siz watsapp dan kadınla yazıştım demiştiniz, eşinizin adına neler yazdınızArabada prezarvatif gormustumm..kavga ettim.askim gecen eve cikaracaktim unutmusum dedi...sonra aradan aylar gecti bir gun prezarvatifim var dedi gitti getirdi bende tam o sirada k.kulubunde biri tam hatirliyamiyorum,kocasinin prezarvatifleri eksik gibi bir konu acmisti.bende gittim bizimkini saydim.eksikti.cunku uzun zmn.kullanmiyorduk.pakette yirtiktiiii...bende sordum ona...bagirdi uste cikti.ama oyle bir seyi ona yakistiramadigim icin supelenmedim.
oldu .Her ihbarda ıp tespit etsinler
yalnız kabul etti demişsiniz ee bu ne peki. benim kafam karıştı. kabul ediyor şimdide hayır diyorKabul ettiii.sok oldu....beni cok sevdigini soyluyor.yalannn..bende sevdim,adi olmadim ama.insan sevmezse yapar bunu.iki sene once tanismis.iki ay gorusmuss.bitmis...pekii dun aksam 22 17 de neden gorustun kadinla...iki yil once bittiyseee.yok gorusmedim diyor.peki ben nasil gordum yazismayiii.alti tane soru isareti yollamissin.onun yazdiklarini silmissinn.bende senin adina konustum onunla...gayet normal konustu.
belliki sevişmiş olacaktı o. otele oturmaya gidecek değiller tabiki.otelde kalıp da ele ele göz göze oturacak değiller herhalde.
Belli birlikte zaman geçirmek için organize edilmiş bir şey.
Ben özellikle çocuk sahibi olan babalara hiç yakıştıramıyorum bunu, eve gitmesini dört gözle bekleyen çocuklar evde dururken o başka bir kadının kollarının arasında hiç bir şey düşünmüyor kendi zevkinden başka.
Demek ki yeri gelir yine kendi için çocuklarını ve karısını arka plana atar.
yalnız kabul etti demişsiniz ee bu ne peki. benim kafam karıştı. kabul ediyor şimdide hayır diyor
aslında eşi o kadar güven veren biri değildi belki yani oynaması bile belliydi ama nice dokunduramadığı için açıkları hiç göremedi.belliki sevişmiş olacaktı o. otele oturmaya gidecek değiller tabiki.
nice nin konularından yorumlarından biliyorum. eşim yemeklere gelmiyor çalışıyor falan diyordu hep. ailecek hep yolunu gözlemişler ama...
Kizlar boyle yapip uzmeYok yok benim pc de sorun varmış. En son 20.28 de girmiş konu sahibi ama hemen çıkmış.
kizlar niye boyle yaziyorsunuz.bakin bir kac gun once k.kulubunde hata var diye konu acmistim.ben o kadar kotuyken bunlari yazmayin.ve fake olmak icin su anda vermiyecek hic bir seyim yok........eski konularimada bakin.ozelden mesajlastigim ark.dahi var.mune bunu biliyordur.mesajlari gorebiliyorlar ztn.Yok yok benim pc de sorun varmış. En son 20.28 de girmiş konu sahibi ama hemen çıkmış.
2 ay görüşmüşler. 2 ay görüştük demiş..kabul ettiği sanırım çok eskiden bir iki görüşüp çay içtikleri.
adam da sonuna kadar inkara gidecek belli..
Arabada prezarvatif gormustumm..kavga ettim.askim gecen eve cikaracaktim unutmusum dedi...sonra aradan aylar gecti bir gun prezarvatifim var dedi gitti getirdi bende tam o sirada k.kulubunde biri tam hatirliyamiyorum,kocasinin prezarvatifleri eksik gibi bir konu acmisti.bende gittim bizimkini saydim.eksikti.cunku uzun zmn.kullanmiyorduk.pakette yirtiktiiii...bende sordum ona...bagirdi uste cikti.ama oyle bir seyi ona yakistiramadigim icin supelenmedim.
Kadınlara evliyiz, gönül eğlendireceğiz demiyorlar ki. Bekarım ya da boşanma aşamasındayım deyip, eşlerine göstermedikleri sürprizler, hediyeler. Ama tabii kadın evli olduğunu ilk fark ettiği zamanda ayrılmalı.şu aptal kadınlar yüz vermese aldatamıcaklar da kadınlar da yoldan cıkmış
Arabada prezarvatif gormustumm..kavga ettim.askim gecen eve cikaracaktim unutmusum dedi...sonra aradan aylar gecti bir gun prezarvatifim var dedi gitti getirdi bende tam o sirada k.kulubunde biri tam hatirliyamiyorum,kocasinin prezarvatifleri eksik gibi bir konu acmisti.bende gittim bizimkini saydim.eksikti.cunku uzun zmn.kullanmiyorduk.pakette yirtiktiiii...bende sordum ona...bagirdi uste cikti.ama oyle bir seyi ona yakistiramadigim icin supelenmedim.
Evlilikler şirkettir .Aşk meşk aramak ütopya .Adam üçüncü çocuğu isteyip başka kadınlarla sevişiyor .Aşk olayı olsa başka tene dokunabilirmiydi böyle bir arayışa girer miydi .Kurulu düzenim bozulmasın ama ben keyfime de bakayım olayı .Hem karnım doysun hem pastam dursun .Kadınlar da ona keza. Çalışmayayım evde oturayım kocamın iyi kötü bir geliri var o benim hayat sigortam olayı .dokunmuş işte. çok acı belki ama gerçeklerle yüzleşmen gerekiyor özür dilerim . o kadınla oturmuş konuşmuş ellerini tutmuş gözlerine bakmış belki sevişmiş. demekki senin sevdiğin kadar sevmemiş. aldatmak yerine ben seni sevmiyorum boşanalım deseydi de bu tepkiyi verecektin sen. nasıl beni sevmez nasıl boşanmak ister vs soruların olacaktı. ama o karaktersizce gitmiş seni aldatmış. ve şimdi inkar ediyor. artık nasıl yaptı demeyi bırak.
önünde iki yol var. ya sineye çekip affedeceksin. unutmaya çalışacaksın. ya da affedemem deyip boşanacaksın.
eğer bunları bu kafayla sağlıklı düşünemem diyorsan bi psikologla görüş. ama artık şu kafandaki yuvasına bağlı seni çok seven koca imajını yık gitsin.
Ben tam aciyorum ekran kapaniyor.hatta bir iki gun once konu acmistim..yaziyorum yazdiklarimi yollayamadan gidiyor.konularima bakin isterseniz.Yazmamasi garip. Iki kelime de olsa iyiyim deseydi.
aslında bu erkeklerin bir kısmı da gönül eğlendirmek için bu yola girmiyor ki. İki farklı hayat yaşamak hoşuna gidiyor belki. Bu olayı son derece ciddiye alan iki ciddi hayat yaşayan insanlar var.Kadınlara evliyiz, gönül eğlendireceğiz demiyorlar ki. Bekarım ya da boşanma aşamasındayım deyip, eşlerine göstermedikleri sürprizler, hediyeler. Ama tabii kadın evli olduğunu ilk fark ettiği zamanda ayrılmalı.