ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Konu sahibinin psikolojisi çok feci durumda
belki kimseyle konuşmak istemiyor bir süre kendi kabuğuna çekilmek istedi bir süre
şu durumda bizim meraklanmamızın da
hiç bir önemi yok onun için
bunları düşünecek durumda değil
eski konularına bir göz atın
soğukkanlı bir yapısı yok

çok garip ya 13 dk boyunca bir derdime baktı çıktı kendi kendi konusuna hiç uğramaması çok ilginç.
Bakip ciktigindan emin degilsiniz.
Ben kadinlar kulubune direk bdv den baglaniyorum. Sayfayi acip hic bakmadan kapasam bile oraya bakiyor gorunurum.
13 dk boyunca bakmadi. 13 dk once bdv bolumune giris yapti.

ölseydi mi??? kızı için???

Ben bu olayı bu şekilde yorumluyorum kolay konuşuyorum var mı ötesi, diğer konularını da okudum verdiği tepkiler abartılı kendisi fazlaca melankolik

Pc de öyleyse bilmem ama tlf da belli bi süre bakmayınca kapanıyor. Tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum.

Bakip ciktigindan emin degilsiniz.
Ben kadinlar kulubune direk bdv den baglaniyorum. Sayfayi acip hic bakmadan kapasam bile oraya bakiyor gorunurum.
13 dk boyunca bakmadi. 13 dk once bdv bolumune giris yapti.

online olduğu son vakit o zamandi yaklaşık 10 dk boyunca online gözüktü burada

Yalnz eşi de girmiş olabilir diye düşündüm ben.
İlk defa olan bir şey değil kocanın gelip bakması hatta kkya atarlanıp yorum yazanlar bile vardı.

Arkadasim abartmayin bence. Kadincagizin psikolojisi iyi değil. Aldatilmis bir insan bu. Agir laflar kullanmayin ya. Dediginiz ne kadar ayıp ne kadar yaralayici farkinda misiniz?
arkadasim kucucuk bebegim var bi elimde o kadini merak ettigimden kac kere girdim baktim o cumleyi yazip gitmek herkeze intihar ettigini dusundurttu yazik degilmi.bukadar insan samimiyetle merak etti onu.kimse muhabbet etsin girsin demiyo zaten iyiyim hayattayim dese bukadar insan merak etmezdi.su foruma bak aksama kadar kac mesaja ulasti

Bende aynı şeyi düşünüyorum okuduğumdan beri. Zaten ölmekten beter olmuşlardır yaşadıklarından dolayı.
aynen ya. konu sahibini anlamaya çalışıyorum. sonuçta ben de evliyim, eş tarafından aldatılmak çok yıkıcıdır anlıyorum.az çok empati kurabiliyorum. ama uçkuruna sahip çıkamayan, beni, evladını uçkur sevdasına satan adam için yavrumu zehirlemeyi düşünmek.. aman allahım cümle içinde kullanması bile ürpertici.

çocuğun ölmekten korkması beni endişendirdi yani ölelim falan mı dedi ne yaptı insanın aklına bin türlü şey geliyor okuyunca.

Pc de öyleyse bilmem ama tlf da belli bi süre bakmayınca kapanıyor. Tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum.

pc öyle, benimki öyle
sayfa açıksa, uyku modunda offline, kullanırken online görünüyorsun, sayfada değilsen bile
sayfayı kapatırsam
tekrar açınca direkt bağlanıyor parola sormadan, öyle ayarladım

çocukları elinden alınmalı kısmına bende katılmıyorum ancak konuyu açan kişinin duygu durumu geçekten normal değil.tepkileri anormal ötesi,diğer konularında da var bu.o yüzden sağlıklı bir anne olup sağlıklı çocuklar yetiştirmek istiyorsa mutlaka tedavi olmalı.düşünsenizse oğlu anne ölümden korkuyorum demiş,bir çocuk hangi durumda bunu der annesine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…