ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

çok garip ya 13 dk boyunca bir derdime baktı çıktı kendi kendi konusuna hiç uğramaması çok ilginç.

sonucta oyle bi cumleyi yazip dikkat cekicegini marak edilicegini bal gibide biliyodu arkadaslar amacina ulasti.evliligindede bu taktikleri uygulamistir belki

Arkadasim abartmayin bence. Kadincagizin psikolojisi iyi değil. Aldatilmis bir insan bu. Agir laflar kullanmayin ya. Dediginiz ne kadar ayıp ne kadar yaralayici farkinda misiniz?

bazen bilgisayarım masada açıkken uyku moduna geçiyor
sonra gelip eşim açıyor, bir şeye bakmak için
o sırada sayfalardan birinde KK açıksa
online görünüyorum ama aslında orada olmuyorum
belki sayfa açıktır ama bilgisayarı başkası kullanıyordur
o yüzden online görünüyordur o_O

niye 10 dk girdi çıktı yalan mı değil mi bilmiyorum ama sonuçta çocuklarının sağlıklı olduğunu aalıyorum ben.şu anda bu yeter.

zaten başka türlüsünü de düşünmemiştim açıkçası.

Hayır zaten doktora gidin diye özellikle belirtmişsiniz demişsiniz.
Git kafana göre diazepam iç dememişsiniz ki.
Doktordan isteyin demişsiniz.
doktor zaten soracaktır
zaten reçetesiz alamaz.
Bayanın gerçekten sakinleştirici tarzı bir şey alması şart.
Çocuğuma zehir içiricem diyor
benim ablam KUZENİ ile aldatıldı
Bu ne demek kuzen bu kuzen
Neler yaşadığını ben biliyorum.

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: O nasıl bir şey öyle???

bazen bilgisayarım masada açıkken uyku moduna geçiyor
sonra gelip eşim açıyor, bir şeye bakmak için
o sırada sayfalardan birinde KK açıksa
online görünüyorum ama aslında orada olmuyorum
belki sayfa açıktır ama bilgisayarı başkası kullanıyordur
o yüzden online görünüyordur o_O

bende böyle düşünüyorum yoksa hiç normal değil o kadar süre boyunca bdv bakıyor görünmesi

çocuklar acilen alınmalı o aileden, net.
baba orda burda annenin kafa 1500
Ben de böyle düşünüyorum. Annenin ruh sağlığı yerinde değil. Normal bir insan aldatıldı diye kendini ve çocukları fare zehiriyle öldürmeyi düşünemez. Zaten konu sahibi normalde de duygusal sorunları olan biri bence. Zira daha önce açtığı, kızıyla ilgili bir problemin olduğu konuda da kızıyla ilgili "ölseydi de bunları görmeseydim" falan demişti.

çocuklar acilen alınmalı o aileden, net.
baba orda burda annenin kafa 1500

Ne kadar kolay konuşuyorsunuz,kadının şok anında yazdığı bir cümle için.Gidip de çocuklarına hadi ölelim dediğini düşünmüyorum ben.Çogu çocuk yakınlarını kaybediyor belki o yüzden ölümden korkuyordur ben de korkardım.Göz attım da konu sahibinin konularının çoğu çocuklarıyla ilgili,zaten berbat bir gün geçiriyordur bir de çevrimdışı okuyorsa burayı iyice yıkılacak.

X