ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Evet, biz de endiselendik ama bu demek olmuyor ki hayatinin darbesini yemis bir insana dikkat cekti, evliligini de boyle yapiyor deme luksune sahibiz.!
O aldatma dusuncesi bile insanin midesine kramplar koyar, ishal olursun, vucudun islevini yitirir. Bi dusunun. Ben dusununce bile oyle oluyorum kaldi ki yasamak ne kadar aci. Rabbim kimseye yasatmasin.
Allah onun yardimcisi olsun. Hic olmazsa biliyoruz ki yasiyor. Belki ruhu yasamiyor ama kendisi ve evlatlari yasiyor..

Sert elestiri yapiyorsunuz. kadin uzgun ve lütfen agir konusmayin, daha da uzmeyin..
siz sunu anlamiyosunuz Allah kimseye yasatmasin eminimki cook.aci bi durum ama burdaki insanlar zaten uzuldukleri icin destek olmaya calisti.merak etti o kadini.oyle bi cumle yazdiginda tahmin edemezmiydi boyle merak edilicegini.tekrar online oldu hadi diyelimki esi girdi demekki hayattaki esi buralara girebiliyo.forumda derdini yazip yazipta o cumleyi yazip sonra cikmak bana masumca gelmiyo k.bakmayin

Çocuklar çevrelerinde bir ölüm olayı duyunca ya da TV'de izlediğinde sorgular. Muhtemelen çocuk da sorgulayıp korktu. Benim çocugum da korkar Ölümden hadi oğlum ölelim mi dedim ona bazen mantıksız yorumlar yapıyorsunuz
Belki kafasını dinliyordur eşi erken gelmiştir onunla konuşuyorlardır kötü bişey olsa şimdiye kadar sanıyorum haberi TV'lerde dönerdi Allah esirgesin
Nice çok fazla tepki veriyor ama bizde yaşasak Allah vermesin biz nasıl olacağız
Eski mesajlarını bende okudum kapının önüne koy demiş çoğu yerde özellikle aldatma konularında ama işte başa gelince duygulardan arındırıp geçmişi düşünmeden üzülüp ağlamadan Kapıya konuvermiyor

Ben konu sahibini genel olarak melankolik buluyorum dedim, neden mi, çünkü ortada şahane bi evlilik yok hani prens ruhlu bi eşin olur gözünün içine bakar hersey 10 numara 5 yıldızdır da bu denli yıkılır intiharı falan düşünürsün ki bence durumda da saçma da neyse

e konu sahibinin öyle bi evliliği yok ki adam gecenin bir körü namaza gitmediği halde namaza gidiyorum diye ortadan kayboluyor çoğu zaman dışarda yiyomuş ailece akşam yemeği bile yemiyolar, kadın hastayken bile ağzına çakacaktım 2 tane diyo otel olayı ayrı bi durum zaten

Ben de apayrı bir yönden baktım,lise 2de olan bir kızı varmış,16 yıl eder bu ki bazen mutlu olunmasa bile alışkanlık yetiyor insana.Tabiki de bunlar o cümleyi yazmasını haklı cıkarmaz çok korkunç bir cümle kolay kolay insanın aklına gelmez.Şu anda yapacak bir şey yok,konu sahibi için en iyisini umacağız.:KK43:

siz sunu anlamiyosunuz Allah kimseye yasatmasin eminimki cook.aci bi durum ama burdaki insanlar zaten uzuldukleri icin destek olmaya calisti.merak etti o kadini.oyle bi cumle yazdiginda tahmin edemezmiydi boyle merak edilicegini.tekrar online oldu hadi diyelimki esi girdi demekki hayattaki esi buralara girebiliyo.forumda derdini yazip yazipta o cumleyi yazip sonra cikmak bana masumca gelmiyo k.bakmayin

Ben o psikolojide ne yapilacagini bilemem. Oyle durumda bence insan masumluk falan filan düşünmez. .

Çocuklar çevrelerinde bir ölüm olayı duyunca ya da TV'de izlediğinde sorgular. Muhtemelen çocuk da sorgulayıp korktu. Benim çocugum da korkar Ölümden hadi oğlum ölelim mi dedim ona bazen mantıksız yorumlar yapıyorsunuz
Belki kafasını dinliyordur eşi erken gelmiştir onunla konuşuyorlardır kötü bişey olsa şimdiye kadar sanıyorum haberi TV'lerde dönerdi Allah esirgesin
Nice çok fazla tepki veriyor ama bizde yaşasak Allah vermesin biz nasıl olacağız
Eski mesajlarını bende okudum kapının önüne koy demiş çoğu yerde özellikle aldatma konularında ama işte başa gelince duygulardan arındırıp geçmişi düşünmeden üzülüp ağlamadan Kapıya konuvermiyor

çocuğumu öldürmeyi düşünmeyeceğimi garanti ederim sana

Benim annem de yapardı bunu, belki o yüzden bu kadar hassasım, babamla kavga ettikçe kendimi asacam bigün okuldan gelince beni ölü bulcan falan derdi okula gider ders dinleyemezdim okulda ankesörlü telefondan evi arar annem açınca kapatirdim, o hala telefon sapığı zanneder arayıp kapatanı

kızlar ne yaşadığını bilmiyoruz ki kadının.üstelik normal düşünemeyen ve davranamayan bir kadından bahsediyoruz.belki eşiyle ve eşinin sevgilisiyle yüzleşti ortalık karıştı olayı çocukları duydu evde harp çıktı kadın 2 dk kk yı açtı sonra tekrar kapatmak zorunda kaldı..yani böyle onlarca ihtimal olabilir.

Daha kadının çocuğuna böyle bir şey dediğinden emin değiliz bile.ben de küçükken çok korkardım ölümden hem de deli gibi.Annem bana hiç hep beraber öleceğiz demedi yani,kolay şeyler değil bunlar öyle.İthamlar çok kırıcı.

X