- 25 Eylül 2011
- 7.398
- 11.077
Birdaha bakayim konuyane zaman yazmış. en son mesajı öğlen değilmi
yaa o annesi ölen kanser oolan kız fake miymiş kzın adını hatılayan link atsın merak ettim gerçi belliydi fake olduğuda kızarlar diye bişey dememiştim
Konu sahibi baska bi konuya yorum yazmis.oglum icin olurum biraz sonra odaya girip opucem sevecegim diye
Hayatimin kararini vermek uzereyimdi galiba konunun adi.
Merak edenler icin yazdim.konu sahibi iyi ama psikolojisi iyi gorunmuyor.
En son yazdigi yorum fare zehiriyle sabah yaptigi yorum, suan tekrar baktim, bu mesaji nerde gördünüz?
nice1985 üyesinin en son etkinliği: Foruma Bakıyor Bir derdim var : (, Bugün 21:28
Bu ne demek arkadaşlar?
Aktuel olan olayla baglantisini kuramadimda, hani oglunu seviyor öldürmezmi demek istiyor arkadas... Neyse yaaa, iyidirler umarim...o farklı bi konuda canım hayatımın kararı konusu üstelik de gece 2'ye doğru yazmış konu sahibi
Seni anliyorum ne yapacaksin simdi bilmem ama o tur mikropla basedemezsin yuvandan ve evliliginden vazgecme elinden geldigince o konuyu konusma cunku daha kotuye gidiyor eger basarabilirsen evliliginize renk katacak seyler yap sana akil veriyom ama kelin merhemi olsa neyse umarim hayirli olan olurButun her yerim carpinti hissiii..o beni ben onu ne cok sevmistik.oysaki of offff.....
Ilk kzi
degistirmiyecek.degistirmez.sadece bilmek istiyorum....ne yapacagimmm...gecen bana sevgililer gununde pirlanta almisti...mutlu olamamistim.arkadasimla konustum.emel icimde bir sikinti var...ama ne bilmiyorum.dun aksam otel muhabbetinden konustuk.cnm arkadsim bana dediki allah dua et...sen dogru ol.bende dedim ki emel,temiz olmak,dogru olmak,durust olmak ne kadar guzel degilmi.dedimmm.bilemedim ki basima bir gun sonbra bunlar gelecek....
Kizlar icimde onu kaybettim,evliligim yikildi acisi yok.bana nasil yapti.o nasil yapti.nasil dokundu baskasina....
OyleNe insanlar var bir anlık heyecan için yuva yıkıyor olan masum çocuklara oluyor.Konu sahibi ne oldu?
Yok yok benim pc de sorun varmış. En son 20.28 de girmiş konu sahibi ama hemen çıkmış.Galiba kandirildik
Yok yok benim pc de sorun varmış. En son 20.28 de girmiş konu sahibi ama hemen çıkmış.