- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
tabi şimdi de işe gitmiştir?O da ben kalmadim kalmadimmm..git dedimm.bana inanamiyorsan giderim dedi..cocuklara para birakti gittiii..k.v. k.p...cagirdim geldiler..onlarda cok uzulduler.onu cagirdilar..bu ne dediler.biz her kezden beklerdik senden asla dediler.senin yigenlerin bile diyorki keske o bizim bababmiz olsaaaa..esinde sana guvenini biliyorsun sen bizi yiktin dediler.o da ben bisey yapmadim dediii..konustu..ise gidiyem dedi.gittii..gecede gelmiyecekti ben kovmustum ya....k.v...k.p...cocuklari alip goturduler ben istedim.yalniz kalmak istiyorum dedim..gittiler...iki saat sonra bir baktim o geldiii..ben sadece onu hatirliyorum.uyumusum.
Sabah aglama kriziyle uyandimm.o da kostu yanima.niye yiktin yuvami ..bak cocuklarim bir tarafta biz bir taraftayiz dedimm..degdimi.bize o kadar dusukun o kadar iyi biriydin neden yaptin.neden...ben yapmadimmmm.dedii...peki otel..hayir kalmadim.tamam ben bu gun gidip mahkeme karari cikarticam onu almak icin dedim.durdu..cit cikarmadi.kendine guveniyorsan o zaman cikartalim..dedimm.gitti odadann.sesizce....
O telefon dökümleri bi çıksın bakiyim napicak it.Sabah aglama kriziyle uyandimm.o da kostu yanima.niye yiktin yuvami ..bak cocuklarim bir tarafta biz bir taraftayiz dedimm..degdimi.bize o kadar dusukun o kadar iyi biriydin neden yaptin.neden...ben yapmadimmmm.dedii...peki otel..hayir kalmadim.tamam ben bu gun gidip mahkeme karari cikarticam onu almak icin dedim.durdu..cit cikarmadi.kendine guveniyorsan o zaman cikartalim..dedimm.gitti odadann.sesizce....
Sadece iki ay bir cay falan ictik diyor.kadinla tanisali iki bucuk sene falan gecti.ve daha dune kadarda yazisiyorlarİyi de bu adam sana itiraf etmedi mi ??
şimdi neden inkar ediyor ki _?
Ben simdi adliyeye gidecegim.onu da oraya cagiracagim.
Versin parasını bi avukatla görüş bugün, ayrıntılı olarak bi avukata sorman lazım.Ben simdi adliyeye gidecegim.onu da oraya cagiracagim.