ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

valla bilgecim benimkini bir yakalarsam allah yaratdı demem önce ağzını burnunu kırarım sonra totosuna bir şut..öyle yok ağlıyayım yok zırlayayım .onu öyle bir hale getiririmki.. ne kadar altadmış kaç sene aldatmış beni aldatırken gelip benimlede yatmış.. canım cicim demiş ben karadeniz kadınıyım arkadaşımm hiç büyüklerimi çağırmama gerek yok..ağlamam ,,öldürmem ,ölmem, o yüzden kızıyorum konu sahibi gibi kadınlara. güçlü olunacak gururlu olunacak vakurlu durulacak..ne demek ölmek öldürmek ne demek bu yaaa. tee şimdi sinirlerim zıpladı genee..
benzer fikre sahip olma nedenimiz acaba Karadeniz'li olmamız mı?
defalarca yazdım bende güçsüz kadınlara tahammül edemiyorum.sanki kocasız, sevgilisiz yaşayamayacaklar işte adamları böyle yoldan çıkarıyorlar.

evlensen bir dert evlenmesen bir dert

allah hayırlısını versin insan olanları versin erkeğim diye her halti edenlerden uzak tutsun

özgcandan bu yana hiçgüvenim olmayan erkeklere artık hiçbir iyi yada kötü duygum kalmadı.

bu kadar azmak niye bu kadar işkenceyi aldatmayı yaşatmak niye aldattıpta ne anlıyorsun

mis gibi eşin var iki evladın var

herkesin güvenini sarsıp kendini küçük göstermek niye bu kadar uçkuruna düşmek niye iğreniyorum artık ya
Öyle deme annemm..erkekler iyidir..yatağınızı ısıtırlar aşk kelimeleri fısıldarlar kulağınıza.o güçlü kuvvetli kollarıyla sararlar sizi..çocuk sahibi ederler sizi..sevdiğine bakıp erkeğim dersinn. (sen ne bakıyon böyle öküzlere..)

benzer fikre sahip olma nedenimiz acaba Karadeniz'li olmamız mı?
defalarca yazdım bende güçsüz kadınlara tahammül edemiyorum.sanki kocasız, sevgilisiz yaşayamayacaklar işte adamları böyle yoldan çıkarıyorlar.
Aynen yaaa.adam olacaksa olunacak şımarıklığa tahamülüm yok benim yok aldatıyor yok kumar oynuyor,yok sorumsuz,yok yok yok

Bi ablam var çok çok çok severim
o kadar güzel bir kadın ki gorseniz manken gibiydi
simsiyah saç masmavi göz
subay ablam bi de etrafında herkes pervane hem kendi çok güzel hem çok karizmatik

Dil vs. Biliyor
salağın biriyle evlendi çok sevdi ama
bu kadar nasıl bir insan başkasını sever anlamiyorduk (kki bu da iyi bir şey değil )

O salak kızı yalan olmasın ama 2 veya 3.ayda kendi evlerinde kendi yataklarinda aldatiyor

Şimdi kadını bir gorseniz
yani çok içine kapandi mahvoldu ya toparlanamiyor

Evet insan başkasına aşık olabilir ,karşı tarafı sevmeyebilir ama bunun yolu aldatmak olmamali

Kesinlikle. Madem aldatmak gibi bir meyilin var ayril kadindan, bosan. Ama aldatma ya. Bu bu kadar mi zor yani? Yazik cok gecmis olsun..

berber kenan ne demek, site gibi biseymi?
niye baska aldatanlarin telefonunda da berber kenan yazsinki

Ya hic gulecegim yoktu. Arkadaşım metresini teline öyle kaydetmis.

valla bilgecim benimkini bir yakalarsam allah yaratdı demem önce ağzını burnunu kırarım sonra totosuna bir şut..öyle yok ağlıyayım yok zırlayayım .onu öyle bir hale getiririmki.. ne kadar altadmış kaç sene aldatmış beni aldatırken gelip benimlede yatmış.. canım cicim demiş ben karadeniz kadınıyım arkadaşımm hiç büyüklerimi çağırmama gerek yok..ağlamam ,,öldürmem ,ölmem, o yüzden kızıyorum konu sahibi gibi kadınlara. güçlü olunacak gururlu olunacak vakurlu durulacak..ne demek ölmek öldürmek ne demek bu yaaa. tee şimdi sinirlerim zıpladı genee..

