana dedi.inanmam icin sebep goster....iki sene once gorustuysen iki ay...peki dun aksam neden yazisiyordun.uc ay once otel de kalman ne
ip'sini falan tespit etmeye çalışmaya başlayacaklardır herhalde bugün. :)ne oldu senin polis işi ?
Diğer konulardaki tavrı da aşikar, bu tavrın da başta çocukları olmak üzere kimseye faydası yok.Konu sahibinin üslubu, kafa karışıklığı, kabullenemeyişi, açıkça yazmayışı evet aşikar. Ama hala ilk şoktan kurtulamamış gibi bir havası var, yapıcı yorumların kendisine daha fazla faydası olacaktır @millet
Eleştirilerinizde haklısınız, aşikar'dan kasıt o. Olayın kendisi için taze olduğunu ve bir hazmetme süresi olduğunu da unutmamak gerek o mantıklı düşünmeye başlamadan önce. Buraya hep sinir krizi esnasında yazıyorsa, konular da normal yani. :)Diğer konulardaki tavrı da aşikar, bu tavrın da başta çocukları olmak üzere kimseye faydası yok.
oldu .Her ihbarda ıp tespit etsinlerip'sini falan tespit etmeye çalışmaya başlayacaklardır herhalde bugün. :)
dokunmuş işte. çok acı belki ama gerçeklerle yüzleşmen gerekiyor özür dilerim . o kadınla oturmuş konuşmuş ellerini tutmuş gözlerine bakmış belki sevişmiş. demekki senin sevdiğin kadar sevmemiş. aldatmak yerine ben seni sevmiyorum boşanalım deseydi de bu tepkiyi verecektin sen. nasıl beni sevmez nasıl boşanmak ister vs soruların olacaktı. ama o karaktersizce gitmiş seni aldatmış. ve şimdi inkar ediyor. artık nasıl yaptı demeyi bırak.Evet.isin o boyutu oyle.ama gelin bunu benim kalbime anlatin.cok aci cekiyorum.cunku cok seviyordum.cok.bana nasil bunu yapti.nasil dokundu onun ellerine vucuduna nasil..
Önceki ihbarlarımda kazen'e ulaştıklarından mütevellit, uğraştıklarını biliyoruz, tecrübe ettik. Bakarız deyip kapatıyorlar, sonrası onların insiyatifinde.oldu .Her ihbarda ıp tespit etsinler
otelde kalıp da ele ele göz göze oturacak değiller herhalde.dokunmuş işte. çok acı belki ama gerçeklerle yüzleşmen gerekiyor özür dilerim . o kadınla oturmuş konuşmuş ellerini tutmuş gözlerine bakmış belki sevişmiş. demekki senin sevdiğin kadar sevmemiş. aldatmak yerine ben seni sevmiyorum boşanalım deseydi de bu tepkiyi verecektin sen. nasıl beni sevmez nasıl boşanmak ister vs soruların olacaktı. ama o karaktersizce gitmiş seni aldatmış. ve şimdi inkar ediyor. artık nasıl yaptı demeyi bırak.
önünde iki yol var. ya sineye çekip affedeceksin. unutmaya çalışacaksın. ya da affedemem deyip boşanacaksın.
eğer bunları bu kafayla sağlıklı düşünemem diyorsan bi psikologla görüş. ama artık şu kafandaki yuvasına bağlı seni çok seven koca imajını yık gitsin.
"arabada unutmuşum" dedikten sonra aynen arabada mı kaldı yine?Arabada prezarvatif gormustumm..kavga ettim.askim gecen eve cikaracaktim unutmusum dedi...sonra aradan aylar gecti bir gun prezarvatifim var dedi gitti getirdi bende tam o sirada k.kulubunde biri tam hatirliyamiyorum,kocasinin prezarvatifleri eksik gibi bir konu acmisti.bende gittim bizimkini saydim.eksikti.cunku uzun zmn.kullanmiyorduk.pakette yirtiktiiii...bende sordum ona...bagirdi uste cikti.ama oyle bir seyi ona yakistiramadigim icin supelenmedim.
Arabada prezarvatif gormustumm..kavga ettim.askim gecen eve cikaracaktim unutmusum dedi...sonra aradan aylar gecti bir gun prezarvatifim var dedi gitti getirdi bende tam o sirada k.kulubunde biri tam hatirliyamiyorum,kocasinin prezarvatifleri eksik gibi bir konu acmisti.bende gittim bizimkini saydim.eksikti.cunku uzun zmn.kullanmiyorduk.pakette yirtiktiiii...bende sordum ona...bagirdi uste cikti.ama oyle bir seyi ona yakistiramadigim icin supelenmedim.