- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benzer fikre sahip olma nedenimiz acaba Karadeniz'li olmamız mı?valla bilgecim benimkini bir yakalarsam allah yaratdı demem önce ağzını burnunu kırarım sonra totosuna bir şut..öyle yok ağlıyayım yok zırlayayım .onu öyle bir hale getiririmki.. ne kadar altadmış kaç sene aldatmış beni aldatırken gelip benimlede yatmış.. canım cicim demiş ben karadeniz kadınıyım arkadaşımm hiç büyüklerimi çağırmama gerek yok..ağlamam ,,öldürmem ,ölmem, o yüzden kızıyorum konu sahibi gibi kadınlara. güçlü olunacak gururlu olunacak vakurlu durulacak..ne demek ölmek öldürmek ne demek bu yaaa. tee şimdi sinirlerim zıpladı genee..
Öyle deme annemm..erkekler iyidir..yatağınızı ısıtırlar aşk kelimeleri fısıldarlar kulağınıza.o güçlü kuvvetli kollarıyla sararlar sizi..çocuk sahibi ederler sizi..sevdiğine bakıp erkeğim dersinn. (sen ne bakıyon böyle öküzlere..)evlensen bir dert evlenmesen bir dert
allah hayırlısını versin insan olanları versin erkeğim diye her halti edenlerden uzak tutsun
özgcandan bu yana hiçgüvenim olmayan erkeklere artık hiçbir iyi yada kötü duygum kalmadı.
bu kadar azmak niye bu kadar işkenceyi aldatmayı yaşatmak niye aldattıpta ne anlıyorsun
mis gibi eşin var iki evladın var
herkesin güvenini sarsıp kendini küçük göstermek niye bu kadar uçkuruna düşmek niye iğreniyorum artık ya
Aynen yaaa.adam olacaksa olunacak şımarıklığa tahamülüm yok benim yok aldatıyor yok kumar oynuyor,yok sorumsuz,yok yok yokbenzer fikre sahip olma nedenimiz acaba Karadeniz'li olmamız mı?
defalarca yazdım bende güçsüz kadınlara tahammül edemiyorum.sanki kocasız, sevgilisiz yaşayamayacaklar işte adamları böyle yoldan çıkarıyorlar.
Bi ablam var çok çok çok severim
o kadar güzel bir kadın ki gorseniz manken gibiydi
simsiyah saç masmavi göz
subay ablam bi de etrafında herkes pervane hem kendi çok güzel hem çok karizmatik
Dil vs. Biliyor
salağın biriyle evlendi çok sevdi ama
bu kadar nasıl bir insan başkasını sever anlamiyorduk (kki bu da iyi bir şey değil )
O salak kızı yalan olmasın ama 2 veya 3.ayda kendi evlerinde kendi yataklarinda aldatiyor
Şimdi kadını bir gorseniz
yani çok içine kapandi mahvoldu ya toparlanamiyor
Evet insan başkasına aşık olabilir ,karşı tarafı sevmeyebilir ama bunun yolu aldatmak olmamali
berber kenan ne demek, site gibi biseymi?
niye baska aldatanlarin telefonunda da berber kenan yazsinki
valla bilgecim benimkini bir yakalarsam allah yaratdı demem önce ağzını burnunu kırarım sonra totosuna bir şut..öyle yok ağlıyayım yok zırlayayım .onu öyle bir hale getiririmki.. ne kadar altadmış kaç sene aldatmış beni aldatırken gelip benimlede yatmış.. canım cicim demiş ben karadeniz kadınıyım arkadaşımm hiç büyüklerimi çağırmama gerek yok..ağlamam ,,öldürmem ,ölmem, o yüzden kızıyorum konu sahibi gibi kadınlara. güçlü olunacak gururlu olunacak vakurlu durulacak..ne demek ölmek öldürmek ne demek bu yaaa. tee şimdi sinirlerim zıpladı genee..