Aynen ben de canim. Ben de senin gibi düşünüyorum.

evlensen bir dert evlenmesen bir dert

allah hayırlısını versin insan olanları versin erkeğim diye her halti edenlerden uzak tutsun

özgcandan bu yana hiçgüvenim olmayan erkeklere artık hiçbir iyi yada kötü duygum kalmadı.

bu kadar azmak niye bu kadar işkenceyi aldatmayı yaşatmak niye aldattıpta ne anlıyorsun

mis gibi eşin var iki evladın var

herkesin güvenini sarsıp kendini küçük göstermek niye bu kadar uçkuruna düşmek niye iğreniyorum artık ya

Amin matmazelcim. Allahim hayirlisini versin. Insanda namus olur, onur olur, haysiyet olur. Aldatan kadinda da erkekte de bunlarin hiçbiri yoktuR. Allah kimsenin basina vermesin cok zor cok

düşmez kalkmaz bi Allah herkesin başına gelebilir ölümden başka herşeye care var 1 sene olacak babamı kaybedeli, o zaman ölmediysem aldatılmayla falan ölmem heralde, Allaha tek duam Rabbim beni evlat acısı ile sınama...

eşim beni aldatsa aldatılmaya değil de heralde mal mal yalan söylerse ona yanarım, yok o hesap arkadaşındı vay benim facebookumu arkadaş kullanmış ben yapmadım o yaptı vs vs, işte bunlar beni bitirir zekama hakaret yani

:) iyi guzelde arkadas evli bayanlar kocalrinizn telefonunu kontrol edin berber kenna yaziyormu diye demis
benim koca niye ebrbebr kenan yazsinki
firinci kemal yazar:KK70::KK70::KK70:

Yani demem o ki icinizden birinin kocasi olabilir belki.. ondan öyle söyledim. .

Öyle deme annemm..erkekler iyidir..yatağınızı ısıtırlar aşk kelimeleri fısıldarlar kulağınıza.o güçlü kuvvetli kollarıyla sararlar sizi..çocuk sahibi ederler sizi..sevdiğine bakıp erkeğim dersinn. (sen ne bakıyon böyle öküzlere..)

bakın bdv ye yarısından çoğu aldatma daha 4 aylıkken dayak yemiş diyor ki kocam beni seviyor ama kaşımın yan tarafında çizik var acıyor.

diğeri cinsi sapık diyor doktormuş yemedigi halt kalmamış ama o kadını takdir ettim allah var o sağlam ne yaptığını biliyor.aferin o bayana

bu konu böyle daha bir sürü şey

elbette iyi olanlar var.inşallah anlattığın tarzda bir erkekle karşılaşmayı yaradan nasip etsin :KK48::KK51::KK68::KK59:

dövüyor ama seviyor
kıskanıyor ama sevdiğinden
aldatıyor ama pişman
kumarbaz ama ilgili
yatakta ilgisiz ama değer veriyor
başkasına bakıyor ama seviyor
dönüyor dolaşıyor ama kürkçü dükkanına dönüyor
kadınlar böyle durumları kabul ettiği sürece erkekler bunları yapmayı kendilerinde hak görüyor, normal sayıyor nede olsa evde ne yaparsa yapsın ondan vazgeçmeyecek bir kadın var
hatta ondan vazgeçmektense canından vazgeçecek kadınlar hep filmlerle empoze edildi bu davranışlar va tabi eski kafalar dul olmak çok zor aman herkeste dul kal diye sırada bekliyordu nasıl bir zihniyet bu yazık ÜLKEmin kadınlarına

:) iyi guzelde arkadas evli bayanlar kocalrinizn telefonunu kontrol edin berber kenna yaziyormu diye demis
benim koca niye ebrbebr kenan yazsinki
firinci kemal yazar:KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:kız yeterr çatladı göbeğim gülmektenn .iş yerindekiler bakıyorlar bana ne oluyor diyee. fırıncı kemal,, kasap rüstem,, tatlıcı haydar,, ne olursa olsun beybi..

