ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Konu sahibi baska bi konuya yorum yazmis.oglum icin olurum biraz sonra odaya girip opucem sevecegim diye
Hayatimin kararini vermek uzereyimdi galiba konunun adi.
Merak edenler icin yazdim.konu sahibi iyi ama psikolojisi iyi gorunmuyor.

O konu sahibine de hak vermiyorum ama bu yazdıklarının uzerinden daha 12 saat bile geçmeden o kıyamadığı oğluna fare zehrini yedirmek istemesi gerçekten ilahi bir ironi.

herseyin ilaci sabir bence.acele etmeyin derim arkadaslar hele bide cocuk varsa.yuz kez dusunun.

Neden bu derece merak edildi anlamadım. Aldatılan biri kim bilir belki ailesi geldi konuşuyorlar, belki kocasıyla kavga ediyor, belki boşanmayı düşünüyor evi terketti. Onca sıkıntı içinde konuyu okuyanların merak ettiğini düşünüp cevap mı yazacaktı?
Sinirle söylenmiş bir söz olduğu ayan beyan ortada bence çünkü ne zaman başı sıkışsa buna benzer şeyler yazdığını gördüm.

Kadın korkmuştur 1000 sayfayı görünce... Arkadaşlar Allah inancı olan bir arkadasımız bildiğim kadarıyla intihar edeceğini düşünmüyorum ama canı çok yanmış keşke canım çıksa diye hissetcek kadar. İnşallah hakkında hayırlı gelişmeler oluyordur şu an.

Seni anliyorum ne yapacaksin simdi bilmem ama o tur mikropla basedemezsin yuvandan ve evliliginden vazgecme elinden geldigince o konuyu konusma cunku daha kotuye gidiyor eger basarabilirsen evliliginize renk katacak seyler yap sana akil veriyom ama kelin merhemi olsa neyse umarim hayirli olan olur

Ya bırakın artık ilgilenmeyin delinin biri taş attı 40 akıllı çıkartamadık . Öldüyse Allah rahmet eylesin ölmediyse Allah onu kahretmesin çatlattı bizi amaann ...

Bu konu ne olmuş böyle ya.. Konu sahibi cevap bile yazmazken üstelik

Konu gerçekse ve eşi su satırları cümleleri okusa . çocuklarını kime teslim ettiğini görse iyi olur . Aldatmış sinirlendim kocasına ama konu sahibine sinirlendiğim kadar değil. Buraya yazıp herkesi saatlerce merak ettirmesi bir tarafa yazdığı şeyi düşünemez aklından bile geçiremez böyle bir şeyi . Bir anne çocuğunun iyiliğini ister kötülüğünü değil . psikolojisi bozuksa depresyon hali varsa tedavi olsun.

Eşinin aldattığını öğrenir öğrenmez sabahın 6sında buraya girip yazan biri konu sahibi,eşiyle konuşmak yüzleşmek yerine konu açmayı tercih etmiş. Sonra sinir ve üzüntüyle birşey yazmış çıkmış saatlerdir yok. İki ihtimal var ya eşiyle konuşup tartışıyor veya ailesiyle görüşüyor yada buradaki onlarca bayan saatlerdir boşuna merak ettirildik oysa forumu aktif kullanan biri sanırım, tahmin etmesi gerek o paylaşımından sonra konunun bu kadar uzayıp dallanıp budaklanacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…