evlensen bir dert evlenmesen bir dert
allah hayırlısını versin insan olanları versin erkeğim diye her halti edenlerden uzak tutsun
özgcandan bu yana hiçgüvenim olmayan erkeklere artık hiçbir iyi yada kötü duygum kalmadı.
bu kadar azmak niye bu kadar işkenceyi aldatmayı yaşatmak niye aldattıpta ne anlıyorsun
mis gibi eşin var iki evladın var
herkesin güvenini sarsıp kendini küçük göstermek niye bu kadar uçkuruna düşmek niye iğreniyorum artık ya
:) iyi guzelde arkadas evli bayanlar kocalrinizn telefonunu kontrol edin berber kenna yaziyormu diye demis
benim koca niye ebrbebr kenan yazsinki
firinci kemal yazar
Öyle deme annemm..erkekler iyidir..yatağınızı ısıtırlar aşk kelimeleri fısıldarlar kulağınıza.o güçlü kuvvetli kollarıyla sararlar sizi..çocuk sahibi ederler sizi..sevdiğine bakıp erkeğim dersinn. (sen ne bakıyon böyle öküzlere..)
Geçende de ''kızım whatsapptan açık seçik konuşmuş erkeklerle, keşke ölseydi de bunlar olmasayadı'' diyen kadın degil misin sen? Rüzgar esse keşke çocuklarım ölseydi diyip duruyorsun.
kız yeterr çatladı göbeğim gülmektenn .iş yerindekiler bakıyorlar bana ne oluyor diyee. fırıncı kemal,, kasap rüstem,, tatlıcı haydar,, ne olursa olsun beybi..:) iyi guzelde arkadas evli bayanlar kocalrinizn telefonunu kontrol edin berber kenna yaziyormu diye demis
benim koca niye ebrbebr kenan yazsinki
firinci kemal yazar
kızını öldürmedi ama ölümü sık sık ağzına alan insanlardan ben de hiç hoşlanmam .
allahın gücüne gider bu ne ya .
Benim yengem de çocuklarına sürekli beddua ederdi .Evladının biri tam bedduasındaki gibi üzerine kaya düştü öldü tam 22 yaşında .Parça parça gelesin derdi kızınca ve öyle de geldi.
Sonra kendisi 10 ay sonra kahrından öldü.
Var yavru var burada paylaşılan dertlerdeki kadınları bi incele ne demek istediğimi anlicaksınn...erkek demek can demek yahuu sen bozma moralinii..bakın bdv ye yarısından çoğu aldatma daha 4 aylıkken dayak yemiş diyor ki kocam beni seviyor ama kaşımın yan tarafında çizik var acıyor.
diğeri cinsi sapık diyor doktormuş yemedigi halt kalmamış ama o kadını takdir ettim allah var o sağlam ne yaptığını biliyor.aferin o bayana
bu konu böyle daha bir sürü şey
elbette iyi olanlar var.inşallah anlattığın tarzda bir erkekle karşılaşmayı yaradan nasip etsin
Turkiyenin civisi mi cikmis ne.bakın bdv ye yarısından çoğu aldatma daha 4 aylıkken dayak yemiş diyor ki kocam beni seviyor ama kaşımın yan tarafında çizik var acıyor.
diğeri cinsi sapık diyor doktormuş yemedigi halt kalmamış ama o kadını takdir ettim allah var o sağlam ne yaptığını biliyor.aferin o bayana
bu konu böyle daha bir sürü şey
elbette iyi olanlar var.inşallah anlattığın tarzda bir erkekle karşılaşmayı yaradan nasip etsin
Daha çok olmadı. Eltimin alt komşusu çocukları alıp evi terk etmiş. Adam
evine dön yoksa kendimi öldürürüm demiş. Dönmeyince 7. Kattan atmış kendini.
benim babaannemde amcama hep beddua ederdi amcam 17 yaşında depremde öldü. parça parça ol derdi niteğim enkazda baya kötü durumdaydı..
konu sahibi, hakkında hayırlısı. inşALLAH çok ii bir anne olup çocuklarının başında olacaksın..