ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Nice sen şimdi,
sakince bir düşün ne yapmak istiyorsun önce ona karar vermelisin .
Bu arada seni çok merak ettik, sabah yazdığını görünce çok sevindim .

tabi şimdi de işe gitmiştir?

Sabah aglama kriziyle uyandimm.o da kostu yanima.niye yiktin yuvami ..bak cocuklarim bir tarafta biz bir taraftayiz dedimm..degdimi.bize o kadar dusukun o kadar iyi biriydin neden yaptin.neden...ben yapmadimmmm.dedii...peki otel..hayir kalmadim.tamam ben bu gun gidip mahkeme karari cikarticam onu almak icin dedim.durdu..cit cikarmadi.kendine guveniyorsan o zaman cikartalim..dedimm.gitti odadann.sesizce....

Bende kalktim giysilerimi haazirladim,nereye dedi disari cikicam dedim.neden medenn geveledi iste..gitti.

İyi de bu adam sana itiraf etmedi mi ??
şimdi neden inkar ediyor ki _?

O telefon dökümleri bi çıksın bakiyim napicak it.

Sonuna kadar inkar edip sonrada bir hata yaptım anlamı yoktuya bağlayacak anlaşılan.
Mesele onun ne dediği değil senin ne yapacağın artık

Belliki her halti yemis adam ses cikarmadigina gore bisey soyluycem bu tip adamlar daha cok aldatiyo esine evine coluguna cocuguna duskun adamlar valla bi tanidigim da boyleydi

Nice cok üzüldüm içim parcalanıyor sana.dik dur kendimi ezdirme sakın,kimler kimler aldatılıyor kendini harap etme.cocukların var ne güzel onları düşün artık .
Senin yapman gereken delilleri toplayıp boşanman.kac yıl kandırılmışsın farketmemişsin.inan şimdi affetsen yine devam edecek...

Yalancı dan yar olmaz.aldatandan hiç olmaz..nasıl yaptı nasıl diye harap etme kendini .karaktersizdi yaptı.bu kadar.her karaltersiz gibi.

Sen namuslu bir annesin.onun senin dünyanı daha fazla kirletmesine izin verme.

Her namuslu aldatılan anne gibi dimdik ayakta duracaksın.Allah senin hep yanında olacaktır.O sana güç ve kuvvet verecektir.

Oh be şükürler olsun burdasin yazıyorsunuz ce daha mantıklı daha bilinçli sevindim

İnşallah bundan sonrası neyse senin için hayırlı olan o olsun

Git kanuni neyin varsa yap

adam çatır çatır aldatmış otelde falan kalmış hala da yazışıyo namaza gidiyorum diyip evden kaçıp sevgilisine gitti adım gibi eminim akşam yemeklerine gelmemesi vs vs sana olan şevkatti de bitmiş sen hastasın inliyosun adam ağzına çakacaktım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…