ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Ben simdi adliyeye gidecegim.onu da oraya cagiracagim.

Adliyeden once bunlari yapin bence.

Eski mesajlarinizi okudugumda bence siz unutup yoluna bakabilecek kalenderlerden degilsiniz bu evliliği surdururseniz hayat boyu takintiniz olacakmis gibi geldi. Asiri duygularini yogun yasayan birisiniz cunku sineye cekebileceginizi zannetmiyorum. En iyisi yollari ayirmak bunu soylemek aci ama doğru olan

aklıma direkt o namaz olayı geldi. karısını öpüp sabah namazına gitmişti sonrada ordan işe gitmişti sözde. iş saatiyle namaz vakti arasında ne yaptıysa artık :S

abovvv .Adamdan en büyük intikamını almışsın silahına el koymuşlar geçici de olsa .Bir daha yinelememiştir .

kendinize daha fazla acı çektirmeyin, herşey ortada uzun bir süre ayrı kalın daha sağlıklı düşünmek adına.. asla affedilecek bir şey değil bu fakat şuan oldukça sıkıntılı anlar yaşıyorsunuz boşanma sürecide bir bu kadar belkide daha fazla sıkıntılı olacak en azından biraz kendinizi toparlamanız adına.. umarım herşey istediğiniz gibi gelişir..

Kizlar cok kotuyum.basima neden geldi..
şu fare zehiri ölmek mölmek laflarını size hiç yakıştıramadım .İnsanların karşısında dimdik durmayı öğrenin .Asil kadın kendini zavallı konumuna getirmez ,acılar karşısında ağlamaz . Bırakın bu ölme işini .ölürsen kocan hemen yenisini alır olan çocuklarına olur .Kusura bakma ama bunlar gerçekler .

nice çok zor bi durum evet ama suçlu olan sen değilsin. kendini sorgulamayı bırak artık. öyle şeyler yap ki o adi adamla kadın neden yaptık desinler. sen ve çocukların haklı ve temiz olan tarafsınız.
Evet.isin o boyutu oyle.ama gelin bunu benim kalbime anlatin.cok aci cekiyorum.cunku cok seviyordum.cok.bana nasil bunu yapti.nasil dokundu onun ellerine vucuduna nasil..

Canım bu hepimiz başına gelebilir, neden ben deme ..
Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ..
Sen doğru olansın,
asıl eşin ben nasıl yaptım diye başını vursun duvarlara ..
Yaşadığın kolay değil, ama dünyanın sonu da değil ..
Hayatta geçmeyen bir acı yok ..
Herşeyin ilacı zaman ..
Zaman geçtikçe belki çok başka güzellikler getirecek bu kötü olay sana bunu da bilemeyiz ..
Her ne olursa olsun zamanla sen bu durumda olmayacaksın ama atlatacaksın .
Çünkü emin ol herşey geçiyor ..

Hepimizinde basina geleblir kimsenin garantisi yok soruglamanizi anliyorum henuz cok yeni aciniz ama sabir aciyi yüzünüzü eksitmeden yudumlamaktir derler. Sabir ile kazanacaksiniz dirayetli olmaya calisin inanciniz varsa insirah suresini okuyun dua rahatlaticaktir. Esinin adiliginden geldi cevabin ise.

Kusura bakmayın ama yazdıklarınıza çözüm odaklı tek bir şey bile yok. Ağladım, gitti, geldim, bitti bilmem ne. Yani ben oteli aradım be adam kalmışsın işte neden demiyorsunuz da otel.... dedim... Bu nedir? Ayrıca benim anlamadığım bir diğer şey de su, toplantılar yapılıyor birkaç semt ötede tutulan otelde kalınıyor, şehir dışı olsa anlarım da bu adam birkaç semt için neden evine dönmüyor? Velev ki o otelde kalındı. Nereden bildiniz o kadınla mi yoksa is için mi kaldığını? Aradığınızda eşinizin orada kalıp kalmadığını sormuşsunuz, kiminle kaldığını değil ki? Kadınla yazışmalardan söz ediyorsunuz içerik ne yazmiyorsunuz. Merhaba çocuklar klüpte birbirlerine girmişler de bir konudur mesela. Kısacası biraz gerçekçi yazarsanız konuyu daha açık görebilirsiniz. Sadece dram dram.. insanlar da kahrolsun diyip geçer her şey tahmini!

Size diyecek bir soz bulamadim.

verdiğin tepki el üstünde tutulan evliliginde herşeyin süper olduğu deli divane sevilen kadın tepkisi, ancak böyle bi kadın neden der senin evliliğin zaten paamuk ipliğine bağlıymış geçmiş konularını bi daha oku istersen

Bu konu madem çok okunuyor. Şehir efasanesine dönüşmeden bilgilendireyim.
Barodan adli yardım talep edebileceğiniz gibi dava aşamasında mahkemeden talep edebilirsin öncelikle bunu bilin.
Barodan temin için, muhtardan fakirlik kağıdı almak gerekli. Bunun için SSK, bağ-kur-emekli sandığı gibi kurumlardan maaş almıyor olmak, adınıza kayıtlı taşınır taşınmaz mal varlığınızın olmaması gerekli.

Mahkemeden talep ettiğinizde, mahkeme araştırmayı kendi yapıp karara bağlıyor.

Ceza davasında alt sınırı 5 yılı hapis süresini geçmeyen suçlar için adli yardım talebinde bulunulmuyor. Bu sınırı geçtiyse siz isteseniz de istemesenizde avukatınız yoksa avukat atanır size. 18 yaş altında iseniz siz istemeseniz bile barodan avukat atanır. Bunun ismi de CMK avukatlığı olarak geçer ve eğitimi verilir bunun avukatlara barolarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…