ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Bir kadının en çaresiz olduğu anlardan biri. Hayat arkadasi tarafından terk edilmek aldatilmak. :KK42:
Bu konuyu esime okudum, o da dedi ki: yemege gelen müşterilerinden biri bi gün esimi yanina cagirmis bak sana ne gosterecegim diye.
Telefon rehberinden "Berber Kenan" diye birini göstermiş.
Arada kacamak yapiyorum demis.
Esim de yuh demis, senden hic beklemezdim. Bir daha da adam yerine koymamis.
Kadinlar kocanizin teline bakin "Berber Kenan" diye biri var mi?
Yaziklar olsun. Evli adamlar zina ederse hükmü ölümdür. Keske gerceklesse..

kızını öldürmedi ama ölümü sık sık ağzına alan insanlardan ben de hiç hoşlanmam .
allahın gücüne gider bu ne ya .
Benim yengem de çocuklarına sürekli beddua ederdi .Evladının biri tam bedduasındaki gibi üzerine kaya düştü öldü tam 22 yaşında .Parça parça gelesin derdi kızınca ve öyle de geldi.
Sonra kendisi 10 ay sonra kahrından öldü.
ayy tövbeler tövbesi :KK57::KK57:

ben çok inanırım insan ağzından çıkan sözü önce bi duyacak. büyük konuşmamak lazım. Allah korusun. bende denizde şaka yapıyordum aklımca ben gidiyorum boğulursam gelmeyin falan diye kıyıdaydım. durduk yere bi dalga geldi sürükledi derin yerlere. boğuluyordum. Allah korudu.:KK57::KK57:

konu sahibinin üzüntüyle böyle şeyler söylediğini düşünüyorum kıyamaz yavrularına ama bi ses versin artık :KK43:

buradan samimi bir arkadaşı yok muydu acaba ya telefon numarası olan en azından bir iyimisin deyip kapatacak kadar?

Konu sahibinin tarzı öyle ama, bunları ciddi ciddi söylemiyor, konunun sonuna bakarsanız gidip uzmandan yardım almış, kızla aralarını düzeltmişler vs. O yüzden şuanda da çok ciddi söylediğini düşünmüyorum ben.

anladım, umarım bu seferki de sadece lafta kalan bir şeydir. gerçi laf bile olsa ölümle ilgili böyle şeyler söylemek ileride onu çok pişman edebilir. Burada az önce birisi kuzeninden örnek vermiş mesela, çok acı

konu çok erken saatlerde açılmış,şimdilik iyimser düşünüp belki uyuyakalmıştır ağlarken garibim diyorum:KK42:

Bir kadının en çaresiz olduğu anlardan biri. Hayat arkadasi tarafından terk edilmek aldatilmak. :KK42:
Bu konuyu esime okudum, o da dedi ki: yemege gelen müşterilerinden biri bi gün esimi yanina cagirmis bak sana ne gosterecegim diye.
Bi ablam var çok çok çok severim
o kadar güzel bir kadın ki gorseniz manken gibiydi
simsiyah saç masmavi göz
subay ablam bi de etrafında herkes pervane hem kendi çok güzel hem çok karizmatik

Dil vs. Biliyor
salağın biriyle evlendi çok sevdi ama
bu kadar nasıl bir insan başkasını sever anlamiyorduk (kki bu da iyi bir şey değil )

O salak kızı yalan olmasın ama 2 veya 3.ayda kendi evlerinde kendi yataklarinda aldatiyor

Şimdi kadını bir gorseniz
yani çok içine kapandi mahvoldu ya toparlanamiyor

Evet insan başkasına aşık olabilir ,karşı tarafı sevmeyebilir ama bunun yolu aldatmak olmamali

dünkü konuyu ne de şen şakrak bitirmişti. o konuya da yazmıştm eşinin bir haltlar karıştırdığını hissetmiştim ama bu kadar çabuk çıkmasını beklemiyordum.:KK43: inşallah bir delilik yapmazsın nice:KK43:

berber kenan ne demek, site gibi biseymi?
niye baska aldatanlarin telefonunda da berber kenan yazsinki

valla bilgecim benimkini bir yakalarsam allah yaratdı demem önce ağzını burnunu kırarım sonra totosuna bir şut..öyle yok ağlıyayım yok zırlayayım .onu öyle bir hale getiririmki.. ne kadar altadmış kaç sene aldatmış beni aldatırken gelip benimlede yatmış.. canım cicim demiş ben karadeniz kadınıyım arkadaşımm hiç büyüklerimi çağırmama gerek yok..ağlamam ,,öldürmem ,ölmem, o yüzden kızıyorum konu sahibi gibi kadınlara. güçlü olunacak gururlu olunacak vakurlu durulacak..ne demek ölmek öldürmek ne demek bu yaaa. tee şimdi sinirlerim zıpladı genee..

evlensen bir dert evlenmesen bir dert

allah hayırlısını versin insan olanları versin erkeğim diye her halti edenlerden uzak tutsun

özgcandan bu yana hiçgüvenim olmayan erkeklere artık hiçbir iyi yada kötü duygum kalmadı.

bu kadar azmak niye bu kadar işkenceyi aldatmayı yaşatmak niye aldattıpta ne anlıyorsun

mis gibi eşin var iki evladın var

herkesin güvenini sarsıp kendini küçük göstermek niye bu kadar uçkuruna düşmek niye iğreniyorum artık ya

Otel konusu da akıllara zarar ki. ..o konuda inanmayı seçen gene sececektir diye düşünüyorum, gerçekten boşanmayı kafasına koyan kadınlar diğer kadınla değil kocalarıyla ilgili oluyolar

adam o kim ki de demiş, elimin kiri diyo zaar yıkanır gelirim havasında

X