- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
Ben yazayım, gidicem çünkü. İhtiyacın olduğunda okursun.
Çalışmadıgını biliyorum, sıkıntı değil.
İkametgahın nereye kayıtlı? Şu an oturdugun mahalleye değil mi?
Bugün çık, mahallenin muhtarlığına git. Muhtardan ikametgah belgesi ve birkaç belge daha alacaksın.
Barodan ücretsiz avukat talep edeceğini muhtara söyle, o gerekli belgeleri sana verir. Ha evet, baro'dan ücretsiz avukat talep etme hakkın var.
Muhtarın verdiği belgelere ek olarak şu linki mail adresine falan bi yere kopyalayıp kaydet, yazıcın varsa evden veya bi internet kafeden kağıda bastırıp doldur.
http://web.e-baro.web.tr/uploads/41/ADLI YARDIM BASVURU FORMU.pdf
Bu form ve diğer belgelerle beraber bulundugun şehrin barosuna gidicen, beş dakka teslim edip çıkıcan.
On gün içinde talebin cevaplanır, telefonla arayıp sorarsın cevabını. Çalışmadıgından ve aldatılma durumundan (verdiğim linkteki formda bunları yazacağın yerler var) kabul edecekler zaten.
Böylece en geç on güne ücretsiz avukatına kavuşacaksın. Diğer her şey için o seni yönlendirecek.
Kocana boşanma davası açacaksın, maddi ve manevi tazminatlar ve nafaka talep edeceksin. Aldattıgını kendisi itiraf etmiş, bu başlı başına kanıt sayılıyor zaten. Sonradan inkar ederse falan da endişelenme. Savcılıktan telefon dökümleri çıkartılır, kanıtlanmış olur dava esnasında.
Ayrıca o kadına da tazminat davası açma hakkın var.
Umarım her şey yolunda gider.
Ben simdi adliyeye gidecegim.onu da oraya cagiracagim.
aklıma direkt o namaz olayı geldi. karısını öpüp sabah namazına gitmişti sonrada ordan işe gitmişti sözde. iş saatiyle namaz vakti arasında ne yaptıysa artık :Sadam çatır çatır aldatmış otelde falan kalmış hala da yazışıyo namaza gidiyorum diyip evden kaçıp sevgilisine gitti adım gibi eminim akşam yemeklerine gelmemesi vs vs sana olan şevkatti de bitmiş sen hastasın inliyosun adam ağzına çakacaktım diyo
abovvv .Adamdan en büyük intikamını almışsın silahına el koymuşlar geçici de olsa .Bir daha yinelememiştir .gözümün önüne getirdim de o yaşta bir kız çocuğunu annesini merak etmesini ... ne kadar travmatik bir durum...
Bir keresinde eşimle tartışmıştık, daha fazla tartışmayalım diye eşim akşam eve gelmedi haber de vermedi gitmiş otele vurmuş kafayı yatmış,
ben arıyorum arıyorum tel kapalı saatlerce akşam 9 oldu yok, çıldırdım, kendine bir şey yaptı, başına bir iş geldi sandım, çalıştığı şubeyi aradım eşim polis
komseri burada yok dedi ben de tartıştık saatlerdir ulaşamıyorum yok deyince şube birbirine girmiş hurra bütün şehri alt üst ettiler bütün müdürlere, baş müdüre kadar haber vermişler cümbür cemaat arayıp otelde bulmuşlar
bu olaydan bir gün önce de bir polis intihar etmişti bulunduğum şehirde ondan sebep intihar etti falan sanmışlar
geçici bir süreliğine silahını alıp birkaç gün izin verdiler...
O bulunana kadar nasıl geçirdim bir ben biliyorum komseri de sağolsun hepten telaşlandırdı beni...ağlaya ağlaya kör oluyordum...
şu fare zehiri ölmek mölmek laflarını size hiç yakıştıramadım .İnsanların karşısında dimdik durmayı öğrenin .Asil kadın kendini zavallı konumuna getirmez ,acılar karşısında ağlamaz . Bırakın bu ölme işini .ölürsen kocan hemen yenisini alır olan çocuklarına olur .Kusura bakma ama bunlar gerçekler .Kizlar cok kotuyum.basima neden geldi..
nice çok zor bi durum evet ama suçlu olan sen değilsin. kendini sorgulamayı bırak artık. öyle şeyler yap ki o adi adamla kadın neden yaptık desinler. sen ve çocukların haklı ve temiz olan tarafsınız.Kizlar cok kotuyum.basima neden geldi..
Neden diye sormaktan vazgeçin çünkü bu sorunun cevabı yok.Kizlar cok kotuyum.basima neden geldi..
Evet.isin o boyutu oyle.ama gelin bunu benim kalbime anlatin.cok aci cekiyorum.cunku cok seviyordum.cok.bana nasil bunu yapti.nasil dokundu onun ellerine vucuduna nasil..nice çok zor bi durum evet ama suçlu olan sen değilsin. kendini sorgulamayı bırak artık. öyle şeyler yap ki o adi adamla kadın neden yaptık desinler. sen ve çocukların haklı ve temiz olan tarafsınız.
Kizlar cok kotuyum.basima neden geldi..
Size diyecek bir soz bulamadim.Kusura bakmayın ama yazdıklarınıza çözüm odaklı tek bir şey bile yok. Ağladım, gitti, geldim, bitti bilmem ne. Yani ben oteli aradım be adam kalmışsın işte neden demiyorsunuz da otel.... dedim... Bu nedir? Ayrıca benim anlamadığım bir diğer şey de su, toplantılar yapılıyor birkaç semt ötede tutulan otelde kalınıyor, şehir dışı olsa anlarım da bu adam birkaç semt için neden evine dönmüyor? Velev ki o otelde kalındı. Nereden bildiniz o kadınla mi yoksa is için mi kaldığını? Aradığınızda eşinizin orada kalıp kalmadığını sormuşsunuz, kiminle kaldığını değil ki? Kadınla yazışmalardan söz ediyorsunuz içerik ne yazmiyorsunuz. Merhaba çocuklar klüpte birbirlerine girmişler de bir konudur mesela. Kısacası biraz gerçekçi yazarsanız konuyu daha açık görebilirsiniz. Sadece dram dram.. insanlar da kahrolsun diyip geçer her şey tahmini!