benim yorumum merak edenlere değldi boşuna üzerinize alınmışsınız.Bunun merhametle alakası yok
bir teş şey okuyarak karar veremezsin kimin merhametli olduğuna.
Biz burada ne sahte konular gördük her gün.
İnsanlar burada merak ediyor.
merak etmenin nesi merhametsizlik
Buraya giriyorsa bu kadar merak eden kişiye saygı gösterip
bir kaç kelimeden oluşan bir şey yazabilir.
Aklımdakileri yazmışsın. Yüzümü güldürdün Allah senden razı olsun :)Ya bırakın artık ilgilenmeyin delinin biri taş attı 40 akıllı çıkartamadık . Öldüyse Allah rahmet eylesin ölmediyse Allah onu kahretmesin çatlattı bizi amaann ...
Bence acidan boyle konusuyorsun sakin olSaçmaladığının farkında mısın
Kiz ayni benim gibisin Dedektif! !!!Artık kadının adını ve çalıştığı yeri biliyorsun.
Fakat kadına herhangi birşey söylemeden önce, boşanabilecek misin? Bu konuda ne var aklında, onu konuşalım.
Ne akillisin yaaa bravo sana mesleğin ne merak ettim???Kesin o, emin olabilirsin.
Şimdi, boşanmaya karar verdiysen, harekete geçmek için acele etmen gerek. Çünkü zamanla yumuşama ihtimalin var.
Hem adama hem de kadına tazminat davası açabilirsin.
Kadın kocanın evli oldugunu bilmiyordu gibi bir savunma da yapamaz çünkü oğlunu biliyor.
Yapman gerekenleri adım adım yazabilirim hukuki süreç için.
benim yorumum merak edenlere değldi boşuna üzerinize alınmışsınız.
aksine;
" fake'tir, çocuğum ölsün istiyor bu,çocukları elinden alınmalı" tarzda yorumlar var.
eleştrim bunaydı.
kimseyi de tanıyamam bikaç yorumla,ancak fikir edinebilirim.
Şok resmen o kız fake miymiş@esmaeslem ama konuları silindi sanırım onun.
Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
Yaziyorummm.tablette atlama var ekrana geri donuyor.en az bes yorum yazdim atladi.yolluyamiyoruma.
Ben yolarım o tableti, nerdesin anacım sen? Az daha gelmesen mevlüdünü okutuyorduk.Yaziyorummm.tablette atlama var ekrana geri donuyor.en az bes yorum yazdim atladi.yolluyamiyoruma.
Valla buraya yazmadim hic ama dunden beri catladim yaniO yuzden kisa kisa yazip mesaj aticam.uzun yazinca ekran kapaniyor.
ee?Aksam geldi sizlandi..sen hayatim tek askimm......bende sen le bitti olmaz artik dedimmmm..inanmiyorsun bana dedi.inanmam icin sebep goster....iki sene once gorustuysen iki ay...peki dun aksam neden yazisiyordun.uc ay once otel de kalman ne
inanma güçlü dur senin yıkayıp ütülediğin kıyafetlerle elin karısına git sonra koynundan çık senin yaptığın yemekleri ye of Allah ım zor ama burnundan getir rezil et ikisinide zina yapmışlar birde inanma diyoAksam geldi sizlandi..sen hayatim tek askimm......bende sen le bitti olmaz artik dedimmmm..inanmiyorsun bana dedi.inanmam icin sebep goster....iki sene once gorustuysen iki ay...peki dun aksam neden yazisiyordun.uc ay once otel de kalman ne