ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

benim yorumum merak edenlere değldi boşuna üzerinize alınmışsınız.
aksine;
" fake'tir, çocuğum ölsün istiyor bu,çocukları elinden alınmalı" tarzda yorumlar var.
eleştrim bunaydı.
kimseyi de tanıyamam bikaç yorumla,ancak fikir edinebilirim.

Ne akillisin yaaa bravo sana mesleğin ne merak ettim???

Umarım 20.28'de giriş yapan konu sahibinin kendisidir, başlarına kötü birşey geldiğinden kadının en son nereye girip ne yazdığını araştıran bir yakını falan değil.
Realistlikse realistlik. İhtimaller denizi sonuçta.

tespitim doğru ben realistim mesela çokta memnunum

Yaziyorummm.tablette atlama var ekrana geri donuyor.en az bes yorum yazdim atladi.yolluyamiyoruma.

Aksam geldi sizlandi..sen hayatim tek askimm......bende sen le bitti olmaz artik dedimmmm..inanmiyorsun bana dedi.inanmam icin sebep goster....iki sene once gorustuysen iki ay...peki dun aksam neden yazisiyordun.uc ay once otel de kalman ne

Iki sene önce görüsmüs olsada, o zamanda evli degilmiydiniz? Ha simdi ha iki sene önce ne fark eder? Anlasildi, yine yaptigi yanina kar kalacak olan bi Koca...

O da ben kalmadim kalmadimmm..git dedimm.bana inanamiyorsan giderim dedi..cocuklara para birakti gittiii..k.v. k.p...cagirdim geldiler..onlarda cok uzulduler.onu cagirdilar..bu ne dediler.biz her kezden beklerdik senden asla dediler.senin yigenlerin bile diyorki keske o bizim bababmiz olsaaaa..esinde sana guvenini biliyorsun sen bizi yiktin dediler.o da ben bisey yapmadim dediii..konustu..ise gidiyem dedi.gittii..gecede gelmiyecekti ben kovmustum ya....k.v...k.p...cocuklari alip goturduler ben istedim.yalniz kalmak istiyorum dedim..gittiler...iki saat sonra bir baktim o geldiii..ben sadece onu hatirliyorum.uyumusum.

Aksam geldi sizlandi..sen hayatim tek askimm......bende sen le bitti olmaz artik dedimmmm..inanmiyorsun bana dedi.inanmam icin sebep goster....iki sene once gorustuysen iki ay...peki dun aksam neden yazisiyordun.uc ay once otel de kalman ne
inanma güçlü dur senin yıkayıp ütülediğin kıyafetlerle elin karısına git sonra koynundan çık senin yaptığın yemekleri ye of Allah ım zor ama burnundan getir rezil et ikisinide zina yapmışlar birde inanma diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…