Son düzenleme:
Daha çok olmadı. Eltimin alt komşusu çocukları alıp evi terk etmiş. Adam
evine dön yoksa kendimi öldürürüm demiş. Dönmeyince 7. Kattan atmış kendini. :KK43:

kızını öldürmedi ama ölümü sık sık ağzına alan insanlardan ben de hiç hoşlanmam .
allahın gücüne gider bu ne ya .
Benim yengem de çocuklarına sürekli beddua ederdi .Evladının biri tam bedduasındaki gibi üzerine kaya düştü öldü tam 22 yaşında .Parça parça gelesin derdi kızınca ve öyle de geldi.
Sonra kendisi 10 ay sonra kahrından öldü.

okurken küçük dilimi yuttum:KK57: Allahım sen büyük laf söyletme bize

ne demek intihar etmek ya.. hemde bi erkek yüzünden..çok kızıyorum böyle düşünenlere..
hepimiz çok sevdik çok acı çektik ama ölmeyi düşünmedik..
ben kendi adıma sevdim sevildim sap gibi 6 yıl sonra ortada bırakıldım..
tabiki aşktan ölmedim tekrar evlendim ayağa kalktım rabbime binlerce şükürler olsun çokta mutluyum..
şimdi anlıyorum yaşadıklarımın nedeni ni..
artık kendinize gelin hanımlar toparlanın..
aşk acısı ne ki ya.. özgecanın yaşadıklarını ailesini düşünün..
aldatmışsa bak kıçına ekmeyi devam et yoluna..
kimse kusura bakmasın psikoloji demesin erkekleri alıp göklere çıkarırsak olacağı bu işte.
yerlere göklere koyamadığımız kocalarımız en ufak boşlukta takar çelmeyi ayağına..
sen o güzel çocukların için kendin için annen baban için ayakta durakcaksın..
göreceğin güzel günleri düşünerek çocuklarının mezuniyetini evlendikleri günü torunlarını düşünerek inadına yaşayacaksın.. lütfen okuyorsan bir silkelen kendine gel.. ayakta dur ama ilk önce iyi olduğunu bize ilet..

Arkadaşlar bence felaket tellallığı yapılmasın burada, konu sahibi zaten kötü durumda, belki de online olmadan okuyordur burayı. Kadın iyice kendini kötü hissedecek. Başımızdan geçenleri ya da yakınlarımızın başından geçenleri anlatıp kadını iyice fenalara sokmayalım.

benim babaannemde amcama hep beddua ederdi:KK43: amcam 17 yaşında depremde öldü. parça parça ol derdi :KK43: niteğim enkazda baya kötü durumdaydı..

konu sahibi, hakkında hayırlısı. inşALLAH çok ii bir anne olup çocuklarının başında olacaksın..

bakın bdv ye yarısından çoğu aldatma daha 4 aylıkken dayak yemiş diyor ki kocam beni seviyor ama kaşımın yan tarafında çizik var acıyor.

diğeri cinsi sapık diyor doktormuş yemedigi halt kalmamış ama o kadını takdir ettim allah var o sağlam ne yaptığını biliyor.aferin o bayana

elbette iyi olanlar var.inşallah anlattığın tarzda bir erkekle karşılaşmayı yaradan nasip etsin :KK48::KK51::KK68::KK59:
Var yavru var burada paylaşılan dertlerdeki kadınları bi incele ne demek istediğimi anlicaksınn...erkek demek can demek yahuu sen bozma moralinii..

Turkiyenin civisi mi cikmis ne.
Ben bu kadar ahlaksizlik, delirmislik siddet gordugumu hatirlamiyorum bundan 10 15 sene evvel.

Daha çok olmadı. Eltimin alt komşusu çocukları alıp evi terk etmiş. Adam
evine dön yoksa kendimi öldürürüm demiş. Dönmeyince 7. Kattan atmış kendini. :KK43:

benim babaannemde amcama hep beddua ederdi:KK43: amcam 17 yaşında depremde öldü. parça parça ol derdi :KK43: niteğim enkazda baya kötü durumdaydı..

konu sahibi, hakkında hayırlısı. inşALLAH çok ii bir anne olup çocuklarının başında olacaksın..

Yazik yazik ya Allahim korusun...

X