ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Konu sahibinin üslubu, kafa karışıklığı, kabullenemeyişi, açıkça yazmayışı evet aşikar. Ama hala ilk şoktan kurtulamamış gibi bir havası var, yapıcı yorumların kendisine daha fazla faydası olacaktır @millet
ne oldu senin polis işi ?

Konu sahibinin üslubu, kafa karışıklığı, kabullenemeyişi, açıkça yazmayışı evet aşikar. Ama hala ilk şoktan kurtulamamış gibi bir havası var, yapıcı yorumların kendisine daha fazla faydası olacaktır @millet
Diğer konulardaki tavrı da aşikar, bu tavrın da başta çocukları olmak üzere kimseye faydası yok.

Diğer konulardaki tavrı da aşikar, bu tavrın da başta çocukları olmak üzere kimseye faydası yok.
Eleştirilerinizde haklısınız, aşikar'dan kasıt o. Olayın kendisi için taze olduğunu ve bir hazmetme süresi olduğunu da unutmamak gerek o mantıklı düşünmeye başlamadan önce. Buraya hep sinir krizi esnasında yazıyorsa, konular da normal yani. :)
Konu sahibi için benden bu kadar.

Affeden affetsin ama allah askina bi burnunu sürttürün, evden kovun, bosanma davasini acin, felegini sasirtin ondan sonra naparsaniz yapin... Bunu kadinlar kendileri icin yapsinlar... Ben aldatma ve siddette affetme taraftari degilim ama affedende kendi bilir onun yasami, ama bari bi ben naptin desin adam, öyle iki trip atip affetmeyin allah askina yaaa...:KK14:

Son düzenleme:
Evet.isin o boyutu oyle.ama gelin bunu benim kalbime anlatin.cok aci cekiyorum.cunku cok seviyordum.cok.bana nasil bunu yapti.nasil dokundu onun ellerine vucuduna nasil..
dokunmuş işte. çok acı belki ama gerçeklerle yüzleşmen gerekiyor özür dilerim . o kadınla oturmuş konuşmuş ellerini tutmuş gözlerine bakmış belki sevişmiş. demekki senin sevdiğin kadar sevmemiş. aldatmak yerine ben seni sevmiyorum boşanalım deseydi de bu tepkiyi verecektin sen. nasıl beni sevmez nasıl boşanmak ister vs soruların olacaktı. ama o karaktersizce gitmiş seni aldatmış. ve şimdi inkar ediyor. artık nasıl yaptı demeyi bırak.

önünde iki yol var. ya sineye çekip affedeceksin. unutmaya çalışacaksın. ya da affedemem deyip boşanacaksın.

eğer bunları bu kafayla sağlıklı düşünemem diyorsan bi psikologla görüş. ama artık şu kafandaki yuvasına bağlı seni çok seven koca imajını yık gitsin.

a sen güçlü olacaksın. hem kendin hem çocukların için. kendini bırakmayacaksın.. karar aşamasındasın şu an. gerçekler ortada. o kıvırsada ortada. önce kendin ve çocuklarının ruh sağlığı önemli. ama önce senin. senin ruh sağlığının kötü olması çocuklarınınkinide bozar. kararın umarım benim düşündüğüm gibi olur. güçlü olmak zorundasın

dokunmuş işte. çok acı belki ama gerçeklerle yüzleşmen gerekiyor özür dilerim . o kadınla oturmuş konuşmuş ellerini tutmuş gözlerine bakmış belki sevişmiş. demekki senin sevdiğin kadar sevmemiş. aldatmak yerine ben seni sevmiyorum boşanalım deseydi de bu tepkiyi verecektin sen. nasıl beni sevmez nasıl boşanmak ister vs soruların olacaktı. ama o karaktersizce gitmiş seni aldatmış. ve şimdi inkar ediyor. artık nasıl yaptı demeyi bırak.

önünde iki yol var. ya sineye çekip affedeceksin. unutmaya çalışacaksın. ya da affedemem deyip boşanacaksın.

eğer bunları bu kafayla sağlıklı düşünemem diyorsan bi psikologla görüş. ama artık şu kafandaki yuvasına bağlı seni çok seven koca imajını yık gitsin.
otelde kalıp da ele ele göz göze oturacak değiller herhalde.
Belli birlikte zaman geçirmek için organize edilmiş bir şey.
Ben özellikle çocuk sahibi olan babalara hiç yakıştıramıyorum bunu, eve gitmesini dört gözle bekleyen çocuklar evde dururken o başka bir kadının kollarının arasında hiç bir şey düşünmüyor kendi zevkinden başka.
Demek ki yeri gelir yine kendi için çocuklarını ve karısını arka plana atar.

Arabada prezarvatif gormustumm..kavga ettim.askim gecen eve cikaracaktim unutmusum dedi...sonra aradan aylar gecti bir gun prezarvatifim var dedi gitti getirdi bende tam o sirada k.kulubunde biri tam hatirliyamiyorum,kocasinin prezarvatifleri eksik gibi bir konu acmisti.bende gittim bizimkini saydim.eksikti.cunku uzun zmn.kullanmiyorduk.pakette yirtiktiiii...bende sordum ona...bagirdi uste cikti.ama oyle bir seyi ona yakistiramadigim icin supelenmedim.

Abla lütfen gidip bir avukattan yardım alır mısın? Tanıdık olmayan bir avukata git mutlaka. O seni yönlendirir.

Kocanın sessiz kalmasından belli o otele birlikte gittikleri. Aldattığı yetmez gibi bir de utanmadan yalan söylüyor. Lütfen affetme.

Arabada prezarvatif gormustumm..kavga ettim.askim gecen eve cikaracaktim unutmusum dedi...sonra aradan aylar gecti bir gun prezarvatifim var dedi gitti getirdi bende tam o sirada k.kulubunde biri tam hatirliyamiyorum,kocasinin prezarvatifleri eksik gibi bir konu acmisti.bende gittim bizimkini saydim.eksikti.cunku uzun zmn.kullanmiyorduk.pakette yirtiktiiii...bende sordum ona...bagirdi uste cikti.ama oyle bir seyi ona yakistiramadigim icin supelenmedim.
"arabada unutmuşum" dedikten sonra aynen arabada mı kaldı yine?
Diyorsun ya aylar sonra prezervatifim var diye arabadan getirdi.

pislik bunlar yaa. o kadın da pislik. Allah ım ne zor yaa ne zor.

X