ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Arkadaşlar depresyonda olan kişilerin yıkılması için bazen bir olumsuz söz bile yeterli olabiliyor,zaten büyük ihtimalle konu sahibi yıkılmış,bir dr siz fake,ne biçim annesin sen demeyin lütfen.Kim ilgi çekmek için sabahın altısında başlık açar (üye sayısının az oldugu bir saat sonuçta.)
Neden foruma girip kendi konusuna yazmamış bilmiyorum ama yazınca öğreneceğiz.Bu süre zarfında düşündügümüz olumsuz şeyleri içimizde tutuverelim,kırılmış insanı paramparça etmeye hiç gerek yok.

arkadasim kucucuk bebegim var bi elimde o kadini merak ettigimden kac kere girdim baktim o cumleyi yazip gitmek herkeze intihar ettigini dusundurttu yazik degilmi.bukadar insan samimiyetle merak etti onu.kimse muhabbet etsin girsin demiyo zaten iyiyim hayattayim dese bukadar insan merak etmezdi.su foruma bak aksama kadar kac mesaja ulasti

Evet, biz de endiselendik ama bu demek olmuyor ki hayatinin darbesini yemis bir insana dikkat cekti, evliligini de boyle yapiyor deme luksune sahibiz.!
O aldatma dusuncesi bile insanin midesine kramplar koyar, ishal olursun, vucudun islevini yitirir. Bi dusunun. Ben dusununce bile oyle oluyorum kaldi ki yasamak ne kadar aci. Rabbim kimseye yasatmasin.
Allah onun yardimcisi olsun. Hic olmazsa biliyoruz ki yasiyor. Belki ruhu yasamiyor ama kendisi ve evlatlari yasiyor..

="AdAm_OLaCaK_KIZ, post: 39522832, member: 503612"]diğer konularını da okudum

Sert elestiri yapiyorsunuz. kadin uzgun ve lütfen agir konusmayin, daha da uzmeyin..

Erkekler bazen bir boşluğa düşüyor ya da birşeyleri ispatlama peşine tabi bu yaptığını haklı çıkarmaz ama umarım uzun süreli bişi değildir ya da bunu alışkanlık haline mi getirmiş yoksa tek seferlik bir hata mı?

Erkekler bazen bir boşluğa düşüyor ya da birşeyleri ispatlama peşine tabi bu yaptığını haklı çıkarmaz ama umarım uzun süreli bişi değildir ya da bunu alışkanlık haline mi getirmiş yoksa tek seferlik bir hata mı?
2 yıl yazmış kadın.

çocukları elinden alınmalı kısmına bende katılmıyorum ancak konuyu açan kişinin duygu durumu geçekten normal değil.tepkileri anormal ötesi,diğer konularında da var bu.o yüzden sağlıklı bir anne olup sağlıklı çocuklar yetiştirmek istiyorsa mutlaka tedavi olmalı.düşünsenizse oğlu anne ölümden korkuyorum demiş,bir çocuk hangi durumda bunu der annesine?

Ben de böyle düşünüyorum zaten o da sakin kafa düşündüğünde farkedecektir bunu,çocuklarla beraber gitmesi gerekiyor.Ama şimdi bu haldeyken bunları yazmak,çocukların alınması ya da annenin çocuklarını vermek zorunda kalacak kadar kötü durumda olduğunu düşünmesi bu durumda ne kadar doğru onu bilemedim,zaten hayatının şokunu yaşıyor.

bayanın önceki konularına baktımda hepsi birbirinden problem.

ben size birşey sormak istiyorum konuya geldiğinizden beri sürekli konu sahibine saldıran yorumlarınız var yapıcı tek bir eleştiriniz dahi yok ve çok dikkatimi çekti. neden?

bir benim mi dikkatimi çekti bu?

Arkadaşlar depresyonda olan kişilerin yıkılması için bazen bir olumsuz söz bile yeterli olabiliyor,zaten büyük ihtimalle konu sahibi yıkılmış,bir dr siz fake,ne biçim annesin sen demeyin lütfen.Kim ilgi çekmek için sabahın altısında başlık açar (üye sayısının az oldugu bir saat sonuçta.)
Neden foruma girip kendi konusuna yazmamış bilmiyorum ama yazınca öğreneceğiz.Bu süre zarfında düşündügümüz olumsuz şeyleri içimizde tutuverelim,kırılmış insanı paramparça etmeye hiç gerek yok.

Ben konu sahibini genel olarak melankolik buluyorum dedim, neden mi, çünkü ortada şahane bi evlilik yok hani prens ruhlu bi eşin olur gözünün içine bakar hersey 10 numara 5 yıldızdır da bu denli yıkılır intiharı falan düşünürsün ki bence durumda da saçma da neyse

e konu sahibinin öyle bi evliliği yok ki adam gecenin bir körü namaza gitmediği halde namaza gidiyorum diye ortadan kayboluyor çoğu zaman dışarda yiyomuş ailece akşam yemeği bile yemiyolar, kadın hastayken bile ağzına çakacaktım 2 tane diyo otel olayı ayrı bi durum zaten

Ya bu kadarı arsızlık gerçekten 2 yıl nedir yaa hani bir kere bu pisliğe bulaştınmı çıkmıyor zaten bi de 2 yıl o pisliğin içinde yaşa

ölen kalan var mı en son ne oldu..:KK43:
konu sahibinin fake olduğunu hiç sanmıyorum sabahın köründe niye konu açsın böyle hem de eski konularına baktım fake gibi durmuyor
yaşadığı şey bir kadının yaşayabileceği en ağır şeylerden biri kaç yıllık evlilik, çocuklardan sonra üstelik intihar düşüncesine sürüklenmiş, çaresizlik acziyet ve kocaman bir hayal kırıklığı ile
bir de karısını aynı ortamda olmalarını sağlayarak metresine göstermiş pislik herif, herhalde kadın bakıp kendini yarıştırdı egosunu tatmin etti ne iğrenç kadınmış o da...

tek seferlik de bişey olmuyorsa kadınlar da yapsın ortalık çıtır erkek dolu

ben size birşey sormak istiyorum konuya geldiğinizden beri sürekli konu sahibine saldıran yorumlarınız var yapıcı tek bir eleştiriniz dahi yok ve çok dikkatimi çekti. neden?

bir benim mi dikkatimi çekti bu?

evet sanki kişisel bir kini var gibi duruyor

yada belki kişisel değilde bu karakterdeki kadınlara kini vardır

X