Aynen, bilemedm ki konu sahibi olsa mutlaka yazardı diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi.Buda bir ihtimal,nick şifre otomatik olarak kayıtlıysa
arkadasim kucucuk bebegim var bi elimde o kadini merak ettigimden kac kere girdim baktim o cumleyi yazip gitmek herkeze intihar ettigini dusundurttu yazik degilmi.bukadar insan samimiyetle merak etti onu.kimse muhabbet etsin girsin demiyo zaten iyiyim hayattayim dese bukadar insan merak etmezdi.su foruma bak aksama kadar kac mesaja ulasti
="AdAm_OLaCaK_KIZ, post: 39522832, member: 503612"]diğer konularını da okudum
Eger cikis yapmazsaniz bir sure daha online kalirsiniz.
bilişime şikayet durumu vardı ya...aa ne yapmışım ben kaçırdım olayı?
2 yıl yazmış kadın.Erkekler bazen bir boşluğa düşüyor ya da birşeyleri ispatlama peşine tabi bu yaptığını haklı çıkarmaz ama umarım uzun süreli bişi değildir ya da bunu alışkanlık haline mi getirmiş yoksa tek seferlik bir hata mı?
çocukları elinden alınmalı kısmına bende katılmıyorum ancak konuyu açan kişinin duygu durumu geçekten normal değil.tepkileri anormal ötesi,diğer konularında da var bu.o yüzden sağlıklı bir anne olup sağlıklı çocuklar yetiştirmek istiyorsa mutlaka tedavi olmalı.düşünsenizse oğlu anne ölümden korkuyorum demiş,bir çocuk hangi durumda bunu der annesine?
bayanın önceki konularına baktımda hepsi birbirinden problem.
Arkadaşlar depresyonda olan kişilerin yıkılması için bazen bir olumsuz söz bile yeterli olabiliyor,zaten büyük ihtimalle konu sahibi yıkılmış,bir dr siz fake,ne biçim annesin sen demeyin lütfen.Kim ilgi çekmek için sabahın altısında başlık açar (üye sayısının az oldugu bir saat sonuçta.)
Neden foruma girip kendi konusuna yazmamış bilmiyorum ama yazınca öğreneceğiz.Bu süre zarfında düşündügümüz olumsuz şeyleri içimizde tutuverelim,kırılmış insanı paramparça etmeye hiç gerek yok.
Erkekler bazen bir boşluğa düşüyor ya da birşeyleri ispatlama peşine tabi bu yaptığını haklı çıkarmaz ama umarım uzun süreli bişi değildir ya da bunu alışkanlık haline mi getirmiş yoksa tek seferlik bir hata mı?
Sabahtan beri var o yazıkonuyu açtığında vardı.
Aynen valla eğer gerçek değilse artık konulara inanmayacağımkonu sahibi online olmuş iste ama cevap yazmiyor
ben size birşey sormak istiyorum konuya geldiğinizden beri sürekli konu sahibine saldıran yorumlarınız var yapıcı tek bir eleştiriniz dahi yok ve çok dikkatimi çekti. neden?
bir benim mi dikkatimi çekti bu?