- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Arkadasim abartmayin bence. Kadincagizin psikolojisi iyi değil. Aldatilmis bir insan bu. Agir laflar kullanmayin ya. Dediginiz ne kadar ayıp ne kadar yaralayici farkinda misiniz?
Bakip ciktigindan emin degilsiniz.çok garip ya 13 dk boyunca bir derdime baktı çıktı kendi kendi konusuna hiç uğramaması çok ilginç.
sen de öyle mi gözüküyor. bende çıkalı 15 dakika oldu diyor.
Ben de böyle düşünüyorum. Annenin ruh sağlığı yerinde değil. Normal bir insan aldatıldı diye kendini ve çocukları fare zehiriyle öldürmeyi düşünemez. Zaten konu sahibi normalde de duygusal sorunları olan biri bence. Zira daha önce açtığı, kızıyla ilgili bir problemin olduğu konuda da kızıyla ilgili "ölseydi de bunları görmeseydim" falan demişti.
sadece bu konu değil bence genel olarak iyi değil
Ne kadar kolay konuşuyorsunuz,kadının şok anında yazdığı bir cümle için.Gidip de çocuklarına hadi ölelim dediğini düşünmüyorum ben.Çogu çocuk yakınlarını kaybediyor belki o yüzden ölümden korkuyordur ben de korkardım.Göz attım da konu sahibinin konularının çoğu çocuklarıyla ilgili,zaten berbat bir gün geçiriyordur bir de çevrimdışı okuyorsa burayı iyice yıkılacak.
bazen bilgisayarım masada açıkken uyku moduna geçiyor
sonra gelip eşim açıyor, bir şeye bakmak için
o sırada sayfalardan birinde KK açıksa
online görünüyorum ama aslında orada olmuyorum
belki sayfa açıktır ama bilgisayarı başkası kullanıyordur
o yüzden online görünüyordur
Bakip ciktigindan emin degilsiniz.
Ben kadinlar kulubune direk bdv den baglaniyorum. Sayfayi acip hic bakmadan kapasam bile oraya bakiyor gorunurum.
13 dk boyunca bakmadi. 13 dk once bdv bolumune giris yapti.
arkadasim kucucuk bebegim var bi elimde o kadini merak ettigimden kac kere girdim baktim o cumleyi yazip gitmek herkeze intihar ettigini dusundurttu yazik degilmi.bukadar insan samimiyetle merak etti onu.kimse muhabbet etsin girsin demiyo zaten iyiyim hayattayim dese bukadar insan merak etmezdi.su foruma bak aksama kadar kac mesaja ulastiArkadasim abartmayin bence. Kadincagizin psikolojisi iyi değil. Aldatilmis bir insan bu. Agir laflar kullanmayin ya. Dediginiz ne kadar ayıp ne kadar yaralayici farkinda misiniz?
aynen ya. konu sahibini anlamaya çalışıyorum. sonuçta ben de evliyim, eş tarafından aldatılmak çok yıkıcıdır anlıyorum.az çok empati kurabiliyorum. ama uçkuruna sahip çıkamayan, beni, evladını uçkur sevdasına satan adam için yavrumu zehirlemeyi düşünmek.. aman allahım cümle içinde kullanması bile ürpertici.Bende aynı şeyi düşünüyorum okuduğumdan beri. Zaten ölmekten beter olmuşlardır yaşadıklarından dolayı.
Anlamadim?
Pc de öyleyse bilmem ama tlf da belli bi süre bakmayınca kapanıyor. Tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum.
evet, o konuda da bir sürü tepki almıştı.ölseydi mi??? kızı için???
Ne kadar kolay konuşuyorsunuz,kadının şok anında yazdığı bir cümle için.Gidip de çocuklarına hadi ölelim dediğini düşünmüyorum ben.Çogu çocuk yakınlarını kaybediyor belki o yüzden ölümden korkuyordur ben de korkardım.Göz attım da konu sahibinin konularının çoğu çocuklarıyla ilgili,zaten berbat bir gün geçiriyordur bir de çevrimdışı okuyorsa burayı iyice yıkılacak.
Eger cikis yapmazsaniz bir sure daha online kalirsiniz.online olduğu son vakit o zamandi yaklaşık 10 dk boyunca online gözüktü burada
Yalnz eşi de girmiş olabilir diye düşündüm ben.
İlk defa olan bir şey değil kocanın gelip bakması hatta kkya atarlanıp yorum yazanlar bile vardı.