- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Allah rahmet etsinn..ne cahillikk insan oğlu ağzından çıkan kelimelere dikkat etmelii..ya .22 yaşında idi dayımın oğlu .
Yemyeşil gözleri vardı çok yakışıklı bir delikanlıydı .
allah rahmet eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rahmet etsinn..ne cahillikk insan oğlu ağzından çıkan kelimelere dikkat etmelii..ya .22 yaşında idi dayımın oğlu .
Yemyeşil gözleri vardı çok yakışıklı bir delikanlıydı .
allah rahmet eylesin
ayy tövbeler tövbesikızını öldürmedi ama ölümü sık sık ağzına alan insanlardan ben de hiç hoşlanmam .
allahın gücüne gider bu ne ya .
Benim yengem de çocuklarına sürekli beddua ederdi .Evladının biri tam bedduasındaki gibi üzerine kaya düştü öldü tam 22 yaşında .Parça parça gelesin derdi kızınca ve öyle de geldi.
Sonra kendisi 10 ay sonra kahrından öldü.
Konu sahibinin tarzı öyle ama, bunları ciddi ciddi söylemiyor, konunun sonuna bakarsanız gidip uzmandan yardım almış, kızla aralarını düzeltmişler vs. O yüzden şuanda da çok ciddi söylediğini düşünmüyorum ben.
Bi ablam var çok çok çok severimBir kadının en çaresiz olduğu anlardan biri. Hayat arkadasi tarafından terk edilmek aldatilmak.
Bu konuyu esime okudum, o da dedi ki: yemege gelen müşterilerinden biri bi gün esimi yanina cagirmis bak sana ne gosterecegim diye.
Telefon rehberinden "Berber Kenan" diye birini göstermiş.
Arada kacamak yapiyorum demis.
Esim de yuh demis, senden hic beklemezdim. Bir daha da adam yerine koymamis.
Kadinlar kocanizin teline bakin "Berber Kenan" diye biri var mi?
Yaziklar olsun. Evli adamlar zina ederse hükmü ölümdür. Keske gerceklesse..
berber kenan ne demek, site gibi biseymi?Bir kadının en çaresiz olduğu anlardan biri. Hayat arkadasi tarafından terk edilmek aldatilmak.
Bu konuyu esime okudum, o da dedi ki: yemege gelen müşterilerinden biri bi gün esimi yanina cagirmis bak sana ne gosterecegim diye.
valla bilgecim benimkini bir yakalarsam allah yaratdı demem önce ağzını burnunu kırarım sonra totosuna bir şut..öyle yok ağlıyayım yok zırlayayım .onu öyle bir hale getiririmki.. ne kadar altadmış kaç sene aldatmış beni aldatırken gelip benimlede yatmış.. canım cicim demiş ben karadeniz kadınıyım arkadaşımm hiç büyüklerimi çağırmama gerek yok..ağlamam ,,öldürmem ,ölmem, o yüzden kızıyorum konu sahibi gibi kadınlara. güçlü olunacak gururlu olunacak vakurlu durulacak..ne demek ölmek öldürmek ne demek bu yaaa. tee şimdi sinirlerim zıpladı genee..Bir kadının en çaresiz olduğu anlardan biri. Hayat arkadasi tarafından terk edilmek aldatilmak.
berber kenan ne demek, site gibi biseymi?
niye baska aldatanlarin telefonunda da berber kenan yazsinki
aldatan mallar genelde sevgililerinin numaralarını böyle berber bakkal diye kaydederler ya. ona atıf yaptı galibaberber kenan ne demek, site gibi biseymi?
ay allah seni netmeye güldürdün benii..berber kenan dostu tel çalınca olurda karısı görürse aa berber kenan arıyor diyebilsin diyee..berber kenan ne demek, site gibi biseymi?
Bir kadının en çaresiz olduğu anlardan biri. Hayat arkadasi tarafından terk edilmek aldatilmak.
:) iyi guzelde arkadas evli bayanlar kocalrinizn telefonunu kontrol edin berber kenna yaziyormu diye demisay allah seni netmeye güldürdün benii..berber kenan dostu tel çalınca olurda karısı görürse aa berber kenan arıyor diyebilsin diyee..