ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

siz watsapp dan kadınla yazıştım demiştiniz, eşinizin adına neler yazdınız

yalnız kabul etti demişsiniz ee bu ne peki. benim kafam karıştı. kabul ediyor şimdide hayır diyor

belliki sevişmiş olacaktı o. otele oturmaya gidecek değiller tabiki.

nice nin konularından yorumlarından biliyorum. eşim yemeklere gelmiyor çalışıyor falan diyordu hep. ailecek hep yolunu gözlemişler ama...

nice , aldatma olayı maalesef ki çok aşikar..
eminim düşünüp durdukça daha kafanda neler bulacaksın, yapboz parçaları gibi birleştirip " demek ki..." diyeceksin.

şu anda yapman gereken ne istediğine karar vermen.

affedecek misin?
boşanacak mısın?

affedeceksen kimse seni yargılayamaz, herkesin özgün şartları farklıdır.
ama eğer niyetin kesin şekilde boşanmaksa, geciktirmeden sıcağı sıcağına aksiyon alman lazım.

burda bazı arkadaşlar sana açıklayıcı şekilde yol göstermişler.
fazla uzatıp eşinle arandaki ilişkiyi kendine acındırma noktasına getirme eğer niyetin boşanmaksa.

hakkında hayırlısı olsun..

belliki sevişmiş olacaktı o. otele oturmaya gidecek değiller tabiki.

nice nin konularından yorumlarından biliyorum. eşim yemeklere gelmiyor çalışıyor falan diyordu hep. ailecek hep yolunu gözlemişler ama...
aslında eşi o kadar güven veren biri değildi belki yani oynaması bile belliydi ama nice dokunduramadığı için açıkları hiç göremedi.

Yok yok benim pc de sorun varmış. En son 20.28 de girmiş konu sahibi ama hemen çıkmış.
Kizlar boyle yapip uzme
Yok yok benim pc de sorun varmış. En son 20.28 de girmiş konu sahibi ama hemen çıkmış.
kizlar niye boyle yaziyorsunuz.bakin bir kac gun once k.kulubunde hata var diye konu acmistim.ben o kadar kotuyken bunlari yazmayin.ve fake olmak icin su anda vermiyecek hic bir seyim yok........eski konularimada bakin.ozelden mesajlastigim ark.dahi var.mune bunu biliyordur.mesajlari gorebiliyorlar ztn.

senın yaşadığın bu şeylerin daha adicesini ben 11 yıl evvel yaşadım canım
yapman gerek tek şey sadece ve sadece çok güclü olucaksın.
hep söyledim söylüyorum
öldüm der durursunda yine yaşarsın.
senın cocukların var sen bir annesin olan olmuş yapılmış.
bak insanlar 20 yaşında masum bir kızı parça parça edip yaktılar.
yavrulan için bu hayatta kalacaksın neymiş oyle zehir içerim
o kadar güçlü olcaksın ki senın bu duruşunu görüş eşin yaptıklarından utanacak.

şu aptal kadınlar yüz vermese aldatamıcaklar da kadınlar da yoldan cıkmış
Kadınlara evliyiz, gönül eğlendireceğiz demiyorlar ki. Bekarım ya da boşanma aşamasındayım deyip, eşlerine göstermedikleri sürprizler, hediyeler. Ama tabii kadın evli olduğunu ilk fark ettiği zamanda ayrılmalı.

Ablacım sen ne yaptın yaa, dünden beri kilitlendik biz buraya resmen.
Mesajını görünce bir oh çektim resmen, çok sevindim.
Bir avukata başvurmadan hareket etme bence.
Ya da öncelikle ne yapacağına karar ver.

Şok halinde olduğun için parçaları yeni yeni bir araya getiriyorsun tabi. O prezervatif arabada kaldı mı?

Ama arkadaşım sen de eşin ne dese doğru kabul etmişsin Allah aşkına? Evliliğinin kritiğini yapmak benim işim değil ama adam düpedüz hem de göstere göstere aldatmış.
Ve hala seni bir iki cümleyle inandırıcağını düşünüyor ki hiç bir şey olmamış gibi işine gücüne gidiyor. Evliliğini bitirmesen bile buna pişman et.

Nice durumun için çok üzgünüm. Ama herkesin başına gelebilir. Çok fazla üzülüp, kendini yıpratmamaya çalış. Ama inanma eşine, sadece bundan sonra ne yapacağını düşün. Öyle bir adamla tekrar ömür geçirebilecek misin? Güvenin tek kullanımlıktır, biliyorsun değil mi? Ama diyorsan ki ben bir şeyleri düzelteceğim, yuvamı yıkmayacağım, bunu bir destek alarak, eşinle birlikte yap. Tek başına bu olayın üstesinden gelemezsin. eşini bir izle, ona göre harekete geç( hemen silip atmak istemiyorum diyorsan bu sözlerim)

Evlilikler şirkettir .Aşk meşk aramak ütopya .Adam üçüncü çocuğu isteyip başka kadınlarla sevişiyor .Aşk olayı olsa başka tene dokunabilirmiydi böyle bir arayışa girer miydi .Kurulu düzenim bozulmasın ama ben keyfime de bakayım olayı .Hem karnım doysun hem pastam dursun .Kadınlar da ona keza. Çalışmayayım evde oturayım kocamın iyi kötü bir geliri var o benim hayat sigortam olayı .
Boşanmak cesaret işidir .
Her şeye rağmen boşanan,gerektiğinde merdiven silmeyi göze alıp boşanan kadınlar bana çok asil gelirler .Çok saygı duyarım o kadınlara .

aslında bu erkeklerin bir kısmı da gönül eğlendirmek için bu yola girmiyor ki. İki farklı hayat yaşamak hoşuna gidiyor belki. Bu olayı son derece ciddiye alan iki ciddi hayat yaşayan insanlar var.
Detaylarında farklı ayrıntılar görülebilir.
1. genetik yatkınlık. Aileden gözü alışan erkek modeli.
2. kendiyle sorunlu model.. bir çeşit doyumsuz.
3. eşiyle mutlu olmayan model.
uzar da gider bu liste. yani metres denen kadın aslında 2. değil bazen 1. kadın olabilir.

Cidden cok zor bi durum allahim kimseye yasatmasin icim acidi babamda annemi aldatmisti biz kucukken hatirliyorum annm hep agliyodu gitmek istedi dedem cocuklarini birak gel gelirsen dedi annm bizi birakamadi ilkokul mezunu hicc bisey yapamadi zaten bi sure sonra para bitince e babamin yaptigi serefsizlikde bitmisti bidahada oyle bisey yasanmadi ama cok zor iki sene gecirdik oyuzden anliyorum cok zor bende evliyim ve esimin bnden baskasini arzulamasi dokunmasi dayanilcak gibi degil guclu olmak zorundasin iki tane cocugun var hersey ortada adam yapmis belli lutfen surundur su adami ve s... et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…