ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Geçende de ''kızım whatsapptan açık seçik konuşmuş erkeklerle, keşke ölseydi de bunlar olmasayadı'' diyen kadın degil misin sen? Rüzgar esse keşke çocuklarım ölseydi diyip duruyorsun.
bu kadar sert bir tutum göstermeyin lütfen. bazıları ölümü kolay ağzına alır bazıları almaz. insan evladına kıyabilir mi? onun için durumun vehametinin göstergesi olsun diye öyle söylemiştir en nihayetinde bunu öğrenince gidip kızını öldürmedi ya

Menesa cok kotuyum.bahce icin fare zehiri almistik...cocuklarimla yesem olsemmm diye dusunuyorum.olsek hepimiz.hic uyanmasak.ama oglum cok korkuyor olmekten.cok.
o meleklerin günahı ne... sakın böyle şeyler yapma.. çocukların için ayakta kal.. onlar için yaşa.. herşey geçiyor inan bana.. bende aldatıldım, dayak yedim... Şükürler olsun şimdi mutluyum.. iyiki kendime zarar vermemişim bir pislik yüzünden diyorum. sakın yapma sakın.

gercekten cok uzucu bir durum bende konunun tamamini.okudum.merak icindeyim. ancak o mesajdan sonra bunca insani korku icinde birakacagi ortada durumu iyiyse ki insallah oyledir bunca insani merakta biraktiginin farkina varir

kızını öldürmedi ama ölümü sık sık ağzına alan insanlardan ben de hiç hoşlanmam .
allahın gücüne gider bu ne ya .
Benim yengem de çocuklarına sürekli beddua ederdi .Evladının biri tam bedduasındaki gibi üzerine kaya düştü öldü tam 22 yaşında .Parça parça gelesin derdi kızınca ve öyle de geldi.
Sonra kendisi 10 ay sonra kahrından öldü.

kızlar bende o fare zehiri mesajını görünce korktum halende korkuyorum dua ediyorum ve aklıma tanımadığım bilmediğim bir kadının neler yapacağı geliyor.onun için telaşlanıyorum ve buraya bir şeyler yazmaya çalışıyorum.

kocasına kızıyorum sonu intihar olmasa bile yaşatıgı o duygusal çöküşe üzülüyorum bir kadına kendi hayatına son verebilecek sözleri söylettiği için burda lanet okuyorum.

dediğiniz gibi o psikolojiyle herşey yapabilir o zehirle neler yapar neler istediğim bunu yapmaması belki kaç kez ALLAH ım aklıma mukayyet olsun dedim

bunun dışında yapacağım bir şey yok sizinde öyle sadece bekliyoruz.

ikinci üyeliği olunca fakedir belki deyip rahatladım ama K Kazen yıllardır giriş yapılmamış deyince endişem çok daha arttı.

ben üye olduğumdan beri bir kaç buna benzer olay oldu böyle muallakta kaldı gitti.

inşallah haber alırız inaşalah konu sahibi şuan düşünme sürecindedir de aklı başına gelince ben iyiyim der rahatlarız.

burası türkiye her gün haberlerde neler duyuyoruz.

herşey olabilir dilerim ki iyi şeyler olsun.

inşallah canım, en iyisini umup haber beklemekten başka çare yok şu anda. dilerim konu sahibi sakinleşip aklı selim düşünüyordur.

vay anasınıı..

Bende eski konusunu hatırlayınca o mesajın yine anlık bir tepki olduğunu düşündüm.

eski konusunda kızıyla ilgili problemler vardı. kızımdan tiksiniyorum görmek bile istemiyorum yazmıştı.
ama bir anne kızından tiksinmez diye düşünüyorum. canı acıdığından dolayı yazmıştır.

bu mesaja katılıyorum, ağızdan çıkan şeylerin gerçekleştiğine inanırım.. dikkatli konuşmak gerek allah korusun.

ne olmuş bu konuya böyle
kadın fare zehrinden falan bahsetmiş çocukları ve kendi için
umarım böyle bir şey yapmaz
ya şimdi bir şey yazıcam ama zaten kahrolmuş durumda olana daha fazla yüklenmek istemiyorum

uzun zaman önce bir arkadaşım anlatmıştı. bir tanıdığı anlatmış. onun arkadaşı kocasıyla ayrılmış. ama adam dönmezsen atarım aşağı diyormuş yine bir gün aramış demiş. kadın önemsememiş. devamlı dediği için ve adam atmış kendini. neden bu kadar tedirgin olduğumu umarım anlamışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…